Loftseng "Legend" I Det Indre Av Barnehagen: Rosa Modell Med Arbeidsområde, Anmeldelser

Innholdsfortegnelse:

Video: Loftseng "Legend" I Det Indre Av Barnehagen: Rosa Modell Med Arbeidsområde, Anmeldelser

Video: Loftseng
Video: My Little Pony + Twilight Sparkle Switch Mix Fashion Beds 2024, April
Loftseng "Legend" I Det Indre Av Barnehagen: Rosa Modell Med Arbeidsområde, Anmeldelser
Loftseng "Legend" I Det Indre Av Barnehagen: Rosa Modell Med Arbeidsområde, Anmeldelser
Anonim

Lærere anbefaler: du må nærme deg designet av et barnerom med alt ansvar, fordi en liten person også må ha et personlig rom. Selv om det ikke er mulig å tildele et eget rom for den voksende husstanden, er det fullt mulig å lage et hjørne for spill og utviklingsaktiviteter ved hjelp av plasszonering.

Bilde
Bilde

Hver omsorgsfull mor vet at en barneseng for en baby er en gjenstand som spiller en viktig rolle i hele utviklingen av en baby. I en drøm tilbringer en liten person det meste av tiden sin, når organene og skjelettet er intensivt dannet, derfor er det så viktig at barnets soveplass er så behagelig som mulig og bidrar til riktig utvikling av kroppen.

Uansett opptak du har for å utstyre et barneområde, vær oppmerksom på Lofts barnesenger.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Særegenheter

Modeller av denne serien er forskjellige i konfigurasjon, høy kvalitet i produksjon, tiltrekker seg med lyse ytelser og rimelige priser. Loftsengen "Legend" er et sted å sove i en viss høyde, der det er et område for spill eller studier. Som regel er det hyller, skap for sengetøy og leker på den nedre delen. Noen modeller er utstyrt med sportsutstyr.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Valgtips

Når du velger en seng til et barn, vær oppmerksom på forskjellene i modellene i aldersgruppen:

  • For de minste små senger tilbys (ikke mer enn halvannen meter i høyden). Det er praktisk for foreldre å nærme seg dem, lage sengen.
  • For eldre barn du bør velge en seng med andre etasje høyere, slik at den nedre delen med et arbeidsområde blir mer romslig.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Vær oppmerksom på styrken til sengematerialet, påliteligheten til festene. Kontroller leddene på alle konstruksjonselementene.

Også viktig vil være muligheten til å montere individuelle modeller på veggen . For eksempel, hvis loftsengen er høy nok, kan den vingle når et barn hopper på den eller klatrer på sportsartikler.

Belysning er en annen viktig faktor når du velger en loftseng . Vurder installasjonsstedet på forhånd, slik at det nedre området ikke skraveres. Hvis det involverer et arbeidsområde, må du ta vare på belysningen separat.

Bilde
Bilde

Når du velger en loftseng, bør du ikke bare fokusere på alderskriteriene for alternativene for en seng. Det må huskes at jo høyere det øvre nivået er, jo mindre luft er det og jo høyere romtemperatur.

Derfor, hvis det øvre nivået er nesten under taket, er det nødvendig å overvåke den daglige, og enda bedre, nattlige ventilasjonen av rommet.

Bilde
Bilde

Den optimale høyden på det øvre nivået anses å være 90 cm fra taket. Denne avstanden er tatt allerede med tanke på madrassens høyde, den lar deg sitte på sengen uten å hvile i taket. Samtidig er den nedre sonen ledig nok til å romme en fullverdig arbeidsplass for en tenåring. Dermed velges høyden på loftsengen for babyer avhengig av foreldrenes preferanser og bekvemmelighet. Når du velger en loftseng for en tenåring, bør man først og fremst bygge på takets høyde.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Toppskikt, trapper og sikkerhet

Et av hovedspørsmålene på foreldrenes fora angående loftsengen "Legend" er spørsmålet om sikkerhet ved nedstigning og oppstigning fra den andre delen av strukturen.

Ja, selvfølgelig, jo høyere seng, jo mer problematisk er det for barnet å sovne om nødvendig. For dette har det i noen modeller blitt utviklet et system med trinn-sokkler, som danner en stabil trapp, og sokkelene i seg selv er romslige esker for sengetøy og leker.

De ekstra stiger av vertikal type er egnet for eldre barn og en mer atletisk plan.

Vanligvis, i slike modeller, er "veggstengene" ikke begrenset til trappene, men supplert med treningsringer eller et lysbilde. Gutter er glade for slike senger med sportsutstyr.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Et annet sikkerhetsspørsmål, å dømme etter foreldreanmeldelser, er tilstedeværelsen av sider ved sengen … I "Legend" loftsenger er støtfangere alltid tilstede, i alle modeller, fra de høyeste til de laveste. Selv med en høy madrass på sengen, vil sideveggene ikke la barnet falle.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Madrass

Valget av madrass fortjener spesiell oppmerksomhet for barnesengen. Det skal ikke være for hardt eller for mykt.

De beste madrassene er anatomiske, følger kroppens kurver og individuelle egenskaper, men støtter ryggraden i en sunn posisjon.

Moderne madrassproduksjon har tatt et stort skritt fremover, og på dette stadiet kan markedet tilby et stort utvalg av alternativer. De mest populære er middels faste dobbeltsidige madrasser fylt med kokos (kokosfibre) på den ene siden og fjærer på den andre.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Madrassdekselmaterialet er vanligvis laget av miljøvennlige "pustende" materialer.

Det er ønskelig at madrassdekselet er avtagbart. Dette vil tillate deg å kontrollere madrassfyllets samsvar med det som er angitt i beskrivelsen, og i fremtiden vil det tjene deg mer enn en gang når du vasker produktet.

Bilde
Bilde

Lavere nivå

En av fordelene med Legend -sengeserien er mange alternativer for den nedre delen.

De viktigste er: et arbeids- eller lekeområde, en sammenleggbar seng eller innebygde rom for ting:

Arbeidssone forutsetter tilstedeværelsen av et bord som kan brettes eller skyves. I modeller for eldre barn og ungdom er arbeidsområdet et fullverdig studieplass, hvor en datamaskin, hyller for bøker og skuffer for notatbøker og kontorrekvisita vil bli plassert.

Bilde
Bilde

Game Zone for de minste er dette et sted for pedagogiske spill. I tillegg til lekekasser, kan den inneholde sportsartikler: ringer, lysbilde, huske. Det finnes modeller med uttrekkbare små bord for tegning eller brettspill.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Sofa i modeller "Legend" kan være relevant for de som velger en barneseng med soveplass til en forelder eller et annet barn. En slik modell vil perfekt løse problemet med å spare plass. Når den er satt sammen på dagtid, vil sofaen være et flott sted for babyen din å leke.

Bilde
Bilde

Innebygd garderobe oftest egner det seg til ombygging inne, dividert med antall hyller eller skuffer som foreldrene trenger, den kan plasseres i den både kleshengere med barneklær og esker med leker, esker med sengetøy.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvert av disse alternativene, uavhengig av konfigurasjonen av den nedre delen, inneholder nødvendigvis et visst antall romslige rom for oppbevaring av ting.

Fargeløsninger

Siden "Legend" loftsengen er et fullverdig komplett kompleks i det indre av rommet, kan fargespekteret når du velger det, være veldig variert. Hvis dette er et alternativ for et barnerom, kan du velge en loftseng til de eksisterende møblene, men hvis dette er et barnehjørne i et stort foreldrerom, kan du ignorere den generelle stilen i rommet, tvert imot, kontrasten med den "voksne" halvdelen av rommet vil lykkes med å markere "barnesonen".

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

De klassiske fargevalgene for jenter er alle nyanser av rosa og beige, krybber i "lille prinsessen" -stilen. For eldre jenter er det gode alternativer for et annet fargevalg, ikke mindre delikat.

For gutter tilbys mørkere toner, men det er ikke nødvendig å velge noe helt mørkt. Mørkeblå nyanser, myrgrønn, sjokolade er et utmerket valg for fremtidige menn og idrettsutøvere.

Anbefalt: