Beste Projektorer: Topp Billige Kvalitet Videoprojektorer For Hjemmet, Anmeldelse Av Billige Og Dyre Modeller

Innholdsfortegnelse:

Video: Beste Projektorer: Topp Billige Kvalitet Videoprojektorer For Hjemmet, Anmeldelse Av Billige Og Dyre Modeller

Video: Beste Projektorer: Topp Billige Kvalitet Videoprojektorer For Hjemmet, Anmeldelse Av Billige Og Dyre Modeller
Video: Установка короткофокусного проектора Hitachi Ultimate и доски StarBoard 2024, April
Beste Projektorer: Topp Billige Kvalitet Videoprojektorer For Hjemmet, Anmeldelse Av Billige Og Dyre Modeller
Beste Projektorer: Topp Billige Kvalitet Videoprojektorer For Hjemmet, Anmeldelse Av Billige Og Dyre Modeller
Anonim

Projektorer har lenge hatt misunnelsesverdig popularitet blant mennesker i alle aldre. I dag presenteres slike enheter i det bredeste sortimentet, og hver kjøper kan velge en passende kopi for seg selv. I denne artikkelen, vi La oss se nærmere på vurderingen av de beste modellene av projektorer og finne ut alt om deres tekniske egenskaper.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Gjennomgang av populære merker

Mange produsenter produserer moderne projektormodeller. Blant dem kan du finne ganske mange verdensberømte navn som alle er kjent med. Her er en rask oversikt over de mest populære merkene for kvalitetsrike funksjonsrike projektorer.

Acer . En kjent taiwansk produsent forsyner markedet med mange forskjellige varer av høy kvalitet og holdbart utstyr. I et bredt sortiment finner du utmerkede modeller av projektorer som ikke bare er forskjellige i rik funksjonalitet, men også i en attraktiv design. Enhetene er presentert i forskjellige priskategorier.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

BenQ . Et elegant utvalg av høykvalitets projektorer har dette anerkjente merket å tilby. I arsenalet til BenQ er det mange praktiske modeller som gir et høykvalitets og rikt bilde.

Produsentens enheter er attraktive for sin designytelse og et bredt utvalg av modeller til forskjellige priser.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Epson . Utstyret til denne produsenten kan skryte av utmerket kvalitet. Epson -projektorer har en ledende posisjon i mange topper og regnes blant de mest populære.

Kjøpere er fornøyd med kvaliteten på bildet som overføres av merkede enheter.

Bilde
Bilde

Xiaomi . En kjent kinesisk produsent gleder forbrukerne med et stort utvalg av høykvalitets og attraktive projektorer med forskjellige modifikasjoner. I merkevarens arsenal finner du både budsjett og veldig dyre enheter som kan gjengi gode bilder i 4K -format.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Asus … Et velkjent taiwansk selskap som produserer pålitelig og holdbart utstyr. De fleste av Asus posisjoner er i et pent design som er subtil, men solid og utstråler produktkvalitet. Projektorene til det populære merket er rike på funksjonalitet og utmerket ytelse.

Mange enheter har muligheten til å levere utmerket bildekvalitet kombinert med hyggelig lyd.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Samsung . Det sørkoreanske merket produserer forskjellige typer multimediaprojektorer. Samsungs produktutvalg inkluderer flotte enheter designet for arbeid og lek.

Enheter av høy kvalitet laget i en bærbar formfaktor er spesielt populære.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

LG . Et saftig og kontrasterende bilde kan demonstreres av en riktig valgt projektor fra denne velkjente produsenten. LG tilbyr mange flotte enheter med gode høyttalere og lyse og stilige design.

Imidlertid er mange varer fra serien av dette merket ganske dyre.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Sony . Hvis du vil kjøpe en projektor som kan overføre et bilde av upåklagelig kvalitet, bør du gjøre deg kjent med serien til denne japanske produsenten. Sony tilbyr mange gode enheter for forbrukere å velge mellom, blant dem kan du finne veldig dyre eksemplarer, hvis kostnad overstiger 1 million rubler.

Bilde
Bilde

Vurdering av de beste modellene

Moderne modeller av videoprojektorer har forskjellige funksjonell "fylling" og tekniske parametere . Det riktige produktet kan velges for nesten ethvert formål, det være seg studier, arbeid eller ditt vanlige tidsfordriv hjemme. La oss se nærmere på toppmoderne enheter i forskjellige priskategorier.

Budsjett

Mange brukere tror at en billig projektor ikke kan være av høy kvalitet og vise et godt bilde. La oss bli kjent med de populære modellene som debunker denne vanlige myten.

Acer X1161P . En velkjent modell av en billig projektor. Acer X1161P tiltrekker seg brukere med sitt lave strømforbruk, diskrete, men stilige design og høy oppløsning opp til 1080p.

Det er mulig å se 3D -videofiler med denne enheten.

Bilde
Bilde

BenQ MX505 . En utmerket modell av en billig projektor som er egnet for plassering i et lite rom. Den har et enkelt og intuitivt grensesnitt, lav vekt og enkel bevegelse fra ett sted til et annet.

Utstyret kan gjengi 3D -innhold, demonstrerer bilder av god kvalitet.

Bilde
Bilde

Favi Entertainment RioHD LED 3 . En budsjettmodell av en høykvalitets projektor, laget i det populære miniformatet. Enheten kan brukes til spill eller presentasjoner, eller inkludert i hjemmekino. Enhetsoppløsning - 1080p. En utmerket innebygd mediespiller tilbys. Det er mange kontakter som trengs i dag. Det er anstendig innebygde høyttalere.

Bilde
Bilde

Viewsonic PJD5133 . En kompakt, bærbar projektor som er veldig enkel og rask å sette opp. Modellen kan gjengi et 3D volumetrisk bilde. Viser utmerket kontrast og fargemetning. Enheten har innebygde høyttalere.

Bilde
Bilde

Digma DiMagic Kids . Lommemodell av en billig projektor med liten størrelse og fint design. Enheten sørger for bruk av LCD -projeksjonsteknologi. Kan spille av videofiler fra USB -stasjoner. Den lille enheten har 1 høyttaler.

Bilde
Bilde

Middels prissegment

Mange høykvalitets og multifunksjonelle projektormodeller presenteres i mellomprissegmentet. Mange av disse enhetene er i stor etterspørsel fordi de er de beste når det gjelder forhold mellom pris og kvalitet. La oss se nærmere på noen av de beste enhetene.

Acer XL1123H . Kvalitetsprojektor med DLP -teknologi. Den kan sende ut et bilde med en oppløsning på 800x600 piksler. Det er bare 1 lampe i enheten. Minste projeksjonsavstand er 1 m. Det er 1 innebygd 3W høyttaler.

Bilde
Bilde

Optoma X343e … En utmerket modell av DLP -projektor med en streng moderne design. Oppløsningen på bildet som enheten kan vise er 1024x768 piksler. Det er en 203 W lampe. Kan spille av materialer fra USB -medier.

Styres av den medfølgende fjernkontrollen.

Bilde
Bilde

Epson EB-S400 . Attraktiv projektor med 3LCD -teknologi. Skiller seg ut i en lysstrøm på 3200 lm. Utstyret støtter ikke 3D -format. Kan spille innhold fra forskjellige USB -lagringsenheter.

Enheten kan monteres i taket. Kontrollen utføres av en fjernkontroll.

Bilde
Bilde

BenQ MH535 … En utmerket modell av en proprietær projektor basert på DLP -teknologi. Det kan produsere et bilde med høy oppløsning - 1930x1080. Støtter 3D surround -format. Enheten har en UHP -lampe.

Modellen er god, men ikke designet for å overføre informasjon fra USB -medier. Utstyrt med en høykvalitets 2W høyttaler.

Bilde
Bilde

Asus ZenBeam S2 . Det anerkjente merket er kjent for å produsere pålitelige produkter av høy kvalitet. ZenBeam S2 -projektoren er laget i de beste tradisjonene til den berømte produsenten. Det er en lommeversjon med en lysstrøm på 500 lm. Projektoren er utstyrt med en RGB LED -lampe. Kan spille innhold fra USB -stasjoner. En innebygd Wi-Fi trådløs nettverksmodul er inkludert.

Bilde
Bilde

Premium klasse

Blant moderne modeller av projektorer kan du finne mange slike enheter som har en "bitende" prislapp. Den for høye prisen på slike enheter fremmedgjør ofte forbrukere fra dem. Mesteparten av tiden er disse projektorene imidlertid verdt pengene. De viser ikke bare fantastisk bildekvalitet, men er også designet for å vare.

La oss ta en titt på noen av de dyre premium-enhetene

Acer F7600 … En attraktiv projektor med et minimalistisk preg. Fungerer basert på den populære DLP -teknologien. Gir visning av bilder i en oppløsning på 1920 x 1080 p. Har 1 Osram -lampe med en effekt på 370 watt. Enheten er utstyrt med to innebygde høyttalere, hvis totale effekt er 6 W. Projektoren er supplert med en Ethernet -kontakt.

Bilde
Bilde

Viewsonic X10-4K … DLP 3D -kompatibel enhet. Har en lampe med en lysstyrke på 2400 lumen. Arbeidsformatet for denne enheten er 16: 9. Den tillatte skjermdiagonalen er fra 30 til 200 tommer. Har alle nødvendige kontakter som finnes i de fleste moderne enheter. Strømforbruket til denne enheten er opptil 140 watt. Det er en innebygd høyttaler av høy kvalitet med en effekt på 16 watt.

Bilde
Bilde

Dream Vision YUNZI 2 Best . En utmerket modell av en dyr projektor som kan konvertere 2D -materialer til 3D. Viser utmerket kontrast og fargegjengivelse. Omvendt kalibrering er mulig. Teknikken kan utføres i hvitt eller svart med blanke overflater. Diagonalen til det overførte bildet er fra 60 til 250 tommer.

Bilde
Bilde

Sony VPL-VW270ES / B . Japansk projektormodell av høy kvalitet som kan konvertere 2D til 3D -bilder. Viser bilder i høy kvalitet - 4K. Produktet støtter HDR-, HLG -teknologier. Har en rammeinterpoleringsfunksjon. Alle nødvendige lyd- og videoinnganger (HDMI) er tilstede.

Denne projektoren kan glede brukerne med fantastisk bildekvalitet.

Bilde
Bilde

Sony VPL-VW1000ES . Høykvalitets widescreen -type fast projektor. Den virkelige oppløsningen er 4096x2160. Kan støtte HDTV og 3D. Gir en lysstrøm på 2000 lm. Enheten viser bilder av høy kvalitet med gode kontrast- og metningsnivåer.

Sonys projektor er praktisk og pålitelig, men veldig dyr.

Bilde
Bilde

Valgte hemmeligheter

En kvalitetsprojektor må velges riktig. Du må bygge på flere hovedkriterier for ikke å gjøre en feil med kjøpet. La oss dvele nærmere ved hver av dem.

Formålet med kjøpet … Dette kriteriet vil avgjøre hvilken projektormodell som er best egnet for deg. Hjemmeprodukter har mange forskjeller fra enheter designet for demonstrasjon av arbeid eller pedagogiske presentasjoner. Vurder dette før du går til butikken.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Spesifikasjoner . Studer nøye alle de tekniske parameterne for det valgte utstyret. Alle nødvendige merker finner du i de medfølgende dokumentene. Det er lurt å lære all informasjonen derfra, og ikke bare lytte til reklamehistoriene til salgskonsulenter.

Husk at sistnevnte ofte overvurderer de tilgjengelige egenskapene til teknikken, slik at den vekker mer interesse fra kjøperen.

Bilde
Bilde

Bildekvalitet . Denne parameteren påvirkes av mange egenskaper ved teknikken - lysstyrke, fargedybde, metning. Det er nødvendig å vurdere alle de listede indikatorene.

Men det skal forstås at det er lite sannsynlig at de billigste enhetene og lommeenhetene kan demonstrere et bilde av virkelig høy kvalitet, for eksempel i 4K-format.

Bilde
Bilde

Koblinger . Vurder kontaktene på projektorskapet. Det er mest praktisk å bruke de enhetene der alle inngangene som er installert på moderne teknologi, er gitt. Disse inkluderer HDMI-, USB-, AUX -kontakter.

Takket være tilstedeværelsen av slike elementer, vil det være mulig å koble andre enheter og flash -kort til projektoren, noe som viser seg å være veldig praktisk.

Bilde
Bilde

Design … Vær oppmerksom på utformingen av projektoren. Moderne merker produserer vakre enheter, hvorav de fleste er designet i en moderne stil. Du kan velge noe lyst med skinnende aksenter (for eksempel BenQ -enheter) eller noe mer stramt, behersket (for eksempel Asus -projektorer).

Valget av det ideelle alternativet avhenger av smakspreferansene til forbrukeren og interiøret der utstyret skal plasseres.

Bilde
Bilde

Teknisk tilstand … Inspiser projektoren før du betaler. Produktet må være fritt for skader og defekter. Kontroller at enheten fungerer som den skal (enten i butikken eller under en hjemmekontroll).

Bilde
Bilde

Merke . Se etter en kinoprojektor av god kvalitet for både hjemme og utdannings- eller arbeidsformål. Heldigvis produserer mange kjente merker kvalitetsenheter i dag. Interessante nye varer dukker regelmessig opp i sortimentet av mange av dem. Merkevareprodukter vil både vare lenger og ha et mer attraktivt design.

Det er ikke nødvendig å være redd for uoverkommelig høye priser - mange merkede projektorer har en demokratisk kostnad.

Anbefalt: