Billige Bloggingskameraer: Hvordan Velge Et Billig Vlogging -kamera? Budgetkameraer For Opptak Av YouTube -videoer

Innholdsfortegnelse:

Video: Billige Bloggingskameraer: Hvordan Velge Et Billig Vlogging -kamera? Budgetkameraer For Opptak Av YouTube -videoer

Video: Billige Bloggingskameraer: Hvordan Velge Et Billig Vlogging -kamera? Budgetkameraer For Opptak Av YouTube -videoer
Video: 10 Best Budget Cameras for Video 2021! Best Cheap Camera For Vlogging & Youtube 2024, Kan
Billige Bloggingskameraer: Hvordan Velge Et Billig Vlogging -kamera? Budgetkameraer For Opptak Av YouTube -videoer
Billige Bloggingskameraer: Hvordan Velge Et Billig Vlogging -kamera? Budgetkameraer For Opptak Av YouTube -videoer
Anonim

Videoblogging blir mer og mer populært. Mange laster opp sine egne videoer til Youtube eller planlegger å gjøre det. For å lykkes i denne virksomheten må du skaffe deg et kamera. Det er ikke nødvendig å kjøpe dyrt utstyr, du kan begrense deg til en budsjettmodell. Uten spesiell kunnskap vil ikke selv dyrt utstyr hjelpe deg med å skyte videoer av høy kvalitet, så det anbefales å starte med rimelige enheter.

Bilde
Bilde

Karakteristisk

Mange produsenter tilbyr billige kameraer for bloggere. Små enheter for skyting er mest etterspurt - de er mer komfortable, du kan ta dem med deg overalt. Spesialisert utstyr lar deg fange viktige øyeblikk i livet, fortelle om interessante ting for publikum. Når du lager videoer for en videoblogg, blir kvaliteten på bildet og lyden avgjørende.

Mange vloggere foretrekker kameraer fra kjente merker som Canon og Nikon . Utstyret til disse selskapene garanterer utmerket bildekvalitet og er kjent for et omfattende sett med funksjoner.

Det er de som skyter med GoPro actionkameraer. De viktigste fordelene med denne teknikken er dens letthet og kompakte størrelse.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Visninger

Du kan lage videoer for senere innlegg på en blogg ved å bruke hva som helst - det kan være en vanlig smarttelefon eller et profesjonelt kamera. Teknikken bestemmer kvaliteten på opptaket. Blant smarttelefoner kan iPhone og Galaxy skilles. Gadgeten er alltid tilgjengelig, som lar deg skyte når du vil, og deretter dele opptaket med abonnenter.

Kameraer for bloggere er vanligvis delt inn i:

  • speilfri;
  • speilet;
  • handlingsenheter.
Bilde
Bilde

Speilfrie modeller er lette og kompakte . Blant dem er det kameraer som støtter 4K -opptak. En av fordelene med denne teknikken er den rimelige prisen; den er ideell for nybegynnere. DSLR -er er raskere og kvaliteten er på høyde. Det er både budsjett og dyre alternativer å velge mellom.

Actionkameraer er designet spesielt for fotografering på farten . De har pålitelig beskyttelse mot fuktighet og mekanisk belastning. Ulempen med slike kameraer er at kvaliteten på fotografering overlater mye å være å ønske hvis det utføres under dårlige lysforhold. Det finnes også innovative kameramodeller som gjør det mulig å ta bilder i 360 grader.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Merkeoversikt

En nybegynner i videoblogging vil neppe bruke mye penger på å kjøpe sitt første kamera. Blant budsjettmodellene er det også gode - du trenger bare å bestemme merket.

Cobra DC522 . Dette er den mest budsjettmessige enheten, kostnaden er mindre enn 2 000 rubler, mens den lar deg få et godt bilde. Kvaliteten på skytingen er anstendig for en slik pris. Den eneste ulempen er mangelen på innebygd minne. Det anbefales å kjøpe et minnekort med en gang.

Bilde
Bilde

Winait DC500 . Kostnaden for denne modellen er 2250 rubler. Den viktigste fordelen er 8x zoom. Bilder og videoer er av høy kvalitet, fordi matriseoppløsningen er 12 tommer.

Bilde
Bilde

Kodak M522 kamera koster 3750 rubler. Denne modellen gir makrofotografering og en integrert mikrofon. Ulempen er manglende bildeinnstillinger.

Bilde
Bilde

Fra rimelige actionkameraer vil vi trekke frem og SJCAM SJ4000 … Kompakt utstyr kan kjøpes for 5 tusen rubler. Pakken inneholder en rekke fester. Kameraet kan også brukes under vann på 30 meters dyp. Den har et bredt synsfelt, slik at du kan fange alle nødvendige detaljer under fotografering.

Bilde
Bilde

Med hjelp actionkameraer Xiaomi yi kan du ta opp Full HD -video. Det koster bare 5 tusen.rub., mens den har en vidvinkelobjektiv i kompakt størrelse, støtter et minnekort på opptil 64 GB. Dette er en praktisk og etterspurt modell.

Bilde
Bilde

Valgregler

Når du velger et billig kamera for å ta opp YouTube -videoer, må du styre overføringsformatet. Hvis du planlegger å lage videoer i konstant bevegelse, bør du foretrekke en handlingsmodell . Dette er et flott alternativ for ekstreme elskere. Slikt utstyr lar deg skyte selv under ugunstige forhold. En annen populær destinasjon på YouTube -plattformen er shoppinganmeldelser. For at presentasjoner skal være av høy kvalitet, må kameraet ha god fargegjengivelse og detaljer.

For vlogger er dette navnet på videoer som er filmet over en viss tidsperiode, der forfatteren informerer seerne om det interessante som skjedde i livet hans, nesten alle kameraer er egnet. Preferansen bør gis til teknikken for påviste merker . Linjene til kjente produsenter inkluderer ikke bare dyre, men også billige modeller. Det er ønskelig at kameraet har en inngang for tilkobling av en ekstern mikrofon, det har nok minne, lar deg skyte i 4k.

I tillegg bør du ta hensyn til batteriladningen, den optiske zoomfunksjonen. Dette er de viktigste parameterne for valg.

Anbefalt: