Delte Femfingrede Leggings: Isolerte Grå Arbeids Leggings Med Og Uten Fôr, Andre Modeller, Valg Og Holdbarhet På Hansker

Innholdsfortegnelse:

Video: Delte Femfingrede Leggings: Isolerte Grå Arbeids Leggings Med Og Uten Fôr, Andre Modeller, Valg Og Holdbarhet På Hansker

Video: Delte Femfingrede Leggings: Isolerte Grå Arbeids Leggings Med Og Uten Fôr, Andre Modeller, Valg Og Holdbarhet På Hansker
Video: 14 Nail Hacks Every Girl Should Try 2024, April
Delte Femfingrede Leggings: Isolerte Grå Arbeids Leggings Med Og Uten Fôr, Andre Modeller, Valg Og Holdbarhet På Hansker
Delte Femfingrede Leggings: Isolerte Grå Arbeids Leggings Med Og Uten Fôr, Andre Modeller, Valg Og Holdbarhet På Hansker
Anonim

Sveisearbeid er klassifisert som farlig. Personlig verneutstyr brukes for å beskytte arbeideren mot varme og smeltet metall. Spesiell oppmerksomhet rettes mot håndbeskyttelse. Til dette brukes hansker eller votter av ikke-brennbart materiale.

Bilde
Bilde

Særegenheter

Leggings med fem fingre fungerer som overall. De er designet for å beskytte hender og underarmer mot skadelige og farlige påvirkninger som oppstår i arbeidsområdet.

Leggings brukes ikke bare til sveising.

Bilde
Bilde

De ser ikke ut som vanlige arbeidshansker, som de har:

  • økt motstand mot punkteringer, tårer, kutt;
  • beskytte mot gnister;
  • beskytte hendene mot brannskader ved uhellskontakt med varme metalloverflater;
  • høy slitestyrke, minst dobbelt så høy som for lignende lerretshansker;
  • mykhet og elastisitet, slik at arbeideren fritt kan bruke alle fem fingrene uten tap av følsomhet.
Bilde
Bilde

Splitte skinnhansker brukes av smeder og stålprodusenter, så vel som andre arbeidere i de såkalte varme verkstedene. De jobber i isolerte femfingrede leggings selv ved lave temperaturer . Som regel påføres en spesiell impregnering på klippematerialet, noe som betydelig øker evnen til å motstå termiske belastninger. For eksempel opereres grå leggings som ikke er behandlet med impregnering, som det ikke er fôr på, ved en maksimal temperatur på +45 grader.

Bilde
Bilde

Hansker som har gjennomgått behandlingsprosessen beskytter garantert hendene mot varme og når +100 grader . Sterkt materiale krever de samme trådene for å koble de enkelte delene. Arbeidsklærprodusenter bruker brannsikre Kevlar-tråder for sying. Sømmene på leggings er veldig sterke.

Bilde
Bilde

Hva er de?

Avhengig av produksjonsbehovet produseres leggings i forskjellige typer. Standardhansker antas å være 35 centimeter (350 mm) lange. De tynneste grå splitte skinnhanskene brukes til arbeid med små gjenstander. Røde leggings er tykkere og har stivere mansjetter.

De kan produseres både uten foringer og med foringer av forskjellige stoffer.

Bilde
Bilde

Ikke-vevde modeller er komfortable når du arbeider i kulden . Leggings med fem fingre er ofte forsterket med innsatser i ekte skinn. Hvis det er sydd brannsikre leggings, settes det inn et bomullslag som passerer gjennom luften. For utendørsarbeid, spesielt i Arktis, kreves isolerte modeller.

På kalde dager får arbeiderne hansker foret med pels eller fleece. Isolerte gamasjer kjennetegnes ved en bredere sokkel, som gjør at de raskt kan slippes om nødvendig.

Bilde
Bilde

I kombinasjonshansker er håndryggen dekket med et tekstilinnlegg, og det er bare en splittelse i håndflaten . Under arbeidsprosessen blir leggings uunngåelig skitne, noe som akselererer slitasjen. For å øke levetiden til produktene, er det nødvendig med konstant pleie. På slutten av arbeidet må hanskene tørkes og deretter rengjøres forsiktig med en tørr klut eller børste. Hvis du følger disse enkle kravene, vil leggings vare i omtrent to år.

Bilde
Bilde

Valgregler

Valget av en bestemt modell avhenger av hvor verneklærne skal brukes. Så, for arbeid ved høye temperaturer, er det nødvendig med sveisers leggings, femfinger med splittype med ildfast impregnering. Når du kjøper hansker, må du være oppmerksom på hvordan og med hva forbindelsessømmene er laget. Tråder må oppfylle flere krav samtidig, være:

  • varig;
  • brannsikkert;
  • varmeresistent.
Bilde
Bilde

Hansken skal passe godt rundt fingrene og ikke falle av hånden . Det skal være behagelig å jobbe med alle fem fingrene uten unødig spenning og tetthet. Det er viktig å velge riktig lengde på produktet.

For farlig arbeid bør modeller med lengre, bredere bluss foretrekkes. For installasjonsarbeid er forkortede utsikter egnet.

Bilde
Bilde

Alle modeller av verneutstyr bør raskt fjernes fra hendene i nødstilfeller. Avhengig av størrelsen tildeles alfanumeriske markeringer til hansker: L, XL, 2XL. L tilsvarer en armomkrets på 21,5-23 cm, XL-24-24,5 cm og 2XL-25-28 cm . Gitt parametere, er det verdt å prøve før du kjøper. Så du vil kunne velge det mest passende alternativet.

Anbefalt: