Kokos Ortopediske Madrasser: Tynne Modeller Av Kokos Og Latex, Fylt Med Kokos Og Fiber

Innholdsfortegnelse:

Video: Kokos Ortopediske Madrasser: Tynne Modeller Av Kokos Og Latex, Fylt Med Kokos Og Fiber

Video: Kokos Ortopediske Madrasser: Tynne Modeller Av Kokos Og Latex, Fylt Med Kokos Og Fiber
Video: Что мне нужно купить перед тем, как завести щенка? 2024, Kan
Kokos Ortopediske Madrasser: Tynne Modeller Av Kokos Og Latex, Fylt Med Kokos Og Fiber
Kokos Ortopediske Madrasser: Tynne Modeller Av Kokos Og Latex, Fylt Med Kokos Og Fiber
Anonim

I dag er de mest utbredte og populære madrassene ortopediske modeller med forskjellige fyllinger. De hjelper til med å holde den menneskelige ryggraden ordentlig under hvile eller søvn, noe som ytterligere lindrer problemer og sykdommer i muskuloskeletalsystemet.

Bilde
Bilde

Særegenheter

Før du kjøper et slikt produkt, må du bestemme type madrass og fyllstoff. De er vår og vårløse . Fyllstoffer inkluderer kokosnøttkoker eller tilsett en latexblanding for å redusere stivheten. For fylling brukes naturlige, kunstige eller kombinerte materialer.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvis en ortopedisk madrass bare består av naturlige fyllstoffer, reduseres levetiden kraftig.

For å velge det perfekte produktet, må du vurdere dets egenskaper og holdbarhet.

Materialer og produksjonsprosess

Mykt naturlig fyllstoff - latex brukes i vår- eller fjærløse madrasser. Den har god elastisitet, elastisitet, hypoallergen og tåler store belastninger. Kokosnøtter gir produktet stivhet og har egenskaper med høy styrke; den tåler konstant tung belastning; råtner ikke og absorberer ikke fuktighet.

Bilde
Bilde

Naturlig kokosfyll er laget av nøtter som er nyplukket på de sørlige breddegrader. I 10 måneder blir kokosnøtter dynket i vann for lett å fjerne skallet og skille fibrene. Bare den beste kokosnøttkogelen blir valgt fra den totale massen og tørket i lang tid. For fylling av ortopediske madrasser brukes korte og sterkt løsne fibre.

Bilde
Bilde

Kokosfiberbehandlingsmetoder for ortopediske madrasser:

  • Det forberedende stadiet er impregnering av naturlige råvarer med en latexblanding . Når kokosnøtt og latex kombineres, dannes en monolitisk plate, som ikke er utsatt for smuldring. For å få et stivere produkt er det nødvendig å øke prosentandelen kokos avhengig av latex, med et forhold på 70/30. På grunn av dette økes elastikk- og styrkeegenskapene, og madrassens levetid økes også betydelig. Denne metoden har en stor ulempe - kostnaden for produktet økes sterkt.
  • Trykk på kokosfyll og slå den med spesielle nåler … Selve produksjonsprosessen er billigere, men produktet er kortvarig.
Bilde
Bilde

En ortopedisk madrass med fylling av valnøttfiber er tynnere enn andre produkter og har mange fordeler:

  • Naturlig, miljøvennlig og trygt for menneskers helse.
  • Fremkaller ikke allergiske reaksjoner.
  • Har økte fuktresistente egenskaper.
  • Absorberer ikke fremmed lukt.
  • Godt ventilert og varmeledende.
  • Råtner ikke.
  • Har en lang driftstid.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Det er også ulemper med ortopediske produkter laget av kokosnøtt:

  • Overpriset.
  • Lukten av gummi kort tid etter kjøpet.
  • Den pressede koksen har kort levetid og begynner å smuldre under konstant tung belastning.

Hvordan velge den rette?

For å velge den perfekte naturlige ortopediske madrassen må du ta hensyn til produktets hovedparametere og egenskaper, samt driftsmiljøet:

Kokos madrass det mest praktiske og forårsaker ikke ubehag … Kroppen inntar en naturlig posisjon som tilsvarer personens anatomiske trekk. Musklene er i en avslappet tilstand, og i fremtiden vil det ikke være noen ryggsykdommer.

Bilde
Bilde

Kokosfyller, ingen latexblanding veldig vanskelig . Den brukes i både vår- og fjærløse ortopediske produkter. Mengden kokos avhenger av madrassens fasthet , Du bør imidlertid ikke velge en modell med en høy prosentandel kokosnøttflis, fordi de har en høy hardhetskoeffisient. Det beste alternativet ville være å kjøpe en modell med ekstra latex.

Eldre mennesker er mer utsatt for press på kroppens og kroppens myke vev, derfor er ortopediske madrasser med kokosfibre som fyllstoff ikke egnet for dem.

Det finnes et stort antall varianter av ortopediske produkter, og for å velge den riktige, det er nødvendig å stole på personens vektkategori . For personer som veier opptil 60 kilo, er madrasser med en blokk med uavhengige fjærer og fyllstoff med kokosnøtt og latex egnet. En tyngre person som veier opptil 90 kilo anbefales et produkt med fjærer som opptar halvparten av arealet og lag med kokos og latexflis. Den kan erstattes av fjærløse ortopediske modeller med de samme lagene latex og kokos. For personer som veier 120 kilo, er modeller med fjærer egnet, men laget av kokosnøttkoker bør være større for å øke produktets stivhet.

En kokos ortopedisk madrass uten fjærer er ideell for babyer. Barnets ryggrad er jevn, og det stive produktet lar ham ikke bøye seg. Det viktigste er at alle materialer er naturlige og har kvalitetssertifikater.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Omsorg

Alle tips for pleie og lagring av et naturprodukt er beskrevet i et teknisk dokument. Det er noen viktige punkter å huske på:

  • Ikke la barn hoppe på sengen.
  • Modellen er tynn og bør ikke rulles eller brettes.
  • Oppbevares bare i vannrett posisjon.

Med forbehold om driftsreglene og riktig valgt modell, vil det ortopediske produktet tjene lenge.

Anbefalt: