Barneseng For Nyfødte (38 Bilder): Vedlegg Til Baby, Chicco-modeller For Barn, Foreldreanmeldelser

Innholdsfortegnelse:

Video: Barneseng For Nyfødte (38 Bilder): Vedlegg Til Baby, Chicco-modeller For Barn, Foreldreanmeldelser

Video: Barneseng For Nyfødte (38 Bilder): Vedlegg Til Baby, Chicco-modeller For Barn, Foreldreanmeldelser
Video: Top 5 Best Baby Co Sleepers of 2020 2024, April
Barneseng For Nyfødte (38 Bilder): Vedlegg Til Baby, Chicco-modeller For Barn, Foreldreanmeldelser
Barneseng For Nyfødte (38 Bilder): Vedlegg Til Baby, Chicco-modeller For Barn, Foreldreanmeldelser
Anonim

En side barneseng er en relativt ny type møbler som dukket opp i det 21. århundre i USA. Et slikt produkt skiller seg fra standard lekestoler ved at det kan plasseres nær foreldrenes seng. Denne funksjonen er veldig viktig når det gjelder barn under 12 måneder som stadig krever oppmerksomhet og foretrekker å sove med moren.

Det er ganske vanskelig å velge den riktige fra det store utvalget av modeller, men denne artikkelen vil hjelpe deg å forstå de grunnleggende egenskapene du bør fokusere på når du kjøper.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Funksjoner i babysenger

Innenlandske og utenlandske produsenter produserer forskjellige modeller av vedlagte barnesenger. På markedet kan du finne produkter for de minste, samt møbler som kan transformeres til tilstanden til en tenåringsseng.

Imidlertid har alle barnesenger felles egenskaper . Produktene er nødvendigvis utstyrt med en avtagbar side som kan fjernes når sengen er festet til forelder.

På dagtid installeres det flyttbare panelet på nytt og krybben blir standard.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Eieren av denne typen møbler trenger ikke velge komplekse festemidler for å koble til en voksen seng. Flere festemidler følger med sidemøblene. De kan være plassert i området på sidene eller bena. Festeanordninger fester barnesengen på en sikker måte, mens du lar muligheten til å rocke barnet ved hjelp av pendelmekanismen (hvis noen).

De mest innovative barnesengene har tilleggselementer: puter eller myke støtfangere som beskytter barnet mot skader i kontakt med veggrammen, samt glidelås. Det siste tillegget er av praktisk art: en meshvegg, som er glidelås, beskytter babyen mot foreldre om natten. Dermed kan de ikke skade ham ved å kaste og snu i søvnen.

Hvis barnet trenger fôring, kan nettet løsnes.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Valgregler

Overfloden av forskjellige modeller gjør det vanskelig å velge en sideseng. Men hvis du vurderer noen få viktige faktorer, kan du forenkle utvelgelsesprosessen sterkt.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Pris

Budsjettposter betyr ikke dårlig. På hjemmemarkedet kan du finne møbler laget av naturlig tre med impregnering av høy kvalitet for 5-6 tusen rubler. Den lave prisen på barnesenger skyldes deres lille størrelse. Du bør lete etter slike senger i butikker som spesialiserer seg på levering av møbler fra Sibir, Karelen og andre skogrike områder. Etter å ha betalt 1-2 tusen, kan du kjøpe en modell med muligheten til å forvandle seg til en sofa eller et skrivebord for førskolebarn.

Det er dyrere modeller, mer moderne og funksjonelle, i prisklassen på 8-12 tusen rubler. De har en sofistikert design, myke sider og høydejustering.

I prisklassen på 12-20 tusen presenteres produkter av populære utenlandske merker med mange tillegg . Slike møbler har evnen til å justere høyden, en bevegelsessykemekanisme, funksjonen til å transformere til 5-10 andre gjenstander. I tillegg inneholder settet myke puter på veggene i barnesengen, ekstra sidelommer og en seksjon med ekstra lagringsplass under barnesengen. De fleste modellene er også utstyrt med hjul.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Rammemateriale

Rammen kan være metall eller tre. Plast, som et utilstrekkelig holdbart materiale, er ekskludert for barnesenger for barn over 5 måneder. Hvis du kjøper plastsenger, så bare fra moderne komposittmaterialer som er testet for toksisitet og miljøvennlighet.

De mest populære er massivtre senger . Det er tillatt å bruke furu, or, eik, ask, lønn eller bjørk i barnemøbler. Det er viktig at treverket er impregnert med et giftfritt stoff. Hvis det kommer en skarp lukt fra rammen, bør du ikke kjøpe produktet.

Metalsenger kan være funksjonelle og praktiske, men må være utstyrt med en tykk madrass og myke sidestøtter. Ellers vil barnet føle seg ukomfortabelt ved berøring av kaldt metall.

De vanligste er lette aluminiumsrammer.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Materiale med trekk og madrass

Det ytre trekket skal være slitesterkt, hudvennlig og miljøvennlig. Syntetiske materialer er ikke tillatt, da de lett kan føre til allergi hos nyfødte.

Overmadrassen må også være laget av naturlig materiale . Bomull regnes som optimalt, men bare godt behandlet, som er preget av økt styrke og mulighet for enkel vask. Ellers blir sengen raskt skitten og blir ubrukelig.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Innredning og tilleggselementer

Noen ganger er forskjellige dekorative elementer festet til den myke polstringen av barnesengen og dens ytre elementer - striper, knapper, glidelåser. Alle potensielt traumatiske deler skal plasseres utenfor slik at barnet ikke kan nå dem. Ellers kan han i løpet av tanntiden bite av et element.

Deler av rammen bør også være godt skjult for babyen for ikke å skade ham.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Mål og materiale på madrassen

Madrassen må være ortopedisk slik at babyens holdning dannes riktig. Leger anser et fyllstoff av kokosnøttfiber med et mykt holofibertilskudd for å være optimalt. Slike madrasser gir den nødvendige fastheten, men forårsaker ikke ubehag for babyen. Skumgummi, hestehår eller kunstull er også tillatt.

Dimensjonene til madrassen beregnes ut fra størrelsen på barnesengen . Det er bedre hvis madrassen følger med møblene. Dette produktet må være mellom 8 og 15 cm tykt.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Crib form

For å beskytte babyen din mot skader så mye som mulig, bør du velge riktig form for barnesengen. Produkter med avrundede kanter er optimale: runde eller ovale.

Under forholdene i et lite område er det bedre å kjøpe ovale sidesenger, da de passer bedre inn i et begrenset interiør og ikke "spiser opp" plassen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Funksjoner i basen

Sengebunnen må være sterk, helst ortopedisk. Eksperter anbefaler å velge senger med spalter eller spaltegulv, men bedre med spaltebunn. Trinnet mellom lamellene bør ikke overstige bredden. Jo større hyppigheten av slike innsettinger, desto bedre blir holdningen til det nyfødte.

Bilde
Bilde

Svingegenskaper

Barnet sovner bedre hvis han føler en liten vingling. Standard barnesenger er ofte utstyrt med en pendelmekanisme, som gjør at babyen lett kan gynges. Sidesenger kan også ha denne funksjonen. Så lenge de er festet til foreldrenes soveplass, vil det ikke fungere å svinge barnet. Men etter å ha løsnet, kan du bruke barnesengen som en fullverdig vugge.

Når plassen i rommet er så begrenset at det er umulig å tildele et sted å rocke barnesengen, bør du kjøpe et produkt på hjul.

Lette bevegelser av produktet med deres hjelp har nesten samme effekt som å bruke en pendelmekanisme.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Produktfunksjonalitet

Barneseng kreves bare de første 3 årene, og hvis den er liten, varer den bare 4-6 måneder. Slik at kjøpet ikke er av en så midlertidig karakter, bør du ta hensyn til transformatormodellene.

De er utbredt på det russiske markedet og selges til en relativt rimelig pris: de enkleste "3in1" -produktene koster opptil 10 tusen rubler, og multifunksjonelle modeller, som har opptil 11 modifikasjoner, vil koste 17-22 tusen rubler.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Transformatorer kan utfolde seg og transformere til nye typer møbler:

  • baby stellebord;
  • sidebord;
  • flere stoler;
  • barnesofa;
  • en seng for en førskolebarn eller til og med en tenåring;
  • pulten.

Det er modeller som inkluderer alle de ovennevnte mulighetene. Barnesenger som har en fullverdig flyttbar 4. vegg og kan justeres i høyden regnes også som transformatorer. Slike barnesenger på dagtid blir til standard.

De er vanligvis opp til 100 cm lange, slik at babyer kan sove i dem opptil 3 år gamle.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Chicco -modeller

Chicco er et populært merke for barnemøbler og leker. Produsenten produserer barnesenger som er svært miljøvennlige, lette og brukervennlige.

Takket være dimensjonene på sengen, som er 69 x 93 cm, kan barnet bruke barnesengen til det når 2, 5-3 år. Det er bare viktig å overholde kravene til maksimal belastning på det aktuelle produktet.

Barnesengen er laget av aluminium. Lett og slitesterkt materiale sikrer lav vekt på produktet og muligheten for langvarig bruk. Rammen er belagt med myke tekstilinnlegg i pastellfarger.

På utsiden av barnesengen, det vil si der den møter foreldrenes seng, er det en helt myk vegg med glidelås. Den kan festes hvis du trenger å la barnet være i fred. Sengen er justerbar i høyden og har 6 standardposisjoner, så den passer for både standard og uvanlige sengemodeller. Takket være hjulene kan dette møbelet lett flyttes.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Kostnaden for barneseng, gitt den behagelige designen, lett å rengjøre tekstilpolstring og ergonomisk design, er ikke veldig høy. Du kan kjøpe den i forskjellige butikker for 14-16 tusen rubler. Tilleggssengen har stort sett bare positive anmeldelser fra foreldre.

Barnesengen lar deg bringe babyen din nærmere deg og er ikke vanedannende for foreldrenes seng.

Anbefalt: