Garderobe Rundt Vinduet (32 Bilder): Alternativer For Plassering I Et Rom I Nærheten Av Vinduet, Et Utvalg Av Ideer For Et Soverom Interiør Med Et Bord

Innholdsfortegnelse:

Video: Garderobe Rundt Vinduet (32 Bilder): Alternativer For Plassering I Et Rom I Nærheten Av Vinduet, Et Utvalg Av Ideer For Et Soverom Interiør Med Et Bord

Video: Garderobe Rundt Vinduet (32 Bilder): Alternativer For Plassering I Et Rom I Nærheten Av Vinduet, Et Utvalg Av Ideer For Et Soverom Interiør Med Et Bord
Video: Hvidbjerg Vinduet Showrooms 2024, April
Garderobe Rundt Vinduet (32 Bilder): Alternativer For Plassering I Et Rom I Nærheten Av Vinduet, Et Utvalg Av Ideer For Et Soverom Interiør Med Et Bord
Garderobe Rundt Vinduet (32 Bilder): Alternativer For Plassering I Et Rom I Nærheten Av Vinduet, Et Utvalg Av Ideer For Et Soverom Interiør Med Et Bord
Anonim

Å installere en struktur med en garderobe rundt vindusåpningen er en av de mest effektive måtene å spare plass i små leiligheter. En uvanlig løsning på problemene med å lagre ting i et rom i den siste fortiden kan virke rart, men i moderne leilighetsdesign vinner det selvsagt terreng og blir stadig mer populært.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Fordeler og ulemper

Ofte har ikke eiere av leiligheter med et lite område nok plass til et komfortabelt arrangement av ting. En garderobe plassert rundt vinduet er egnet for alle rom og vil passe perfekt inn i det mest mangfoldige interiøret.

Når du dekorerer en vindusåpning på denne måten, er det ikke nødvendig å installere gardiner. På grunn av dette vil mer sollys komme inn i rommet. I stedet for gardiner kan lamper installeres i nisjen over vinduet, som om kvelden vil sette stemningen i rommet.

Hvis gardinene fremdeles er planlagt, kan du installere en gesims eller en skinne, og også velge modellen du liker blant persienner, rullegardiner eller romerske persienner.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

En vinduskarme, inngjerdet på begge sider av garderober, kan også gjøres om til et funksjonelt rom. Et slikt sted kan ordnes under et skrivebord eller et skrivebord. For de som liker å pensjonere seg med en bok, kan en avslapningssone med en koselig solseng og utsikt fra vinduet organiseres langs vindusåpningen. Bare ikke glem sikkerheten i dette tilfellet.

Skap plassert nær vindusåpningen har en ganske bred funksjonalitet. Her kan du ordne et lite omkledningsrom, organisere et oppbevaringssted for hjemmebiblioteket eller undervisningsmateriell, eller bare legge ut alle slags dagligdagse bagateller, fotografier, brev og notatbøker.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Installasjon av innebygde garderober som matcher rommets interiør, vil bidra til å fullføre designet harmonisk og tilføre det en koselig atmosfære. For å forhindre at designet ser grovt ut og tar mye plass, bør du foretrekke lyse pastellfarger.

Så, for et rom i stil med minimalisme, er åpne hyller uten innredning egnet, dekorative gesimser og strimler passer for klassikerne, og søte skap med glassdører draperet med lette stoffinnlegg passer inn i Provence -stilen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Det eneste betydelige problemet som kan stå i veien for implementeringen av denne ideen er tilstedeværelsen av varmeledninger under vinduet. Tross alt, hvis du lukker dem med skap, vil varmen forbli i et begrenset rom. Derfor må designere tenke nøye over dette hvis det ikke er et alternativt varmesystem i rommet.

Til ulempene denne designideen kan tilskrives strukturens absolutte immobilitet. Dette kan gjøre rengjøringen vanskelig hvis det er plass bak skapene der det kan samle seg støv. Hvis eierne vil omorganisere, ville den eneste løsningen være å demontere alle skapene rundt vindusrommet.

Bilde
Bilde

Innvendig bruk

Små kjøkken i hus bygget i forrige århundre - et utmerket sted for å arrangere en slik struktur, nemlig et skap under vinduet.

Et slikt rom kan brukes til det tiltenkte formålet, deretter monteres en tett dør som ikke lar kulde passere fra gaten på skapet. Noen ganger er det indre rommet i skapet isolert og brukes til oppbevaring av kjøkkenutstyr. Mindre ofte kan du finne alternativer med en vask installert i en nisje under vinduet, så er et dreneringssystem plassert under vinduskarmen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Du kan også montere skap på sidene av vinduet, men de skal heller være dekorative. Med en akutt mangel på plass på kjøkkenet kan du imidlertid ta hensyn til et utvalg av ideer med full vindusramme.

Hvis batteriet er plassert rett under kjøkkenvinduet, kan du installere en benkeplate med ventilerte hull i stedet for vinduskarmen, og lukke fasaden med en meshduk.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

I det indre av soverommet denne designen er ikke vanlig. Når du installerer skap i vinduets plass på soverommet, er det bedre å bare begrense deg til sidestrukturer. Sideskap kan utstyres i form av hyller uten dører, og et hodegjerde eller en liten sofa for avslapning kan plasseres i en nisje under vinduet.

Hvis plassen tillater det, kan garderober plasseres på sidene, der garderoben vil bli lagret separat for hver av ektefellene.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

I stua en langstrakt form, vil installasjonen av sidevindusskap gjøre plassen mer proporsjonal og samtidig frigjøre den fra overflødige møbler på veggene. I en nisje nær et stort vindu kan du plassere en sofa eller lenestoler med et te -bord.

For å skape en koselig atmosfære kan spotter installeres i overskapene for å oppnå riktig belysning selv om kveldstid.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

På barnerommet konstruksjonen av skap rundt vindusåpningen lar deg ordne tilbehøret til klasser, leker og andre småting så effektivt som mulig. Barneskap bør ordnes i henhold til barnets alder slik at alle skuffer lett kan nås. I tillegg skal de ikke ha skarpe hjørner og utstående deler.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Installasjonstips

Når du planlegger og installerer konstruksjoner fra skap rundt et vindu, bør du ta hensyn til noen punkter:

  • Avhengig av skapets funksjon, bør de nødvendige utsparingene for hyllene beregnes. For bøker er 30 cm nok, men for klær trenger du omtrent 60 cm.
  • Høyden på hyllene til skapene må også beregnes slik at alle nødvendige ting kan passe der. Nisjer i forskjellige størrelser kan plasseres på begge sider, noe som skaper en original asymmetrisk design.
  • Når du installerer skap med dører, må du plassere dem slik at dørene åpnes mer enn 90 grader og ikke treffer veggen. Generelt, for skap rundt vindusrommet, er det vanlig å bruke persienner eller glassdører, en kombinasjon av disse to typene, eller hyller uten dører. Det er også uvanlige flettede rotting- eller stoffpartisjoner, samt kuttede åpne dører.
Bilde
Bilde

Hvis vindusskapet er planlagt brukt til oppbevaring av klær, bør du sette av plass til uttrekkbare nisjer.

Det er bedre å plassere denne typen møbler opp til taket slik at skapet er en harmonisk fortsettelse av romveggene. Derfor, før du går for de ferdige møblene, må du nøye ta alle målinger. Det beste alternativet ville imidlertid være å lage skreddersydde møbler

Bilde
Bilde

Innkvartering funksjoner

Et utvalg designideer for den harmoniske tilpasningen av skapets struktur rundt vinduet lar deg bestemme det riktige alternativet:

Skapets struktur nær vinduet, laget for å matche veggene, vil se spektakulær og uvanlig ut. I dette tilfellet vil det ikke se massivt ut, og et så uvanlig fargevalg vil glede gjestene

Hvis taket i rommet er standard eller lavt, er det verdt å gi preferanse til smale sideskap som når opp til taket. En slik teknikk vil visuelt øke høyden på rommet og gjøre det mer sofistikert

Harmonisk innebygde garderober i vindusområdet vil se ut med hyller eller skap i samme stil i samme rom. Det ville også være fint å lage et fint ensemble av en garderobe rundt vinduet og innebygde møbler

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvis rommet ikke er forskjellig i romslighet, er det ikke nødvendig å skjule de verdifulle rutene i rommet med altfor massive skap

Når du plasserer et vindu overfor døren i rommet, kan du bruke speilmetoden og installere lignende skap rundt døråpningen

Hvis den innebygde vindusstrukturen ikke bærer en sterk funksjonell belastning, kan du velge en minimalistisk modell med små hyller for fotografier og andre bagateller

Anbefalt: