Hjørnevegg (44 Bilder): Mini-modell "lysbilde" Med En Romslig Garderobe I Et Lite Rom

Innholdsfortegnelse:

Video: Hjørnevegg (44 Bilder): Mini-modell "lysbilde" Med En Romslig Garderobe I Et Lite Rom

Video: Hjørnevegg (44 Bilder): Mini-modell
Video: Поклейка обоев ПРАКТИЧЕСКАЯ 2024, Kan
Hjørnevegg (44 Bilder): Mini-modell "lysbilde" Med En Romslig Garderobe I Et Lite Rom
Hjørnevegg (44 Bilder): Mini-modell "lysbilde" Med En Romslig Garderobe I Et Lite Rom
Anonim

Interiørens skjønnhet avhenger direkte av møblene som brukes. Interiøret i stua i dag er sjelden komplett uten en praktisk vegg. Imidlertid krever det moderne livet at veggen ikke bare er vakker og romslig, men også funksjonell. I tillegg er ikke alltid stuer store. En hjørnevegg er en flott løsning i mange situasjoner.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Særegenheter

Dette komfortable møbelet har en rekke svært nyttige funksjoner:

  • Hjørneveggen lar deg skjule feil og uregelmessigheter i hjørnet av stuen, som kan forbli selv etter renovering.
  • Ved å bruke hjørneveggen kan du spare mye plass, og det kompakte arrangementet av delene vil bevare den store kapasiteten.
  • Moderne produsenter produserer vegger med et annet sett med seksjoner, så disse møblene kan møbleres ikke bare i stuen, men også på soverommet.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Som regel er en av de obligatoriske seksjonene en garderobe. Hjørneskapet har et romslig interiør. Den er perfekt for klær: både yttertøy og casual. Med en så romslig garderobe kan du holde mange ting i orden. Den har også plass til større gjenstander. Og hvis du setter det i et lite rom, vil det tillate deg å bruke dyrebare kvadratmeter sparsomt.

Sett med bord er egnet for klasserom og dekorering av barnerom . Siden de er laget av forskjellige materialer og har en annen priskategori, vil du definitivt finne rimelige praktiske møbler.

Siden veggen består av flere seksjoner, kan du fullføre dem etter eget skjønn og oppnå originaliteten til interiøret. Om nødvendig vil hjørnemøbler hjelpe til med å sonere rommet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Et sett med skrivebord vil perfekt takle oppgaven med å skille elevens arbeidsplass fra leke- eller soveområdet på barnerommet. Et sett med en TV -seksjon vil bidra til å skape et koselig hjørne for avslapning, mottak av venner eller fritid i stua.

Butikker og kataloger tilbyr et bredt spekter av farger, og du kan enkelt finne alternativer som matcher fargeskjemaet på tapet og andre møbler i rommet.

I tillegg til de forskjellige fargepalettene og materialene som brukes til produksjon, vil designere tilby deg produkter laget i forskjellige stiler, noe som vil bevare integriteten til oppfatningen av interiøret.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Modeller

Hjørneveggen kan enten være skap eller modulær. Skapmøbler er såkalt fordi det har et skap laget av side-, topp- og bunnvegger. Når du velger en skapvegg, bør du forstå at du bare kan variere høyden på hyllene, beslagene og dekordesignene.

Skapmøbler med hjørnehyller ser imidlertid veldig originale ut og er en interessant aksent i interiøret.

Modulmøbler har ingen felles vegger . Det er praktisk talt en samling forskjellige ting. Det er fullt mulig å montere og installere modulmøbler på egen hånd. Du kan ordne seksjonene slik du vil. I tillegg kan du bytte dem med jevne mellomrom. En slik omorganisering lar deg oppdatere interiøret.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

I dag tilbyr møbelbutikker og nettbutikker et bredt spekter av modeller.

Lysbildet er fortsatt et av de mest populære. Disse modellene har en bredere base enn toppen. Derfor er det i bunnen ofte lukkede skap og skuffer, og på toppen er det hyller og hyller, ofte åpne eller med glassdører. Det er praktisk å plassere blomster i potter og pyntegjenstander på hyllene som gir individualitet til rommet og skaper kos.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Lysbilder passer godt inn i alle rom, egnet for rom med minimalistiske stiler. Dette vil bli lettere av formenes enkelhet og det lille antallet dekorer.

Hvis du ikke vil rote opp i rommet med store møbler, eller du har en liten stue, bør du velge en mini-vegg. Den ser ut som en vanlig, men har et mindre volum og sparer derfor betydelig plass. Selvfølgelig vil store ting ikke passe inn i det, men det er enkelt å installere og flytte, og prisen vil være mye mindre.

Det er mini-vegger i forskjellige konfigurasjoner. Stilige lakoniske møbler med hyller og en nisje for en TV kan bli en ekte dekorasjon av stuen.

Imidlertid må det huskes at i et rom med et stort område kan mini-veggen miste sin uttrykksfullhet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Minivegger er flotte for barnerom. Det er praktisk for et barn å lagre eiendeler, klær og leker i en lav vegg. Tilstedeværelsen av slike møbler vil hjelpe barnet til å være ryddig, det vil være lettere for ham å holde rommet i orden.

For en student er det bedre å kjøpe modulmøbler med skrivebord . Tilstedeværelsen av praktiske hyller for bøker, plass til en datamaskin vil bidra til å skape et arbeidsmiljø. Et skolebord av passende størrelser vil bidra til å opprettholde elevens holdning.

Selvfølgelig, når du kjøper møbler til et barn, må du sørge for at det er laget av miljøvennlige materialer, av høy kvalitet og trygt. Fraværet av glassdeler vil heller ikke være overflødig.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Moderne produsenter tilbyr en veldig interessant idé - radiusvegger. De har glatte konvekse eller konkave former. Formen kan også være bølget.

Slike møbler er vanligvis laget på bestilling . Dette er dens fordel: Du bestemmer selv størrelsene og alternativene til seksjonene. Designere hjelper deg med å velge farge, materiale og modell, og du vil motta et individuelt originalprodukt.

En annen fordel med radiusmøbler er at en slik vegg kan installeres nær nok til døråpningen - det vil gi nok plass til inngangen.

Hvis det er et skap i radiusveggen, trenger dørene heller ikke plass til åpning, siden de beveger seg i en sirkel.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Dimensjoner

Når du velger en hjørnevegg, ikke vær redd for at du ikke kan finne møbler av riktig størrelse for rommet ditt. Møbler kan gjøres på bestilling, men du må betale mye.

Hvis du ikke er for lat og går gjennom møbelsalonger, ser gjennom kataloger eller vurderer tilbudene fra nettbutikker, så finner du et passende produkt til en veldig rimelig pris.

Hjørnevegger i alle størrelser er tilgjengelige i forskjellige stiler, du finner både tradisjonelle klassiske lysbilder og avantgarde-modeller, med eller uten forskjellig innredning.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

I et rom som ikke er forskjellig i størrelse, kan du sette en liten vegg. Til tross for sin lille størrelse, kan den utstyres med forskjellige elementer. Den kan inneholde servise, en liten garderobe og et TV -stativ. Skuffer og hengende hyller vil diversifisere disse møblene.

Det er mange modeller av små vegger for arbeidshjørner med komfortable skrivebord og hyller for bøker.

Hengslede mini-vegger ser spesielt interessante ut i små leiligheter . De etterlater mye ledig plass og gjør samtidig en flott aksent i interiøret.

For romslige rom er det verdt å vurdere forslag med et stort antall forskjellige seksjoner. Radiale møbler med en stor konveks garderobe er også egnet. Store MDF -vegger ser imponerende og dyre ut.

For sonering av en romslig stue eller soverom, kan du ikke bruke de største møblene.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Produsenter

Det er et stort antall møbelprodusenter på det moderne markedet. Nesten alle inkluderer hjørnemøbler i produktene, ettersom de er funksjonelle og etterspurt av kundene.

En av de ledende møbelprodusentene i Hviterussland - " Gomeldrev " … Produktene er allment kjent i nær og fjern i utlandet. Selskapet har en mengde erfaring, det introduserer regelmessig de nyeste teknologiene, tar hensyn til moderne trender innen møbeldesign.

Fabrikken er kjent for skapmøbler av naturlig tre. I produksjonen brukes miljøvennlige materialer, komponenter og tilbehør av høy kvalitet. Massive eikemøbler er veldig populære, høy kvalitet kombineres med moderne design.

Produktutvalget er veldig bredt: sett for soverom, stuer og gangen, kontor- og studentmøbler, produkter til hoteller og sanatorier, forskjellige garderober og skap, stoler, lineære og hjørnevegger. Møbler vil også bli laget i henhold til et individuelt prosjekt.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

En av de mest populære russiske produsentene er fabrikken " Eagle møbler " … Hun spesialiserer seg på produksjon av skapmøbler til ulike formål. Den ble opprettet i 1956 og utvikler seg hele tiden. I dag produserer fabrikken produkter med tysk og italiensk utstyr fra forskjellige materialer, og legger stor vekt på kvaliteten på produktene. Salongbutikker på fabrikken tilbyr ferdige møbler og produkter på bestilling, gjennomfører forskjellige kampanjer.

Bilde
Bilde

Foreløpig kan du også kjøpe produkter fra utenlandske produsenter. Italiensk er blant de mest respekterte.

For eksempel den eldste italienske fabrikken Angelo Cappellini ved hjelp av kvalitetsmaterialer og avansert teknologi, tilbyr den møbler som er relevante i moteverdenen. Her lages luksuriøse og dyre prøver.

Hvis du vil ha et eksklusivt og elegant stykke i interiøret ditt, er Angelo Cappellini bare produsenten du trenger.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Mer budsjettmøbler produserer Tumidei … Sortimentet er basert på modulære sett for stuer og barnerom. Du vil bli tilbudt et bredt utvalg av sett som kan lages fra disse modulene. De kjennetegnes ved høy estetikk, funksjonalitet og ergonomi, og skaper et økt komfortnivå. (Figur 1)

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Interessante ideer i interiøret

Ved å ta vare på skjønnheten i interiøret, ser vi etter interessante løsninger. Det originale arrangementet av seksjonene, det originale designet på selve veggen og innredningen hjelper oss. (fig. 2)

Selv et veldig lite rom kan gjøres attraktivt ved visuelt å utvide plassen med lyse møbler. Imidlertid ville en mer interessant løsning være å bruke et ganske mørkt møbel, utstyrt det med belysning.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

I tillegg til belysning vil glassdører dekorert i form av glassmalerier være en fantastisk aksent. Å kombinere seksjoner på delt nivå er også en interessant idé. (fig. 3)

Hengende hyller i et hjørneveggsett er en moderne idé.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Det kan være mange interessante løsninger. Hvis du viser fantasien din, vil eksperter hjelpe deg med å innse det, og interiøret ditt vil være unikt og uforlignelig.

Anbefalt: