Sammenleggbar Barneseng (50 Bilder): En Sammenleggbar Seng-garderobe I Et Rom For Barn, Innebygde Møbler Med Tilbakelent Fra Veggen For To Barn

Innholdsfortegnelse:

Video: Sammenleggbar Barneseng (50 Bilder): En Sammenleggbar Seng-garderobe I Et Rom For Barn, Innebygde Møbler Med Tilbakelent Fra Veggen For To Barn

Video: Sammenleggbar Barneseng (50 Bilder): En Sammenleggbar Seng-garderobe I Et Rom For Barn, Innebygde Møbler Med Tilbakelent Fra Veggen For To Barn
Video: Folding Bunk Bed | Smart Space Saving Mechanisms for Small Spaces [MUST HAVE] 2024, April
Sammenleggbar Barneseng (50 Bilder): En Sammenleggbar Seng-garderobe I Et Rom For Barn, Innebygde Møbler Med Tilbakelent Fra Veggen For To Barn
Sammenleggbar Barneseng (50 Bilder): En Sammenleggbar Seng-garderobe I Et Rom For Barn, Innebygde Møbler Med Tilbakelent Fra Veggen For To Barn
Anonim

Moderne tilnærminger til utforming av boareal er basert på ønsket om praktisk, komfort og hygge i boliger. De siste fremskrittene i møbelindustrien har skapt multifunksjonelle møbler av høy kvalitet som er enkle å bruke. En sammenleggbar seng, innebygd i en garderobe eller omgjort til en sofa, er det beste valget for eiere av små leiligheter.

Bilde
Bilde

Beskrivelse

Hvis du har tenkt å lage en moderne dekorasjon på barnerommet, ville den beste løsningen være å installere en sammenleggbar barneseng. Denne strukturen lener seg mot veggen når det er nødvendig. En trygg og holdbar mekanisme for innfelling i en kommode eller garderobe lar deg spare mer ledig plass i rommet. Om natten er det et sted å sove og slappe av, og i løpet av dagen er det en lekeplass for lek og lekser.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

For små leiligheter vil dette alternativet være et godt kjøp. Sengen innebygd i garderoben passer organisk inn i det koselige interiøret i leiligheten. Med en liten bevegelse av hånden blir sengen omgjort til et komfortabelt soveområde. Det lar deg unngå trangt og overfylt hjem.

Det er flere varianter av sammenleggbare sovemoduler

  • Vertikal . Tidløse klassikere. Sovesengen lener seg tilbake fra veggen eller ruller ut av kommoden, forsiden velges i henhold til kundens smak. Det er i perfekt harmoni med den lille størrelsen på leiligheten, men med stor takhøyde. Den har plass til 1 eller 2 køyer. Dybden på skapet for en tenåring er ca 45 cm.
  • Horisontal . Den har en helt annen struktur. Den kan bare være singel. Siden størrelsen er mye mindre, betyr ikke takets høyde, men det er mulighet for å plassere hyller og skuffer.
  • Transformator . Sengen blir til en modul med bord og hyller eller en sofa med garderobe. Du kan legge fra deg leker, bøker, klær her.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • Uttrekkbar seng . Ved hjelp av en rullemekanisme glir den ut under skapet eller møbelsettet. Godt egnet for installasjoner i stua.
  • Enkeltseng . Som regel er den innebygd i et skap, hyller eller skuffer er plassert over den.
  • Køyeseng . Passer for et rom med to barn. Den lener seg mot veggen og er praktisk talt uunnværlig for trange rom.
  • Seng bord . Dette er en horisontal modifikasjon, på hvilken baksiden er bordflaten festet. Et alternativ med en lys design er perfekt for barn. Men bare ett barn får plass til det.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Denne klassifiseringen er hovedsakelig basert på sengens plassering, uten hensyn til funksjonaliteten. Stående senger har fått stor popularitet og selges til rimelige priser, i motsetning til horisontale modeller. Ofte er flere hyller og beholdere for leker og lærebøker innebygd i dem.

Funksjonelle egenskaper

Innebygde møbler må være godt festet til veggen. Det forventes å være holdbart, pålitelig og trygt, gitt mangfoldet av formålet. Grunnlaget for denne typen møbler er metallrør med en diameter på 2-5 mm. Løfting av modulen gir et stille glidekompleks. Løftemekanismer er fjær-, manuelle og gassløftere.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

I det første tilfellet bringes modulen til en horisontal posisjon ved hjelp av fjærer . Overflatebelastningen reguleres av spesielle skruer. Dette systemet brukes til senger som kan støtte den imponerende vekten til en person. Fjærer har en tendens til å miste elastisitet på grunn av konstant strekk og har derfor en begrenset levetid. Det er nødvendig å bytte dem en gang hvert 3-5 år.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Gassløftdesignet inkluderer et luftstempel som drives av gasstrykk i mekanismen. Det er så enkelt og lett å bruke at selv et barn kan håndtere det. Den høye prisen for en slik enhet skyldes deres styrke og holdbarhet. Serverer 5-10 år. Manuell bevegelse koster lite penger, men ikke for alle. Det kreves en viss innsats for å løfte sengen. For helt små barn er det av åpenbare grunner ikke egnet. Men den tjener lenge og knekker nesten ikke.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Et lamellsystem av tre eller aluminium støtter madrassen . Hvis du kjøper en madrass selv, må du ta hensyn til dens tykkelse - ikke mer enn 25 cm, ellers vil ikke sengen kunne passe inn i skapet. Styrken til den innebygde sengen er gitt av de uttrekkbare benene. Elastiske stropper sikrer sengetøy. Dørene til et kommode eller toalettbord velges i henhold til rommets stil. Den huser også løftemekanismene. Tilstedeværelsen av belysning inne i skapet for lesing om natten ser original ut.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Innebygde foldemøbler er hovedsakelig laget av tre. Grunnlaget består av sponplater eller massive plater. Metallhjørner rammer sovesengen. På sidene brukes massivtreplater - kirsebær, eik, furu. Løftemekanismen til strukturen er laget av metall.

Designere tilbyr ukonvensjonelle alternativer for å dekorere soveplassen. For eksempel modeller der en seksjon med hyller og svingbar mekanisme kan fungere som en fasade. Hyller med bøker og suvenirer ligger på sidene av sengen og gir leiligheten eleganse. Den vertikale typen sammenleggbar sovende del kan gjemmes bak svingbare kommode- og trekkspilldører. Slike kopier lages i henhold til individuelle bestillinger.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Senger innebygd i garderober er ikke mindre populære. Som regel er de representert med doble modeller. Enkelseksjonen kan suppleres med nattbord og et lite bord.

Fordeler og ulemper

De viktigste fordelene med sammenleggbare senger er:

  • frigjøre plassen til boligkvarteret;
  • det er ikke nødvendig å bruke tid på å brette sengetøy hver dag;
  • muligheten til å utføre full rengjøring i rommet;
  • brukervennlighet;
  • mange brukstilfeller;
  • fasjonabelt tilbehør i interiøret.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

For 15-20 år siden var sammenleggbare senger ikke pålitelige og stabile møbler, de kunne ikke tåle belastningen og var derfor ikke etterspurt blant forbrukerne. Moderne produsenter produserer ferdige produkter og varer for individuelle bestillinger for enhver smak og lommebok. Ved produksjon av senger brukes ufarlige og miljøvennlige materialer. Prisen avhenger av materialtype og sett med funksjoner.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

De negative aspektene inkluderer følgende faktorer:

  • feil bruk forårsaker skade på strukturen og behovet for å erstatte den helt;
  • moduler av høy kvalitet koster anstendig penger;
  • det er en grense for tillatt belastning;
  • enheten kan bare installeres i betong- eller murvegger etter å ha forberedt dem på arbeid på forhånd;
  • forbrukernes mistillit til dette designet på grunn av frykten for at sengen kan falle ut av skapet;
  • kvalitetsinstallasjon utføres kun av fagfolk.
Bilde
Bilde

Hvordan gjøre et lønnsomt kjøp

Prisene for sengen avhenger av produsenten og designendringene. Det er viktig å velge en seng laget av babysikre materialer. Vertikale foldemoduler koster omtrent 15 000 rubler. Velg produkter laget av slitesterkt tre som tåler ekstrem belastning. Foldemekanismen må være av høy kvalitet for å unngå skade på de minste. Konsulenter hjelper deg med å forstå forskjellige funksjoner og konfigurasjoner av enheten, gi råd og anbefalinger om valg av materiale. Slike møbelsett vil tjene barnet i lang tid.

Bilde
Bilde

Designeren vil designe et sted for barns fritid og kreativitet, med tanke på personlige ønsker og behov. Bestillinger fullføres vanligvis innen 14 dager.

Arbeidet er delt inn i flere stadier

  • Konsultasjon med spesialist og foreløpig vurdering av ordren.
  • Måling av rommet og tegning av tegning. Sluttberegning av ordreverdien.
  • Signerer en kontrakt og overfører en forskuddsbetaling av bestillingen på 30-50%.
  • Produksjon og montering av de bestilte hjemmemøblene. Sluttbetaling i henhold til kontrakten.
Bilde
Bilde

Grunner til å kjøpe

Et av de kraftigste argumentene er behovet for å bruke barnerommet ikke bare som soverom, men også som et sted å leke. Behovet for å spare ledig plass oppfordrer en familie med 2 eller flere barn til å rasjonelt nærme seg arrangementet av hjemmet. Det er omstendigheter når et barn ikke har eget rom i det hele tatt, da er utstyret til et personlig hjørne den eneste veien ut av denne situasjonen.

Bilde
Bilde

En tenåring vil like en horisontal transformerende seng - det er lett å montere den i en nisje eller kommode . Hvis soverommet er veldig lite, er det mer tilrådelig å bestille en vertikal type seng. For 2 barn er det rimelig å installere en køyeseng, siden to seksjoner kan ta opp nesten hele området i rommet. Når du hever sengen, kan den nedre delen brukes som sofa. Dette er en utrolig praktisk og uvanlig løsning på problemet med begrenset innendørs plass.

Bilde
Bilde

Hvis rommet er stort nok til å ha 2 liggesenger, er dette alternativet egnet for tenåringer som trenger personlig plass. Alle kan rengjøre sin egen soveplass.

De kombinerer også forskjellige typer sovemoduler. For eksempel installerer de en stasjonær seng og en løfteseng. I dette tilfellet kan barnet hvile eller sove i løpet av dagen. De kombinerer også horisontale og vertikale sammenleggbare senger. Fantasi og kreativitet vil bidra til å dekorere et rom for barn vakkert og stilig.

Anbefalt: