Hjørne Kommode For TV (26 Bilder): Valg Av Skap Med Hylle På Veggen, Oversikt Over Moderne Møbler Med Skuffer I Stua, Tips For Valg

Innholdsfortegnelse:

Video: Hjørne Kommode For TV (26 Bilder): Valg Av Skap Med Hylle På Veggen, Oversikt Over Moderne Møbler Med Skuffer I Stua, Tips For Valg

Video: Hjørne Kommode For TV (26 Bilder): Valg Av Skap Med Hylle På Veggen, Oversikt Over Moderne Møbler Med Skuffer I Stua, Tips For Valg
Video: Moderne Kommode - Stort Udvalg - Lave Priser På Billige Moderne Kommoder 2024, April
Hjørne Kommode For TV (26 Bilder): Valg Av Skap Med Hylle På Veggen, Oversikt Over Moderne Møbler Med Skuffer I Stua, Tips For Valg
Hjørne Kommode For TV (26 Bilder): Valg Av Skap Med Hylle På Veggen, Oversikt Over Moderne Møbler Med Skuffer I Stua, Tips For Valg
Anonim

Det sentrale stedet i interiøret i hvert hus er gitt til TV -en, siden ikke bare hele familien, men også gjester samles i nærheten av den for å se en interessant film. For ikke å skade synet, må denne typen husholdningsapparater installeres i en viss avstand og høyde. For dette tilbyr møbelprodusentene et utvalg av mange vakre modeller av hyller, vegger, bord. Men de mest populære er hjørnestagene.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Funksjoner, fordeler og ulemper

TV -hjørneskuffen er et spesielt møbel i stua. Det kjennetegnes ved originalitet og fungerer som et originalt tillegg til interiøret .… Siden dette møbelet tar liten plass, er det ofte valgt for å arrangere små leiligheter. Hovedtrekk ved slike kommoder er ikke bare i kompakte dimensjoner, men også i den indre fyllingen, som vanligvis består av skuffer og skjulte hyller.

Takket være dette lar møblene deg enkelt plassere TV -en, brette blader, bøker, plater og andre nyttige småting pent. På toppen av kommodene kan du plassere stereoelementer og forskjellige dekorartikler.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

De viktigste fordelene med hjørne -TV -kommoder inkluderer:

  • betydelige besparelser på plass;
  • multifunksjonalitet;
  • muligheten til å utfylle interiøret med ønsket stil;
  • praktisk plassering av utstyr (TV -oversikt er tilgjengelig fra hvor som helst i rommet).

Når det gjelder manglene, eksisterer de også: mangel på ventilasjon, begrenset dybde på hyller.

Bilde
Bilde

Visninger

Hjørne -TV -skuffer er tilgjengelige i et stort utvalg modeller, som hver ikke bare skiller seg ut i funksjonalitet, størrelse, men også i designfunksjoner. Vurder de vanligste typene av slike møbler.

Standard hjørnekommode . Designet kompletteres i tillegg med lukkede sentrale hyller og nisjer. Slike modeller er i stand til samtidig å utføre to funksjoner: å fungere som et TV -stativ og et sted for oppbevaring av andre ting. Av fordelene kan det bemerkes at hjørneskuffer er presentert i et stort utvalg av stiler og farger. Minus - de er dyre.

Bilde
Bilde

Hjørne kommode . Det skiller seg ut i en enkel form og har ikke overdreven innredning, perfekt for å arrangere rom innredet i minimalistisk stil. Produsenter lager dette møbelet av forskjellige materialer: glass, metall og naturlig tre. Produkter laget av en kombinasjon av flere materialer ser spesielt flotte ut. Fordeler: rimelig pris, plassbesparelse i rommet. Det er ingen ulemper.

Bilde
Bilde

Kommode i form av en hengende struktur på veggen … Det er preget av pålitelig drift, siden møblene fungerer som en solid støtte for husholdningsapparater. Oftest er slike modeller valgt for å dekorere en stue i en moderne stil. Noen ganger produseres slike kommoder med en liten hylle der du kan plassere dekorartikler. Av fordelene er det viktig å merke seg et stort utvalg av former og størrelser. Det er ingen ulemper, ifølge kundeanmeldelser.

Bilde
Bilde

I tillegg kommer kommoder i forskjellige former

  • Trekantet … Strukturen er utstyrt med rette vegger, som er sammenkoblet i form av en vanlig trekant. Til tross for at møblene er svært motstandsdyktige, tar det mye ledig plass.
  • Femkantet . De er forskjellige i en uvanlig form, som utad ligner en trekant med kutte hjørner. Ser vakkert ut i ethvert interiør i stuen.
  • Trapesformet … De er lette og elegante i design. På grunn av tilstedeværelsen av bakrommet gir de god ventilasjon for utstyret.
  • L-formet … De har en fasade i form av bokstaven L, som er koblet til bordplaten i form av en trapes eller trekant. Siden slike design kompletteres med mange hyller, øker funksjonaliteten.
  • Radius … Utvendig ligner radius kommoder på standard trekantede modeller. Men i motsetning til dem er de utstyrt med en avrundet fasade. Slike kommoder ser ikke massive ut og passer godt inn i det moderne interiøret i små leiligheter.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Produksjonsmaterialer

I dag på møbelmarkedet kan du finne hjørne -TV -skap laget av forskjellige materialer. Samtidig er modeller etterspurt laget av naturlig tre . De kjennetegnes ikke bare av et anstendig estetisk utseende, men også av en lang levetid. Den eneste ulempen ved kommoder i tre er at de er tunge og dyre.

Et utmerket alternativ til massivt tre er MDF og sponplater som er praktiske og rimelige. Disse modellene har ofte forskjellige effekter. For eksempel gir plastinnsatser møbler letthet og lyse aksenter, glass roter ikke plassen, og metall ser vinn-vinn ut i minimalisme, hi-tech og loftstiler.

For å forlenge levetiden til MDF, er overflaten på møblene dekket med spesielle beskyttelsesmidler. Det kan være finer, emalje, lakk eller laminering.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Stilløsninger

Det vil ikke være vanskelig å velge en passende versjon av et hjørneskuff til en TV, siden denne typen møbler er produsert i enhver stilløsning, fra klassisk til techno. Designere anbefaler å velge moderne kommodemodeller for stuer i følgende stilretninger.

Høyteknologisk . Dette er en av de mest populære stilene, som innebærer bruk av møbler med uvanlige krøllete eller strenge geometriske former.

Disse kommodene er laget av slitesterkt herdet glass og forkrommet metallrør, noe som gir dem luftighet og spesiell letthet.

Bilde
Bilde

Minimalisme . Møblene her kjennetegnes ved fravær av dekorative elementer og ligner utad som vanlige hyller eller annet. Formen på møblene kan være annerledes. Ofte kompletteres design med flere skuffer.

Bilde
Bilde

Klassisk … Produkter i denne stilretningen er utelukkende laget av naturlig tre. De er dekorert med spesielle overlegg, fresing og utskjæring. Ulempen med klassiske kommoder er at designet har en blank bakvegg. Dette forhindrer ventilasjon av utstyret og fører til overoppheting.

Bilde
Bilde

Kommoder for TV og i stiler ser ikke mindre nydelig ut nybarokk (en original kombinasjon av strenge former og uvanlig innredning), provence og land ( møblene ser enkle utad, men er i perfekt harmoni med moderne husholdningsapparater).

Produsenter

For at møblene skal fungere som et vakkert tillegg til det indre av rommet og for å glede øyet lenge, må du kunne velge det riktig. Hjørnebænk for TV er intet unntak. Når du kjøper dem, må du ta hensyn til mange kriterier, hvorav hoveddelen er produsenten.

I det moderne markedet har følgende merker vist seg godt

Allegri . Dette selskapet er kjent for å produsere sofistikerte møbeldesigner som er allsidige, holdbare og vakkert designet. Alle kommoder fra dette merket er utelukkende laget av naturlige materialer, noe som gjør dem ganske dyre.

Bilde
Bilde

Sonorøst . Den største produsenten av hjørnekommoder designet for installasjon av TV -er. Produkter fra dette merket er kjent i mer enn 50 land rundt om i verden. Den er preget av en spesiell stil, stabilitet og romslighet, selv om den ikke er billig.

Bilde
Bilde

BDI . Dette selskapet produserer møbler som kombinerer høy kvalitet, elegant design og funksjonalitet. Kommoder fra denne produsenten skiller seg ut blant sine kolleger med en uvanlig form og brukervennlighet.

Bilde
Bilde

" Mart møbler " … Dette er en innenlandsk produsent som produserer TV -møbler i forskjellige design. Siden fabrikken opererer på markedet direkte, uten mellomledd, er prisene på produktene lave.

Bilde
Bilde

Valgtips

Siden det er et stort utvalg modeller av hjørneskuffer for TV på markedet, kan det være vanskelig å gjøre det riktige valget til fordel for dette eller det produktet. Under kjøpet anbefaler eksperter å ta hensyn til følgende nyanser:

  • den stilistiske utformingen av stuen og fargen på andre møbler: treprodukter i varme nyanser passer for klassikere, og for Provence, country og øko er det bedre å velge modeller laget av metall, glass og rotting;
  • funksjonalitet: kommoden skal tjene som et sted for installasjon av utstyr og lagring av andre ting;
  • dimensjoner: for små rom må du kjøpe kompakte modeller;
  • produksjonsmateriale : det er best å velge produkter fra naturlige råvarer.

Anbefalt: