Barneseng Med Kommode (21 Bilder): Velg En Seng Med Kommode Til Et Barn

Innholdsfortegnelse:

Video: Barneseng Med Kommode (21 Bilder): Velg En Seng Med Kommode Til Et Barn

Video: Barneseng Med Kommode (21 Bilder): Velg En Seng Med Kommode Til Et Barn
Video: Leander - Linea kommode 2024, Kan
Barneseng Med Kommode (21 Bilder): Velg En Seng Med Kommode Til Et Barn
Barneseng Med Kommode (21 Bilder): Velg En Seng Med Kommode Til Et Barn
Anonim

Sengen med kommode er kompakt, egnet selv for et lite barnerom, den hjelper til med å frigjøre mer plass for barnet å leke. Denne modellen passer til mange barns ting, leker, skoleartikler. En kommode vil erstatte en rekke ekstra møbler og spare penger.

Særegenheter

En barneseng med kommode har en rekke fordeler:

  • tilstedeværelsen av ekstra esker og hyller;
  • tilstedeværelsen av et stellebord med et nattbord (hvis det er en pendelseng);
  • transformasjon til en sovende struktur fra en barnehage for en tenåring;
  • tilstedeværelsen av øvre hyller for lærebøker og skriveutstyr (i noen modeller).
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

I tillegg sparer slike møbler det frie området i rommet, siden alt allerede er valgt for settet på den mest kompakte og funksjonelle måten.

Moderne produsenter tilbyr også mer interessante modeller med innebygd garderobe og hyller. Så du kan spare en anstendig sum på at behovet for å kjøpe et fullverdig headset forsvinner.

Sengeskuffen utmerker seg positivt ved et stort utvalg av modeller og funksjonalitet. For en minimalistisk stil kan du kjøpe en forenklet versjon av produktet laget for en kommode. For høyteknologisk eller moderne stil kan du velge modeller utstyrt med garderobe, bord, nattbord.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Varianter

I modellområdet kan hovedtyper skilles:

  • transformerende seng med kommode;
  • loftseng med kommode;
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • dobbeltseng med uttrekkbar mekanisme;
  • tenåring;
  • bretting.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

En transformerende seng for barn med en kommode og et stellebord, inneholder ikke bare et sted å sove, men også esker for oppbevaring av bleier, bleier, pulver, noe som forenkler prosessen med å bytte barnets klær. I tillegg er stellebordet laget med beskyttende støtfangere som ikke lar barnet falle, selv om det er i konstant bevegelse. Sengen kan utstyres med en svingarm for reisesyke, en høydejusterbar bunn og en sammenleggbar side. Modellen er forvandlet til et mer romslig soveplass for et eldre barn.

Bilde
Bilde

Loftsengen er plassert slik at sovesengen er plassert i andre etasje i strukturen. Og under det er et fritidsområde eller et bord med hyller og skuffer. Det kan være en garderobe ved siden av bordet. Stigen til en slik seng kan også utstyres med ekstra nisjer og bokser for leker og klær. Det er pålitelig og trygt for babyen, takket være de brede trinnene. Modeller av slike senger kan stiliseres som et skip eller et trehus, noe som barn liker.

Noen modeller av transformatorsengen, når det gjelder funksjonalitet, erstatter et fullverdig møbelsett og tar halvparten av plassen . Dette inkluderer en bordseng. Den inkluderer en køyeseng, hvis nedre køye kan gjøres om til et skrivebord. På siden er det en kommode med tre store nattbord. En annen bevegelig sokkel kan installeres hvor som helst i strukturen som et nattbord eller som en del av et bord.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Den andre delen kan inneholde flere hyller for små ting. Den brettes ut som en vanlig kommode. Disse modellene er laget på bestilling og tar hensyn til individuelle ønsker når det gjelder farge og utstyr. Vær oppmerksom på at madrasser ikke er inkludert i settet og må kjøpes separat. Tenåringsmodellen av en seng med kommode kan være enkel eller dobbel. Nederst på modellen er romslige skuffer for oppbevaring av sengetøy eller klær.

Et slikt produkt sparer betydelig plass, og side- og øvre hyller gir plass til oppbevaring av bøker, lærebøker, skriveutstyr. En TV kan plasseres på toppen av kommoden.

Bilde
Bilde

Størrelsesvalg

Når du kjøper en kommode, må du huske at den totale størrelsen på produktet er litt større enn dimensjonene til en vanlig babyseng, vanligvis med 10-20 cm. Derfor, når du planlegger situasjonen i rommet, skal dette må tas i betraktning. I tilfelle når rommet har et lite område, vil en stor kommode med ekstra garderobe og hyller se for omfangsrik ut. Omvendt, hvis du legger et lite sett i et stort rom, vil du få inntrykk av ufullstendighet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Stedet under transformasjonssengen er planlagt slik at produktet i utfoldet tilstand ikke forstyrrer gange, og det er nok plass rundt for transformasjon, enten det er en uttrekkbar eller foldemekanisme. Når du velger møbler til et barnerom, er det bedre å foretrekke et produkt med et stort antall hyller for plassering av barneleker, lærebøker og personlige eiendeler.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Tonene som sengen er dekorert i er også viktige. For jenter foretrekkes lyse pastellfarger, for gutter blå, grønne eller lysegrå toner.

Den avgjørende faktoren i valget er meningen til barnet selv, siden det er han som må tilbringe mye tid i det valgte miljøet.

Anbefalt: