Aluminiumsglass På Balkonger (32 Bilder): Installering Av Profilen Til Skyve Aluminiumsvinduer Med Egne Hender, Anmeldelser Av Den Varme Rammen

Innholdsfortegnelse:

Video: Aluminiumsglass På Balkonger (32 Bilder): Installering Av Profilen Til Skyve Aluminiumsvinduer Med Egne Hender, Anmeldelser Av Den Varme Rammen

Video: Aluminiumsglass På Balkonger (32 Bilder): Installering Av Profilen Til Skyve Aluminiumsvinduer Med Egne Hender, Anmeldelser Av Den Varme Rammen
Video: Træ/alu dreje-kip vindue 2024, April
Aluminiumsglass På Balkonger (32 Bilder): Installering Av Profilen Til Skyve Aluminiumsvinduer Med Egne Hender, Anmeldelser Av Den Varme Rammen
Aluminiumsglass På Balkonger (32 Bilder): Installering Av Profilen Til Skyve Aluminiumsvinduer Med Egne Hender, Anmeldelser Av Den Varme Rammen
Anonim

Aluminiumsprofiler er veldig pålitelige, sterke og holdbare. Slike strukturer har ikke for stor vekt, så de er perfekte for alle balkonger og loggier.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Fordeler og ulemper

  • Den største fordelen med aluminiumsglass er den lave vekten. Den kan installeres på hvilken som helst balkong uten å måtte forsterkes først.
  • Denne typen glass er egnet for leilighetseiere i gamle hus. Slik glass vil ikke skade betonggulv og vil ikke føre til at gamle strukturer kollapser.
  • Mange samler aluminiumskonstruksjoner selv. Det er ikke vanskelig i det hele tatt og tar ikke mye tid.
  • Aluminiumsglass er veldig holdbart. Over tid mister den ikke sin attraktivitet og styrke.
  • Moderne produsenter produserer ikke bare umalte, men også flerfargede profiler. Hver kunde vil selv kunne velge en versjon av sin favorittfarge. Slike design ser originale og interessante ut.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Men denne typen glass har også sine ulemper

  • De holder absolutt ikke varme på balkongen eller loggiaen. I vintersesongen vil temperaturen i disse rommene avvike fra utetemperaturen med bare et par grader.
  • Ofte, under forhold med svært lave temperaturer, fryser glidemekanismer og tilbehør og blir dekket av en isskorpe. Dette kan gjøre det vanskelig å åpne og lukke klaffene.
  • Aluminiumskonstruksjoner har ikke god lufttetthet. Gatelyder passerer gjennom dem uten problemer. Hvis det er vindvær utenfor balkongen, kan det gå trekk i rommet.
  • Slik glass bør brukes hvis hovedbalkondøren har god lydisolering. Denne delen vil kompensere for den svake tettheten i aluminiumstrukturen.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Aluminiumsglass skiller seg på mange måter fra det populære plastalternativet . Det er nødvendig å forstå egenskapene til disse strukturene for å forstå hva som er forskjellen mellom dem.

  • Plastglass kan være varmt. Denne typen dekorasjon lar deg gjøre et balkongrom til en ekte stue som kan betjenes hele året.
  • Det er umulig å ikke nevne den store vekten av slike strukturer. De har gode varme- og lydisoleringsegenskaper. Plastvinduer er ikke egnet for gamle balkonger og balkonghimlinger.
  • Aluminiumskonstruksjoner er egnet for typiske leiligheter og balkonger. Slik glass er ofte kaldt, men beskytter ideelt sett rommet mot ugunstige miljøfaktorer. Aluminiumsprofiler skiller seg også fra plastprofiler ved at de har mindre vekt og er egnet selv for gamle hus.
  • I plastkonstruksjoner er rammene hengslet, og i aluminium - glidende.
  • Hver eier velger selv hvilken type glass som passer for ham.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Visninger

Aluminiumsglass kan ha forskjellige funksjonelle egenskaper. Vurder flere alternativer som er etterspurt i markedet for vindusdesign.

Den kalde aluminiumsprofilen er den vanligste . Den har ingen isolerende egenskaper. En balkong eller loggia med slike vinduer vil ikke bli lagret selv av høy kvalitet isolasjon av vegger, gulv og tak. Om vinteren vil det fortsatt være kaldt og ubehagelig innendørs.

Denne designen er først og fremst rettet mot å beskytte balkongblokken mot regn, snøfall, vind og andre negative faktorer.

Oftest brukes kaldglassede aluminiumsprofiler til etterbehandling av industrilokaler og hangarer, der en behagelig temperatur ikke er så viktig.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Varm profil er mindre vanlig … Slike strukturer er utstyrt med isolerende innsatser. De er kombinert med tykke doble vinduer. Slik glass har gode varmeisoleringsegenskaper.

Slike aluminiumsprofiler kan ha tre eller fem luftkamre. Kvaliteten på vinduene avhenger av mengden av disse detaljene. Også i designene er det gummipakninger og pakninger som øker tetningsnivået.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Rammedesign i aluminium

Moderne produsenter tilbyr forbrukerne et stort utvalg av aluminiumsrammer. De kan ha forskjellig ekstern design, ved hjelp av hvilken du kan lage et fasjonabelt interiør i din favorittstil.

Mange firmaer tilbyr skreddersydde glassvinduer i aluminium. Du kan velge en rammestruktur i hvilken som helst farge.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Briller er også forskjellige. Mange leilighetseiere i dag vender seg til fargede alternativer.

Monteringsprosessen for slike systemer er enkel og rimelig, så aluminiumsstrukturer kan ikke bare ha forskjellige farger, men også former og størrelser. På denne måten overgår de plastglass, siden det er mye vanskeligere og dyrere å utføre slike metamorfoser med det.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Nødvendige verktøy

Hvis du planlegger å installere aluminiumsglass med egne hender, må du fylle på følgende verktøy:

  • Først må du kjøpe en prefabrikerte vindusblokk. Den inneholder detaljer som ramme, ebbe, vinduskarme, visir og sash.
  • Lagre på noen få plater av galvanisert stål.
  • Du trenger festemidler: selvskruende skruer, ankre, plugger, bolter og nagler.
  • Polyuretanskum og silikonlim vil være nyttig under installasjonsprosessen.
  • I tillegg må du kjøpe ruller, aluminiumsprofiler, låser og klemmer.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Som regel, når du bestiller glass, leveres alle listede deler komplett med hovedvinduets struktur. Noen ganger mangler noen ting, da kan du kjøpe den i en hvilken som helst jernvarehandel.

Gjør-det-selv-profilinstallasjon

Hvis du har kjøpt alle nødvendige reservedeler og utstyrt med verktøy, kan du gå videre til forberedelsene

  • Tidligere bør du fjerne eventuelle tidligere vinduer. Taket kan skiftes ut hvis det ikke er en armert betongbunnplate for den øvre balkongen.
  • Ofte krever gjerder på balkongen også utskifting. Samtidig er det nødvendig å installere en ekstra og pålitelig ramme som aluminiumsprofilen skal festes til.
  • Før du fortsetter med installasjon av glass, bør du bestemme deg for gjerdets ytre finish. Det er bedre å utføre disse arbeidene før direkte glass, ellers blir kledningsprosessen mer komplisert og arbeidskrevende. Ofte under slike arbeider utsettes aluminiumsprofilen for forskjellige mekaniske skader.
  • Etter det forberedende arbeidet kan du fortsette til installasjonen av strukturen.
Bilde
Bilde

Først må du gjøre nøyaktige målinger og velge riktig glasskonfigurasjon. Hele installasjonsprosessen kan deles inn i tre hovedtrinn:

  1. Støtte design og installasjon av vinduskarmen;
  2. Montering av alle komponenter i aluminiumsstrukturen;
  3. Montering og justering av beslag.
Bilde
Bilde
  • Installasjonsprosessen avhenger direkte av typen balkonggjerde. Hvis det er metall, bør vindusrammene installeres på en spesiell ramme. Gapet mellom gjerdet og vinduet lukkes med et forkle i galvanisert stålplate.
  • Hvis gjerdet er betong, kan rammene installeres på det, eller på treblokker festet til betong.
  • Det anbefales å fikse slike glass med ankerfester. Denne metoden er den mest pålitelige og holdbare.
  • I de øvre og nedre delene av rammen er de festet med ankerbolter og på sidene - med ankerplater. Du kan legge til fikseringstetthetskonstruksjoner ved hjelp av polyuretanskum.
  • Etter at du har fikset profilen sikkert, kan du begynne å installere ebbe- og vindusrammer. Dette arbeidet er veldig viktig og krever høy presisjon.
  • Alle dører må installeres utelukkende på nivå, ellers kan du støte på problemet med vilkårlig åpning og lukking av svingemekanismer.
  • Ikke glem visiret. En slik detalj er i stand til å beskytte balkongblokken mot forskjellige nedbørsmengder. Lengden på visiret bør være passende for balkongen i størrelse. Tilstedeværelsen av en skråning er obligatorisk, siden det er dette elementet som gir den naturlige skråningen av regnvann og snø.
  • Under montering av visiret må alle ledd og sprekker tettes.

Som et resultat bør du ha en pålitelig og holdbar design. Kjøp bare materialer og verktøy av høy kvalitet. Det anbefales å kontakte kjente vindusselskaper i byen din som har et godt rykte.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Slik installasjonsarbeid er ganske enkelt. Hvis du ikke er sikker på dine evner og er redd for å gjøre noe galt, er det bedre å henvende seg til spesialister som enkelt og raskt vil installere aluminiumsglass på balkongen din.

Tips

  • Hvis det er skum igjen under installasjonen av glasset, må det repareres. Hvis dette ikke er gjort, kan det tørke ut og smuldre under påvirkning av sollys.
  • Oftest er sømmene dekket med noen løsninger, og først da er de dekket med materialene de liker (fôr, ytterkledning, bølgepapp, etc.).
  • Under installasjonen av aluminiumskonstruksjoner bør rammens nivå konstant overvåkes. Det er spesielt viktig å følge denne regelen når du returnerer til glassplasser og funksjonelle deler.
  • Ikke glem at nivået ofte skifter under påvirkning av vekt, så fra tid til annen må rammen korrigeres. Etter behandling med polyuretanskum vil dette ikke lenger fungere.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Anmeldelser

Folk legger igjen alle slags anmeldelser om aluminiumsglass. Dette alternativet for etterbehandling av balkongrommet har sine egne fordeler og ulemper, derfor var meninger om det både positive og negative.

Folk som bestemte seg for å installere slike strukturer på egen hånd, merker enkelheten og enkel installasjon. Arbeidet tok ikke mye tid, penger og krefter.

Hvis du velger kaldvinduer, må du være forberedt på at det ikke blir mye varmere på balkongen enn på gaten på riktig tid på året. Mange leilighetseiere prøvde å isolere rommet på andre mulige måter: ovner, vifteovner, samt vegg- og gulvisolasjon. Men disse forsøkene var forgjeves. Balkongen var fremdeles kald.

Forbrukerne likte varmere glass i glass mer . Den har gode lyd- og varmeisoleringsegenskaper. Den eneste ulempen med denne finishen er den høye kostnaden.

Bilde
Bilde

Forbrukerne merker også det utmerkede utseendet til slike vindusstrukturer. De kan males i mange forskjellige farger. Selv etter mange år mister ikke slike vinduer sitt attraktive utseende.

Mange foretrakk aluminiumskonstruksjoner for sin upretensiøsitet. De krever ikke spesiell og kompleks omsorg. Slike overflater er veldig enkle å rengjøre for smuss og støv.

Slike vinduer er en reell redning for eierne av "Khrusjtsjov" hus og leiligheter i gamle bygninger. Aluminiumsglass er lett, så det kan installeres i gamle balkongblokker. Plastkonstruksjoner kan ikke skryte av en slik eiendom.

Anbefalt: