Rammeløse Vinduer På Balkonger (66 Bilder): Varme Rammeløse Doble Vinduer

Innholdsfortegnelse:

Video: Rammeløse Vinduer På Balkonger (66 Bilder): Varme Rammeløse Doble Vinduer

Video: Rammeløse Vinduer På Balkonger (66 Bilder): Varme Rammeløse Doble Vinduer
Video: Frameless balconies, loggias and terraces glazing Vizyon EN 2024, April
Rammeløse Vinduer På Balkonger (66 Bilder): Varme Rammeløse Doble Vinduer
Rammeløse Vinduer På Balkonger (66 Bilder): Varme Rammeløse Doble Vinduer
Anonim

Takket være ny teknologi, bleker glassvinduer av plast i bakgrunnen, og den ledende linjen er opptatt av rammeløse vinduer. Frameless glass, fremfor alt, gir deg en fantastisk panoramautsikt fra vinduet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Glasset er montert på aluminiumsskinner som er installert i taket eller gulvet i rommet, noe som resulterer i vinduer uten plastrammer . Det antas at denne teknologien kom til oss fra Finland, men finnene hevder at ideen kom fra tyskerne. Tyske produsenter sier på sin side at grunnlaget ble overtatt fra russiske håndverkere.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Fordeler og ulemper

Rammeløse vinduer har en rekke fordeler:

  • Passer til alle loggier og balkonger. Takket være det universelle systemet kan du glasere enhver ikke-standard balkong som ikke kan lages med PVC-vinduer.
  • Du kan åpne vinduene med en "bok" eller ved å snu dem til veggen, og som et resultat vil balkongen eller loggiaen være helt åpen. Husk at du bare kan åpne plastvinduer der du har en spesiell design.
  • Sikkerhet. Det rammeløse glasssystemet er laget av herdet glass, hvis minste tykkelse er 6, 8 mm. "Tykt" glass er 10 mm. Derfor er slike rammer ikke redde for sterk vind eller hagl. For å knuse dette glasset må du også prøve.
  • Panoramisk eksteriør. En annen av de viktigste fordelene med dette systemet er en vakker utsikt både fra vinduet og fra utsiden.
  • Enkelt vedlikehold. Systemet krever ikke nøye vedlikehold. Når du rengjør vinduer, tenker du ikke på hvordan du ikke skal falle ut av balkongen for å vaske det "tomme" vinduet. I et rammeløst system brettes alle vinduer ut, så ved å vaske dem på den ene siden vil du kunne rengjøre dem uten hindringer på den andre.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Blant ulempene er:

  • Svak tetthet. I motsetning til PVC -vinduer kan rammeløse glass ikke glede eierne med samme tetthet. Hvis plastvinduer kan ta opptil 40 desibel, vil det finske systemet redusere støynivået med maksimalt 10 desibel. I tillegg lekker vinduene litt i kraftig regn.
  • En skjør profil. På grunn av et kraftig temperaturfall (for eksempel solfylt vær om høsten erstattes av snø), kan aluminiumsprofilen bli skadet, noe som ytterligere vil påvirke enkelheten ved å åpne systemet.
  • Kompleks installasjon. Under installasjonsarbeidet kan selv en skråning fra nivået 2 mm alvorlig påvirke hele strukturen. For å unngå dette problemet må du velge et pålitelig selskap eller håndverkere som vil utføre arbeidet med største presisjon.
  • Ingen myggnett. Hvis du ikke bor i en stor metropol, vil fluer, mygg og andre dyr som flyr gjennom vinduet bli hyppige gjester i leiligheten din. Å installere et myggnett på rammeløse glass er urealistisk - det er rett og slett ingen steder å feste det.
  • Dårlig varmeisolasjon. Til tross for at det allerede finnes en rammeløs glassenhet, kan den ikke skryte av de samme egenskapene som plastvinduer. Faktisk beskytter det finske systemet deg bare mot dårlig vær.
  • Pris. En av de viktigste designfeilene er kostnaden. Minimumsprisen per kvadratmeter på nøkkelferdige rammeløse glass starter fra 30 tusen rubler fra utenlandske firmaer, fra 15 - fra innenlandske.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Visninger

Produksjonsfirmaer har installert flere typer finske glasssystemer, som er forskjellige i glassets form, stedet for installering av aluminiumsprofilen, tykkelsen på glasset og andre viktige egenskaper

Metropol er best egnet for innglassing av kontorbygg … Dette er rektangulære vinduer med et lett glidesystem takket være deres robuste profil. Denne strukturen er laget av 8 mm enkelt sikkerhetsglass. Profilene er plassert nederst og i taket.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Panorama er Business Class og regnes som et forbedret ytelsesalternativ .… Den brukes til innglassing av balkonger og loggier i alle fasonger og størrelser. Åpningen av vindusrammen skjer innover og kan lett omgå ethvert hjørne. Hver ramme har stållagre for å sikre at den generelle strukturen er robust.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

En av de aller første modellene - Lumon, som dukket opp på byggemarkedet for omtrent 10 år siden . Vinduer kan passere gjennom hjørner, modeller har håndtak, bevegelige ruller er ikke bekreftet å bli brukt på lenge. Glasstykkelse: 4, 6 eller 10 mm.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Butterfly - skiller seg ut ved at dørene åpnes både til venstre og til høyre … Dette systemet kan brukes til å glasere en balkong av enhver form: fra en sirkel til en firkant. Maksimal vindbelastning på Butterfly -systemet er opptil 220 kg / m2.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Sliding Slim regnes som et alternativ for terrasser og lysthus .… Dette systemet kan sammenlignes med glass i garderober. Et ubegrenset antall skinner brukes til rammeanlegg. Som et resultat kan du åpne opptil 80% av hele vindusflaten.

Bilde
Bilde

Glidebane er en annen type som brukes når du skal innglassere en balkong eller loggia . Designet har en forbedret tetning.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Dessverre vil du ikke kunne finne et rammeløst, varmt dobbeltvindu for å isolere en balkong. Alle systemene er designet for å beskytte deg mot nedbør, men ikke noe mer. I følge forskjellige estimater holder rammeløse vinduer temperaturen 3-5 grader høyere enn utetemperaturen. Selv et varmt gulv vil ikke redde en balkong med rammeløse vinduer i vintervær.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Ytelsesegenskaper

Lufting

Når du åpner eller ventilerer rommet, må alt glass åpnes mot innsiden av balkongen. Først må du løfte håndtaket på det første rammen opp, og deretter snu glasset mot veggen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Det er viktig å merke seg at isolering av lokalene i den kalde årstiden er forbudt. Det er nødvendig å hele tiden holde balkongen i ventilasjonsmodus. Ellers kan strukturelle elementer forringes på grunn av tåke.

Du kan feste strukturen på veggen ved hjelp av en spesiell veggholder. Bunnforet vil inneholde et bånd som du kan bruke til å feste de monterte vinduene på veggen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Sikkerhet

Du kan bestille en spesiell lås som vil blokkere vinduene for åpning av små barn.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Typer strukturer

" Bok ". Vindusrammene styres jevnt takket være to profiler. Når de er helt åpnet, er alle dørene brettet som en bok mot veggen. Det er dette designet som presenteres av utenlandske selskaper etter Butterfly -visningen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Klaffene åpnes langs parallelle nedre løpere . Dette systemet er veldig etterspurt når du installerer terrasser eller lysthus. Det kan være fra fire til 12. guider. For hver er det en rammeinstallasjon.

Bilde
Bilde

Tak eller topphengst system fikk navnet sitt fra den kraftige skinnen i taket.

Bilde
Bilde

Et av de mest populære utenlandske systemene er TodoCristal, som kjennetegnes ved høy tetthet og styrke . Den spanske produsenten gjorde oppmerksom på problemet med sterk luftgjennomtrengelighet. Den nedre profilen til systemet er laget uten lagre, og på grunn av tilkoblingen av to aluminiumsprofiler oppnås en høy tetthet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Blant russiske produsenter er det selskaper som tilbyr et bredt spekter av rammeløse glass. For eksempel har det europeiske kvalitetssystemet ESTEL blitt brukt i konstruksjon i over 10 år . Det skiller seg fra utenlandske kolleger i utformingen av guidene, installasjon av klaffer. Produsenten lover å gi deg varer av høy kvalitet til lave priser.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Du kan også finne produksjonen i det finske selskapet "Lumon Oy" i Russland. Spesielt i St. Petersburg er selskapet "OKO style" den offisielle representanten for det finske konsernet.

Bilde
Bilde

Hvordan velge?

Først må du bestemme: er balkongen din et ekstra boareal i leiligheten, eller er det et sted for avslapning med sommersamlinger. Hvis vi snakker om det første alternativet, er rammeløs glass ikke noe for deg. Husk at en varm rammeløs struktur ikke eksisterer. Maksimumet du får med slike vinduer er at lufttemperaturen er opptil 7 grader høyere enn ute.

Først og fremst bør valg av en innenlandsk eller utenlandsk produsent også være basert på egenskapene til balkongen. Hvis du ikke planlegger å besøke det ofte, er det bedre å installere vinduene til russiske selskaper for å spare penger. For å få en sommerveranda i en leilighet, er det bedre å bruke produkter fra utenlandske produsenter.

Bilde
Bilde

Etter konstruksjonstype er det best å bruke Butterfly eller Lumon. De fleste velger vinduer med sammenleggbart boksystem, som samles opp i enden av balkongen. Imidlertid vil en slik struktur være omtrent 30% dyrere enn å installere et parallellglidesystem, noe som sparer plass på grunn av bevegelsen av bladene langs profilen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Omsorg

Profilene sammen med føringene er pulverlakkert. Du kan fjerne gatestøv med en mild såpevann, men ikke bruk slipende vaskemidler. Unngå kontakt med syrer og løsningsmidler.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Det er best å rengjøre glassruter med rent vann eller et spesielt vaskemiddel som ikke inneholder alkohol eller løsemidler. Det anbefales å rengjøre vinduet med en myk klut.

Bilde
Bilde

Forbudt:

  • Bruk sandpapir til å rengjøre profilen eller føringene;
  • Kontakt med løsemiddel, syre, kraftige vaskemidler;
  • Vasking av vinduer med spesialprodukter som inneholder syre, løsemiddel eller alkohol;
  • Bruk en klut med slipende komponenter når du rengjør vinduer.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Anmeldelser

De fleste brukere av rammeløse vinduer er glade for å ha brukt dette systemet til balkongen sin. Blant fordelene med dette designet er det en fantastisk panoramautsikt som åpnes fra balkongen.

I motsetning til PVC -vinduer, avgir ikke systemer en ubehagelig lukt ved oppvarming. De er ganske holdbare, til tross for konstruksjonens lette.

Blant ulempene er det faktum at strukturen ikke kan brukes om vinteren. Dette gjelder spesielt for nordlige byer.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

9 bilder

Anbefalt: