Middel For Fluer På Gaten: Hvordan Bli Kvitt Dem I Lysthuset Og Under Kalesjen? Hvordan Skremme Vekk Fra Sommerlekeplassene? Effektive Midler

Innholdsfortegnelse:

Video: Middel For Fluer På Gaten: Hvordan Bli Kvitt Dem I Lysthuset Og Under Kalesjen? Hvordan Skremme Vekk Fra Sommerlekeplassene? Effektive Midler

Video: Middel For Fluer På Gaten: Hvordan Bli Kvitt Dem I Lysthuset Og Under Kalesjen? Hvordan Skremme Vekk Fra Sommerlekeplassene? Effektive Midler
Video: Fluebinding. De første knepene 2024, Kan
Middel For Fluer På Gaten: Hvordan Bli Kvitt Dem I Lysthuset Og Under Kalesjen? Hvordan Skremme Vekk Fra Sommerlekeplassene? Effektive Midler
Middel For Fluer På Gaten: Hvordan Bli Kvitt Dem I Lysthuset Og Under Kalesjen? Hvordan Skremme Vekk Fra Sommerlekeplassene? Effektive Midler
Anonim

Problemet med å fjerne flygende insekter er relevant om våren og sommeren. Fluer er spesielt irriterende, hvorav mange arter lever og formerer seg i umiddelbar nærhet av folks hjem. Ulempene de forårsaker er uforlignelige med omfanget av den reelle trusselen mot helse, og noen ganger til og med for menneskeliv. Du kan bekjempe fluer ved hjelp av folkemetoder, og forsterke dem med et arsenal av kjemikalier for å utrydde fluer.

Å bekjempe fluer i det fri har visse nyanser. Selv om du i naturen kan bruke nesten alle virkemidler innendørs, gitt noen funksjoner.

Bilde
Bilde

Kjemikalier

For å bli kvitt fluer på gaten, vil spesielle insektmordere raskt og dramatisk hjelpe. Dette er vanligvis dyre, men effektive medisiner som overgår de fleste av de kjente folkemidlene når det gjelder resultater. Parallelt vil de sikre at andre insekter, som mygg, midger og lignende, ikke er på stedet.

Kjemikalier og spesialutstyr vil bidra til å redusere bestanden av fluer på stedet betydelig

Fly Byte . Granulat for å drepe voksne fluer. Virker ikke mot larver. Flybait kan spres på stedet, eller området kan vannes med vann som inneholder giften. Det er bedre å sprøyte ytterveggene til alle bygninger på gården med en flytende løsning. Sammensetningen er attraktiv for insekter på grunn av de spesielle flyktige stoffene i sammensetningen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

" Karakurt " … Pulveraktig produkt i granulær tekstur for utendørs og innendørs bruk. Det helles på steder for angrep av fluer (rundt cesspools og kompostgroper, bad på gårdsplassen, containere med avfall). Kan brukes fortynnet (til en tykk masse) for å smøre vinduskarmer og døråpninger.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Eco Sniper GE4 . En langtrekkende enhet for ødeleggelse av fluebestanden i området. Enkelheten til enheten for utendørs bruk ligger i solcellepanelene den fungerer fra. De summende insektene tiltrekkes av lampenees UV -lys, men når de kommer nær enheten og berører risten, dør insektene på grunn av elektrisk støt.

Bilde
Bilde

I tillegg er det lett å raskt kaste ut fluene ved hjelp av pyrotekniske røykere i form av spiraler og fordampere. Og spesielle frastøtende midler i form av aerosoler eller emulsjoner vil kunne forhindre nærkontakt med fluer. Disse insektmidler kan lett drepe insekter utendørs. For å fjerne luftrommet i området fra fluer, må du plassere spiraler rundt hele omkretsen.

Fumigatorers hovedoppgave er å skremme fluer med giftige damper. Dette regnes som den beste løsningen for kardinal utryddelse av insekter

Et effektivt middel har den viktigste fordelen - det skader ikke mennesker, dyr og flora på stedet. Demonstrerer også den beste storskala dekning.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Feller

Et annet effektivt middel for å utvise de bevingede smittebærerne er organisering av forskjellige feller. Du kan få profesjonelle batteridrevne enheter eller ferdige engangsfeller.

FC001 … Det frigjør stoffer som er så nær som mulig lukten som kommer fra menneskekroppen. Dette tiltrekker seg fluer, og de faller i en felle - en spesiell beholder. Du kan endelig ødelegge de bevingede fangene ved å plassere beholderen i en beholder med varmt vann.

Bilde
Bilde

Argus … Engangsfeller for utendørs eller innendørs bruk. En form for flytende agn helles inne, for eksempel juice, kompott, øl eller vin. Etter at fellen er fylt med insekter, må den kastes.

Bilde
Bilde

Du kan enkelt lage en slik felle hjemme . For dette formålet trenger du tomme plastflasker, bokser av tinn eller glass, papirposer og lignende improviserte midler. Søtt agn helles i beholderen, hvoretter alt er dekket med en film der det lages hull. Flua klatrer inne i boksen, men kan ikke komme seg ut igjen.

Bilde
Bilde

Hvis du vil spise i lysthuset på gaten, og du ikke kan drive fluene bort fra bordet, kan de redde situasjonen spesielle klebebånd hang i nærheten … Klebrig papirfeller kan lages av strimler av tungt papir dynket i honning eller mettet sukkersirup.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Du kan bekjempe fluer ved hjelp av elektriske og lysfeller . For å brukes utendørs må de være kraftige og store, ellers vil det ikke være mulig å oppnå en spesiell effekt.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvis du planlegger lange samlinger i det fri, i nærheten av plasseringen av mennesker du må organisere en godbit for skadedyrene . Enhver fruktig, søt eller til og med litt fermentert agn vil fungere for å skape en distraksjonsfelle. Dette er et flott alternativ til borrelås som er kjøpt i butikken. Hvis grunnlaget ikke er syltetøy, men overmodne frukter, må de skrelles og tilberedes i små biter. Brett skivene i en beholder, stram til med film over, og bruk deretter en tannpirker til å lage store nok hull i den. Dette er nødvendig slik at insektene kan komme inn i fellen, tiltrukket av lukten av frukt, men ikke kunne komme seg ut.

Den fylte fellen kan plasseres i såpevann. Ferdige feller plasseres på steder der fluene samler seg. Ulempene med slike hjemmelagde fluefangere inkluderer et lite område og en lav grad av utryddelse av insekter.

Et annet alternativ for å spare fra fluer på gaten, er å tørke eddik av møbler, som er planlagt plassert på gaten, inkludert et felles bord. Eddiklukten vil skremme bort ubudne flygende "gjester".

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

For å forhindre angrep av fluer på stedet er forebygging et effektivt tiltak

  1. Rettidig omsorg for kjæledyr og fugler … Spesielt hvis gården har storfe.
  2. Opprettholde ren nettstedets område.
  3. Hold avfallsbeholdere lukket , klippe plenen med jevne mellomrom.
  4. Hold gammelt gress ute av sengen og falne blader på stedet.
  5. Ikke utsett rengjøring av bassenger , fyll dem med en septiktank.
  6. Oppretthold renheten av vannet i tjernene på stedet … Stillestående og stillestående vann tiltrekker seg forskjellige insekter.
  7. Lagre avlingslagrene riktig . Forgjengelige grønnsaker og frukt avgir en rå lukt, som flyr flokker til, som en fest.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Insektavvisende planter

Sterk plantelukt vil hjelpe til med å avverge fluer. Insekter er redde for sterkt luktende planter. De må plantes nær verandaen eller lysthuset, under kjøkkenvinduet, for å beskytte insekter mot dem. Disse kan være busker av tansy, hyllebær, tomater, hassel eller fuglekirsebær. Aromatiske urter plantes best så nær hjemmet som mulig.

Basilikum … Naturlig smakstilsetning vil være dobbelt nyttig ved at den kan inntas i mat. I tillegg tolereres det ikke bare av fluer, men også av mygg. Planten kan også påføres tørr og legge ut bunter i rommet. Basilikumbunter er også egnet for sommerområder.

Bilde
Bilde

Lavendel … Duften kan også avvise mygg og møll. Plantegryter fungerer like godt i huset og på terrassen.

Bilde
Bilde

Mynt … Ikke bare den friske lukten av voksende mynte kan brukes mot skadedyr, men også eterisk olje. Bonusen ved å dyrke mynte er at den kan tilsettes te.

Bilde
Bilde

Geranium … En veldig populær stueplante som kan eliminere fluer og andre insekter fra territoriet. Geranium vokser vellykket utendørs.

Bilde
Bilde

Sagebrush … Gresset plantet i sengene avviser alle flygende skadedyr. Hvis du i tillegg planter ringblomster i nærheten, vil effekten ikke vente lenge.

Bilde
Bilde

Folkemetoder

Noen ganger hjelper vanlig eddik å bli kvitt irriterende insekter . Vinduskarmer, alle tre- og plastflater på gaten og ved inngangen til lokalene gnis med eddikløsning. Det er også egnet for behandling av utendørs latriner og områder der matavfall samler seg. Også for desinfeksjon bruker de ofte klor eller terpentin.

Men du bør være forsiktig med denne metoden, gitt dens vedvarende og skarpe lukt og skadene av damper i det menneskelige luftveiene.

Hjemme er det enkelt å lage tryggere og mer effektive formuleringer og smaker for å holde insekter unna

Sitron med nellik . Store sitronskiver legges i en tallerken. Tørket feddknopper er plassert i nærheten av dem. Dette smaksstoffet er egnet for friluftsliv og for å spise under en baldakin i frisk luft.

Bilde
Bilde

Svart pepper med melk og sukkersirup … Tilsett en klype malt svart pepper til en liten mengde mettet sukkersirup og fortynn den resulterende blandingen med 1 glass melk. Honningmelkløsningen med pepper helles i fat og plasseres på steder der insekter oftest dukker opp (melk kan erstattes med vann).

Bilde
Bilde

Sukker-honning løsning … Tre teskjeer honning fortynnes i 200 ml vann med sukker. Pergament eller vanlig papir er impregnert med denne sammensetningen, og arkene legges i nærheten av søppelkasser og kompostgroper, eller en beholder med en løsning plasseres på verandaen.

Bilde
Bilde

Eteriske oljer med aromaer av sitrongress, eukalyptus, mynte og nellik brukes ofte som avstøtende midler . De kan påføres huden ufortynnet eller kombinert med andre insektmiddel. En balsam med eteriske oljer tilberedt på avkok av hassel med tilsetning av eddik i like store mengder vil også bidra til å drive fluene fra en person.

Bilde
Bilde

Fluer tåler ikke lukten av alkohol … På gaten kan du spraye en alkoholholdig drink og glemme eksistensen av insekter en stund. En ølflaske av plast med drikke eller tom, men med heftig lukt, må deles i to deler. Den øvre delen er snudd og satt inn i den nedre delen med nakken nede. Fluene tiltrekker seg den berusende lukten og gjør veien inn og dør i fellen.

Bilde
Bilde

Du kan bekjempe fluer på forskjellige måter, men det er viktig å ikke glemme - disse insektene lever og formerer seg i områder med akkumulering av mat og husholdningsavfall, så du må ta vare på rensligheten på stedet.

Anbefalt: