Lukkede Hodetelefoner: Velge De Beste Trådløse Hodetelefonene For Musikk. Åpne Vs Lukkede Hodetelefoner - Hva Er Forskjellen?

Innholdsfortegnelse:

Video: Lukkede Hodetelefoner: Velge De Beste Trådløse Hodetelefonene For Musikk. Åpne Vs Lukkede Hodetelefoner - Hva Er Forskjellen?

Video: Lukkede Hodetelefoner: Velge De Beste Trådløse Hodetelefonene For Musikk. Åpne Vs Lukkede Hodetelefoner - Hva Er Forskjellen?
Video: Musikk Hi-Fi center Technics SC-EH60. Japansk kvalitet! De beste akustikk av 90-tallet. 2024, April
Lukkede Hodetelefoner: Velge De Beste Trådløse Hodetelefonene For Musikk. Åpne Vs Lukkede Hodetelefoner - Hva Er Forskjellen?
Lukkede Hodetelefoner: Velge De Beste Trådløse Hodetelefonene For Musikk. Åpne Vs Lukkede Hodetelefoner - Hva Er Forskjellen?
Anonim

I dag brenner alle for musikk, så på gaten kan du møte ikke bare tenåringer, men også eldre mennesker med hodetelefoner. Til tross for at produsenter tilbyr hodetelefoner av forskjellige typer, alt fra vanlige plugger og som slutter med kule audiofile versjoner, er lukkede hodetelefoner etterspurt blant musikkelskere. For å velge dem riktig, må du ikke bare ta hensyn til størrelse, design, men også de tekniske egenskapene til enheten.

Særegenheter

Lukkede hodetelefoner er moderne type enhet for personlig lytting til musikk, som er preget av et lukket volum. Ørekoppene forsegler baksiden av høyttalerne og forhindrer at lyd kommer ut . Dette betyr at disse hodetelefonene gir utmerket støydemping. Utformingen av de fleste av disse enhetene har et utseende av faseomformere, deres lavere frekvensnivå er 8Hz. Lukkede hodetelefoner har ikke veldig bred scenedybde og stereobase.

For å forbedre disse indikatorene må du velge riktig demping.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Denne typen headset blir vanligvis kjøpt av dataspillere, musikere og lydingeniører , ettersom de er i stand til å overføre lyd på et høyt nivå. Lukkede hodetelefoner regnes også som det beste valget for å lytte til favorittlåtene dine offentlig og på lange reiser. Nå på markedet kan du finne et stort utvalg av lukkede hodesett, og hver modell er preget av sine egne tekniske funksjoner.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvordan skiller de seg fra åpne?

Mange musikkelskere går tapt når de velger hodetelefoner, fordi de ikke vet hva som er bedre - åpent eller lukket tilbehør. Det er en betydelig forskjell mellom dem, som du må være oppmerksom på.

  • Åpne modeller kan ikke gi fullstendig isolasjon fra ekstern støy , lukket, tvert imot, er produsert med forseglede kopper som forhindrer inntrengning av fremmede lyder. Derfor er det første alternativet ideelt for å lytte til klassisk musikk, og det andre for rock- og metalelskere.
  • Åpne hodetelefoner anbefales for hjemmebruk , hvor du rolig kan lytte til spor og ikke forstyrre andre. Låste regnes som det riktige valget for kontorer og offentlige rom.
  • Det er også en forskjell i utseende og vekt på enhetene . Lukkede modeller er tunge, siden de leveres med en kropp i ett stykke, de åpne er lette, designen består av garn og hull.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Toppmodeller

Med lukkede hodetelefoner kan du fokusere fullt ut på musikken og "koble fra" omverdenen. I dag er markedet representert med et elegant utvalg av lukkede hodesett, men trådløse modeller fortjener spesiell oppmerksomhet. Rangeringen deres er presentert som følger.

Sony MDR-7506 … Dette er over-ear hodetelefoner som er rimelige og av god kvalitet. De er flotte for langsiktig å lytte til musikk av forskjellige sjangere. Fordeler: budsjettalternativ, funksjonell design, jevn lyd. Ulemper: dårlig spilt fra en svak kilde, lyden av sporene er "akademisk".

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Audio-Technica ATH-M50 . On-ear (monitor) hodetelefoner med god støyreduksjon. Tilgjengelig i både kablet og Bluetooth -tilkobling. Hovedfordelen med denne modellen er at den ikke er krevende for lydkilden, siden den har et fantastisk volum. Du kan kjøpe dem for innspilling av vokal. Hodetelefonene er preget av høy kvalitet og pålitelighet i bruk. Ulemper: Når du bruker headsettet over lang tid, kan du oppleve en følelse av ubehag. Over tid mister øreputer i skinn sitt attraktive utseende.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Beyerdynamic DT 770 Pro . Dette er profesjonelle, lukkede hodetelefoner designet for både studioopptak og for å nyte favorittmusikken din hjemme. De har høy lydisolasjon, praktisk og brukervennlighet. Ideell for smarttelefoner og mediespillere for en uforglemmelig fordypning i musikalsk nirvana. Fordeler: solid kropp, utmerket valuta for pengene, god lyd. Ulemper: du kan ofte finne en falsk på salg.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Sony MDR-XB950AP . Halvt lukkede, isodynamiske hodetelefoner med mikrofon, øreproppene har en edel design. Dette akustiske tilbehøret gir jevn lyd uten markante sprut og dips. På grunn av at disse hodetelefonene er sammenleggbare, gjør dette dem enkle å transportere og lagre. Fordeler: tilstedeværelsen av en innebygd fjernkontroll, mikrofon. Ulemper: Permanent tåkete øreputer, ikke egnet for å lytte til tung rock.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Axelvox HD272 . Dette er et budsjett trådløst headset som høres bra ut. Denne modellen kan velges for både studio og hjemmebruk. Fordeler: behagelig passform, utvidet frekvensområde. Ulemper: kjedelig design, skjermlyd.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Vakuumhodetelefoner kan fullføre anmeldelsen av de mest populære modellene. Bållyd jupiter (anbefalt for jazz- og kammermusikkelskere) og AKG K141 MKII halvåpne hodetelefoner.

De er trådløse, men de er tunge på grunn av de innebygde batteriene og ekstra kretser.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvordan velge?

Hodetelefoner regnes som et av de viktigste elementene på listen over varer som en person har med seg hver dag. For å spille musikk kan de kobles til en lydspiller, datamaskin og smarttelefon, mens du kan nyte favorittsporene dine mens du spiller sport, i transport og hjemme. Til tross for det store utvalget av de akustiske hodesettene, er lukkede hodetelefoner etterspurt. For at denne enheten skal fungere pålitelig i lang tid og behage utmerket lyd, må du ta hensyn til følgende egenskaper under kjøpet.

  • Lydvibrasjonsfrekvens . Den tillatte indikatoren anses å være fra 20 Hz til 18 kHz.
  • Lydtrykk . Denne indikatoren indikerer lydstyrken. For sikker lytting til musikk må du velge hodetelefoner med et lydtrykk på opptil 130 dB. Hvis det er høyere, vil det føre til gradvis forringelse av hørselen.
  • Makt . Denne parameteren bør tas hensyn til basselskere som bruker stasjonære forsterkere for å lytte til musikalske komposisjoner. Jo høyere effekt, desto lysere og rikere blir lyden. Hvis du planlegger å lytte til spor fra en smarttelefon, kan strømnivået ignoreres.
  • Motstand . Denne indikatoren har stor innvirkning på lydens kvalitet og volum. Når du kobler headsettet til stasjonært utstyr, er modeller med en høy motstand på 32 ohm egnet for smarttelefoner - fra 16 ohm.
  • Avtale . Trådløse lukkede hodetelefoner, som består av en mottaker og en dokkingstasjon for sendere, er godt egnet for datateknologi. I tillegg må enheten gi surroundlyd med simulerte 5.1- og 7.1 -konfigurasjoner. Hvis du planlegger å ikke bare lytte til musikk, men også kommunisere på Internett, via telefon, vil trådløse modeller med en mikrofon være et utmerket alternativ.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Sportsfans bør foretrekke lukkede vakuumhodetelefoner som er motstandsdyktige mot fuktighet. For å lytte til musikk på veien, må du kjøpe modeller med aktiv støydemping, lukkede hodetelefoner i dette tilfellet kan være både kablede og trådløse. Før du kjøper denne eller den hodetelefonmodellen, det er nødvendig ikke bare å studere de tekniske egenskapene, men også å kontrollere lyden i en testmodus.

Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot designfunksjonene; sammenleggbare hodetelefoner anses som et godt alternativ. De er enkle å transportere (tar liten plass i posen, kompletteres med et spesielt etui).

Anbefalt: