Hemser I Metall: Modeller Med Jernramme Og Arbeidsområde

Innholdsfortegnelse:

Video: Hemser I Metall: Modeller Med Jernramme Og Arbeidsområde

Video: Hemser I Metall: Modeller Med Jernramme Og Arbeidsområde
Video: FESTO-MecLab 2AUTA 2013 2024, Kan
Hemser I Metall: Modeller Med Jernramme Og Arbeidsområde
Hemser I Metall: Modeller Med Jernramme Og Arbeidsområde
Anonim

Sunn søvn er en garanti for godt humør og velvære gjennom dagen, så du bør ta vare på et kvalitets soveplass. Men noen ganger kjeder klassiske senger seg, så du vil ha noe mer uvanlig og stilig. En metall loftseng kan være et utmerket alternativ. På grunn av materialets styrke er produktets pålitelighet sikret, og den høye plasseringen av køyen har mange fordeler.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Særegenheter

Utvilsomt kan et slikt møbel rett og slett ikke ignoreres.

Loftsengen har en rekke funksjoner:

  • Pålitelighet i konstruksjonen.
  • Evnen til å bruke en ortopedisk madrass av høy kvalitet.
  • Sparer plass.
  • Uvanlig designløsning.
  • Evnen til å lage et arbeidsområde under køyen.
  • Soveplassen ligger i ganske stor avstand fra gulvet, så du slipper å puste støv under hvile.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Dessverre har det også noen ulemper:

  • Hvis det håndteres uforsiktig, er det en ganske høy risiko for skader.
  • Med en liten bredde på soveflaten kan det oppstå ubehag på grunn av frykten for å falle ut av sengen.
  • Litt vanskelig tilgang - du må klatre opp for å skifte sengetøy.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Design

La oss se nærmere på de strukturelle egenskapene til en så uvanlig seng.

  • Først og fremst pålitelige støtter som hele hovedrammen skal monteres på . Det er best hvis disse støttene er laget av sterkt metall, tykke nok og stabile.
  • Selve soveplassen . Sengens jernbunn med tverrbjelker med spesiell styrke lar deg sitte stille på soveflaten, uten frykt for at produktet kan gå i stykker.
  • Noen modeller er utstyrt med rekkverk med jernstenger for mer sikkerhet, mens andre har et metallnett.
  • En integrert del av en slik seng er en trapp , takket være det du kan komme til selve soveplassen. Stigen skal være spesielt solid da den vil bli brukt ganske ofte. I noen tilfeller må du kjøpe denne delen separat, siden produktene som følger med settet er veldig upålitelige.
  • En behagelig søvn på en slik seng vil være umulig uten en behagelig madrass . Noen modeller har en tynn fjærfri madrass, men om nødvendig kan du velge en mer behagelig modell.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Visninger

Det finnes flere varianter av metallsenger med høy køye, som hver og en skiller seg utelukkende i detaljer eller dimensjoner.

For eksempel skiller en modell for voksne seg fra et barns størrelse. Siden en høy høyde kan være farlig for et barn, er soveplassen mye lavere enn for et voksenprodukt. Avhengig av hvor mange personer køyen er designet for, vil modellen enten være bredere eller smalere.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Den to-lags modellen er også en slags "loft", siden en av soveplassene ligger i en høyde, nesten under taket.

Slike modeller er vanlige på herberger, lavbudsjetthoteller, landleirer eller i barnemuligheter. I tillegg har IKEA-merket gitt ut en modell med tre køyer, hvorav to tar sine standardplasser, og den tredje presenteres som et uttrekkbart gulvstykke med madrass. En slik avgjørelse vil være veldig relevant hvis gjester uventet dukker opp.

Det mest populære alternativet for loftseng er modellen med et arbeidsområde. Noen senger har et innebygd arbeidsområde, mens andre har en annen arbeidsflate som kan fjernes etter behov.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Farge

Men det er viktig ikke bare å velge den mest pålitelige og komfortable modellen, det er nødvendig å passe den inn i rammen av et bestemt interiør. Det bør bemerkes med en gang at en slik modell av et soveplass ikke passer inn i den luksuriøse atmosfæren i den klassiske stilen, siden den ikke faller helt sammen med rommets stil.

Loftsengen vil være det perfekte alternativet for et rom med et moderne interiør. For eksempel vil et rom i loftstil bli ganske harmonisk supplert med et slikt attributt av stålfargede møbler. I tillegg er et metallprodukt i hvite og mørkegrå farger også egnet. Høyteknologisk interiør med innslag av techno og minimalisme er også egnet. Og i noen tilfeller, med passende innredning, kan et slikt møbel til og med bli en del av et rom i Provence-stil.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Når det gjelder fargevalg, er det verdt å merke seg at metallmodeller hovedsakelig produseres i fire nyanser:

  • stål - naturlig farge, ikke utsatt for farging;
  • mørk grå;
  • svart;
  • Hvit.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Valgtips

Når du velger en slik seng, må du ta hensyn til noen viktige detaljer:

  • Sengen skal passe til alderen til personen som skal sove på den . Du bør ikke velge et produkt for voksne hvis det er beregnet på et barn.
  • Det er også verdt å ta vare på påliteligheten til alle festemidler ., undersøke dem nøye for å identifisere fabrikkfeil.
  • Stigen bør kjøpes separat om nødvendig mer behagelig eller mer robust enn den som følger med.
  • Det er nødvendig å ta hensyn til parametrene i rommet så nøyaktig som mulig for den mest vellykkede bruken av plassen . For eksempel, for et lite rom, vil en loftseng med et innebygd arbeidsrom være ideelt.
  • Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot valg av madrass . Det skal være behagelig nok, men ikke for høyt. Madrassens høyde bør ikke overstige midten av høyden på de beskyttende sidene.
  • Skyggen på sengestellet skal være i harmoni med fargeskjemaet på hele interiøret.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Anmeldelser

Før du kjøper, bør du studere anmeldelser, for noen ganger kan du finne mye nyttig informasjon i dem om den langsiktige driften av et bestemt møbel. Hemsen i metall har ganske mange positive anmeldelser angående fordelene - plassbesparelse, en rekke soveplasser, et uvanlig tillegg til interiøret. Men det er også negative meninger om bruken av dette møbelattributtet. All negativitet er forbundet med ulempen når du skifter sengetøy og behovet for å konstant klatre opp.

Ellers vil sengen bli et pålitelig og behagelig sted å sove og hvile, samt en stilig løsning i interiøret.

Bilde
Bilde

Du vil lære mer om loftsenger i metall i den følgende videoen.

Anbefalt: