Køyesenger I Metall: Smidde Modeller I To Etasjer, Med Trapper Og Skuffer

Innholdsfortegnelse:

Video: Køyesenger I Metall: Smidde Modeller I To Etasjer, Med Trapper Og Skuffer

Video: Køyesenger I Metall: Smidde Modeller I To Etasjer, Med Trapper Og Skuffer
Video: 15 старых школьников, которые вернут вас назад во времени 2024, April
Køyesenger I Metall: Smidde Modeller I To Etasjer, Med Trapper Og Skuffer
Køyesenger I Metall: Smidde Modeller I To Etasjer, Med Trapper Og Skuffer
Anonim

Store familier står ofte overfor problemet med mangel på plass til å plassere møbler i barnerom, så en to-etasjers seng blir foreldrenes valg i slike tilfeller. Det finnes lignende alternativer for voksne. Bruken av metall for produksjon av slike senger gjør dem ikke bare mer pålitelige, men åpner også et bredt spekter for designerfantasier.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Særegenheter

Køyesenger i smijern forskjellige i en rekke fordeler i forhold til analoger laget av andre materialer.

  • Møblene har pålitelighet og holdbarhet, som ikke bare sikrer en betydelig lengre forventet drift, men også lar deg ikke bekymre deg for muligheten for sammenbrudd av det øvre nivået under vekten av en person som sover på det.
  • Tilstedeværelsen av miljøvennlige materialer som brukes, skiller metallprodukter gunstig fra møbler der plast og andre kunstige materialer brukes.
  • Sengene har et stilig utseende som, avhengig av hvilken modell du har valgt, enten kan minne deg på ridders og slottes elegante tider, eller passe perfekt inn i en futuristisk design.
  • Møbler er motstandsdyktige mot ytre påvirkninger, fordi det er mye vanskeligere å bryte en slik seng med noen aktive spill enn en tre. I tillegg absorberer ikke metallmøbler fuktighet og andre uønskede stoffer.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Slike senger har også noen ulemper:

  • i motsetning til taktisk varme modeller av tre, er de to-etasjers smidde sengene ganske kalde når de berøres, noe som reduserer komforten noe;
  • noen modeller av metallsenger kan knirke sterkt over tid;
  • på grunn av den høye arbeidsintensiteten i produksjonen, er prisen på smijernssenger mye høyere.

I tillegg er alle to-lags møbler iboende i en slik fare som sannsynligheten for at en sovende person faller fra det andre nivået, derfor bør du være oppmerksom på tilstedeværelsen av høye sider når du velger.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Varianter

Den vanligste typen smidde køyesenger er det såkalte "loftseng" -formatet, når den andre køyen ligger vertikalt over den første og gjentar den fullstendig i størrelse, design og form. For å få tilgang til det andre soveplassen brukes vanligvis en stige, som oftest plasseres vertikalt i midten av sengen eller nærmere en av kantene. Imidlertid er det også modeller med skrå trapp, så vel som uten den. En annen nyanse som må tas i betraktning når du velger, er tilstedeværelsen av esker.

Metallmodeller med skuffer er mindre vanlige enn uten dem, men deres tilstedeværelse lar deg spare enda mer plass på plassering av møbler, siden det lar deg forlate nattbord eller til og med skap for ting eller leker.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Modeller

De største leverandørene av køyesenger i smijern til det russiske markedet er Sverige (representert av Ikea) og Malaysia. Det er også russiske produsenter av slike møbler.

De mest populære Ikea -modellene er:

  • " Sverta " - en modellkonstruktør for barn og ungdom, som kan leveres både i to- og trelags form.
  • " Tuffing " - en komfortabel, praktisk og trygg modell for voksne, utstyrt med brede sider og en skråstige. Ofte funnet på herberger og herberger.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Blant malaysiske varer er følgende modeller mest populære:

  • Domini miranda - en elegant modell med åpent hodegjerde, massive stativer og en minimalistisk sidetrapp;
  • DD 3005 - et enkelt og praktisk alternativ med minimalistisk design;
  • Lara - mulighet for en kombinasjon av en dobbel nedre seng og en enkel øvre seng;
  • Minima 300Д06 - det enkleste av barnealternativene med høye sider.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Russiske kunstsmiestudioer tilbyr ofte skreddersydde køyesenger, som lar deg legemliggjøre ideer og lage en seng som er ideell for ethvert rom.

Samtidig opererer noen av dem, for eksempel "Metal-Resource" og "Metaldecor", i form av en nettbutikk og leverer produktene sine til alle regioner.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Anmeldelser

I de fleste tilfeller noterer eierne av smijerns loftsenger i sine anmeldelser deres pålitelighet og estetiske kvaliteter. Blant klagene på Ikea -produkter kalles det oftest forekomst av knirk. Noen foreldre nevner også tilfeller av barn som faller fra senger som ikke er utstyrt med støtfangere.

Anbefalt: