Utvidelser For Hodetelefoner: Med Og Uten Mikrofon. Hvordan Velge En Kabel?

Innholdsfortegnelse:

Video: Utvidelser For Hodetelefoner: Med Og Uten Mikrofon. Hvordan Velge En Kabel?

Video: Utvidelser For Hodetelefoner: Med Og Uten Mikrofon. Hvordan Velge En Kabel?
Video: 20 товаров для автомобиля с Алиэкспресс, автотовары №37 2024, April
Utvidelser For Hodetelefoner: Med Og Uten Mikrofon. Hvordan Velge En Kabel?
Utvidelser For Hodetelefoner: Med Og Uten Mikrofon. Hvordan Velge En Kabel?
Anonim

Ikke alle hodetelefoner er lange nok. Noen ganger er standardlengden på tilbehøret ikke nok for komfortabelt arbeid eller for å lytte til musikk. I slike tilfeller brukes skjøteledninger. Samtalen i denne artikkelen vil fokusere på deres typer, de beste modellene, samt mulige problemer med å jobbe med en skjøteledning.

Bilde
Bilde

Varianter av skjøteledninger

En ledning er en enhet hvis egenskaper er veldig lik en konvensjonell adapter. Overgangen utføres fra ett grensesnitt til nøyaktig det samme, bare litt fjernt fra lydsignalkilden på kort avstand . Forlengelseskabler er designet for både hodetelefoner med mikrofon og vanlige hodetelefoner til telefon eller PC.

Du kan også bruke en skjøteledning i tilfeller der standardkabelen blir forvirret eller forstyrrer arbeidet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Det er forlengelser med justerbar lengde og automatisk tilbakespoling. I tillegg er dette tilbehøret veldig kompakt og passer i en lomme eller liten pose. Tilbehøret kommer i forskjellige lengder. Hver bruker velger en behagelig lengde for seg selv. Forlengelseskabler er også delt inn i flere typer, som hver er valgt separat for et bestemt grensesnitt.

Typer kabler kan være som følger

  • Jack 6, 3 mm . Alternativet skjøteledning kan øke signalområdet for profesjonelle skjermmodeller.
  • Minikontakt 3, 5 mm . En standardkontakt som brukes til nesten alle typer hodetelefoner og hodetelefoner.
  • Mikrokontakt 2, 5 mm . Denne typen skjøteledning er ikke veldig vanlig, men den brukes også til å forlenge ledningen til ønsket lengde.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Produsenter

I dag er forlengelseskabler for hodetelefoner etterspurt. Produsenter produserer forskjellige modeller som vil tilfredsstille selv den mest krevende brukeren. Det er verdt å gjøre deg kjent med noen av de populære skjøteledningene og deres funksjoner.

GradoLabs Grado ExtencionCable . Forlengelsesledningen er beregnet for profesjonell bruk. Han utfører oppgaven sin perfekt. Enheten har en lengde på 4,5 meter. Kabelen har muligheten til å kjede flere skjøteledninger. Kvalitet og pålitelighet gjenspeiles også i prisen. Men enheten er verdt det. Forlengelsesledningen kan brukes i mange år. Og ikke vær redd for at ledningen skal gni, bøye eller overopphetes. Slike problemer er helt utelukket. Kostnaden for enheten er 2700 rubler.

Bilde
Bilde

Philips mini jack 3, 5 mm - mini jack 3, 5 mm . Modellen har høy lydkvalitet. Under produksjonen har tilbehøret bestått mange tester, noe som ga et godt resultat. Lengde - 1,5 m. En ledning av høy kvalitet med en pålitelig flette overopphetes ikke, og begge kontaktene er godt festet. Forlengelseskabelen kan brukes til telefonhodetelefoner, PCer eller hodetelefoner med mikrofon. Prisen på en skjøteledning er fra 500 rubler.

Bilde
Bilde

Rock Dale / JJ001-1M . Kabellengde - 1 meter. Selve kabelen er sterk nok til å forhindre knekk og bretting under drift. Forlengelseskontaktene er perfekt festet og har beskyttelseselementer. Av fordelene er det verdt å merke seg høykvalitetslyden. Lyden vil være den samme som når den kobles direkte. Prisen på tilbehøret er omtrent 500 rubler.

Bilde
Bilde

Vention / JACK 3,5 MM - JACK 3,5 MM . Den rimelige enheten har en tykk kabel av høy kvalitet. Stoffflettet forhindrer at ledningen knekker eller floker seg. Ikke bekymre deg hvis du ved et uhell løper over ledningen med en stol. Kabelen er veldig holdbar. Lederen og dielektrikum er ansvarlig for lydkvaliteten. De er laget av kobber og PVC. Fordelen med modellen er skjerming av ledningen, som sjelden finnes i rimelige modeller.

Forgylte kontakter er tilgjengelig for analog stereolydoverføring. Prisen på skjøteledningen er 350 rubler.

Bilde
Bilde

GreenConnect / GCR-STM1662 0,5 mm . Dette alternativet regnes som det mest optimale når det gjelder kostnad og pålitelighet. Enheten har godt laget kontakter og en lengde på en halv meter. Slitesterk wire med flette av høy kvalitet. Modellen er egnet for både generell bruk og profesjonelt arbeid. Pluggen passer lett inn i kontakten og låses på plass sikkert. Under drift forblir lyden den samme som ved en direkte tilkobling. Det er ingen lydforvrengning. Kostnaden for tilbehøret er 250 rubler.

Bilde
Bilde

Hama / Mini Jack 3, 5 mm - Mini Jack 3, 5 mm . Noen brukere sier at kabelen er av høy kvalitet. Tråden bøyes ikke eller sprekker selv om den brukes over lang tid. Under bruk blir ledningen ikke overopphetet. Lydkvaliteten er utmerket. En skjøteledning passer de fleste brukere. Et pluss er kostnaden - ca 210 rubler. Ulempen er gummikappen. Det er vanlig at flettet fryser ved lave temperaturer. Under slike forhold, bruk skjøteledningen veldig forsiktig.

Bilde
Bilde

Ning Bo / MINI JACK 3, 5 MM - MINI JACK 3, 5 MM . Denne modellen har utmerket lyd uten forvrengning. Støpselet er av høy kvalitet og er laget på en sikker måte og har en utmerket oppbevaring i kontakten. Ulempen med modellen er ledningen. Ved langvarig bruk bøyes og brytes kabelen. Kostnaden for skjøteledningen er 120 rubler.

Bilde
Bilde

Atcom / MINI JACK 3, 5 MM - MINI JACK 3, 5 MM . Den største fordelen med modellen er prisen - 70 rubler. Til tross for dette har enheten gullbelagte kontakter og ser ikke verre ut enn dyre modeller. Sett fra påliteligheten er skjøteledningen heller ikke dårligere. Tråden blir ikke varm selv etter langvarig bruk. Av minusene er viktigheten av stilling på jobben notert. Hvis kabelen er snudd litt, kan du oppdage at det er tap av lyd i det ene øret. For god lydkvalitet må kabelen være godt festet.

Bilde
Bilde

GreenConnect / AUX -kontakt 3, 5 mm . Forlengelsesledningen har et stilig utseende og er laget i hvitt. Høy kvalitet kabel som eliminerer muligheten for knekk. Selv ved langvarig bruk er ledningen ikke skadet. Lyden går uten forvrengning og forblir den samme som med en direkte tilkobling. Den eneste ulempen er stereokanalene blandet av produsenten. Denne nyansen anses som ubetydelig.

Mange brukere snakker om denne modellen som en attraktiv gadget med høy lydkvalitet og en optimal pris. Kostnaden for skjøteledningen er 250 rubler.

Bilde
Bilde

Buro / MINI JACK 3, 5 MM - MINI JACK 3, 5 MM . Kostnaden for ledningen er 140 rubler. Imidlertid er kvaliteten og påliteligheten sammenlignbar med dyrere enheter. Kabelen bøyes ikke eller overopphetes. Det er også verdt å merke seg pluggen av høy kvalitet, som sitter godt fast i kontakten. Som nevnt av mange brukere, har enheten ingen ulemper.

Bilde
Bilde

Klotz AS-EX 30300 . Forlengelseskabelen har kontakter (side A - 3, 5 mm stereominikontakt (M); side B - 6, 3 mm stereokontakt (F). Ledningslengde - 3 meter. Tilbehøret er egnet for både hjemmebruk og profesjonelle fargen på enheten er svart. Den strenge designen suppleres med en høykvalitets ledning og gullbelagte kontakter med sikker fiksering. Kostnaden for enheten er 930 rubler.

Bilde
Bilde

Defender mini jack 3, 5 mm - mini jack 3, 5 mm . Forlengelseskabelen er tilgjengelig i tre farger: blå, hvit og grå. Den slitesterke ledningen er stoffflettet for å forhindre knekk og gnagsår. Forgylte kontakter gir en sikker passform. Materialet til lederen er kobber. Alle disse egenskapene forenes av surroundlyd av høy kvalitet uten forvrengning og forstyrrelser. Kostnaden for en skjøteledning er fra 70 rubler, noe som gjør den enda mer attraktiv for de fleste brukere.

Bilde
Bilde

Mulige problemer

Forlengelseskabelen for hodetelefoner øker avstanden fra signalkilden. Men likevel er hovedproblemet signaltapfaktoren, som øker med bruk av skjøteledninger . Dette fører til forvrengning av lydfrekvenser og støy. Noen lave frekvenser vil ha dårlig lydkvalitet. Dette problemet blir merkbart når du bruker kabler med en lengde på 10 meter eller mer. Selvfølgelig vil svært få mennesker komme godt med denne lengden. De fleste brukere bruker skjøteledninger fra 2 til 6 meter.

Før du kjøper en skjøteledning, vil det ikke være overflødig å sjekke lyden rett i butikken . En enhet av høy kvalitet har en romslig, klar lyd uten feil. For å unngå problemer når du kobler til en skjøteledning, må du kontrollere kompatibiliteten til kontaktformatene.

For å unngå feil må du ta med deg modulen som skjøteledningen skal kobles til.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Et mindre problem er ledningsfiltring. For å unngå ulemper kan du kjøpe en spesiell modell med justerbar kabellengde. Modellene er utstyrt med automatisk tilbaketrekning, noe som gjør forlengelsen mer kompakt og praktisk å transportere . For å forhindre at ledningen knekker, krymper eller strekker seg, er det nødvendig å lagre den i et spesielt tilfelle. Som regel har produsentene sørget for en slik nyanse, og dekselet til skjøteledningen er inkludert.

Forlengelseskabelen for hodetelefoner er et lett å bruke tilbehør . Selv en nybegynner kan håndtere forbindelsen. Bare koble hodetelefonene til kontakten, så kan du nyte musikk eller se en film. Det er ikke vanskelig å velge en kvalitetsenhet. Når du kjøper, må du kontrollere lydkvaliteten og velge ønsket lengde. Enkle retningslinjer og en liste over de beste produsentene gitt i denne artikkelen vil hjelpe deg med å velge.

Anbefalt: