Dobbeltsenger (113 Bilder): Hvite Dobbeltmodeller Med Madrass

Innholdsfortegnelse:

Video: Dobbeltsenger (113 Bilder): Hvite Dobbeltmodeller Med Madrass

Video: Dobbeltsenger (113 Bilder): Hvite Dobbeltmodeller Med Madrass
Video: Madrasguide: Sådan vælger du den rigtige madras | JYSK 2024, Kan
Dobbeltsenger (113 Bilder): Hvite Dobbeltmodeller Med Madrass
Dobbeltsenger (113 Bilder): Hvite Dobbeltmodeller Med Madrass
Anonim

Sengen er hoveddetaljen på soverommet. Slike møbler skal ikke bare være vakre og av høy kvalitet, men også komfortable. Komfortable dobbeltsenger er blant de mest populære og etterspurte. Heldigvis produserer moderne produsenter et stort utvalg av toseter modeller og utstyrer dem med forskjellige funksjonelle deler.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Særegenheter

Vanligvis er dobbeltsenger romslige og veldig komfortable. De passer perfekt inn i mange miljøer, fra klassisk til moderne. Oftest er slike interiørartikler utstyrt med store og romslige sengetøyskuffer. De er installert i bunnen eller siden av sengen. Slike tillegg er veldig nyttige, spesielt hvis soverommet ikke er veldig stort. I dem kan du enkelt plassere ikke bare sengetøy, tepper og puter, men også andre ting som eierne av hjemmet ikke fant et passende sted for.

Bilde
Bilde

Det er veldig enkelt å velge en madrass for slike møbler. Moderne "dobbeltsove" er utstyrt med pålitelige baser med lameller i tre. Slike baser er designet for installasjon av en ortopedisk madrass av høy kvalitet. Eksperter anbefaler å kontakte nettopp slike sovesenger, siden de ikke bare er de mest komfortable, men også nyttige for ryggraden.

Du kan velge en komfortabel dobbel modell for et rom i alle størrelser. I dag i møbelbutikker er det mulig å finne produkter i forskjellige størrelser og design. De mest populære, selvfølgelig, er de klassiske rektangulære alternativene. Men det er soveromsmøbler og andre modifikasjoner. Det kan for eksempel være en interessant kantet eller avrundet modell.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Modeller og visninger

Doble eksemplarer presenteres i et stort utvalg i dag. Du kan velge riktig produkt for både voksne og barnerom. La oss se nærmere på alle mulige typer dobbeltsenger:

Oftest i interiøret er det en standard dobbel rammeseng med rektangulær form . Slike modeller vil aldri miste sin relevans, ettersom de har et enkelt og attraktivt utseende. Som regel er slike modeller rimelige, fordi de ikke har ekstra installerte mekanismer og reservedeler.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

8 bilder

Den originale runde sengen har et kreativt design . Som regel er madrassen med slike modeller inkludert og har også en rund form. Slike møbler ser spesielt organiske ut i moderne interiør. De installeres ikke bare i byleiligheter, men også i landsted eller landsted. Du kan gjenopplive interiøret og gjøre det mer harmonisk med en hengende rund seng. Slike møbler ligger i kort avstand fra gulvet. Slike senger er festet til taket på forskjellige måter, avhengig av køyets vekt og takets finish.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

7 bilder

Dobbeltsengen kan ha hodegjerde eller ikke . Disse delene er laget av forskjellige materialer og har forskjellige design. Klassiske alternativer er vanlige, der hodegjerde er en forlengelse av sengestellet. Det er også slike produkter der hodegjerden er en separat del og er festet til veggen over sengen. Veggdekorasjon kan også spille rollen som et hodegjerde i soveromsmøbler. For eksempel ser interiøret på soverommene interessant ut, der vakre trepaneler er installert på veggen i stedet for standard sengegavl.

Bilde
Bilde

Dobbeltsenger er ofte laget med forskjellige tilleggselementer . Så kopier med en eller tre bakside, myke sider eller en sidebak er i stor etterspørsel i dag. Slike detaljer kan ikke bare ha vanlige geometriske former og kantede kanter. Senger med bølgete sider og rygg ser originale og elegante ut. De kan også suppleres med elegante utskårne komposisjoner.

Bilde
Bilde

Slike elementer kan visuelt gjøre en dobbeltseng større og klumpete, så slike møbler bør velges nøye. Det anbefales ikke å sette produkter med høye og tykke sidestøtfangere i et lite soverom. De kan virke overvektige under disse forholdene:

Hjørne dobbeltsenger er komfortable og praktiske … Som regel er de utstyrt med tre eller to periferi støtfangere. Designere anbefaler ikke å plassere slike møbler i den sentrale delen av rommet eller vekk fra vegger.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Det mest vellykkede stedet for en hjørneseng vil være et av de frie hjørnene på soverommet.

Bilde
Bilde

I stedet for en vanlig seng på soverommet, kan du sette en sovesofa eller en stolseng . Slike myke transformerende møbler brettes eller rulles ut, avhengig av mekanismen. Sofaer og lenestoler med ekstra soveplasser kan også ha en ortopedisk base som du kan legge en komfortabel ortopedisk madrass på.

Bilde
Bilde

Oftest velges sofaer og stolsenger for små soverom. I en ikke-separerbar tilstand virker slike møbler kompakte og til og med miniatyr. Hvis du utvider de enkle mekanismene, vil du se et romslig soveplass for to personer:

Dobbel flytende senger har en interessant og futuristisk design . De er festet til veggen i en viss avstand fra gulvet. I slike modeller finner du ingen ekstra støtter eller ben.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

7 bilder

For et soverom med to barn er en køyeseng ideell . Slike modeller er ofte utstyrt med komfortable trapper eller trinn for enkel tilgang til andre etasje. Moderne produsenter produserer to-lags modeller, supplert med flere romslige skuffer og garderober der du kan lagre sengetøy, babyklær og leker.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

7 bilder

Nylig har multifunksjonelle vegger dukket opp på møbelmarkedet, der det er en sammenleggbar seng bygget inn i en nisje, samt praktiske garderober og hyller .… Køyen i slike strukturer kan enkelt fjernes ved hjelp av en enkel foldemekanisme. Orienteringen til sammenleggbare senger er vanligvis horisontal. Men det er også sett med vertikale køyer.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

7 bilder

Sammenleggbare senger og sovesofaer er vanlige i dag . I slike møbler løftes basen med madrassen ved hjelp av spesielle løftemekanismer. I den nedre delen er det en romslig åpen nisje der du kan lagre store ting eller sengetøy.

Bilde
Bilde

Trenden de siste årene er hjemmelagde prefabrikkerte senger laget av trepaller . Slike interiørartikler ser bare ut til å være upålitelige og skjøre. Faktisk er det mer sannsynlig at du blir lei av slike møbler enn å mislykkes. Pallesengen er satt sammen av separate paller (6-12 stykker), koblet til hverandre med selvskærende skruer. Slike design er sammenleggbare og enkle å endre hvis du vil.

Slike hjemmelagde alternativer kan være lave og plassert på gulvet. Men du kan også lage en høyere seng av paller med ben. Enkle og originale møbler laget av trepaller kan ha et fotbrett og et hodegjerde. Basene i slike modeller er forskjellige. Madrassen kan enkelt legges på overflaten av pallene, som på en solid, stiv base.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Noen mennesker installerer en base med lameller i slike design og legger en ortopedisk madrass på den.

Bilde
Bilde

Store belastninger tåler dobbeltsenger utstyrt med forsterkede understell . I slike design er lamellene plassert i nærheten av hverandre, noe som gjør at du kan fordele belastningen optimalt på sengen. Det anbefales å velge slike alternativer for personer som veier 100 kg eller mer.

Bilde
Bilde

Konfigurasjonsalternativer

Dobbeltsenger kan ha forskjellige konfigurasjoner. Noen firmaer tilbyr en tjeneste med selvvalg av de nødvendige tilleggene til soveromsmøbler. La oss se nærmere på hvilke detaljer moderne dobbeltsenger kan utstyres med:

Senger utstyrt med nattbord er praktiske . På dem kan du plassere bordlamper, gadgets, bøker og andre nødvendige småting som folk prøver å holde nærmere sengen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Himmelsengene har en virkelig fantastisk design . Slike tillegg har forskjellige design og er dekorert med forskjellige stoffer. Sjarmerende interiørartikler er egnet for både voksne og barnas soverom.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Interiøret i soverommet vil være mer organisk og komplett hvis det kompletteres med en dobbeltseng med en nattbordsenhet eller nattbordsmodul . Disse delene kan ha forskjellige dimensjoner og utstyrt med skuffer, hyller eller innebygde nisjer.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Du kan friske opp miljøet med en seng med lys … Oftest er slike dekorative elementer installert på bunnen eller siden av soveromsmøblene.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Dobbeltsenger med massasje er multifunksjonelle . Som regel har denne funksjonen i soveromsmøbler flere grader av intensitet og styres av en fjernkontroll.

Bilde
Bilde

Dobbeltsenger kan kompletteres ikke bare med klassiske nattbord, men også med originale hengende nattbord … Som regel er disse delene en forlengelse av et stort hodegjerde og ligger et lite stykke over gulvbelegget.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Fargeløsninger

Møbler malt i hvitt har en forfriskende effekt. En seng i denne fargen vil være i harmoni med mange ensembler. Men ikke glem at hvite farger visuelt kan gjøre møbler større og tyngre, så det anbefales ikke å plassere dem i et lite soverom.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Den svarte dobbeltsengen er fasjonabel og attraktiv. Slike møbler ser spesielt imponerende og attraktive ut mot en kontrasterende bakgrunn. Vegger kan for eksempel være hvite, beige eller kremfargede. Den naturlige fargen på wenge er dyr og stilig.

Bilde
Bilde

Møbler i denne nyansen vil se harmoniske ut i et rom med veggdekorasjon i delikate, dype eller lyse farger.

Bilde
Bilde

En lyseblå seng er ideell for livlige og kreative omgivelser. Denne fargen ser spektakulær ut sammen med hvite, krem, sjokolade, blå og turkise nyanser. Møbler i al og eikfarger er universelle. Disse naturlige nyanser har en beroligende effekt og er flotte for soverommet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

En rød seng vil se saftig og rik ut i interiøret. Imidlertid bør du være forsiktig med slike møbler. En slik farge, spesielt hvis den har en lys nyanse, kan irritere eierne av hjemmet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Materialer

Senger er laget av både dyre naturlige og billigere kunstige materialer.

De mest miljøvennlige og attraktive modellene er laget av naturlig tre .… Oftest brukes det i produksjon av senger massiv furu, holdbar og holdbar eik, bøk, billig bjørk, edel wenge, lettor osv. Slike møbler gleder kundene ikke bare med lang levetid, men også med gode ytelsesegenskaper.. Det naturlige trematerialet utstråler en behagelig og beroligende duft som fyller hele rommet.

Tre har også utmerkede termiske egenskaper. Så under forhold med lave temperaturer blir en seng av naturlig materiale ikke kald, og under varme forhold overopphetes den ikke. Slike møbler er ikke billige, og ikke alle forbrukere kan kjøpe dem.

Bilde
Bilde

Billigere senger er laget av sponplater, kryssfiner eller MDF .… Disse interiørartiklene ser attraktive ut, men er mindre slitesterke og holdbare. I tillegg er sponplater et giftig materiale, siden formaldehydharpikser, helsefarlige, brukes i fremstillingsprosessen.

Bilde
Bilde

Stålsenger er de mest holdbare og slitesterke .… Men dessverre vil møbler laget av slikt materiale ikke se organiske ut i alle stiler.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Følgende materialer brukes oftest til polstring i dobbeltsenger:

  • Lær … Skinnmodeller er dyre og holdbare og holdbare.
  • Øko -skinn . Dette høyteknologiske materialet er elastisk og mykt å ta på. Senger laget av øko-skinn ser litt annerledes ut enn skinnsenger, men de er billigere.
  • Lær … Denne polstringen er tett, men mindre slitesterk. Kunstlær tåler ikke ekstreme temperaturer. Sprekker kan også vises på overflaten over tid.
  • Tekstil … For stoffbehandling blir materialer som velour, jacquard, plysj, gobeliner, chenille, mikrofiber oftest brukt.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Dimensjoner

Køyelengden skal være 20 cm lengre enn høyden på personen. Den lengste er en stor seng med en lengde på 210 cm. Den er perfekt for en bruker med en høyde på 190 cm. Den vanligste er senger med dimensjoner 160x200 cm. For en slik modell er det enkelt å velge madrass og seng sengetøy.

Soveplasser med dimensjoner på 200x210 og 200x220 cm er brede og romslige. For små rom er det bedre å velge smalere alternativer. Standarden for høyden på dobbeltsenger er 45 cm.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Populære stiler og design

For hver stilistisk retning kan du velge de perfekte møblene:

For en lett og delikat Provence -stil en enkel og naturlig treseng, dekorert med sengetøy i milde farger, er ideell.

Bilde
Bilde

For sofistikerte klassikere du kan hente større og tyngre mørke tremøbler (med eller uten lakk). Utskårne fotbrett og hodegjerder vil se harmoniske ut i et slikt miljø.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Art Nouveau en seng med vanlige og enkle former vil se organisk ut. Det anbefales å velge møbler i lyse og nøytrale farger og komplimentere dem med kontrastsengetøy.

Bilde
Bilde

Fancy og luksuriøst interiør kan suppleres med elegante, romslige senger, dekorert med slips og møbler. Polstring av slike produkter kan være skinn eller fløyel.

Bilde
Bilde

For høyteknologisk interiør en seng med metall- og glassdetaljer vil gjøre. Du kan også hente en mer moderne "flytende" modell.

Bilde
Bilde

Lofts ensemble suppleres med tremøbler. Det kan se grovt ut. Dårlig bearbeidede treoverflater på møbler vil passe organisk inn i slike interiører.

Bilde
Bilde

japansk stil du kan ordne en enkel og lakonisk seng laget av mørke (litt sjeldnere - lyse) treslag, med et hodegjerde av riktig form.

Bilde
Bilde

Vurdering av de beste designersengene

Høy kvalitet og vakre doble modeller er produsert av Malaysia. Attraktive senger fra denne produsenten er laget av naturlig hevea og metall. For eksempel, elegant modell "Gladis" (Gledis) med en størrelse på 140x200 cm, er den laget av naturlig tre og supplert med vakre smidde detaljer (hodegjerde og fotbrett).

Bilde
Bilde

Møbelprodusenter fra Europa er veldig populære på det russiske markedet. Luksus dobbeltsenger produserer møbelfabrikk fra Italia - Arketipo … Denne produsenten tilbyr et utvalg av kjøpere av høy kvalitet og solide modeller av naturlige materialer, laget i forskjellige stiler.

Særlig populær er Arketipos signatur italienske senger med polstrede sengegavler komplementert med møbler. En slik utsøkt design er i besittelse av modell Windsor Dream.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Spektakulære modeller med utskårne og krøllete hodegjerder Italiensk møbelfabrikk Bolzan . Produktene av dette merket er utstyrt med linbokser, laget av naturlig tre og komplementert av rhinestones.

Bilde
Bilde

Doble modeller av høy kvalitet tilbys av hviterussiske produsenter. For eksempel produseres elegante og solide eikemøbler av Gomeldrev merke . Luksuriøse produkter av mørke og lyse nyanser kalt "Bosphorus-Premium" er i stor etterspørsel.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Lakoniske og minimalistiske senger tilbyr merket Bobruiskmebel . Det er verdt å merke seg modellene av høy kvalitet fra naturlig amerikansk kirsebær og eik kalt "Valencia". De er tilgjengelige i tre farger.

Vakre europeiske senger tilbyr Det tyske firmaet Wald and Former . Produktene til disse merkene er laget av både naturlige og billigere materialer og passer for forskjellige interiørstiler.

Populære og over hele verden tilbys dobbeltsenger av kinesiske, polske og spanske produsenter. Selv den mest krevende kunden vil kunne finne det riktige alternativet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvordan velge?

Valget av dobbeltseng bør være basert på følgende kriterier:

  • Pris … Hvis budsjettet tillater det, er det verdt å kjøpe en dyr premium seng laget av naturlige materialer. Slike luksusprodukter kjennetegnes ved sitt elegante og stilige design. Hvis du ikke er klar til å bruke mye penger, er det bedre å kjøpe en billigere modell eller økonomiklasse.
  • Ramme og varp . Sengens struktur må være av høy kvalitet og holdbar. Det anbefales å velge modeller med trelameller.
  • Størrelsen … For et romslig rom kan du kjøpe en stor to-roms modell med sidebord og andre tilleggselementer. Du kan også hente en uvanlig stor "king" -seng. For et lite soverom er det bedre å kjøpe en kompakt modell.
  • Design . Utseendet på sengen skal matche stilen på soverommet. Hvis du kjøper en seng til barnehagen, er det bedre å foretrekke en enkel hjemmemodell i hyggelige farger og utfylle den med sengetøy med interessante utskrifter.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Tips for plassering innvendig

For en ett-roms leilighet er det bedre å velge en sammenleggbar sofa eller stol-seng, en liten seng i rektangulær eller kantet design. Det andre alternativet må plasseres i hjørnet av rommet.

Bilde
Bilde

For romslige rom er mer romslige modeller med høye sengegavler og støtfangere eller runde senger designet for store rom egnet.

Anbefalt: