Overaller "Sirius": Velg En Vinterjakke Eller Andre Klær Fra Selskapet, En Anmeldelse Av "Sirius-Favorite-Lux" Og Andre Overalls

Innholdsfortegnelse:

Video: Overaller "Sirius": Velg En Vinterjakke Eller Andre Klær Fra Selskapet, En Anmeldelse Av "Sirius-Favorite-Lux" Og Andre Overalls

Video: Overaller
Video: sirius black being iconic 2024, Kan
Overaller "Sirius": Velg En Vinterjakke Eller Andre Klær Fra Selskapet, En Anmeldelse Av "Sirius-Favorite-Lux" Og Andre Overalls
Overaller "Sirius": Velg En Vinterjakke Eller Andre Klær Fra Selskapet, En Anmeldelse Av "Sirius-Favorite-Lux" Og Andre Overalls
Anonim

For at den ansatte skal føle seg komfortabel på arbeidsplassen, tilbys spesielle klær. For noen yrker har klær særegne egenskaper, forskjellig skreddersøm, utstyr og materialer. Blant selskapene som driver med produksjon og salg av denne typen produkter, kan man trekke frem den innenlandske produsenten "Sirius".

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Særegenheter

Sirius LLC startet sin produksjon tilbake i 1996. For hele jobben har selskapet tilegnet seg stor kunnskap om å lage arbeidsklær. Selskapet forsyner store fabrikker og bedrifter med varene sine, det har alltid alle nødvendige produkter på lager, for dette har det sitt eget enorme lager . Produktene kjennetegnes ved utmerket kvalitet, hver type klær har sin egen logo, som skiller den fra lignende produkter fra andre produsenter.

I dag er selskapet et av de fem beste foretakene i landet i denne bransjen.

Bilde
Bilde

Område

Vinterdrakt "Sirius-Favorite "består av en jakke og semi-overall. Laget av blandet stoff med polstring av polyesterisolering. Den beskårne vinterjakken har en justerbar, avtagbar hette. Borrelåslommer finnes på brystet. Jakken er festet i midten med en glidelås, som er pålitelig beskyttet mot vinden av en isolert stang. På sin side festes klaffen med borrelås, som er utstyrt med sitronfargede reflekterende elementer. Kragen på jakken er laget av fuskepels. I livet er det innskårne, innvendige lommer. Albuer er utstyrt med tykke pads. Jakken sitter godt rundt livet takket være strikken. Halvoverallen festes i midten med en lås. Det er to påsydde lommer øverst, og det er også innskårne lommer i nærheten av hoftene. På knærne er det tette svarte pads. Lengden på halvoverallen justeres med skulderstropper. Fôret er sydd av 100% polyester. Jakken er isolert i 3 lag, og semi-overallene i 2 lag. Drakten har en fuktavvisende impregnering. Laget i grått med svart kant.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Drakt "Favorite-Lux " består av en jakke og bukser i en mørkegrå nyanse. Designet for bruk i sommersesongen. Jakken har et jevnt snitt på brystet og er utstyrt med patchlommer, som er festet med borrelås. Det er også to innerlommer i livet. Borrelåsfeste ved mansjettene på ermene. Det er røde elementer i jakken. Buksen er rett og utstyrt med store påsydde lommer. Knærne har tette innlegg. Drakten er laget av et blandet materiale, som består av 35% bomull og 65% polyester.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Herredrakt "Titan " blå nyanse består av bukser og en kort, jevnt skåret jakke, som er utstyrt med en avtagbar hette. Volumet justeres med blonder. Jakken er festet i midten med en hengelås og har en utvendig beskyttelseslist med knapper. Det er en skrudd ned krage i nakken. I brystområdet er det 2 påsydde lommer, festet med knapp, en lomme har et indre rom med en lås. Beskyttelseslisten og kragen er dekorert med gul tape. Bunnen av jakken sitter godt rundt livet takket være det elastiske beltet. Det er også 2 store påsydde lommer i livet på jakken, som er festet med knapper. Bukser med normal passform er festet med lås og knapper. På sidene av hoftene er det sydd lommer med knapper. Drakten er designet for sommerarbeid. Laget av et blandet stoff med fuktavvisende egenskaper. Størrelseslinjen starter med størrelse 88 og slutter med størrelse 124.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Klær til sikkerhetsenheter er designet for bekvemmelighet og komfort på arbeidsplassen, og det bør også skille ansatte i strukturer fra vanlige mennesker. "Typhoon" -drakten er laget i en beskyttende versjon, består av en langstrakt jakke og bukser. Den flate snittjakken er utstyrt med en usynlig glidelås og knapper. Det er en skrudd ned krage i nakkeområdet, og skulderstropper på skuldrene. På brystet er det 2 lommer med borrelås. Det er to innsydde, innsydde lommer i livet. Mansjettene fester ermene og justerer volumet med knapper. En liten lomme med knapp er sydd på venstre erme i skulderområdet. Volumet på den nedre delen av jakken i livet justeres med et bredt elastisk belte. Buksene i den vanlige designen har en sentral feste med et feste, et påsydd belte, på sidene knyttet med en flette. Beltet festes med 2 knapper og har 5 brede løkker. Over knærne er det to påsydde lommer med knapper. Det er også 2 innsydde lommer i hofteområdet. På baksiden er det 2 lommer med knapper. Det er tette kneputer i kneområdet. Settet inneholder en hette med et visir, volumet som kan justeres med borrelås på baksiden av hodet. Drakten bæres i sommersesongen. Sydd av stoff som har en fuktavvisende impregnering.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

For ansatte på veier og jernbaner I tillegg til yrker som trenger økt sikkerhet, tilbys spesielle signalsett. "Signal" -drakten består av en jakke og oransje halvkjeledress. Den rettskårne jakken festes i midten med knapper. Det er en oppreist krage i nakken og en borrelåslapp på venstre bryst. Det er også to innskårne lommer i hofteområdet. Sette inn lange ermer, festet med snap-mansjetter. Jakken har reflekterende striper på brystet og albuene. Semi-overallene øverst har en stor påsydd lomme, som er festet med borrelås. Det er to innsydde lommer i hofteområdet. Lengden på semi-overall justeres ved hjelp av stroppene. Det er reflekterende striper under knærne. Drakten er designet for sommerarbeid, laget av et blandet stoff med vannavvisende egenskaper. Overholder GOST fullt ut. Designet for å beskytte mot smuss og slitasje.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

For elskere av fiske og jakt Det finnes en spesiell type klær som beskytter mot vått vær og vind. "Sirius-Alligator" -drakten består av bukser og en jakke i pytonfarger. Jakken har et vanlig snitt med sydd hette og krage. Hettets volum justeres med en snor med lås. Jakken i midten er festet med en metalllås, som er pålitelig beskyttet av en stripe på knappene. Jakken har mange lommer, som er plassert på brystet, venstre erme, så vel som i livet og er festet med knapper. Lange ermer har store albueputer, mansjetter festes med borrelås. Bredden på bunnen av jakken justeres med en hattelastikk og en holder. Bukser med jevn skreddersy er festet med en lås og knapper, har et sydd strammet belte og elastiske innsatser. Det er 2 innsydde glidelåslommer øverst og 2 påsydde sidelommer over og under kneet. Knærne er sydd med tykke overlegg. Den nedre delen av buksen er trukket sammen med et elastisk bånd. Drakten er laget av blandet stoff med vannavvisende impregnering, beregnet på sommersesongen. Størrelsene varierer fra 96 til 124 størrelser.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Vinterdrakt for menn "Ambulance " består av en kornblomstblå jakke og semi-overall. Jakken med rett snitt er utstyrt med en avtagbar hette, volumet er justerbart med en snor og har fester. På sidene av jakken er det to innskårne innerlommer. På hyllene er det to påsydde lommer, som er festet med borrelås. De lange ermene er avtagbare, med glidelås. I midten festes jakken med en lås og er pålitelig beskyttet av en polstret, isolert beskyttelsesklaff. Refleksstriper på ermene og på brystet. En rettskåret semi-overall er festet i midten med en lås. Det er to patchlommer øverst, som lukkes med borrelås. Det er også to patchlommer på siden. Det er to reflekterende striper under kneet. Lengden på jumpsuiten justeres til høyden ved hjelp av stropper. Drakten er laget av et blandet stoff, som er 77% polyester og 23% bomullsfibre. Fôret er laget av 100% polyester stoff. Isolasjonen har en polstring av polyester. Drakten er designet for å beskytte mot smuss, slitasje og vann i andre og tredje klimasoner.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Kokkedress er ikke bare arbeidsklær, men også etablissementets ansikt. Damedrakt "Valencia" består av en jakke og hvite bukser. Designet for sommersesongen og laget av grov calico. Jakken har et ensartet snitt med en nedfellbar krage. Lange ermer er utstyrt med elastiske mansjetter. I midten fester jakken med skjulte knapper. Det er små snitt på sidene som letter bevegelsesfriheten. Glatte bukser har et sydd belte og strammes på steder med elastikk. På forsiden, på høyre side, er det en skjult borrelåslomme. Drakten for næringsmiddelindustrien overholder alle standarder og GOST. Innebygde lommer og skjulte fester sikrer 100% hygienisk sikkerhet. Drakten kan velges for kvinner med en høyde på 158 til 176 cm.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvordan velge?

Når du velger arbeidstøy, er det først og fremst nødvendig å bestemme hvilken bransje og sesong det er beregnet på. Hvis denne klærne er designet for å beskytte mot plantevernmidler og skadelige stoffer, må den strengt overholde GOST, den må ha en spesiell merking . Det må være trygt, beskytte den ansatte mot kontakt med farlige stoffer.

Overalls for enhver sesong må først og fremst være behagelig, strengt samsvarer med størrelsen og ha en lett vekt.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Holdbarhet og brukervennlighet er svært viktige kriterier, ettersom klærne er utstedt i lang tid . Den bør være laget av spesielt slitesterke materialer som ikke utsettes for bretter, og som også har en vannavvisende impregnering. Når det gjelder vinterarbeidstøy, må det ha spesielle luftregulerende lommer eller innsatser som utelukker forekomsten av "drivhuseffekten". Klær bør skreddersys slik at det ikke er unødvendige detaljer som kan forstyrre en person under arbeidet.

Bilde
Bilde

Vinterklær må velges i henhold til klimatiske forhold, tilsvarende en av de fem klimasonene . Sømmene på vinteroveraller må limes med en spesiell tape for å hindre at fuktighet kommer inn, beslagene må være klart lukket og åpnet, og må være holdbare og pålitelige. Overaller må oppfylle hovedfunksjonen - å beskytte den ansatte mot ugunstige påvirkninger og strengt overholde alle standarder og GOST. Bare ved å følge alle disse parameterne kan du velge de riktige klærne for jobben.

Anbefalt: