Madrasser "Damaskus": Beskrivelse Og Typer Modeller, Anmeldelser Av Fabrikken

Innholdsfortegnelse:

Video: Madrasser "Damaskus": Beskrivelse Og Typer Modeller, Anmeldelser Av Fabrikken

Video: Madrasser
Video: ДАМАСК ЛИ? ARTISAN CENTAURI DAMASCUS 2024, Kan
Madrasser "Damaskus": Beskrivelse Og Typer Modeller, Anmeldelser Av Fabrikken
Madrasser "Damaskus": Beskrivelse Og Typer Modeller, Anmeldelser Av Fabrikken
Anonim

I flere år, blant de beste tilbehørene for å sove og hvile med ortopedisk effekt, er det produsert Damask -madrasser som er produsert innenlands. Konkurranseevnen deres skyldes den optimale kombinasjonen av kvalitet som oppfyller moderne krav og standarder, et rikt utvalg og ganske rimelige priser.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Funksjoner og fordeler

Den største fordelen med produsenten er at fabrikken i Damaskus er utstyrt med alt som er nødvendig for en full syklus med madrassproduksjon. Dette gjør det mulig ikke bare å redusere kostnadene for ferdige produkter betydelig, men også å kontrollere kvaliteten på hver produsert produktenhet.

I tillegg bruker virksomheten moderne høyteknologisk utstyr fra Europa, noe som gjør det mulig å produsere produkter som ikke bare oppfyller innenlandske, men også europeiske kvalitetsstandarder.

Bilde
Bilde

Andre funksjoner og fordeler med Damaskus madrasser inkluderer:

  • 100% miljøvennlig og trygt. Ved produksjon av merkede madrasser brukes materialer som er allergivennlige og fri for skadelige tilsetningsstoffer.
  • Presentasjon. Den ytre utformingen av dekslene er laget i henhold til det originale designet, noe som gjør dem estetisk attraktive.
  • Effektiv anatomisk støtte og ortopediske egenskaper.

Samtidig inkluderer modellserien produkter for alle alders- og vektkategorier.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Område

I de første driftsårene var selskapets sortiment begrenset til bare 6 modeller av sengetøy.

For tiden er det mer enn 70 av dem, delt inn i serier:

  • Modeller på den avhengige fjærblokken "Bonnel ". Selskapets mest budsjettmessige samling. Ingen ortopedisk effekt.
  • Tfk standard - en samling produkter med en base av en uavhengig fjærblokk av lommetype. Funksjonene i fjærstrukturen gjør det mulig å gi et behagelig mikroklima, å ta form av den liggende kroppen, som støtter muskel- og skjelettsystemet i en behagelig posisjon. Basefjærene har en økt spolediameter, noe som gir dem ekstra styrke og øker påliteligheten til hele strukturen.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • Samling på fjærblokken "Multipacket ". Basen på sengetøyet er laget av en blokk der det er 512 fjærer for hver 1 m2. Dette lar deg forbedre de ortopediske egenskapene til madrassen.
  • Samling på blokken "Micropacket " - en luksuriøs serie madrasser, der antall fjærer per 1 m2 allerede er 1024 stykker, noe som gjør søvnen enda mer behagelig og sunn.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • Dobbel serie - kombinerte systemer med en dobbel fjærblokk for å sove og hvile, med alle fordelene med fjær og fjærløse baser.
  • Springless produktserie med fyllstoffer fra naturlige og kunstige materialer.
  • Barnemadrasser (barn) - ortopediske produkter, med tanke på egenskapene til en organisme som vokser og utvikler seg. Serien inkluderer både fjærløse madrasser og modeller basert på en uavhengig fjærblokk.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Damaskus bruker oftest kokos og latex fyllstoffer som madrass.

I tillegg kommer materialer som:

  • struttofiber (Forplit);
  • bomull batting;
  • forskjellige filter (myk og hard termofilt, luftig).
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Modellens ytre skall er laget av jacquard, jersey eller polycotton (en kombinasjon av bomull og polyester).

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Populære modeller

Når de utvikler modeller, tar designerne av Damaskus -firmaet hensyn til både de siste markedstrendene og forbrukernes behov, derfor finner hver madrassmodell sine eiere. Imidlertid inkluderer de mest populære modellene:

  • " Klassisk " - en av de rimeligste modellene med en "Bonnel" fjærblokk ved basen. Fjærene suppleres med spunbond, batting og filt, som gir produktet både styrke og mykhet. Denne modellen er egnet for personer med gjennomsnittlig vekt.
  • " Aristokrat " (Tfk standardserie) - dobbeltsidig madrass med fjærblokk i midten. På den vanskeligste siden ble det brukt et fyllstoff laget av komprimerte kokosfibre, på den mykere siden - naturlig syv -soners latex med massasjeeffekt. Modellens høyde kan variere fra 16 til 20 cm. Samtidig tåler den en belastning på 130-150 kg.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • Suite Premier (på fjærblokken "Micropacket"). Det kombinerer også egenskapene til latex og kokosnøtt. Høyde opptil 30 cm. Den tåler økt belastning og gir komfort under søvn og hvile.
  • " Junior " (Dubble -serien) - dobbeltsidig modell, bestående av en base med en Tfk fjærblokk og to toppers på begge sider. Forskjellig stivhet på sidene oppnås på grunn av forskjellige tykkelser på fyllstoffene.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • " Latex lys " (serien med fjærfrie madrasser) er en ideell løsning når det gjelder forhold mellom pris og kvalitet. Latexfylling inne med mikro-massasje-effekt. Høyde fra 11 til 15 cm. Designet for personer som veier opptil 90 kg.
  • " Nemo " (barnesamling) - en madrass med varierende hardhet på sidene, fylt med struttofiber, som er foret med latex på den ene siden og komprimert kokosfibre på den andre. Denne sammensetningen gjør at modellen kan brukes for barn fra fødsel til 5-6 år.

Hver modell er tilgjengelig i alle standardstørrelser. I tillegg kan selskapet produsere skreddersydde madrasser i henhold til individuelle størrelser.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Anmeldelser

Mange anmeldelser fra de som allerede har kjøpt og brukt Damaskus madrasser vitner om høy kvalitet og bekvemmelighet på produktene.

Kjøperne merker at fjærmadrasser føles ikke i det hele tatt og forstyrrer ikke behagelig hvile. Tvert imot gir de produktene en behagelig elastisitet som ikke lar dem "falle gjennom" og holder kroppen i riktig posisjon.

Det er ikke mindre positive anmeldelser om fjærløse modeller. Brukerne merker at et stort utvalg gjør det mulig å velge nøyaktig hva som er best egnet for hvert familiemedlem. Egenskapene til Damaskus -madrasser, som motstand mot smuss og brukervennlighet, allergivennlighet og miljøvennlighet, fortjener høye karakterer.

Men det viktigste er at Damaskus -produkter lar deg få en god natts søvn, få styrke og energi. Med dette tilbehøret for søvn og avslapning, blir hver morgen virkelig snill - uten tretthet fra en ubehagelig holdning og nummen hals, rygg eller lemmer.

Anbefalt: