Semi-profesjonelle Kameraer (24 Bilder): Hvordan Velge Det Beste Semi-profesjonelle Kameraet? Vurdering Av SLR Og Andre Modeller

Innholdsfortegnelse:

Video: Semi-profesjonelle Kameraer (24 Bilder): Hvordan Velge Det Beste Semi-profesjonelle Kameraet? Vurdering Av SLR Og Andre Modeller

Video: Semi-profesjonelle Kameraer (24 Bilder): Hvordan Velge Det Beste Semi-profesjonelle Kameraet? Vurdering Av SLR Og Andre Modeller
Video: 📷Analog Camera Review: Miranda Auto Sensorex EE, Panzer.... Exot unter den SLR 2024, April
Semi-profesjonelle Kameraer (24 Bilder): Hvordan Velge Det Beste Semi-profesjonelle Kameraet? Vurdering Av SLR Og Andre Modeller
Semi-profesjonelle Kameraer (24 Bilder): Hvordan Velge Det Beste Semi-profesjonelle Kameraet? Vurdering Av SLR Og Andre Modeller
Anonim

Semiprofesjonelle kameraer er den optimale løsningen for erfarne fagfolk. Slike enheter kjennetegnes av en gunstig pris, men gir samtidig gode detaljer. Det er mange modeller på markedet i dag, noe som kompliserer utvelgelsesprosessen sterkt.

Særegenheter

I de fleste tilfeller kjøpes semi-profesjonelle enheter av folk som planlegger å ta film på alvor. I tillegg, det er en liten prosentandel av perfeksjonister som, selv på familiebilder, ikke vil tolerere noen feil.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvordan skiller de seg fra profesjonelle?

Merkelig nok, men det er nesten ingen forskjeller mellom semi-profesjonelle og profesjonelle alternativer. Først og fremst er dette prisen, som kan variere flere ganger. Det avhenger av matrisen som brukes, saken og andre komponenter. For eksempel, kroppen til dyre modeller er laget av slitesterke materialer, som er kjent for sin motstand mot mekanisk skade.

Forskjellen mellom de to typene ligger også i tilpasningsfunksjonene . Semiprofesjonelle alternativer har en modus for automatisk justering, fokusering, etc., men kameraer designet for ekte fagfolk krever manuell endring av alle parametere.

En annen forskjell ligger i objektivet, ettersom semi-pro-modeller er utstyrt med optikk med høy blenderåpning, som spiller en viktig rolle for å sikre kvaliteten på fotografiene.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Visninger

Semiprofesjonelle kameraer kan være DSLR og ultrazoom. Selvfølgelig det første alternativet er å foretrekke fordi det lar deg oppnå bedre fotokvalitet, inkludert detaljer og farger . Imidlertid har superzoom en rimeligere pris, noe som skiller dem gunstig fra konkurrenter.

Derfor anbefaler vi nybegynnere fotografer å først skaffe seg ultrazoom, som lar dem forstå det grunnleggende i dette yrket, og først deretter bytte til avanserte speilalternativer.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Vurdering av de beste modellene

Det er et stort antall semi-profesjonelle modeller på det moderne markedet, og TOP-karakteren er som følger.

Canon EOS 6D Mark II

Canon EOS 6D Mark II er en oppdatert modell som er kjent for sin funksjonalitet og sin utmerkede sensor. En særegen egenskap ved enheten er en sensor med to piksler, samt støtte for maskinvare og programvare for lysfølsomhet . Autofokus har 45 poeng og et innebygd stabiliseringssystem sikrer at du får flotte bilder under alle forhold. Kameraet fikk god autonomi - nå er det mulig å ta opptil 1200 bilder på en enkelt lading. Den eneste ulempen er at karosseriet er laget av plast, om enn svært holdbart.

Bilde
Bilde

Nikon D610

Nikon D610 - Til tross for den lille størrelsen har kameraet vanntett beskyttelse og et avansert autofokussystem. Derfor modellen er veldig populær blant studioopptaksentusiaster . 24 megapikslers sensoren og ISO 3200 hjelper deg med å bli kvitt støy. Blant de viktigste fordelene med enheten er god autonomi, utmerket måling uavhengig av belysning, og muligheten til å ta opp videoer i FullHD -oppløsning.

Bilde
Bilde

Canon EOS 6D

Canon EOS 6D er en av de rimeligste semi-profesjonelle speilreflekskameraene som har en 20MP sensor. I tillegg er søkerens dekning 97%. Dette er ganske nok til å skyte på et profesjonelt nivå. Enheten håndterer natur, landskap, studioportretter og mer. Nybegynnere kan ikke like denne modellen, siden den automatiske fokuseringen er svak her, men den manuelle er på et høyt nivå.

Et særtrekk ved modellen er en myk lukker, samt god autonomi - om nødvendig kan mer enn 1000 bilder tas på en enkelt lading. Kvaliteten på fargegjengivelsen er også på et høyt nivå, takket være at bildene er oppnådd ganske profesjonelle.

Bilde
Bilde

Nikon D7500

Nikon D7500 - ingen andre modeller har mottatt så mange priser og utmerkelser som denne. Et særtrekk ved enheten er en matrise av høy kvalitet, samt muligheten til å ta 8 bilder i sekundet . I tillegg har enheten en nydelig skjerm som kan vippes og svinges. Kameraet er i stor etterspørsel blant fans av filming, fordi det støtter 4K -opptak.

Kroppen er laget av plast, som er motstandsdyktig mot slag og mekanisk belastning . Det er ingen klager på ergonomi heller. Hver knapp er gjennomtenkt og plassert på det mest praktiske stedet. En av fordelene med modellen er også 51-punkts automatisk fokusering;

Bilde
Bilde

Sony Alpha ILCA-77M2

Sony Alpha ILCA-77M2 er en unik modell med avlingsmatrise. Den største fordelen med enheten er tilstedeværelsen av Bionz X -prosessoren , som gjør det mulig å jobbe med 79 fokuspunkter. I tillegg er det takket være denne prosessoren at enheten er klar til å skyte på mindre enn et sekund etter at den er slått på.

Kroppen av nyheten er laget av magnesiumlegering, som sikrer sin styrke og evne til å motstå mekanisk belastning.

Bilde
Bilde

Valgkriterier

For at et semi-profesjonelt kamera skal kunne utføre de funksjonene det er fullt ut, bør det velges riktig.

Antall deklarerte megapiksler

De fleste tror at jo flere megapiksler en enhet har, desto bedre blir bildene. Selvfølgelig er det en viss sannhet i dette, men ikke bare denne omstendigheten påvirker kvaliteten på bildene. Antall megapiksler snakker bare om hvor mange sensorer som er plassert på matrisen.

Du bør ikke jage denne indikatoren og gjøre den til den viktigste når du velger en enhet, siden for mange megapiksler kan forårsake støy, uskarphet og andre lignende problemer på bilder. De fleste eksperter sier at den gyldne middelveien er 16 megapiksler.

Bilde
Bilde

Matrisedimensjoner

Den andre faktoren du bør ta hensyn til når du velger et semi-profesjonelt kamera, er størrelsen på matrisen. Skarpheten i bildet avhenger av dette elementet. Det skal imidlertid huskes på det hvis matrisen er for stor, vil pikslene være passende . Som et resultat vil bildekvaliteten bli dårligere enn for en enhet med en liten sensor.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Ekte sensorfølsomhet

ISO er en av de viktigste beregningene. Fotografer verdsetter høy følsomhet da det har en direkte innvirkning på bildekvaliteten i skumringen.

Matrisens virkelige følsomhet kan være i et ganske stort område - fra 50 enheter for vanlige såpeskåler, opptil 25600 enheter for profesjonelle enheter. For semi-profesjonelle alternativer vil en indikator på 3200 enheter være passende.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Beskjæring og full ramme

Noen eksperter tror at disse indikatorene kan påvirke kvaliteten på bildene negativt. Avlingsfaktoren er forholdet mellom rammen og matrisen diagonal. Teknologien er veldig populær, og blant de viktigste fordelene er følgende aspekter:

  • evnen til å minimere støy;
  • de mest harmoniske overgangene i toner;
  • muligheten til å få et fullstendig bilde.

Imidlertid har denne teknologien også en ulempe - skytehastigheten reduseres, og slike enheter kan ikke skryte av kompatibilitet med alle objektiver.

I tillegg er DSLR-er med rammeverk preget av deres overdrevne krav til optikkens kvalitet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

tilleggsegenskaper

Ytterligere funksjoner og funksjoner påvirker også enhetens brukervennlighet og kvaliteten på de resulterende bildene. Blant de viktigste egenskapene er det verdt å markere.

  • Kontinuerlig opptaksfunksjon - for slike modeller kan antall skudd til og med nå 1000 per minutt. Det hele avhenger av lukkerhastigheten, samt programvare behandling av bilder.
  • Lukkerhastighet . Denne parameteren er viktig for fagfolk som liker å utføre forskjellige eksperimenter under filmingen. I tillegg påvirker lukkerhastigheten fotoets skarphet direkte, og gjør det også mulig å få forskjellige effekter.
  • Sikkerhet . Semi-pro-kameraer har en støtbestandig kropp som vil komme godt med når du reiser. De er også kjent for å være støv- og fuktresistente, slik at du kan skyte på stranden uten frykt. Det optiske filteret er beskyttet av et spesielt antistatisk belegg.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

En annen viktig parameter er størrelsen på LCD -skjermen. Jo bedre skjermen er, desto morsommere er opptaket.

Du vil umiddelbart kunne se om modellen har åpnet "øynene", om det var et blunk, om det er unødvendige gjenstander i fotograferingsfeltet. Den største fordelen med skjermen er at fotografen kan slette mislykkede bilder under opptaket, og på PC -en behandler han allerede de nødvendige filene.

Og dermed, semi-profesjonelle kameraer har en nisje mellom amatører og profesjonelle enheter . Disse kameraene har en god matrise, støtsikker kropp og utmerket batterilevetid. Sammenlignet med de "fancy" profesjonelle alternativene, er disse kameraene rimelige, så nesten enhver fotograf har råd til dem.

Anbefalt: