Vinteroverall: Oversikt Over Dresser Og Arbeidsklær, Varme Kjeledresser "Buran" For Vinteren I Nord Og Andre Sett Og Kamuflasje, Vilkår For Bruk

Innholdsfortegnelse:

Video: Vinteroverall: Oversikt Over Dresser Og Arbeidsklær, Varme Kjeledresser "Buran" For Vinteren I Nord Og Andre Sett Og Kamuflasje, Vilkår For Bruk

Video: Vinteroverall: Oversikt Over Dresser Og Arbeidsklær, Varme Kjeledresser
Video: Kjeledresser og Arbeidstøy 2016 2024, April
Vinteroverall: Oversikt Over Dresser Og Arbeidsklær, Varme Kjeledresser "Buran" For Vinteren I Nord Og Andre Sett Og Kamuflasje, Vilkår For Bruk
Vinteroverall: Oversikt Over Dresser Og Arbeidsklær, Varme Kjeledresser "Buran" For Vinteren I Nord Og Andre Sett Og Kamuflasje, Vilkår For Bruk
Anonim

For å forbedre produktiviteten til den ansatte, samt for å sikre komforten i arbeidstiden, er mange produsenter engasjert i produksjon av spesielle klær. Dette er spesielt påkrevd av de nordlige regionene, hvor arbeidsplassen kan være utendørs. Folk utsettes for sterk frost og vind, og de kan ikke klare seg uten spesielle klær . Produsenter utvikler og produserer vinteroverall, som skiller seg vesentlig fra de vatterte som ble brukt for mange år siden.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Særegenheter

Vinterarbeidsklær består hovedsakelig av et sett med jakke, bukser eller overalls. Skreddersøm og sammensetning kan variere betydelig for hver spesialitet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Men alle klesplagg bør være laget av tett stoff med isolasjon som beskytter kroppen mot vind og kulde.

Sying skal være behagelig og praktisk . Modeller har avtagbare hetter og andre tilleggsdetaljer.

Ingen drivhuseffekt skal opprettes under klær . For dette er det gitt spesielle innsatser som gir naturlig luftsirkulasjon. Stoffet er behandlet med en spesiell fuktighetsbeskyttelse. Klesettet for nord inkluderer en pelshatt som tetter ørene tett. Og det kan også være hansker som er vannavvisende og varmer hendene.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Alle vinterklær er utstyrt med isolasjon, som kan være laget av polstring polyester, holofiber eller thinsulate, og det kan også være naturlig dun. De har gode varmebeskyttende egenskaper og overholder GOST.

For større sikkerhet og holdbarhet brukes dobbeltsøm og innlegg når du syr.

I noen modeller kan tilleggsvarme basert på infrarøde varmeovner brukes . De drives av et innebygd lommebatteri. Under drift produserer den varme i opptil 30 timer. Oppvarmede innleggssåler er også tilgjengelig.

Bilde
Bilde

Overaller for vinteren er delt inn i 4 klasser for beskyttelse mot forskjellige temperaturer. Draktene brukes av militæret, oljearbeidere, montører og andre fagfolk.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Oversikt over produsenter og modeller

Klærne er laget av forskjellige produsenter

Et av alternativene for vinterfrost er "Buran" -drakten som har spesielle egenskaper. Den er designet for å fungere under tøffe vinterforhold, for bruk under fiske, snøscooter og andre vinteraktiviteter. Denne typen dress er produsert av forskjellige produsenter, for eksempel "Volna". "Buran" -drakten består av en jakke og en semi-overall, det er en standard skreddersøm, som passer for forskjellige yrker.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Drakten er laget i blått med reflekterende innlegg på brystet. Sydd av et blandet stoff av utmerket kvalitet. Jakken er utstyrt med 4 store lommer, har en dobbel glidelås, som er beskyttet mot vinden av en klaff i midten . Klaffen er sikkert festet med borrelås og feste. Ermene har strikkede mansjetter for å beskytte hendene mot snø eller rusk. Jumpsuiten har mange lommer, er sydd med en dyp passform, er justerbar med stropper for forskjellige høyder. Overdelen har en vannavvisende impregnering, består av 50% bomullsfibre og 50% polyester. Isolasjonen er laget av polstret polyester. Størrelseslinjen starter med 44 og slutter med 62.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Vinterkamouflagedrakt "Baltika" fra produsenten "Fakel " laget i blå-kornblomstblå farge. Består av en jakke med hette og semi-overall. Den har en rett silhuett, i midten er den glidelås med et vindsperre. Jakken har en isolert hette som strammes med snøring. En patchlomme er sydd på brystet. Bunnen av jakken har også lommer med lommer og en isolert figureklaff. Ermene har strikkede mansjetter, og et reflekterende rør sys i sømmen langs hele ermens lengde.

Bilde
Bilde

… Drakten brukes i klimasone nummer 3.

Semi-overallene er festet foran med glidelås, det er patchlommer, lengden på stroppene er justerbar for en viss høyde. Modellen er isolert med polstring: ryggen er i 3 lag, ermene og buksene er i 2 lag, hetten er i 1 lag.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hovedmaterialet er 100% vannavvisende polyester. Størrelseslinjen starter på 44 og slutter i størrelse 70.

Vinterdrakt Alaskan Origin XXXL består av en langstrakt løstsittende jakke og en semi-overall. Jakken er laget i oransje fluorescerende farge og har reflekterende innsatser. Takket være dem er sikkerheten sikret om natten, ettersom de lar deg se silhuetten din. Buksen og bunnen av jakken har glidelåser i siden som justerer modellens bredde. Jakken har en avtagbar hette, som er utstyrt med et to-nivå fleecefôr, den er justerbar med glidelås og har et visir. Takket være rammeinnsatsen i hetten kan du endre formen på visiret.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Jakken har høy krage med fleecefôr. Det er forsterkede innsatser på albuene. Store lommer er sydd på brystet, beskyttet av en knappestripe og isolert med fleece. Lommene har også reflekterende glidelåser med spesielle glidere som gjør det mer behagelig å feste låsen med hansker . I den indre delen av jakken er det en indre vanntett lomme med glidelås, der du kan sette spesielt verdifulle dokumenter eller andre ting. Utenfor er det en andre lomme med borrelås. Det er et beltebånd i livet som justerer passformen til jakken. Borrelås fester mansjettene til ermene, og den strikkede siden lar deg justere bredden ved duskene.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Når det gjelder jumpsuiten, har den en to-trinns justering for fylde og et elastisk bånd i livet . På knærne er det tette forsterkede innsatser. Takket være de praktiske mansjettene med en lås nederst på bena, er det praktisk å kombinere jumpsuiten med alle typer fottøy. Glidelås i knelommene i siden. Jumpsuiten øverst er justerbar med elastikk i forskjellige høyder. På baksiden av kjeledressene er det en sløyfe-henger for mer praktisk plassering under lagring. Modellen er perfekt for arbeid og hverdagsbruk i det fjerne nord.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvordan velge?

For å velge vinteroverall må du først prøve den. Det skal ikke hindre bevegelsen din og passe til din størrelse . Hvis klærne er små, vil du føle deg begrenset når du tar på deg varme klær under dem, og hvis de er store, blir du kald og ubehagelig i dem. Den må være funksjonell og gi komfort.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Drakten skal være laget av kvalitetsmaterialer som er godt vedlikeholdt, godt rengjort, og etter maskinvask bør det ikke være noen def formasjon. Stoffet skal absorbere fuktighet godt og samtidig la luft passere gjennom. Maskinvare må også være pålitelig, laget av holdbare metaller som ikke tærer. Det er nødvendig at alle plastkomponenter er godt festet og løsnet, og sømmene er sterke og doble, og også limt med vanntett tape.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Siden alle vinterklær har sin egen klasse, må du velge den riktige i henhold til din region . For arbeid med et lengre opphold i kulden, er det bedre å kjøpe en klesmodell med infrarød oppvarming. Hvis du ofte kneler under arbeidet, bør du kjøpe klær med spesielle puter i kneområdet. Varme klær bør ikke ha hull og håndsømmer som vil svekke funksjonen betydelig.

Bilde
Bilde

Vilkår for bruk

Vinteroveraller er delt inn i flere klasser av beskyttelse mot kulde, avhengig av klimasonen og har sine egne slitasjevilkår:

  • i belte 1 (-1 ° С) byttes jakker og bukser hvert tredje år;
  • i belte nummer 2 (fra -9, 7 ° С) byttes bukser og jakke hvert 2., 5. år;
  • i belte nummer 3 (fra -18 ° C) byttes klær hvert annet år;
  • i belte nummer 4 (fra -41 ° С) utstedes en ny arbeidsdrakt til arbeideren hvert 1,5 år.
  • i et spesielt 5 -belte (fra -25 ° C, men veldig sterk vind), skiftes jakken og buksene hvert 1,5 år, men i tillegg til dem utstedes en kort pels og hansker for en periode på 4 år, en hatt i 3 år.

Til

Anbefalt: