Sammenleggbart Stellebord: Sammenleggbart Bord For Nyfødte Og Anmeldelser

Innholdsfortegnelse:

Video: Sammenleggbart Stellebord: Sammenleggbart Bord For Nyfødte Og Anmeldelser

Video: Sammenleggbart Stellebord: Sammenleggbart Bord For Nyfødte Og Anmeldelser
Video: Baby Folding Changing Table with Wheels, Adjustable Height Folding Portable Diaper Station N Reviews 2024, Kan
Sammenleggbart Stellebord: Sammenleggbart Bord For Nyfødte Og Anmeldelser
Sammenleggbart Stellebord: Sammenleggbart Bord For Nyfødte Og Anmeldelser
Anonim

Utseendet til et nyfødt barn i huset er alltid en stor glede, men samtidig har nye foreldre mye bekymringer for å ta vare på en baby. Et stellebord kan være en god hjelper i denne vanskelige oppgaven.

I tillegg til hovedfunksjonen (å skifte baby), er det praktisk å massere på stellebordet, utføre alle hygieneprosedyrer og skifte bleier.

Blant det store utvalget av barnemøbler kan du rette oppmerksomheten mot et sammenleggbart stellebord.

Varianter

Som alle møbler kommer stellebord i plast, metall, tre, sponplater eller en kombinasjon av alle eller noen av materialene. Hovedforskjellen mellom disse bordene er foldemekanismen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Sammenleggbart bord

Som oftest er dette en benkeplate i plast som er festet til metall- eller treben, og det er vanligvis en eller to hyller under benkeplaten. Det er slike modeller komplett med badekar. Produktet brettes raskt og tar ikke mye plass; det kan lett transporteres til et annet sted.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Passer for rom med begrenset plass. Det er svært budsjettmodeller (for eksempel koster den innenlandske "Fairy" omtrent 1700 rubler, og produktene til de europeiske firmaene CAM og Geuther vil koste rundt 10 000 rubler).

Ulempene med denne modellen inkluderer:

  1. Liten oppbevaringsplass for tilbehør.
  2. Sammenleggbare føtter kan svinge på ujevne gulv.

vegg

Videre er det verdt å snakke om sammenleggbare stellebord i form av en hylle eller et skap, som er hengt opp fra veggen, og selve bordplaten går ned og opp (det er noe som ligner på en sekretær). Noen ganger kalles en slik swaddler veggmontert eller folding. Som den forrige versjonen, er denne modellen et utmerket alternativ for små leiligheter.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Blant manglene merker vi følgende:

  1. Vanligvis har veggmonterte swaddlers ikke nok plass til ekstra varer.
  2. Fraværet av slike produkter fra russiske produsenter. Gjennomsnittsprisen på slike bord av utenlandske merker varierer mellom 10 000-20 000 rubler, unntaket var en billig modell av en veggmontert swaddler fra Ikea, men den finnes kun på salg fra hender.

Skifte av kommode

Den skiftende kommoden kan bare tilskrives sammenleggbare bord betinget. Tross alt er det bare bordplaten i seg selv som utvikler seg, resten av strukturen transformeres ikke. Hvis plass i rommet tillater det, vil en slik kommode være det mest praktiske alternativet for foreldre. Den solide konstruksjonen er veldig pålitelig og stabil, og velter aldri eller velter. Skuffer lar deg plassere et stort utvalg av nyttige ting til en nyfødt.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Når den lille er eldre, kan du enkelt fjerne den sammenleggbare bordplaten, og kommoden vil tjene deg og barnet ditt i mange år. Det er verdt å merke seg at en rekke former og modeller lar deg velge det alternativet som passer best for ditt interiør. Prisklassen er også veldig bred, la oss bare nevne den nedre grensen - fra 3000 rubler, så avhenger alt av materialet (sponplater, sponplater, MDF, massivtre), produsent og modell.

På grunn av sin funksjonalitet er den sammenleggbare skiftende kommoden veldig populær blant forbrukere.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hva bør du tenke på når du velger?

Når du kjøper et produkt for barn, inkludert et sammenleggbart stellebord, du må ta hensyn til følgende faktorer:

  • Renhet av materialer. Råvarene som produkter til barn er laget av, må være miljøvennlige og trygge. Alle belegg (lakk, maling, PVC-filmer) må være giftfrie. Produktene skal ikke ha en uttalt skarp lukt.
  • Praktisk. Overflaten på stellebordet må være vanntett (dette gjelder plastoverflater) eller dekket med en vanntett babymadrass (for treoverflater).
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • Geometriske dimensjoner. Stellebordet bør være praktisk først og fremst for den som oftest bryr seg om babyen. Vær oppmerksom på bordets høyde - det skal være slik at du ikke trenger å bøye deg (ellers vil ryggen gjøre vondt, for de første seks månedene må du bytte bleier ganske ofte). Jo større overflaten på benkeplaten er, desto mer behagelig blir babyen.
  • Sikkerhet. Bordplatenes design skal ha høye sider (men selv om de er tilgjengelige, kan du ikke la babyen være uten tilsyn!). Hvis produktet er utstyrt med hjul, må de ha stoppere. Generelt bør bleien være fri for skarpe hjørner og hakk. Vær oppmerksom på alle bevegelige deler og mekanismer: de skal ikke knirke eller gå vanskelig.
  • Estetikk. Det er bedre å gi opp lyse, prangende nyanser i barnehagen, foretrekker myke pasteller og nøytrale.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Kunde anmeldelser

Før du kjøper, prøv å se etter anmeldelser av modellen du liker på produsentens nettsted eller på spesielle nettsteder, spør venner.

Avslutningsvis skal det sies at hvis du er i tvil om du trenger stellebord eller ikke, så vil foldemodellen være den perfekte løsningen for barnets barnehage.

Anbefalt: