Kald Sveising "Almaz" (27 Bilder): Instruksjoner For Bruk Av Universell Lim For Rørleggerarbeid, Hvor Lenge Det Tørker Og Vurderinger Av Varmebestandig Sveising

Innholdsfortegnelse:

Video: Kald Sveising "Almaz" (27 Bilder): Instruksjoner For Bruk Av Universell Lim For Rørleggerarbeid, Hvor Lenge Det Tørker Og Vurderinger Av Varmebestandig Sveising

Video: Kald Sveising
Video: BioSpec MD Seam Heat Welding - Mannington Commercial 2024, Kan
Kald Sveising "Almaz" (27 Bilder): Instruksjoner For Bruk Av Universell Lim For Rørleggerarbeid, Hvor Lenge Det Tørker Og Vurderinger Av Varmebestandig Sveising
Kald Sveising "Almaz" (27 Bilder): Instruksjoner For Bruk Av Universell Lim For Rørleggerarbeid, Hvor Lenge Det Tørker Og Vurderinger Av Varmebestandig Sveising
Anonim

Lim som kalles "kald sveising" er velkjent og brukt både i Russland og rundt om i verden. En av representantene for denne typen sammensetning er kald sveising "Almaz". På grunn av positive anmeldelser om kvaliteten, har limet fått popularitet og brukes ofte i konstruksjoner og etterbehandlingsarbeider.

Eiendommer

Almaz lim er unikt i sine egenskaper, bruken skaper ingen spesielle problemer. En hyggelig bonus er tilstrekkelig pris på produktet. Utvalget av applikasjoner er ganske omfattende - verktøyet kan brukes til et bredt spekter av arbeider: fra reparasjon av vannforsyningssystem til liming av bildeler.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Limet er pakket i plastsylindere og pakket inn i cellofan. Den er hvit i fargen, men inne har den en grå kjerne, som i utgangspunktet ikke blandes med basen.

Den hvite basen er ganske klissete og kan delvis forbli på hendene når du arbeider . Dette har en dårlig effekt på sammensetningens grunnleggende egenskaper. For å rette opp situasjonen må du våte hendene i kaldt vann før du bruker limet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Kald sveising av dette merket er pakket i sylindere i forskjellige størrelser, noe som er praktisk for forbrukerne. Det er nødvendig å forberede bruk bare den nødvendige mengden materiale, siden overskuddet vil størkne etter en stund, og det vil være umulig å bruke dem. Derfor anbefales det å ikke bruke hele blandingen samtidig, men i deler.

Før du blander limet, må du sørge for at det er mykt. Det er også praktisk å kutte det. Etter at materialet er blandet, blir det imidlertid fast.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Sammensatt

Kaldsveising "Almaz" består av en herder og epoksyharpiks. Til dem legges fyllstoffer av to typer - mineral og metall.

De viktigste fordelene med materialet:

  • på grunn av sin allsidighet, kan dette limet brukes i en lang rekke bruksområder;
  • denne typen kald sveising skaper ikke problemer i bruk, applikasjonen krever ikke spesifikke ferdigheter og evner;
  • arbeid krever ingen spesifikke verktøy, du kan takle ved hjelp av tilgjengelige verktøy;
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • pakking i pakker av forskjellige størrelser gjør kjøp av sveising praktisk for forbrukeren;
  • er i en lavpriskategori;
  • sveising er lett å lagre, det er ganske upretensiøst og krever ikke spesifikke forhold.
Bilde
Bilde

De viktigste ulempene med materialet:

  • når sammensetningen tørker eller allerede har tørket, er det ganske enkelt å bryte den på grunn av dens skjørhet;
  • den brukes mest i hverdagen, siden den ikke tåler alvorlige belastninger og mekanisk belastning;
  • hvis det oppstår klumper inne i sammensetningen under påføringsprosessen, har dette en dårlig effekt på produktets kvalitet;
  • materialet kan feste seg til en tørr overflate;
  • relativt kort levetid, spesielt under uønskede påvirkninger.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvor brukes

I tilfeller der gjenstander ikke kan limes med andre forbindelser, anbefales det å bruke kald sveising "Almaz". I tilfelle en ødelagt keramisk gjenstand er alvorlig skadet eller en liten del går tapt, kan lim brukes til å gjenopprette den. En figur er skulpturert fra den, eller det resulterende hullet er fylt med materiale, og etter størkning blir området tett, og delene festes godt.

Denne blandingen kan holde sammen ikke bare homogene materialer, men også forskjellig i tekstur . For å gjøre dette er det nødvendig å rengjøre overflatene grundig for smuss og støv og deretter avfette dem.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Den eneste advarselen er at de gjenopprettede elementene ikke tåler alvorlig belastning og sterk mekanisk belastning. Kald sveising "Universal Diamond" med et volum på 58 g brukes ved normale temperaturer, det anbefales å utelukke deres sterke dråper.

Visninger

Kald sveising " Diamant " kan variere i volum og sammensetning. Når det gjelder sammensetning, er det delt inn i flere typer.

Universelt lim " Union " kan brukes i forskjellige retninger. Overflatetypen spiller ingen rolle, den brukes med både homogene og ulikt forskjellige materialer.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Ved reparasjon av møbler og arbeid med tre brukes kald sveising til trebearbeiding. Det bidrar til å eliminere delaminering, og fester seg også godt til beleggene selv.

En spesiell undertype lim brukes også i bilreparasjoner . Med den kan du lime små deler, bli kvitt sjetonger på maskinkroppen. Brukes også til gjenoppretting av gjenger.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Når du arbeider med metallgjenstander, anbefales det å bruke kald sveising "Almaz", der det er et stålfyllstoff. Kan slutte seg til jern og andre typer metall.

VVS -lim - fukt- og varmebestandig . Når du bruker den, oppnås tetthet. Den brukes når du arbeider med rør og andre rørleggerforbindelser.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Høydepunkter på jobben

Maksimal arbeidstemperatur ved bruk av kald sveising "Almaz" er +145 grader. Sammensetningen stivner i løpet av omtrent 20 minutter, men det tar omtrent en dag å stivne helt. Det anbefales å påføre lim på +5 grader.

Før du bruker sammensetningen, er det nødvendig å forberede overflaten . Den må rengjøres for støv og smuss og deretter avfettes.

Bilde
Bilde

Selve sammensetningen må brukes i riktige proporsjoner. Volumet til den ytre delen skal være lik kjernevolumet. Limet blandes til en myk homogen konsistens, hvoretter du kan jobbe med det.

Hvis overflatene som skal behandles med sammensetningen er våte, må limet glattes for bedre vedheft til materialet når limet påføres. Etter det skal en turné påføres i 20 minutter. Hvis du trenger å øke hastigheten på tørkeprosessen, kan du bruke en vanlig hårføner. Ved oppvarming stivner sammensetningen mye raskere.

Bilde
Bilde

Rommet der arbeidet utføres må være godt ventilert. Bruk av hansker vil ikke være overflødig.

Instruksjoner for bruk

Bruken av sammensetningen bør utføres i henhold til instruksjonene, i samsvar med alle krav, så vil arbeidet som utføres glede seg over lang tid. Oppsummert er det flere stadier av arbeidet med kaldsveising "Almaz".

Det er nødvendig å starte prosessen med overflatebehandling . Den blir rengjort for støv og andre forurensninger og avfettet grundig.

Etter det blandes limet. Det er nødvendig å være spesielt oppmerksom på det like volumet på de ytre og indre delene av toget. Siden limet tørker raskt nok, er det best å bruke en liten mengde av produktet til jobben.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Limet blandes grundig og eltes . Den skal bli myk og ligner på plasticine i konsistensen. Etter det blir de nødvendige figurene laget av det, eller sammensetningen påføres en av overflatene som skal limes.

Fullstendig tørking av kald sveising "Almaz" tar omtrent en dag. Etter det er det behandlede elementet helt klart til bruk.

Anbefalt: