Betongblandere "Whirlwind": En Gjennomgang Av Betongblandere BM-180 Og BM-230, BM-140 Og BM-120, BM-200 Og BM-160, BM-130 Og BM-63, Instruksjoner Og Anmeldelser

Innholdsfortegnelse:

Video: Betongblandere "Whirlwind": En Gjennomgang Av Betongblandere BM-180 Og BM-230, BM-140 Og BM-120, BM-200 Og BM-160, BM-130 Og BM-63, Instruksjoner Og Anmeldelser

Video: Betongblandere
Video: Solis 26 hydrostat med 4wd tømmerhenger. 2024, Kan
Betongblandere "Whirlwind": En Gjennomgang Av Betongblandere BM-180 Og BM-230, BM-140 Og BM-120, BM-200 Og BM-160, BM-130 Og BM-63, Instruksjoner Og Anmeldelser
Betongblandere "Whirlwind": En Gjennomgang Av Betongblandere BM-180 Og BM-230, BM-140 Og BM-120, BM-200 Og BM-160, BM-130 Og BM-63, Instruksjoner Og Anmeldelser
Anonim

Betongblandere er spesielt viktige hvis det planlegges store anleggsarbeider. Slike enheter sparer mye tid: en håndblandet mørtel er av mye lavere kvalitet enn en som er tilberedt med en spesiell enhet. Etter å ha lest denne artikkelen, vil du lære alt om betongblanderne "Whirlwind", du vil finne ut hvilke anmeldelser som er igjen av eierne av slike modeller.

Bilde
Bilde

Særegenheter

Betongblander "Whirlwind" er designet for å lage kalk, mørtel, gips, betongblandinger. Slike enheter er universelle, med deres hjelp kan du blande forskjellige materialer under konstruksjon og landbruksarbeid . Disse enhetene er ikke beregnet for profesjonell bruk. Betongblandere "Whirlwind" er forskjellige i gravitasjonstypen for funksjon. Arbeidstanken inneholder blader som lager ferdige løsninger ved hjelp av tyngdekraften. Byggematerialet er virkelig blandet, og beveger seg ikke forgjeves rundt trommelen.

Vortex -enheter kan fungere med betydelig belastning i lang tid . Slike produkter trenger ikke å bli ivaretatt på en spesiell måte, fordi de er belagt med et spesielt maling- og lakkmateriale, som sikrer beskyttelse mot ulike ytre påvirkninger. Betongblandere er praktiske for transport, om nødvendig kan de demonteres i flere deler.

Produkter under merkenavnet "Whirlwind" blir stadig forbedret, derfor kan design og tekniske egenskaper til modellene endres.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Oppstillingen

La oss vurdere funksjonene til de populære modellene av "Whirlwind" betongblandere

BM-180 . Dette er en veldig kraftig enhet, med sin hjelp kan du blande nesten alle byggematerialer. Overflaten på betongblander er støpejern, så den er svært motstandsdyktig mot slag og skader. Det er ikke nødvendig å ta vare på en slik enhet i tillegg: det er bare nødvendig å vaske den med rennende vann etter hver bruk.

Bilde
Bilde

BM-230 . Denne enheten er godt egnet for bygging av bygninger med flere etasjer. Det er ganske tungt. Denne vekten er mer typisk for profesjonelt utstyr.

Bilde
Bilde

BM-140 . En slik enhet er egnet for bygging av et privat hus. Vekten av BM-140 betongblander er gjennomsnittlig. Den brukes til å lage betongmørtel, forskjellige typer blandinger for byggearbeid.

Bilde
Bilde

BM-120 . Denne enheten er godt egnet for små byggeplasser (bygging av bad, garasjer og lignende bygninger). Den perforerte stålringen er enkel å bruke og er relativt stille. Betongblanderen er lett.

Bilde
Bilde

BM-200 . Denne enheten rommer 200 liter materiale, den har en høy fyllingskapasitet. Betongblanderens fall under drift forhindres av et metallstativ foran.

Overflaten er dekket med maling og lakk, som beskytter den mot ytre påvirkninger og korrosjon.

Bilde
Bilde

Enheten krever ikke spesiell forsiktighet. Det kan vare i flere år. Betongblander BM-200 er enkel å bruke.

BM-160 . Denne enheten er godt egnet for bygging av private hus. Det er forskjellig i gjennomsnittlig vekt. Om nødvendig kan du bytte ut det trommelbæreren som kan repareres.

Bilde
Bilde

BM-130 . Denne betongblanderen kan brukes til bygging av private hus. Når det gjelder egenskaper, ligner den på den forrige modellen.

Bilde
Bilde

BM-63 . Med dette lille, økonomiske verktøyet kan du lage mørtel av gips, betong og andre materialer. Modellen er veldig kompakt, så den kan lett transporteres i en bil. For én last i denne betongblander kan du tilberede omtrent 45 liter materiale. Enheten transporteres enkelt fra sted til sted med to hjul. Et spesielt hus holder motoren trygg, beskytter den mot smuss og skader.

Bilde
Bilde

BM-125 . Den brukes til husholdningsbehov, så vel som under reparasjon og anleggsarbeid. En slik enhet brukes også i landbruket for å blande animalsk mat eller gjødsel. Overbelastningsbeskyttelse tilbys av en kilebelteoverføring. Tanken kan lett vippes og snus, noe som er veldig praktisk.

Bilde
Bilde

Instruksjoner for bruk

Koble kabelen til mikseren. Deretter må den kobles til nettverket. Før lasting må enheten startes: bare roterende trommer skal lastes inn. For å forhindre at materiale hopper av trommelen, må du ikke kaste det i løpeenheten. Hvis du vil gjøre arbeidet ditt så effektivt som mulig, må du vurdere følgende anbefalinger:

  • hell vann i trommelen;
  • legg grus til trommelen;
  • sette sand;
  • tilsett sement.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvis mikseren er full, må du ikke slå den av. Tømming kan bare gjøres når trommelen roterer . Eventuelle modifikasjoner og endringer av betongblanderen er forbudt, ellers kan det oppstå skader eller personskader. "Virvelvind" -enhetene kan bare brukes av instruerte personer som har tilstrekkelig kunnskap og erfaring. Produktene er ikke beregnet på bruk av personer med psykiske, sensoriske eller fysiske funksjonsnedsettelser.

Før du bruker betongblander, inspiser den for strømledningens integritet, mangel på feil, påliteligheten til festing av deler og enheter . I tilfelle feil på enheten er det forbudt å slå den på. Hvis du skal bruke en betongblander, må du sørge for at arbeidsplassen er opplyst og grundig rengjort for rusk og forskjellige forurensninger. Arbeidsflaten må være plan og tåle vekten til den lastede enheten.

Betongblanderen brukes ikke til å blande eksplosive og brannfarlige stoffer. Det bør ikke brukes i nærheten av røyk av løsemidler, maling og lakk.

Bilde
Bilde

Gjennomgangsoversikt

I anmeldelsene skriver mange at "Whirlwind" -enheten blander seg godt, har en jevn trommel. Brukere merker at slike betongblandebatterier er komfortable, kraftige, de bryter sjelden. Med deres hjelp kan du gjøre alt fra gjerder til grunnlaget for hus. Noen tror at "Whirlwind" betongblandere har en svak ramme.

Det er eiere som bemerker at motoren til slike enheter er veldig varm. D Andre sier at det tvert imot er knapt varmt under drift av enheten. Noen skriver at slike betongblandere er ganske tunge, men situasjonen reddes av sterke hjul, som gir praktisk transport av enheten over territoriet.

Anbefalt: