Ankerklemmer (13 Bilder): For SIP 4x16 Mm Og 2x16 Mm, 4x50 Mm, 4x25 Mm, Spenning, For Optisk Kabel, Abonnent Og Andre Typer

Innholdsfortegnelse:

Video: Ankerklemmer (13 Bilder): For SIP 4x16 Mm Og 2x16 Mm, 4x50 Mm, 4x25 Mm, Spenning, For Optisk Kabel, Abonnent Og Andre Typer

Video: Ankerklemmer (13 Bilder): For SIP 4x16 Mm Og 2x16 Mm, 4x50 Mm, 4x25 Mm, Spenning, For Optisk Kabel, Abonnent Og Andre Typer
Video: HDFC mutual Fund | Best SIP of HDFC mutual fund | Help line no and official website og mutual fund 2024, April
Ankerklemmer (13 Bilder): For SIP 4x16 Mm Og 2x16 Mm, 4x50 Mm, 4x25 Mm, Spenning, For Optisk Kabel, Abonnent Og Andre Typer
Ankerklemmer (13 Bilder): For SIP 4x16 Mm Og 2x16 Mm, 4x50 Mm, 4x25 Mm, Spenning, For Optisk Kabel, Abonnent Og Andre Typer
Anonim

Under byggingen av nye elektriske luftledninger eller abonnentkommunikasjonslinjer brukes ankerklemmer, noe som i stor grad letter og fremskynder installasjonen. Det finnes flere typer slike fester. Denne artikkelen vil liste hovedtyper og parametere for disse produktene.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Karakteristisk

Ankerklemme for selvbærende isolerte ledninger er en enhet designet for å fikse SAP på en sikker måte mellom støttene de er festet på.

Siden ankerklemmer brukes lenge i det fri, er hovedfokuset i designen på styrke.

Bilde
Bilde

Klemmeanordninger for selvbærende isolerte ledninger er laget av aluminiumbaserte legeringer, galvanisert stål eller meget sterk termoplast. La oss vurdere de viktigste egenskapene til disse produktene.

  • Enkelhet og installasjonshastighet . Arbeidet krever ikke spesialopplæring av spesialister, og dette reduserer tiden som er brukt på å legge kraftledninger betydelig.
  • Sikkerhet . Utformingen av festene er veldig gjennomtenkt, noe som bidrar til å redusere skader på ansatte og skader på kabler under installasjonen.
  • Muligheten til å spare . På grunn av den enkle og pålitelige designen, reduseres forbruket av materialer for installasjon av elektriske nettverk.
  • Pålitelighet . Anker fungerer godt når de utsettes for atmosfæriske forhold.

Og også en av funksjonene til klemmene er at de ikke kan repareres: hvis de mislykkes, må de byttes ut.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Visninger

Ankerklemmer er delt inn i flere typer

Kileformet . Ledningene festes mellom to plastkiler. Vanligvis brukes den når avstanden mellom støttene er omtrent 50 m. Disse festene kan også brukes til å legge en fiberoptisk abonnentkabel. Det er veldig enkelt og enkelt å installere, det er billig. Men når det er nødvendig å feste ledningen ved veldig store hull, så er den ikke egnet, siden den kan skli. Dette kan forårsake sagging og som et resultat av brudd på den selvbærende isolerte ledningen.

Bilde
Bilde

Tøye ut . Dette er en spesiell type elektrisk kabelfeste, veldig pålitelig, med sin hjelp er forskjellige kabler installert på linjene. Takket være den spesielle designen demper den vibrasjoner fra vinden og sikrer ledningene godt i klemmen.

Bilde
Bilde

Støttende . Det brukes slik at det ikke er hengende ledninger, så vel som om kabler blir installert i rom under taket. Det forhindrer ledningene i å falle, noe som vanligvis hjelper dem til å vare lenger.

Bilde
Bilde

Hvis du trenger å skjøte ledninger med forskjellige diametre, vil endeklemmen komme til unnsetning. Den er laget av aluminiumslegering, isolerte eller bare ledninger festes med bolter.

Dimensjoner

Bruk og parametere for ankerklemmer, så vel som deres typer, er etablert av GOST 17613-80. For mer informasjon om forskriften, vennligst les de relevante standardene.

La oss vurdere de vanligste alternativene

Ankerklemmer 4x16 mm, 2x16 mm, 4x50 mm, 4x25 mm, 4x35 mm, 4x70 mm, 4x95 mm, 4x120 mm, 4x185 mm, 4x150 mm, 4x120 mm, 4x185 mm brukes mest effektivt for å legge luft- og abonnentlinjer. I dette tilfellet angir det første tallet antall kjerner som ankeret kan bære, og det andre angir diameteren på disse ledningene.

Bilde
Bilde

Og det er også en annen type merking, for eksempel 25x100 mm (2x16-4x25 mm2).

Utvalget av tverrsnittsdiametre for ledninger som kan festes i festeanordninger av anker er enormt . Dette kan være tynne kabler med en diameter fra 3 til 8 mm, mellomstore kabler fra 25 til 50 mm, samt store bunter fra 150 til 185 mm. Ankerklemmen PA-4120 4x50-120 mm2 og RA 1500 har vist seg veldig godt når man legger luftledninger.

Bilde
Bilde

Avtale

Anvendelsesområdet for festeanordninger for anker for selvbærende isolert ledning er ganske omfattende og variert. De brukes når det er nødvendig å feste den optiske kabelen på lysstolpene eller på veggene, for å lede inngangstrådene til det elektriske nettverket til forskjellige gjenstander, for å holde de selvbærende fleksible linjene i stram tilstand.

Det er ikke vanskelig å bruke klemmene, og dette må gjøres i full overensstemmelse med instruksjonene og annen dokumentasjon

Bilde
Bilde

Installasjonsfunksjoner

Hvis du ikke fester ankerklemmen til braketten, men til strammesløyfen, trenger du ikke et ekstra verktøy.

Installasjonen må utføres ved en utetemperatur som ikke er lavere enn –20 grader Celsius

Etter at festene er installert på riktig sted, og ledningene er lagt på plass, må du ikke glemme å fikse den med en spesiell klemme, som ikke tillater den isolerte kabelen å falle ut av kontakten under vindbelastning.

Anbefalt: