Funksjoner I Lazurit Madrasser: Høyteknologiske Modeller, Kundeanmeldelser Om Produsenten

Innholdsfortegnelse:

Video: Funksjoner I Lazurit Madrasser: Høyteknologiske Modeller, Kundeanmeldelser Om Produsenten

Video: Funksjoner I Lazurit Madrasser: Høyteknologiske Modeller, Kundeanmeldelser Om Produsenten
Video: Private barnehager får mindre støtte til faglig utvikling 2024, Kan
Funksjoner I Lazurit Madrasser: Høyteknologiske Modeller, Kundeanmeldelser Om Produsenten
Funksjoner I Lazurit Madrasser: Høyteknologiske Modeller, Kundeanmeldelser Om Produsenten
Anonim

Varemerket Lazurit er et ganske kjent selskap i Russland som leverer førsteklasses madrasser til markedet. Selskapet er vellykket, produktene er i stor etterspørsel, til tross for prisene som skiller seg fra andre produsenters. For å forstå hva funksjonene til Lazurit -madrasser er, må du ha en generell ide om serien, dens styrker og svakheter.

Bilde
Bilde

Fordeler

Lazurit madrasser er produsert ved hjelp av moderne teknologi på profesjonelt utstyr, som sikrer produksjon av standardmodeller, med tanke på tilnærmingen til hver potensiell klient.

I dag representerer samlingen middels harde madrasser, hvis overflate kan være hard eller variabel. Det er ingen matter som er for myke i linjene: Hovedområdet er innstilt for å støtte ryggraden ordentlig under hvile eller søvn.

Innenriks madrasser:

har et bredt spekter av modeller, som er forskjellige i strukturen på blokken, dens dimensjoner, høyde og type fyllstoff

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • er laget av moderne hypoallergeniske råvarer som ikke har en negativ effekt på kroppen, derfor er de egnet for alle typer brukere, inkludert hensyn til medisinske indikatorer;
  • ha en trippel type dimensjonsskala parametere, med tanke på blokkens lengde, bredde og høyde;
  • For enkelhets skyld er de delt inn i separate linjer med forskjellige navn (på engelsk og russisk);
  • er laget med symmetrisk og asymmetrisk tillegg av begge sider av blokken;
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • i strukturer med en metallnettramme, er de forsterket langs omkretsen;
  • egnet for brukere i forskjellig alder og kroppsstørrelse, tatt i betraktning de forskjellige nivåene av kroppstrykk på matten;
  • er utstyrt med et stilig volumetrisk omslag på en syntetisk vinterisator i monokromatisk format eller med et trykk laget på lett basis;
  • har en ortopedisk effekt, utført med en annen struktur og type overflatestivhet.
Bilde
Bilde

Minuser

Prisen på premium madrasser fra en innenlandsk produsent kan ikke kalles akseptabel, selv om den begrunner prisen på råvarene som brukes. Hvis det billige alternativet koster fra 8 000 rubler, når prisen på en elite -analog mer enn 85 000 rubler.

Strukturen på merkeblokkene skiller seg ikke mye fra mange andre selskaper, derfor ser kjøperen på produktet og korrelerer det med prisen, og tar derfor mer rimelige alternativer, med tanke på budsjett og kvalitet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Dimensjoner

Dimensjonene til madrassene til det innenlandske merket er forskjellige. I dag er størrelsesområdet delt inn i tre grupper:

  • enkeltmatter - med dimensjoner 23x 90x200, 25x80x200, 25x90x200, 25x100x200, 25x100x200, 27x80x200, 27x100x200 cm;
  • halvannen sovemodeller - mer romslige alternativer for ett sete med dimensjoner 23x120x200, 23x140x200, 27x140x200, 25x120x200, 25x140x200 cm;
  • doble madrasser med en romslig seng for to steder i form av et område på 23x160x200, 23x180x200, 23x200x200, 25x160x200, 25x180x200, 25x200x200, 27x160x200, 27x180x200, 27x200x200 cm.

Faktisk varierer størrelsesområdet til hver linjal i bredde og høyde. Tynne design inkluderer modeller med en tykkelse på 15, 17, 19 cm. Standard madrasser er 21-27 cm høye.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Modeller

I henhold til strukturen i blokken er selskapets sortiment delt for vår og fjærfri sammensatte plankonstruksjoner.

Med andre ord, de har en kjerne, supplert på begge sider med en rekke fyllstoffer for å gi nødvendig støtte til ryggraden, noe som reduserer belastningen på kroppens muskler. Et sjeldent fenomen i serien med fjærløse madrasser er monolitiske matter laget av et enkelt lag perforert fyllstoff, pakket i et volumetrisk quiltet trekk med mønstret søm.

Slike konstruksjoner, vanligvis middels stive, har en maksimal tillatt belastning per sete på 90 kg, er laget av ortopedisk skum med en dobbel type overflateavlastning og veier i gjennomsnitt 8,5-9 kg.

I tillegg til ortopedisk skum, bruker merket naturlig latex, sisal, kokosplate, flere typer ortopedisk skum og uavhengige fjærer i utviklingen av modeller.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Fjærbelastede modeller er preget av høy belastning per sete (opptil 150 kg). På grunn av den kombinerte konstruksjonstypen og tilstedeværelsen av et stort antall fjærer, er vekten nesten dobbelt så stor som fjærløse kolleger og er i gjennomsnitt 15,8-20 kg.

Bilde
Bilde

Herskerne er ikke bare forskjellige i kjernens sammensetning, men også i prisen:

  • " Smil " - noen av de mest populære modellene på uavhengige fjærer, pakket i flerfargede esker, har støtte på flere nivåer for brukerens ryggrad, koster fra 18 100 til 39 600 rubler.
  • " Avansere " - en serie vårmodeller av uavhengig type i 8 størrelser, som koster fra 21 500 til 53 000 rubler.
  • " Glede " - fjærløse latexmodeller med forskjellige tilsetningsstoffer uten forsterkning rundt omkretsen, i stilige lyse trekk med et plantetrykk, hvis pris varierer fra 20 500 til 55 500 rubler.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • " Diamant " - "Mikropakke" på uavhengige fjærer med forsterkning rundt omkretsen, laget med tillegg av latex og kokosbrett, prisen på matter avhenger av størrelsen og varierer fra 27210 til 87.730 rubler.
  • " Lapis lazuli " - premium madrasser på fjærer av en uavhengig type "Micropacket" med en maksimal tillatt belastning på en blokk på opptil 150 kg, supplert med to-nivå skum, utstyrt med et velourdeksel, kostnaden varierer fra 38600 til 94.360 rubler.
  • " Beliv " - en linje rettet mot massekunden, med en maksimal belastning per sete opp til 140 kg, en blokkhøyde på 21 cm, en produktvekt på opptil 29 kg, med en pris fra 12 170 til 29 300 rubler.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • " Kjærlighet " - budsjettmodeller av en fjærløs monolitisk type laget av skum med minneeffekt og liten belastning på setet (90 kg), med en gjennomsnittlig blokkvekt på 14,8 kg, med en pris fra 11 630 til 24 800 rubler.
  • " Sterk " -en premium serie av uavhengige perimeterforsterkede madrasser på lommefjærer i samme farge og en kokosnøttplate, pakket i stilige trekk med trykk og søm, hvis pris varierer fra 29 000 til 67 500 rubler.
  • " Amor og lidenskap " -en spesiell eliteserie med madrasser pakket i stilige lysegrå trekk med et trykk av en fjærløs plan, bestående av fire typer minneskum (kroppsstøtte i søvn, syv soners flernivå og pustende), tåler en belastning på opptil 150 kg, med en kostnad på 65 500 opp til 83 300 rubler.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • " Amor", "Peshn " - Faktisk, grunnlaget for den forrige linjen, består av de samme råvarene, har omtrent samme kostnad, men flere forskjellige dimensjoner (det er modeller for tenåringer).
  • Hi-tech og Saint-session - fjærmodeller 4 D med forsterkning rundt omkretsen, et lag med sisal på toppen og bunnen, tillegg av ortopedisk og viskoelastisk skum, som tåler en brukers vekt på opptil 150 kg, og koster 25 100 til 61 000 rubler.
  • " Høyttaler", "Ung" og "Aktiv " - fjærmadrasser, pakket i et hvitt quiltet trekk på en viskose jacquard polstret polyester, har en 5-sones belastning på flere nivåer, supplert med en kokosnøttplate, skum, som tåler brukerens vekt opptil 140 kg (varierer i prisklasse fra 25.660 til 55 000 rubler).
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Anmeldelser

Kundenes meninger om merkets madrasser er kontroversielle. Noen av kundene, etter å ha testet selskapets produkter, forsikrer at prisen ikke oppfyller forventningene. Til tross for de rentefrie avdragene, som merket appellerer til, er madrassene som et resultat flere ganger høyere enn analogene til verdensberømte selskaper. Dessuten er produkter av andre merker ofte laget med bedre kvalitet, varer lenger uten å deformeres. Kjøpere blir frastøtt av besettelsen til selgere, som bokstavelig talt ikke gir pass til kjøperen før han kjøper produktet.

Andre kjøpere legger igjen positive kommentarer, og forsikrer at merket er verdt oppmerksomhet, og produktene er av høy kvalitet og holdbare. Fornøyd med valget, noterer de seg inkonsekvensen av negative anmeldelser og sier: merkets madrasser er unike og praktiske, de er verdt pengene som er investert.

Anbefalt: