Holografiske Projektorer: 3D -hologramvifteprojektorer Og Tips For å Velge Dem

Innholdsfortegnelse:

Video: Holografiske Projektorer: 3D -hologramvifteprojektorer Og Tips For å Velge Dem

Video: Holografiske Projektorer: 3D -hologramvifteprojektorer Og Tips For å Velge Dem
Video: 3D Led Hologram Projector 2024, Kan
Holografiske Projektorer: 3D -hologramvifteprojektorer Og Tips For å Velge Dem
Holografiske Projektorer: 3D -hologramvifteprojektorer Og Tips For å Velge Dem
Anonim

Holografi er en metode for registrering av informasjon som er basert på forstyrrelser . - gjensidig økning eller reduksjon i amplitude når bølgene ligger over hverandre. På sin side, hologram Er et tredimensjonalt bilde som oppnås ved hjelp av holografi. Dette bildet har en følelse av romlig dybde og flervinkel. Hologrammet er opprettet ved hjelp av en spesiell enhet med en laser som gjengir bildet av et tredimensjonalt objekt.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hva det er?

Det er vanlig å ringe en holografisk projektor vifte med kontrollerte lysdioder, som er plassert langs hele bladets lengde.

For eksempel kan en 3D-hologramvifte vise et levende tredimensjonalt bilde.

I tillegg bruker du den innebygde Wi-Fi-modul du kan overføre bildene dine til denne enheten og se dem.

Bilde
Bilde

Alle typer holografiske projektorer er preget av følgende funksjoner:

  • tilstedeværelsen av et spesielt program for drift av en datamaskin (bærbar datamaskin);
  • fjernkontroll;
  • kompakt størrelse;
  • lese SD -kort for raskt å endre innhold;
  • bruk av lyse lysdioder for mer realistisk visualisering;
  • høy bildekvalitet;
  • ganske stort bildedekningsområde.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Alle disse funksjonene tillater en bred bruk holografiske projektorer på mange områder av det moderne livet . På konferanser, presentasjoner, utstillinger i vår tid brukes 3D -hologrammer veldig ofte. Markedsføring og reklame med deres hjelp lykkes med å tiltrekke seg nye kunder.

I medisin hjelper et 3D -hologram av ønsket organ legen med å se i detalj alle funksjonene ved sykdommen og eliminere feil.

Når du underviser med hologrammer, kan du mestre nytt materiale som i teori og i praksis … Underholdningsindustrien bruker også denne innovasjonen med suksess: dataspill, showvirksomhet, nattklubber.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvordan virker det?

Som allerede nevnt, til lage et 3D -hologram, du trenger minst to lysbølger … En av dem er støtter , og den andre går til objektet og kalles gjenstand . I rollen som bølger i moderne enheter brukes spesielle lasere , i krysset som interferens oppstår, forårsaker et tredimensjonalt bilde.

For tiden er det holografiske projektorer i forskjellige former. De kan ha både en standardform og er laget i form av geometriske former.

Fan -projektorer lage et bilde som et resultat av rask rotasjon, de er usynlige for publikum. Ved hjelp av kontroller genereres en serie lysimpulser under et dreiemoment. Som et resultat ser vi et levende tredimensjonalt bilde. For å kontrollere en slik enhet, du må laste ned en spesiell applikasjon og kjøre den.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Valgtips

For å velge riktig holografisk projektor, bør du nøye lese følgende ekspertanbefalinger

  1. Bestem deg først til hvilket formål denne enheten er kjøpt , hvor ofte den skal brukes, og hvilken signalkilde den vil koble til.
  2. Fra lyskilder er det verdt å gi preferanse laser … Den produserer rene farger, har en enorm ressurs og lavt energiforbruk.
  3. Når du bruker konvensjonelle projektorer, må du ta hensyn til det faktum jo mer rommet er opplyst, jo høyere lysstyrke skal det være . Men når du bruker holografiske projektorer, er det resulterende hologrammet godt synlig i et rom med et hvilket som helst lysnivå.
  4. Kompakt 3D -vifte Det er lett å ta med fra butikken og montere det selv, men for ikke å ødelegge enheten må du lese instruksjonene nøye.
  5. Det skal huskes på det holografisk fan strømforbruket er lavere enn for den holografiske pyramiden.
  6. 3D -vifte - Dette er det mest budsjettmessige og raskeste tilbakebetalingsalternativet blant moderne holografiske projektorer.

Anbefalt: