De Beste 50-tommers TV-ene: Vurdering Av 50-tommers Modeller, Gjennomgang Av De Beste Budsjett-TV-ene

Innholdsfortegnelse:

Video: De Beste 50-tommers TV-ene: Vurdering Av 50-tommers Modeller, Gjennomgang Av De Beste Budsjett-TV-ene

Video: De Beste 50-tommers TV-ene: Vurdering Av 50-tommers Modeller, Gjennomgang Av De Beste Budsjett-TV-ene
Video: Умные часы Mafam MX5: что нужно знать // Часы с телефонными звонками по Bluetooth 2024, April
De Beste 50-tommers TV-ene: Vurdering Av 50-tommers Modeller, Gjennomgang Av De Beste Budsjett-TV-ene
De Beste 50-tommers TV-ene: Vurdering Av 50-tommers Modeller, Gjennomgang Av De Beste Budsjett-TV-ene
Anonim

De beste 50-tommers TV-ene er ideelle for stue eller soverom, resepsjonsområde, bar eller restaurant. En stor skjerm med høy oppløsning gir lysstyrke og klarhet i bildet, forbedrer fargegjengivelsen betydelig, gjør det mulig å se programmer og filmer i stereolyd. En gjennomgang av de beste budsjett -TV -ene og en vurdering av toppmodeller med en diagonal på 50 tommer vil hjelpe hver forbruker med å finne sitt eget alternativ og ikke gjøre feil valg.

Bilde
Bilde

Topp 10 modeller av høyeste kvalitet

Vår anmeldelse av de beste 50-tommers TV-ene vurderer bare UHD- eller 4K-modeller. Det er de som i dag former fremtidens TV, og mange operatører lanserer allerede pakker med kanaler med ultra-HD-bilder. Topp 10 inkluderer modeller av kjente merker.

Samsung UE50NU7470U . En ærlig 4K -modell med utmerket fargegjengivelse. Dette er en TV for den sanne filmgjengeren eller spillelskeren - bildefrekvensen på 100 Hz er nok for de mest dynamiske scenene. Modellen har en bred synsvinkel, stereohøyttalere, svart farge sendes rent takket være det lokale dimmesystemet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Samsung UE50RU7100U . En av de beste TV -ene i sin klasse. Den har ultraklare bilder, 4K-støtte, 100Hz bildeoppdatering, slik at du kan spille uten begrensninger på en konsoll eller se dynamiske fotballkamper. Lysstyrken på skjermen er over gjennomsnittet - 400 cd / m2, høyttalere med en effekt på 20 W er ansvarlig for stereolyd. TV-en har en pålitelig Wi-Fi-signalmottakelse, vid utsikt, det er ingen høydepunkter i hjørnene.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Philips 50PUS6704 … UHD -TV med HDR -støtte, LED -matrise, Smart TV basert på Android. Det er et utmerket valg for å se filmer og annet medieinnhold, fjernsyns-tv. Den lave bildeoppdateringsfrekvensen på 50 Hz kompenseres av overflod av tilgjengelige tjenester. Ambilight-bakgrunnsbelysning kan betraktes som en egen fordel, TV-en har god fargegjengivelse.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

LG 50UM7300 … TV med TFT VA -matrise og direkte LED -bakgrunnsbelysning, utstyrt med LG ThinQ AI - kunstig intelligens, støtter samtale, gir stemmeanbefalinger. Settet inkluderer Smart TV, implementert på webOS -plattformen, 2 høyttalere på 10 W for stereolyd. Minste bildeoppdateringshastighet er 50 Hz.

Ulempene inkluderer en utilstrekkelig stabil tilkobling til merketjenester, dårlig ergonomi - portene og beina er upraktisk plassert, det er ingen hodetelefonutgang og ekstern akustikk.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Philips 50PU6503 . Et annet produkt av det verdensberømte nederlandske merket. Denne modellen, i tillegg til 4K- og HD-bilder, har en matrise med utmerket fargegjengivelse, et innebygd program for å forbedre rammens glatthet. Produsenten sparte heller ikke på de innebygde høyttalerne - det er vanskelig å finne feil med lydens volum og renhet. Ulempene inkluderer tilstedeværelse av reklame i menyen og en merkbar hemning av bildet i spill.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Xiaomi Mi TV 4C 50 . Billig og stilig smart -TV. Alt er bra her med 4K, HDR, Wi-Fi med en frekvens på 5 GHz. Denne modellen får jevnlig positive anmeldelser for sin naturtro fargegjengivelse og høye bildeklarhet. Av minusene - ikke fullt russifisert meny.

Bilde
Bilde

Thomson 50UD6406 . Dette er en fullverdig 4K HDR LED-bakgrunnsbelyst Smart TV. Oppdateringshastigheten på skjermen ved 50 Hz er ganske nok til å se på TV -programmer og filmer, men i spill vil forsinkelsen allerede være merkbar. Modellen fungerer på grunnlag av Android TV, Google -tjenester er integrert i den, det er et søk og en stemmeassistent.

Dette er en pålitelig TV som er helt i samsvar med prisklassen.

Bilde
Bilde

BBK 50LEX-8156 / UTS2C . Mid-range TV fra en pålitelig produsent. Modellen støtter 4K -standarden, er utstyrt med en LED -matrise, stereohøyttalere. Betraktningsvinkelen på 178 grader gjør det mulig å sitte komfortabelt foran skjermen. Bildefrekvensen er lav - bare 50 Hz, lysstyrken på TV -en er også dårligere enn flaggskipene, men det er en Smart TV basert på Android og alle nødvendige spor og porter for tilkobling av eksterne enheter.

Bilde
Bilde

Hyundai H-LED50U601BS2S . En moderne modell som ikke er dårligere enn mer eksklusive brødre. Som andre ledere i vurderingen, støtter denne TV-en 4K-oppløsning, er utstyrt med Wi-Fi, Android TV. Bildeoppdateringshastighetsindeksen er over gjennomsnittet - 60 Hz, det er mange porter, stereohøyttalere, installasjon av applikasjoner fra eksterne medier støttes.

Ytterligere fordeler inkluderer utmerket byggekvalitet uten tilbakeslag og hull.

Bilde
Bilde

JVC LT-50M780 . En modell som kan tilskrives mellompris -kategorien. Settet inneholder et komplett sett med nødvendige grensesnitt, Smart TV basert på Android, det er en 4K -oppløsning, opptak på flash -stasjoner, en pause for et analogt TV -signal.

Bilde
Bilde

Populære budsjett -TVer

Vurderingen av rimelige 50-tommers TV-er er også bemerkelsesverdig. Mange modeller kom hit på grunn av utgivelsesåret - moderne enheter taper i pris et år etter at de kom inn på markedet. Det er verdt å vurdere de beste tilbudene mer detaljert.

Harper 50U660TS

Denne TV -en kan neppe kalles veldig billig, men den fortjener oppmerksomhet og fortjener topprangering av rimelige modeller. Den eneste designfeilberegningen av utviklerne er knyttet til det faktum at støttestativene er plassert for langt og ikke gir en stabil posisjon for TV -mottakeren i verdensrommet . Modellen støtter 4K -oppløsning, bildefrekvensen når 50 Hz. Smart TV lar deg installere tilleggsprogramvare, samt fritt gå online.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Thomson T49FSL5130

2018-modellen med Full HD-oppløsning, Smart TV, Wi-Fi-støtte kan trygt kreve andreplassen i vurderingen. Dette er en pålitelig moderne TV med alle nødvendige funksjoner. Settet inneholder et komfortabelt, stabilt stativ, en innebygd modul for mottak av terrestrisk fjernsyn . Modellen bruker direkte LED -bakgrunnsbelysning.

Bilde
Bilde

Telefunken TF-LED50S59T2SU

Vinner av den hederlige 3. plassen blant rimelige 50-tommers TV-er. TV -en er laget med Ultra slim -teknologi, som gjør det mulig å bringe sine eksterne data nærmere flaggskipene. Til tross for den erklærte Ultra HD, demonstrerer modellen pikselskillelse når du spiller 4K -innhold, men dette ødelegger ikke helhetsinntrykket i stor grad . Settet inneholder operativsystemet Android TV som støtter alle nødvendige Smart-funksjoner, det er en Wi-Fi-modul.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Valg anbefalinger

Det må huskes på at det er vanlig å referere til 50-tommers diagonal og modeller, hvis virkelige skjermstørrelse er begrenset til 49 tommer. Dette utvider valgmuligheten noe, inkludert i forskjellige priskategorier. I tillegg til kostnaden anbefales det imidlertid å evaluere TV -en, med tanke på en rekke viktige kriterier.

  • Installasjonssted . For stua er en 49-tommers modell uten smarte funksjoner egnet. Hvis du vil se videoer eller spille spill på en set-top-boks, kan du bruke den på soverommet. Det er bedre å kjøpe en 50-tommers Smart-TV med en tynn ramme. For Full HD -teknologi er det en minimumsavstand på 2 m mellom skjermen og en sofa eller lenestol.
  • Tillatelse . Siden HD nesten aldri finnes på 50-tommers TVer, må du velge mellom Full HD og Ultra HD. Det første alternativet er universelt, egnet for å se på terrestriske TV -kanaler, filmer, spill. UHD-modeller er designet for filmgjengere, gir maksimal realisme og klarhet i bildet, er egnet for avspilling av innhold i 4K-format.
  • Skjermproduksjonsteknologi . Flytende krystall LED-paneler er utstyrt med matriser, bakgrunnsbelyst av lysdioder. OLED er fundamentalt forskjellig fra den i komponentenes organiske opprinnelse. I tillegg er hver LED her uavhengig av hverandre, selve designet er veldig tynt. Når det gjelder dybden av svart, har skjermene til denne teknologien ingen likhet.
  • Bildeoppdateringshastighet . I rimelige modeller overstiger den sjelden 50 Hz; når du sender filmer som er mett med rammeskift, vil inhiberingen være merkbar. For spill på konsollen, så vel som å se på sportsprogrammer, trenger du en TV med en indikator på 100 Hz eller mer.
  • Flat eller buet form . Med en 50-tommers diagonal føles tilstedeværelsen av en konkav skjerm veldig ekte. Men om det er verdt å betale for mye for denne designforbedringen - det er opp til kjøperen å ta en avgjørelse.
  • Smart TV -funksjon . TV -er med internettilgang er en utmerket løsning for de som ønsker å ha tilgang til alle multimediemuligheter og moderne teknologi. Gratis visning av innhold på videovertsider, på nettkinoer, Internett-søk, stemmeassistent, sanntidsspill er bare en liten del av det som er tilgjengelig for eiere av slike enheter. Det er verdt å kjøpe en vanlig TV med ekstern lagring bare hvis smartfunksjoner virkelig ikke er nødvendig.
  • Antall innganger og porter . En stor TV må ha minst 2 HDMI-, USB-spor, samt alle slags tilleggsmoduler, inkludert for trådløs tilkobling. Jo flere måter å integrere teknologi på, jo bedre.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Alle disse faktorene påvirker kvaliteten på lyd og bildegjengivelse, og bekvemmeligheten ved visning. Hvis du ikke kan oppnå en eksakt samsvar med de ønskede parameterne, kan du velge alternativet som er så nær idealet som mulig.

Anbefalt: