Teenaseng Med Sider: Barnemodeller Med Skuffer, Myke Sider

Innholdsfortegnelse:

Teenaseng Med Sider: Barnemodeller Med Skuffer, Myke Sider
Teenaseng Med Sider: Barnemodeller Med Skuffer, Myke Sider
Anonim

Det er ikke så lett å velge soveplass for tenåringer. En seng i form av et leketøy vil ikke lenger passe dem, så det er nødvendig å velge en mer "seriøs" modell, hvor hovedkravene er komfort og sikkerhet. I dag, for modne familiemedlemmer, er dette sovende møbelet produsert i forskjellige former og design: en loftseng, et podium, en minisofa. Det gjenstår bare å velge den som tenåringen selv vil like.

Bilde
Bilde

Mange produsenter tilbyr å vurdere alternativet til en modell med sider.

Teenasjer med sider

Mange barn, og langt fra å være spedbarn, sover ganske urolig, slenger og snurrer i søvnen, og noen av dem kan til og med hoppe på en behagelig madrass før det, så det er veldig viktig å ta vare på støtfangerne på sengen, som vil sikre barnets sikkerhet og beskytte det mot å falle.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hovedforskjellen mellom en slik modell og en babyseng er den nesten voksne størrelsen . Det er like behagelig for gutter og jenter. Men dette betyr ikke at en tenårings soveplass skal være streng og kjedelig. Nei, det kan være av lyse farger og interessante design. Og den største fordelen er at det lett blir en skikkelig voksen person når en tenåring blir eldre. Dette oppnås takket være modellens smarte design.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Fordeler

Å velge en seng med en side, du kan se en rekke åpenbare fordeler som det har.

  • Sidene beskytter barnet mot å falle ned fra sengen.
  • Støtfangere vil skape en illusjon av et personlig rom for en tenåring, hvor han kan være alene med seg selv, tenke over forskjellige situasjoner og bare ta en pause fra de moralske lærdommene til voksne. For jenter kan du til og med vurdere å installere en spesiell kalesje. Da kan unge damer forestille seg som heltinner i en eventyrroman.
  • På kalde vinternetter er det tilstedeværelsen av sideskinner som kan holde varmen i et barns koselige seng.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • Støtfangere har ofte en funksjonell belastning - for eksempel kan du henge et håndkle eller en badekåpe på dem. Laget i form av en hylle, kan de bli et sted hvor du kan legge telefonen eller nettbrettet om natten.
  • Tilstedeværelsen av gjerder vil være en utmerket "fixer" for madrassen og tepper som alltid glir i barnet.
  • Hvis barnet ikke er så mange år, kan utviklingsarrangører eller favorittleker festes til sidehyllene.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Feil

I tillegg til fordelene har modellen med sideskinner også en rekke mindre ulemper som oppmerksomme foreldre bør ta hensyn til når de kjøper.

  • Hvis sidene er harde, er det fare for skade på barnets hånd eller hode: noen barn kan vinke med armene i søvnen, så det er bedre å ta vare på et spesielt materiale på sidene for å myke opp muligheten for innvirkning.
  • Ustabile sideenheter kan være en kilde til fare - de er laget av materiale av dårlig kvalitet, de kan ødelegge og skade en tenåring.
  • Det er bedre å forlate sidene av stativstrukturen slik at barnets hånd ikke faller inn i gapet mellom dem.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Ulempene som er nevnt ovenfor kan enkelt elimineres med et forsiktig kjøpsvalg.

Typer sider

Produsenter av møbelindustrien tilbyr i dag derfor mange modeller med sider du må nøye vurdere hvilken som er riktig for barnet ditt.

  • Harde sider er egnet for barn fra 3 år, men de må være trukket med spesielt mykt materiale: jacquard, velour og i noen versjoner, til og med øko-skinn. Modeller med myke sider er ideelle for energiske gutter og drømmende jenter.
  • Høyden på gjerdene bør være minst 20 cm høyere enn madrassen, for jo høyere brettet er, desto mindre er risikoen for at barnet klatrer over dem i en drøm.
  • I noen tilfeller kan slike gjerder bare være plassert ved hodegjerde, og i andre - rundt hele omkretsen av sengen.
  • Modeller med avtagbare sider er veldig praktiske - i fremtiden kan de fjernes, og barnesengen blir til en vanlig voksenmodell.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Designalternativer

Enhver tenåringsseng bør ideelt sett være utstyrt med forskjellige "nyttige" enheter: skap, skuffer. Det finnes alternativer for modeller, selv med en kommode - den er vanligvis plassert på siden eller i sengens hode. Det er veldig praktisk: du kan sette barneklær, sengetøy, til og med leker der. Denne sengen passer perfekt inn i alle rom, og sparer kvadratmeter. Hvis ønskelig, kan den til og med erstatte en barne -garderobe.

Bilde
Bilde

Modeller med skuffer, hvis størrelse i gjennomsnitt er 40x70 cm, antyder tilstedeværelsen av mer enn én rad av dem: innebygd under barnets seng, de vil bli en veldig praktisk enhet for å lagre de nødvendige tingene i samme vei.

Dimensjoner

Vanligvis er størrelsen på en tenårsseng praktisk talt sammenfallende med størrelsen på en voksen modell: lengden er nesten 1 m 90 cm. Bredden kan være liten, opptil 80 cm, men de som kjøper den "for vekst" kan lete etter en modell med en bredde på 90 cm. I dag er det mulig å kjøpe en skreddersydd seng opptil 1m 20 cm bred.

Bilde
Bilde

Det du må ta hensyn til

En tenåring skal elske stedet å sove, være glad for å være plassert på sitt "personlige" territorium og føle kos og komfort.

For at sengen skal oppfylle alle nødvendige krav, må du ta hensyn til følgende punkter når du kjøper

  • Tresenger, spesielt furu, er miljøvennlige og vil vare i mange år.
  • Det er tilrådelig å velge bunnen av modellen med tannstang, så vil den "puste" og tenåringen vil bli mye mer komfortabel i den.
  • Materialets kvalitet må bekreftes av sertifikater som må sjekkes med selgeren.
  • Sidene skal være avrundede, uten skarpe hjørner, og alle detaljene skal være perfekt tilpasset hverandre.
  • Prisen på en kvalitetsseng kan ikke være "overraskende" lav, men det er bedre å ikke spare på barnets helse.
  • Vanligvis selges senger for en tenåring uten madrass, så det er bedre å kjøpe en ortopedisk i den - den er perfekt for ryggraden til et voksende barn.
  • Du bør velge blant pålitelige produsenter. Det italienske firmaet Baby Italia Dolly, de russiske produsentene Feya, Antel og Krasnaya Zvezda har vist seg godt. Møbler fra disse selskapene er slitesterke, komfortable og visuelt tiltalende.
Bilde
Bilde

Når du velger en seng som passer for et barn, ikke glem moderne motetrender. Modellen kan bestilles med en kombinasjon av lær, tekstil eller blandede strukturer.

Anbefalt: