Landlig Vaskemaskin: Landlig Maskin Uten Rennende Vann. Enkle Modeller Med Tank Og Automatiske Maskiner For Landsbyen

Innholdsfortegnelse:

Video: Landlig Vaskemaskin: Landlig Maskin Uten Rennende Vann. Enkle Modeller Med Tank Og Automatiske Maskiner For Landsbyen

Video: Landlig Vaskemaskin: Landlig Maskin Uten Rennende Vann. Enkle Modeller Med Tank Og Automatiske Maskiner For Landsbyen
Video: TruckMaster® | Portable Diesel Tanks | Technical Video | Kingspan 2024, Kan
Landlig Vaskemaskin: Landlig Maskin Uten Rennende Vann. Enkle Modeller Med Tank Og Automatiske Maskiner For Landsbyen
Landlig Vaskemaskin: Landlig Maskin Uten Rennende Vann. Enkle Modeller Med Tank Og Automatiske Maskiner For Landsbyen
Anonim

Dessverre, i mange landsbyer og landsbyer i landet vårt, gir innbyggerne seg selv vann fra brønner, egne brønner og offentlige vannpumper. Ikke engang alle hus i urbane tettsteder er utstyrt med et sentralisert vannforsyningssystem, for ikke å snakke om landsbyene som er langt fra alle motorveier - både vei og vannforsyning eller kloakk. Dette betyr imidlertid ikke at folk på landsbygda ikke bruker vaskemaskiner. Men bare valget her til nylig var ikke for bredt: enten en enkel modell eller en halvautomatisk enhet, som ikke nødvendigvis krever tilkobling til vannforsyningen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Beskrivelse

Modeller av vaskemaskiner for landsbyen sørger for at det ikke er rennende vann i et boligbygg, så de har et åpent oppsett for lasting av tøy og fylling med oppvarmet vann manuelt. Skittent vann tømmes også manuelt i en egnet beholder: bøtter, tank, basseng . Slik er de fleste enkle alternativene for håndspinnende vaskemaskiner arrangert.

Modeller av halvautomatiske maskiner kan også fylles med vann manuelt, men de har funksjonene til å varme opp vann og spinne tøyet. Derfor slike modeller for et privat hus i en landsby uten rennende vann er mest brukt.

De består av to rom: i det ene vasketøyet vaskes, i det andre - det snurrer. Selvfølgelig er vask i en halvautomatisk maskin også en ganske tidkrevende prosess, men likevel ikke det samme hvis du vasker og vrir ut tøyet for hånd.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

I tillegg, nå har de funnet en måte som gjør det mulig å vaske selv med en automatisk vaskemaskin hvis det er strøm i et privat hus uten rennende vann … Men for dette må du lage en vannkilde for å fylle den med litt trykk. Og også på salg er det modeller av maskiner med innebygde vanntanker, som løser problemene med vasking i landlige områder eller i landet.

Men vi skal snakke om dette litt senere i teksten. Fordelene med en automatisk vaskemaskin fremfor andre modeller er åpenbare . - hele vaskeprosessen foregår uten menneskelig inngrep. Det eneste som må gjøres er å legge i det skitne vasketøyet og slå på ønsket vaskemodus med knappen, og etter å ha slått av maskinen, henger du opp vridd tøy for slutttørking.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Visninger

Som vi fant ut, for en landsby der det ikke er rennende vann, følgende typer vaskemaskiner er egnet:

  • enkelt med håndspinning;
  • halvautomatiske maskiner;
  • automatiske maskiner med trykktank.

La oss se nærmere på disse typene.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Enkelt med håndspinn

Denne gruppen inkluderer aktivatormaskiner med den enkleste handlingen, for eksempel liten vaskemaskin "Baby " … Det er ganske populært for vask i dachas og i familier på 2-3 personer. Forbruker strøm til et minimum, vann trengs også litt. Og kostnaden er tilgjengelig for hver familie. Dette kan også inkludere en annen liten størrelse modell kalt "Fairy " … Alternativ for større familier - modell av aktivatormaskinen "Oka ".

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Halvautomatisk

Disse modellene består av to rom - for vask og sentrifugering. I vridningsrommet er det en sentrifuge som vrir ut tøyet. Sentrifugeringshastigheten i enkle og billige maskiner er vanligvis ikke mer enn 800 rpm. Men for landlige områder er dette nok, siden hengingen av vasket sengetøy vanligvis foregår i frisk luft, hvor det vil tørke ut veldig raskt. Det finnes også høyhastighets, men dyrere modeller. Vi kan nevne følgende modeller av halvautomatiske maskiner som er etterspurt av innbyggerne i bygda:

  • Renova WS (du kan legge i fra 4 til 6 kg tøy, avhengig av modell, og snurre over 1000 o / min);
  • " Slavda Ws-80 " (laste opptil 8 kg sengetøy);
  • Fe 20 (baby med en belastning på 2 kg og snurr opp til 1600 o / min);
  • Enhet 210 (Østerriksk modell med en last på 3,5 kg og en sentrifugeringshastighet på 1600 o / min);
  • " Snøhvit 55 " (har en vask av høy kvalitet, har en pumpe for å pumpe ut skittent vann);
  • " Sibir " (det er en mulighet for samtidig bruk av vask og sentrifugering).
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Automater for vanntank

Tidligere, i landlige områder uten rennende vann, tenkte de ikke engang på å få en automatisk maskin for vask av klær. I dag er det automatiske modeller som ikke krever tilkobling til vannforsyningen . - de er utstyrt med en innebygd tank som rommer opptil 100 liter vann. Denne mengden vann er nok til flere vasker.

Bilde
Bilde

Prinsippet for bruk av slike maskiner ligner på standard vaskemaskiner og funksjonelt er de ikke annerledes. Når en slik maskin er tilkoblet og vaskemodus er innstilt, begynner lastekammeret automatisk å fylle vasketøyet med vann fra den innebygde tanken ., og deretter utføres alle stadier av prosessen - fra oppvarming av vannet til sentrifugering av vasket tøy uten menneskelig inngrep.

Den eneste ulempen med disse modellene for sommerhytter og hus i landlige områder uten rennende vann er å fylle tanken manuelt med vann mens den forbrukes. I tillegg, i tilfeller der det vil være mulig å koble den automatiske maskinen til vannforsyningssystemet, vil det ikke være mulig å montere vannforsyningen direkte til lastekammeret.

Vi må bruke samme opplegg: Fyll først tanken, og vask deretter tøyet i automatisk modus. Automatiske maskiner av denne typen fra Bosch og Gorenje er spesielt populære i Russland.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Funksjoner for valg og installasjon

Når du velger en vaskemaskinmodell for hjemmet ditt, bør du vurdere følgende punkter:

  • frekvensen og volumet av vask - dette vil hjelpe når du velger parameteren for optimal belastning av maskinen;
  • dimensjonene til rommet der du planlegger å installere vaskemaskinen - fra dette kan vi konkludere med å kjøpe en smal eller full størrelse modell;
  • energiforbruksklasse (modeller av klasse "A" regnes som mer økonomiske når det gjelder strøm og vann);
  • sentrifugehastighet (relevant for automatiske og halvautomatiske maskiner) - prøv å velge en justerbar hastighet på minst 1000 o / min;
  • funksjonalitet og enkel kontroll over vask og sentrifugeringsmodus.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Installasjon av automatiske vaskemaskiner og halvautomatiske enheter er ikke en komplisert operasjon. Nødvendig:

  • grundig studere instruksjonene for å unngå feil;
  • installer utstyret på et jevnt sted og juster dets horisontale posisjon ved å rotere beina;
  • fjern transportskruene, som vanligvis er plassert i fordypningene på bakveggen;
  • installer en avløpsslange, hvis det er en i settet, og hvis det ikke er kloakk i huset, ta avløpet gjennom en ekstra slange til gaten;
  • i en automatisk maskin, hvis det er en påfyllingsventil, må den installeres på tanken i vertikal stilling og en slange fra en vannkilde må være koblet til den.

Etter at du har installert og installert de nødvendige tilkoblingene, kan du koble enheten til det elektriske nettverket, fylle tanken med vann og utføre en testvask uten tøy.

Anbefalt: