Wolfcraft Klemmer: Oversikt Over Hurtigklemming, 300 Mm, 150 Mm, 500 Mm Og Andre Modeller. Hvordan Velge?

Innholdsfortegnelse:

Video: Wolfcraft Klemmer: Oversikt Over Hurtigklemming, 300 Mm, 150 Mm, 500 Mm Og Andre Modeller. Hvordan Velge?

Video: Wolfcraft Klemmer: Oversikt Over Hurtigklemming, 300 Mm, 150 Mm, 500 Mm Og Andre Modeller. Hvordan Velge?
Video: Wolfcraft 6921000 раздвижной угольник малка угломер 2024, Kan
Wolfcraft Klemmer: Oversikt Over Hurtigklemming, 300 Mm, 150 Mm, 500 Mm Og Andre Modeller. Hvordan Velge?
Wolfcraft Klemmer: Oversikt Over Hurtigklemming, 300 Mm, 150 Mm, 500 Mm Og Andre Modeller. Hvordan Velge?
Anonim

Klemmen er et utmerket hjelpeverktøy for ulike sveising, snekring og andre arbeider. Med den kan du pålitelig feste delene av deler til hverandre eller trykke individuelle deler av produktet på arbeidsflaten. Videre er ethvert materiale, enten det er tre eller metall, underlagt et slikt verktøy. Klemmene til det europeiske selskapet Wolfcraft ("Wolfcraft"), et av de mest kjente merkene for produksjon av håndverktøy, er veldig populære.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Særegenheter

Type arbeid og struktur av verktøyet ligner skruestikken. Den eneste forskjellen fra hverandre er bare størrelsen og klemkraften. Imidlertid er utformingen av klemmene mer skjøre, mulighetene er betydelig begrenset i mindre størrelser. Vanligvis brukes de flere stykker samtidig, for en mer pålitelig fiksering, spesielt hvis de brukes når du limer deler av produktet sammen.

For produksjon av klemmer brukes tre eller metalllegeringer. Videre anses metall å være av bedre kvalitet og sterkere, siden det ikke er utsatt for fuktakkumulering. Arbeids- og komponentdelene i klemmen er dekket og klemmen.

Bilde
Bilde

Typer og modeller

Det er flere typer klemmer som er forskjellige i funksjonene til klemmene.

Hjørne - modell Wolfcraft ES 22

Denne typen er beregnet for festing av elementer i forskjellige bredder på grunn av automatiske klemmer. Fordelen er at klemmen kan festes med en hånd. Det er myke tetninger på festene.

Klemmen er laget av slagfast plast, holderen er en fjær.

Bilde
Bilde

Skrue - modell Wolfcraft SZ 120-1000

Monteringsklemmen, også kalt F-formet, har et bredt klemområde. Den har 2 deler: fast (kjeve med festeskinne) og bevegelig - skruedel. Begge deler er gummiert, noe som gjør at du kan jobbe selv med mykt materiale.

Bilde
Bilde

Nøkkelfri - modell Wolfcraft EHZ PRO 100-150 (300, 500 avhengig av gripeområdet)

Det er kjent for sin store utrettelige klemkraft, med en kraft på opptil 120 kg. Kan også brukes til å klemme rundt gjenstander. Fordeler kraften jevnt på delene som skal festes.

Rekkevidden til slike klemmer varierer fra 150 til 500 mm.

Bilde
Bilde

Fjær - modell FZR 50

Designet for raskt grep. Når du syr rundt deler, er det en bevegelig lås med dobbel spalte. Driftsprinsippet kan sammenlignes med en klesklype. Enhåndsbetjening er mulig, noe som i stor grad letter arbeidet.

De brukes når delikate fester utføres, der et kraftig grep er uønsket.

Bilde
Bilde

Belte - modell Wolfcraft 3681000

Det er et høyt spesialisert verktøy. Det brukes ofte av snekker for å samle rammer eller runde stoler, av coopers i produksjonen av tretønner. En slik klemme består av et stivt strammebånd og en betjeningsmekanisme med en strammeenhet. Ved hjelp av et slikt verktøy kan klembelastningen fordeles jevnt over hele overflaten av strammeelementene til produktet.

Bilde
Bilde

Rør

Den brukes til å feste store plater til bord eller dører. Det er en kjegle som kjevene er festet på. En av dem er tett festet, har en skrue for å feste deler til hverandre, og den andre beveger seg langs røret.

Bilde
Bilde

Valgkriterier

Nøkkelen til å velge riktig verktøy er kvalitetsmateriale. Prioriteten er legeringen - støpejern eller stål , siden selve bruken av klemmer innebærer stor innsats. Derfor må verktøyet kunne tåle betydelige belastninger. Samme når du velger, må du være oppmerksom på tilstedeværelsen av spesielle overlegg … De beskytter arbeidsmaterialet mot skader når du bruker verktøyet. Noen håndverkere bruker tre til dette, men det viktigste er at overlagsmaterialet skal være mykere enn det fungerende produktet.

Anbefalt: