Teenaseng Med Skuffer (46 Bilder): Modeller For Jenter Med Skuffer For Oppbevaring, Enkeltseng For Barn Og En Og En Halv Seng

Innholdsfortegnelse:

Video: Teenaseng Med Skuffer (46 Bilder): Modeller For Jenter Med Skuffer For Oppbevaring, Enkeltseng For Barn Og En Og En Halv Seng

Video: Teenaseng Med Skuffer (46 Bilder): Modeller For Jenter Med Skuffer For Oppbevaring, Enkeltseng For Barn Og En Og En Halv Seng
Video: Tom & Jerry | Den nye seng | Boomerang Danmark 2024, April
Teenaseng Med Skuffer (46 Bilder): Modeller For Jenter Med Skuffer For Oppbevaring, Enkeltseng For Barn Og En Og En Halv Seng
Teenaseng Med Skuffer (46 Bilder): Modeller For Jenter Med Skuffer For Oppbevaring, Enkeltseng For Barn Og En Og En Halv Seng
Anonim

En seng for en tenåring må oppfylle en rekke krav. Moderne trender tar hensyn til det faktum at det i tillegg til å være trygt for helsen til en voksende organisme, må være funksjonell. Vi vil i detalj vurdere hva som er de moderne tilnærmingene til valget, hvilke funksjoner som er de beste modellene, ved å bruke eksemplet på produkter med esker.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Særegenheter

Modeller for tenåringer skiller seg fra både vanlige barne- og voksne varianter. Dette gjenspeiles i funksjonaliteten, så vel som utformingen av produktene selv. For eksempel, hvis modellene av barn i den yngre aldersgruppen har esker i den nedre delen, er produktene for barn i tenåringsgruppen mer varierende. Utad kan de ligne på kompakte sofaer, utstyrt med praktiske esker for oppbevaring av forskjellige gjenstander, ikke bare i bunnen, men også på sidene.

Slike produkter skiller seg også fra vanlige sofaer for voksne . Dette uttrykkes ikke bare i størrelse, men også i nærvær eller fravær av armlener, så vel som andre gjerder. De kan eller ikke ha ryggstøtter, interne oppbevaringsrom for sengetøy.

Det er ofte trelister inni. Pakken inneholder ekstra skuffer som ligner kommoder.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

I tillegg til de klassiske alternativene, kan de lages som komponenter i et barnehjørne eller det såkalte skolebarnhjørnet. I tillegg er det modeller med skuffer og åpne hyller på toppen, som hyller. Det er mange alternativer for slike produkter i dag. Dette lar deg velge et produkt for et barn, ikke bare med hensyn til alder, men også maksimal bekvemmelighet.

Avhengig av produkttype kan den lages av forskjellige treslag . Utvalget av alternativer er mangfoldig, slik at foreldre kan velge et alternativ med tanke på det generelle konseptet om stilen på barnerommet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Som regel er modeller med skuffer ganske spektakulære og blir lyse aksenter i interiøret i et tenåringsrom.

De er varierende i lengde, bredde og kan ha både tradisjonelle rektangulære og noe asymmetriske former.

Men ikke forveksle tenårssenger med tradisjonelle konvertible sofaer . Disse produktene er forskjellige. Senger av tenåringstype, hvis de sørger for forlengelse av skuffer, utfolder de fleste tilfeller seg ikke. Det er selvfølgelig individuelle varianter som, når de transformeres, kan danne en ekstra seng. I henhold til prinsippet om transformasjon skiller de seg imidlertid også fra de velkjente modellene for folding og svingbare sofaer.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Funksjonalitet

Moderne sengemodeller for tenåringer er slags arrangører. I de fleste tilfeller kan du fjerne mange ting i dem, og dermed frigjøre barnehagen for unødvendige ting som ofte roter opp i et allerede lite rom. I denne forbindelse er tilstedeværelsen av komfortable og romslige skuffer et uunnværlig verktøy for å gi rommet en oversiktlig organisering.

Skuffene har sengetøy og kan brukes til å fjerne ting som tenåringen din ikke bruker så ofte (for eksempel sko eller notatblokker). Barn legger ofte leker og sportsutstyr i slike rom. Det er praktisk for noen å sette esker med de nødvendige småtingene i esker.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Noen ganger lagrer skuffer flyttbare sengestøtter. I hyllene til modeller kan barn sette bøker å lese, så vel som favorittinnretningene sine.

Hvis sengemodellene er utstyrt med ekstra skuffer, lar du deg sette små ting inni . Så det viser seg å bringe mer luft inn i interiøret, på grunn av hvilket rommet visuelt blir mer romslig. I tillegg virker det renere, fordi jo færre småting i sikte, desto større blir effekten av den opprettede ordenen.

Modeller med skuffer for små rom er spesielt relevante, der bokstavelig talt hver centimeter brukbart område er viktig.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Visninger

Modeller for tenåringer er veldig forskjellige. De mest populære alternativene i dag inkluderer klassikere, catwalk-modeller, køyetype og produkter som er en del av barnehjørner. Samtidig er klassiske produkter de enkleste modellene. De kan ha forskjellige lengder og bredder. Oftest sørger de for et ryggstøtte.

Utad er det de som mer enn andre typer ligner kompakte sofaer med forskjellige transformasjonsmekanismer . Som regel kan de ha fra en til tre skuffer. Dessuten kan boksene i seg selv variere i dybde, være like eller forskjellige i volum.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Rommene flyttes fremover eller sidelengs, det avhenger av den spesifikke utviklede modellen. Det er alternativer for et skjult andre nivå inne i en indre skuff. Slike modeller er gode når du besøker en familie med et barn.

I dette tilfellet kan en ekstra køye brukes til det tiltenkte formålet . Blant hovedsortimentet er det modeller som består av to nivåer og som har ganske romslige skuffer under den nedre delen. Uttrekkbare systemer er praktiske med en rullemekanisme.

Som regel har produkter med esker for barn komfortable håndtak eller spesielle avrundede spor som gjør det mulig å åpne og lukke avdelingene uten skade.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Senger, som er elementer i barnehjørner, er spesielt variable i dag. De er vanligvis plassert på toppen av den overordnede strukturen. Slike produkter kan være single, det kan være to av dem (for eksempel alternativer for et tomannsrom). Ofte har disse modellene praktiske løftehåndtak, sikkerhetsgjerder og mange esker, som i slike hjørner kan plasseres på forskjellige sider (ikke bare i bunnen).

I noen modeller med to senger ligger den ene nederst og har innvendige skuffer, mens den andre enten ikke har dem i det hele tatt, eller så er de små og ser mer ut som et sidestativ.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Pallplassene er bemerkelsesverdige for selve ideen om sengens plassering. De kan ha fra ett til flere trinn, om nødvendig, til å bli et behagelig lekeområde for barnet. På samme tid ser slike modeller imponerende ut, som i rom for voksne.

Avhengig av type kan modellene utstyres med tykke og massive madrasser . Noen ganger ligner alternativene modulsystemer der sengen kan være sammensatt av separate modulenheter.

I dette tilfellet bør du imidlertid ikke glemme belastningen på ryggraden, og velge hovedsakelig madrasser i ett stykke og stive blokker for ekstra hvile. Det samme gjelder tilbehør for denne typen senger.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Nyanser av valg

Utvalget av senger for tenåringer er ganske omfattende. Imidlertid er ikke alle modeller som tilbys for salg verdt å kjøpe. Det er viktig å foretrekke alternativer med pålitelige festesystemer. Det er nødvendig å kjøpe produkter som ortopediske madrasser av høy kvalitet er egnet for.

Når det er sagt, er det verdt å ta hensyn til det faktum at våralternativer er uønskede for ungdom . De lagrer statisk elektrisitet og kan brytes ned over tid. Den beste sengen er den som er stabil, har pålitelige lameller, en madrass laget av naturlig eller syntetisk latex med minst middels tykkelse. Hvis du virkelig vil kjøpe et produkt med fjærer, bør du ta det der det er flere av dem. Du må velge alternativet med dobbeltpakkede fjærer (hver i et separat tekstiltrekk).

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Aldri ta en seng rygg mot rygg for en tenåring. Mens kroppen vokser, må du ta produktet med en margin. Dette gjelder ikke bare lengden: veldig raskt vil en enkeltseng for barn, si med dimensjoner på 90x200 cm, virke trang, fordi barn vokser opp raskt. Hvis det er mulig, er det bedre å kjøpe et og et halvt soveprodukt umiddelbart: driften vil bli lengre. Lengden kan velges fra 180 til 200 cm, tilstrekkelig bredde bør være mer enn 1 m slik at barnet ikke trenger å klemme seg hver gang.

Når du velger alternativer for barn av forskjellige kjønn, er det verdt å vurdere påvirkning av farge.

En tenåringsseng med skuffer for en jente kan dekoreres med en nyanse av møbeltrekk eller sengetøy og puter. Alle slags frynsete tepper og til og med pom-poms passer her.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Gutter tåler ikke jentefarger: rosa, lilla, lilla skaper ubehag på et underbevisst nivå. De liker heller ikke overdreven dekorasjon av sengene sine. De optimale tonene for dem er blå, lys grå, grønn.

For å få en tenåring til å føle seg trygg på rommet sitt, vil det være nyttig å ta hensyn til hans mening, og ikke bare i fargevalget . Sengens form, antall skuffer for oppbevaring, dybden, håndtakets form og til og med utrullingsslaget er viktig. Det er nødvendig å velge et produkt sammen med en tenåring, fordi det burde være praktisk for ham å bruke sengen. Samtidig vil han avgjøre hvilken (enkel eller halvannen sovende) modell med skuffer som er bedre for ham.

Anbefalt: