Trådløse Karaokemikrofoner: Hvordan Bruke? Hvordan Fungerer De? Bærbar Profesjonell Og Andre Modeller. God Mikrofonvurdering

Innholdsfortegnelse:

Video: Trådløse Karaokemikrofoner: Hvordan Bruke? Hvordan Fungerer De? Bærbar Profesjonell Og Andre Modeller. God Mikrofonvurdering

Video: Trådløse Karaokemikrofoner: Hvordan Bruke? Hvordan Fungerer De? Bærbar Profesjonell Og Andre Modeller. God Mikrofonvurdering
Video: BONAOK Bluetooth Microphone UNBOX & REVIEW - Karaoke Mic With Speaker 2024, April
Trådløse Karaokemikrofoner: Hvordan Bruke? Hvordan Fungerer De? Bærbar Profesjonell Og Andre Modeller. God Mikrofonvurdering
Trådløse Karaokemikrofoner: Hvordan Bruke? Hvordan Fungerer De? Bærbar Profesjonell Og Andre Modeller. God Mikrofonvurdering
Anonim

Så snart de kom på markedet, reiste trådløse karaokemikrofoner en mengde spørsmål: hvordan de fungerer, hvordan du bruker mikseren og hvor lenge batteriladningen varer - alle disse punktene forbrukere ønsker å finne ut før de kjøper. I mellomtiden, bærbare profesjonelle og andre modeller av slikt utstyr er allerede tilgjengelig både i budsjettet og i premiumsegmentet på markedet, noe som betyr at det blir vanskeligere og vanskeligere å gjøre et valg.

Vurderingen av gode mikrofoner med trådløs tilkobling, samt en detaljert vurdering av deres funksjonelle og tekniske evner, vil hjelpe til med å forstå og ta den endelige avgjørelsen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Særegenheter

En trådløs karaokemikrofon er en bærbar enhet supplert med en ekstern mottaker eller helt frittstående, med en innebygd høyttaler og batteri . Det skiller seg fra andre analoger ved fravær av tilkoblingskabler mellom systemkomponentene. I stedet for dem brukes aktivt uavhengige batterier og Bluetooth -moduler, som er ansvarlige for kommunikasjon med karaokeprogrammet.

Alle trådløse mikrofoner - for profesjonell scene og hjemmebruk, gunstig forskjell i muligheten for fri bevegelse, som vises i vokalisten . Signalmottaksområdet, avhengig av teknologiene som brukes, varierer i området fra 10 til 30 m. Noen modeller kan fungere i en avstand på opptil 60 m. Eksternt kan en trådløs karaoke -mikrofon se ganske vanlig ut, spesielt hvis den har en mottaker i settet. I dette tilfellet vil alle visuelle forskjeller reduseres til fravær av ledninger.

Den bærbare versjonen med innebygde høyttalere, lett musikk eller en miksekonsoll rett på kroppen ser mye mer interessant ut.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Enhet og driftsprinsipp

Den trådløse mikrofonen er oppladbar eller batteridrevet. I strukturen ligner den en konvensjonell forsterker som brukes i høyttalere og andre akustiske enheter. Inne er det en spesiell membran som lyden passeres gjennom og blir sterkere. I tillegg til den åpenbare forsterkningseffekten, kan spesialfunksjoner også brukes her, slik at du kan fjerne forstyrrelser og støy, lage et ekko.

Signalet overføres i en trådløs mikrofon via radiobølger eller via en Bluetooth -tilkobling. Designet inneholder:

  • et håndtak med et batteri gjemt i det;
  • hode med en metallgitter;
  • kontrollmodul og forsterker;
  • volumknapper, sporvalg, modusvalg, spesialeffekter, av og på;
  • mikrofon aktiveringsknapp;
  • AUX -inngang for kablet tilkobling;
  • USB -port og microSD -kortspor i saken.

Avhengig av merkemodell, utseende og utstyrsutstyr kan variere.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Vurdering av de beste modellene

Det moderne markedet for husholdningsapparater tilbyr et ganske bredt spekter av alternativer for karaokemikrofoner som kan fungere autonomt . Blant de mest populære modellene er alternativer med en innebygd høyttaler, slik at du kan spille en melodi uavhengig av tilstedeværelsen av eksterne høyttalere. Hjemmekaraokesystemer med mottaker har imidlertid ikke mistet relevansen ennå.

Her lar trådløs teknologi deg ikke avhenge av lengden på ledningen mens du synger inn i mikrofonen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Beste bærbare høyttalermodeller

For de som ønsker å være stjernen på enhver fest, har bærbare karaokemikrofoner med Bluetooth-støtte og innebygd høyttaler blitt utviklet. De er produsert i profesjonelle og amatøropptredener. Blant de mest populære merkene og modellene er følgende.

Tuxun (MicGeek) Q9 . Lederen på listen over bærbare mikrofoner fra selskapet, som var den første som introduserte en slik nyhet for verden. Modellen fungerer på grunnlag av Bluetooth 4.0, er kompatibel med enheter på iOS og Android, inkluderer USB -porter, microUSB, membraner for høye og lave frekvenser, ekkofunksjon. Denne modellen er utstyrt med 3 støydempende filtre, utstyrt med 2-kanals stereohøyttalere, kan opprettholde en Bluetooth-tilkobling i en avstand på opptil 10 meter og fungere uten å lade opp i opptil 9 timer.

Bilde
Bilde

Tuxun Q7 . En karaokemikrofon med innebygd høyttaler og en ganske høy vurdering fra brukeranmeldelser. Mobilmodellen har et kontrollpanel foran på saken, stereohøyttalere, et panel med spesielle lydeffekter, som lar deg endre vokalistens stemmedata. Volumet for musikk og stemme reguleres av "glidebrytere", øverst i kolonnen er sporets kontrollpanel. Enheten kobles enkelt til enheter via Bluetooth, fra smarttelefoner og musikkspillere til billydsystemer.

Du kan også installere en vanlig USB -flash -stasjon i etuiet og bare høre på musikk.

Bilde
Bilde

Tuxun C-355 .modell med mindre batterilevetid, stilig design, slitesterk aluminiumsdel. Kolonnen her er ikke firkantet, men avrundet, selve enheten er lettere og mer kompakt. Blant funksjonene er det ingen endring og justering av frekvenser, men det er flere spor. Du kan koble til et microSD -kort på opptil 8 GB, lytte til musikk gjennom hodetelefoner med en 3,5 mm -kontakt. Modellen har et ganske stort utvalg av farger og kroppsfarger.

Bilde
Bilde

GMINI GM-BTKP-03S . En modell av en karaokemikrofon produsert i Kina med en innebygd høyttaler, et 2600 mAh batteri, en Bluetooth-modul. Lydkilden kan være en telefon, nettbrett, bærbar PC. Enheten tilhører kondensatormodellene, er godt egnet for hjemmebruk, har en realistisk lydgjengivelse og er fokusert på sangers stemme. For profesjonell bruk i karaokeklubber er enheten ikke kraftig nok.

Bilde
Bilde

WSTER WS-858 . En populær modell fra en av markedslederne innen karaokemikrofoner. Den multifunksjonelle enheten støtter funksjonen for taleopptak, lar deg spille sanger, lytte til musikk gjennom en høyttaler eller hodetelefoner, den har en driftsmodus som en selfieknapp og en radiosender. Enheten har tilpassbare moduser for rom i forskjellige størrelser, samt et komplett sett med lydeffekter.

Bilde
Bilde

Magic Karaoke YS-86 . Kinesisk karaokemikrofon med et stort utvalg av nødvendige funksjoner. Modellen kan kalles universell - arbeide som høyttaler eller reprodusere sang. Settet inneholder et spor for minnekort, TF, AUX, USB -kontakter, LED -belysning, enhetens rekkevidde er bare 10 m fra kilden til Bluetooth -signalet, varigheten av autonom bruk når 6 timer. Modellen har en lavfrekvent membran som gjør lyden romslig og vakker.

Et av de beste selskapene på markedet regnes som den kinesiske Tuxun, som var den første som gjorde denne enheten til en ekte motetrend. Resten av produsentene kopierer for det meste utviklingen, men du kan også finne anstendig kopier fra dem.

Bilde
Bilde

De beste modellene følger med mottakeren

Blant mikrofonene som opererer på grunnlag av trådløs teknologi som følger med mottakeren, følgende modeller fortjener spesiell oppmerksomhet.

Sennheiser XSW 1-825-B . Profesjonelt karaokesystem med trådløs tilkobling, produsert i Tyskland. Den er designet for sceneopptredener, støtter tuning av opptil 10 kanaler i UHF -serien, sender klar og lys lyd, uten støy, forvrengning. Denne mikrofonmodellen tilhører vokal, er egnet for lydopptak og liveopptredener, kan installeres på et stativ. Den medfølgende mottakeren hjelper deg med å oppnå en profesjonell karaoke -systemeffekt.

Bilde
Bilde

Sennheiser XSW 35-A . En amatørmodell for hjemmebruk. Settet er et komplett karaoke -system med alt du trenger. Selve mikrofonen veier 245 g, ligger behagelig i hånden, tilhører kondensatormodeller og passer for erfarne vokalister. Settet er ikke for billig, men for disse pengene får brukeren den europeiske kvaliteten på enheten og et høyt nivå av pålitelighet.

Bilde
Bilde

Defender MIC-155 . Dette er karaokemikrofoner med lavt merke som følger med mottakeren. Det er 2 av dem i settet, rekkevidden til den støttede trådløse tilkoblingen er opptil 30 m. Dette alternativet er egnet for bruk hjemme - det når tydeligvis ikke det profesjonelle nivået.

Bilde
Bilde

Markedet for karaokemikrofoner med mottaker begynner gradvis å bli fortid. Blant de gjenværende modellene kan man trekke frem de som er fokusert på profesjonelle vokalister - dette er fullverdige systemer for innspilling, lydgjengivelse og fremføring på scenen.

Hjemversjoner er mer sannsynlig å underholde et lite selskap, som fungerer godt i små mellomrom.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvordan velge?

Når du velger en trådløs karaokemikrofon du må ta hensyn til de viktigste kriteriene.

  • Kompatibel med andre enheter . Når det gjelder Bluetooth -tilkobling, må du studere kravene til de tilkoblede telefonene og nettbrettene. Det er bra hvis musikken bare kan spilles gjennom en flash -stasjon eller microSD - tilstedeværelsen av slike innganger vil være en stor fordel for en fullt bærbar modell med høyttaler.
  • Spesifikasjoner . Her er det viktig å se på omfanget av signalmottak, følsomheten til utstyret, batteriets kapasitet. Bare omnidireksjonelle eller enveis mikrofoner av dynamisk type er egnet for karaoke. Førstnevnte er egnet for å synge i et selskap, sistnevnte for soloopptreden.
  • Dimensjoner og vekt . En overdimensjonert mikrofon kan være en plage. En enhet som er for tung vil belaste hånden din tungt. Vi må finne en kompromissløsning som kan levere eksepsjonell sangglede.
  • Enhetspris … De billigste modellene produserer lyd av lav kvalitet, de tapper batteriet raskere, og signalet går ofte tapt. Det er heller ikke verdt å betale for mye for mange funksjoner, spesielt når du kjøper et hjemmekaraokisystem.
  • Tilleggsfunksjoner . Ekko, endring av vokalområdet fra bass til sopran, lett musikk og en høyttaler rett i enhetens kropp. Dette er bare noen av de populære alternativene for trådløse mikrofoner i dag. Det er opp til kjøperen å bestemme hvor hensiktsmessig det er å betale for det.
  • Design … En viktig del av kunstnerens scenebilde. Når du spiller i en karaokeklubb eller på en fest, kan en stilig mikrofon trekke mer oppmerksomhet til høyttaleren. Hjemme er designproblemer hovedsakelig opptatt av et tenåringspublikum. For å synge i et nært mannlig selskap, er det bedre å velge modeller med en nøytral svart, hvit eller metallisk kroppsfarge.
  • Lydkvalitet . Det er verdt å sjekke enheten i drift. En karaokemikrofon skal overføre alle nyansene i stemmen godt, ikke forvride lyden og slukke eksterne lyder. Deres utseende under verifisering er en grunn til å nekte et kjøp.
  • Varigheten av enhetens uavbrutte drift . De fleste rimelige modellene varer i 2-3 timer med intensiv bruk. De beste alternativene kan vare opptil 9-10 timer på en enkelt lading.

Basert på disse parameterne vil det være mye lettere å velge det riktige alternativet for en trådløs mikrofon med karaoke -funksjon.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvordan å bruke?

For å bruke en karaokemikrofon du må konfigurere forbindelsen til kilden til melodiavspillingen … Hvis en mottaker er inkludert i pakken, er den koblet til TV -en, deretter lades mikrofonen eller batterier settes inn i den. Ved å aktivere tilkoblingen ved hjelp av dedikerte knapper, kan du få et stabilt system for å spille sanger. Du kan også slå av mikrofonen med ett klikk.

Hvis du har en Bluetooth -modul, blir tilkoblingen enda enklere, gjennom sammenkobling . Det er nok å slå på denne funksjonen på en bærbar datamaskin, nettbrett eller smarttelefon, og deretter aktivere mikrofonen med strømknappen og finne navnet på enheten i listen over tilgjengelige for tilkobling. Når du har valgt og konfigurert sammenkoblingen, kan du gjøre innstillingene.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

I delen "Lyder og lydenheter" kan du endre parametere som følsomheten til høyttalersystemet, volum, støyreduksjon. For å jobbe i karaokemodus må du installere et spesielt program, der sangene skal spilles.

Det er verdt å merke seg at Hvis du har en innebygd høyttaler, kan du bare kringkaste musikk gjennom mikrofonen . Hodetelefonstøtte kan også være en fordel. Med deres hjelp kan du lytte til spor uten å forstyrre andre, sjekke den innspilte stemmen uten forstyrrelser.

Anbefalt: