Cabriolet Bord For Sying: Sammenleggbart Skjærebord For Hjemmet Fra Ikea, Sammenleggbare Og Sammenleggbare Modeller For Toving

Innholdsfortegnelse:

Video: Cabriolet Bord For Sying: Sammenleggbart Skjærebord For Hjemmet Fra Ikea, Sammenleggbare Og Sammenleggbare Modeller For Toving

Video: Cabriolet Bord For Sying: Sammenleggbart Skjærebord For Hjemmet Fra Ikea, Sammenleggbare Og Sammenleggbare Modeller For Toving
Video: 10 Toughest Camping Trailers for the Most Extreme Overlanding in 2021 2024, April
Cabriolet Bord For Sying: Sammenleggbart Skjærebord For Hjemmet Fra Ikea, Sammenleggbare Og Sammenleggbare Modeller For Toving
Cabriolet Bord For Sying: Sammenleggbart Skjærebord For Hjemmet Fra Ikea, Sammenleggbare Og Sammenleggbare Modeller For Toving
Anonim

For de som syr mye hjemme med symaskin, er riktig organisering av arbeidsplassen svært viktig. Det er viktig at alt nødvendig materiale er tilgjengelig, og det er nok plass til behagelig kutting og sying. Under slike forhold er det mye mer behagelig å gjøre det du liker, så du må nærme deg valget av et sybord veldig seriøst.

Valgkriterier

Ikke alle har råd til å tildele mye plass i en leilighet for å organisere sitt eget arbeidsområde. Derfor må du ofte velge alternativer som vil spare plass, og samtidig gjøre forretninger med komfort. Et konvertibelt sybord er ideelt for små rom. Designene på transformatorer er forskjellige, så du må velge et slikt bord basert på flere aspekter.

Bilde
Bilde

Den avgjørende faktoren er størrelsen på rommet der syhjørnet skal organiseres. Et sammenleggbart bord er perfekt for et lite rom, siden det når det er brettet, tar lite plass og ikke ser klumpete ut. Noen design gir også tilstedeværelse av hjul for lettere bevegelse.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Størrelsen på symaskinen eller selve overlocken har også stor betydning. For store dimensjoner er det nødvendig med en stor arbeidsflate slik at det i tillegg til selve verktøyene er praktisk mulig å plassere stoff og annet nødvendig tilbehør.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Påliteligheten til bordet og dets holdbarhet er direkte relatert til kvaliteten på materialet det er laget av. Naturlig tre anses som det beste råmaterialet, men det øker kostnadene for det ferdige produktet betydelig. Sponplatealternativer er mye billigere og lettere i vekt, og derfor er deres hyppige bevegelse mer fordelaktig om nødvendig.

Et sammenleggbart transformasjonsbord må lages med møbler av høy kvalitet for å vare lenger med hyppig utfoldelse.

Bilde
Bilde

Visninger

I tillegg til vanlige sybord, er det forskjellige transformerende modeller som er veldig praktiske å bruke, tar liten plass og utfører mange funksjoner.

Bokbord

Blant de budsjettmessige og enkleste modellene kan en skillbar bordbok skilles ut. Vanligvis inneholder den tre seksjoner. Den sentrale er stasjonær, og på sidene er det to vinger, som, når de brettes ut, lar deg få et ganske stort arbeidsrom for sying.

En slik "bok" kan ha tre vinger. Når de brettes ut, hviler de på svingbare ben. Modeller av denne typen kan utstyres med hjul, noe som gjør dem lettere å flytte.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Men det må huskes på at dette er den enkleste versjonen av et sammenleggbart bord, som ikke sørger for tilstedeværelse av flere avdelinger og hyller for lagring av materialer. I tillegg er symaskinen i konvensjonelle modeller ganske høy.

Den forbedrede modellen av bokbordet forutsetter et spesielt rom for en symaskin. Den kan utstyres med en ekstra mekanisme som lar deg justere maskinens høyde.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Når rommet er helt senket, er ikke klipperen synlig på bordet. Dette gjør at den enkelt kan lagres når den ikke er i bruk. Tilstedeværelsen av denne mekanismen øker kostnaden for strukturen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Sokkelbord

En annen type transformerende bord er et sokkelbord. Det kan være vanlig eller kantet. Det hengslede rommet hviler på en dør som svinger opp. Den største fordelen i forhold til bordboken er tilstedeværelsen av flere hyller for oppbevaring av sytilbehør. Selve symaskinen er også gjemt i et spesielt rom med heis, som om nødvendig hever den til ønsket høyde.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Det store skapet tilbyr også rikelig med lagringsplass for en overlocker og andre viktige verktøy. Sokkelbordene er også utstyrt med hjul og kan ha fra en til tre vinger.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hjørnebord

Hjørnestrukturer tar litt mer plass i rommet, men gir samtidig en imponerende arbeidsflate. Inne i hjørnestagene er det nok plass til å lagre et stort antall verktøy og tilbehør, og selve arbeidsflaten lar deg enkelt klippe, sy og utføre alt nødvendig arbeid uten å endre posisjon.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Det er veldig praktisk å bruke et sammenleggbart skjærebord fra Ikea, som ser veldig stilig og funksjonelt ut.

Komfortserie

Tabeller for Comfort symaskiner representeres av et stort utvalg av sammenleggbare modeller. De skiller seg fra hverandre i størrelse og i nærvær av flere hyller og tilbehør. Mange design gir lagring av både en skrivemaskin og en overlock.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

For eksempel er utformingen av "Comfort-3" -bordet en utrullelig sokkel, som når den er fullt utbrettet, danner en stor arbeidsflate. Dette sybordet er praktisk å arbeide med både maskin og overlock. Den har en løftemekanisme med tre stillinger. Denne modellen er også utstyrt med en seksjonsbeholder og uttrekkbare skuffer. Når det er brettet, er dette skapet veldig kompakt og tar liten plass.

Noen sybord har også et dørlåsesystem som forhindrer små barn i å få tilgang til syutstyr. Dette systemet lar deg låse alle gjenstander som kan åpnes.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

DIY møbler

For å spare på å kjøpe et sybord, kan du lage et selv. Du kan bruke en enkel gammel datamaskin skrivebord som en base. Det er mulig å lage en glidende transformator fra den, bak hvilken den er praktisk å sy og som ikke tar mye plass.

Du kan ta ferdige tegninger med dimensjonene til alle nødvendige deler eller beregne alt selv, forutsatt at du har minst erfaring med å lage møbler. Et slikt bord kan utstyres med et hengslet lokk, under hvilket rom med sytilbehør vil være skjult.

Fordelene med selvproduserende sybord er at de kan planlegges for personlige behov med nødvendige avdelinger og nødvendige dimensjoner. For verkstedet ditt kan du designe et bord som også er egnet for toving.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Tilstedeværelsen av et spesialutstyrt sybord i huset vil i stor grad lette syprosessen og gjøre det mer behagelig. Den mest passende av alternativene for å transformere bord vil bidra til å organisere arbeidsområdet kompetent uten å rote opp et lite rom. Prosessen med å sy ved et slikt bord vil bare gi glede.

Anbefalt: