MGKP Mastikk: Funksjoner I Tetningsmastikk For Kabelgjennomføringer, Brannhemmende Og Andre Egenskaper, Hvordan Du Bruker

Innholdsfortegnelse:

Video: MGKP Mastikk: Funksjoner I Tetningsmastikk For Kabelgjennomføringer, Brannhemmende Og Andre Egenskaper, Hvordan Du Bruker

Video: MGKP Mastikk: Funksjoner I Tetningsmastikk For Kabelgjennomføringer, Brannhemmende Og Andre Egenskaper, Hvordan Du Bruker
Video: How to install sealing compound 2024, April
MGKP Mastikk: Funksjoner I Tetningsmastikk For Kabelgjennomføringer, Brannhemmende Og Andre Egenskaper, Hvordan Du Bruker
MGKP Mastikk: Funksjoner I Tetningsmastikk For Kabelgjennomføringer, Brannhemmende Og Andre Egenskaper, Hvordan Du Bruker
Anonim

For menneskeheten har elektrisitet blitt en nyttig og daglig ting. Det er fra denne typen strøm at et stort antall utstyr, enheter og alt som er etterspurt, fungerer. Men dessverre er elektriske ledninger utsatt for brannfare, og det er derfor det er fare for funksjonsfeil. For å unngå dette bruker folk i økende grad MCGS -mastikk.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Beskrivelse

Dette materialet har et stort antall fordeler og er delt inn i to typer:

  • vanntetting;
  • brannhemmende.

Den første typen, som navnet tilsier, forhindrer at fuktighet kommer inn på stedene hvor ledningene skal være. Selve verktøyet består av et deigaktig, tyktflytende stoff som påføres ønsket område i rommet . Når det gjelder driftsprinsippet, består det i det faktum at i tilfelle gnister eller en antennelseskilde, forhindrer dette området fra å spre den høye temperaturen til andre deler av kommunikasjonen.

Enkelt sagt hjelper tetningsmassen med å forhindre brannfarlige situasjoner, i tillegg til å beskytte kabelsystemer mot andre ubehagelige fysiske påvirkninger . Den første typen er preget av spesielle egenskaper som hjelper når du arbeider under vanskelige forhold, for eksempel steder med høy luftfuktighet eller mugg. I tillegg skal vanntette egenskaper forhindre dannelse av støv, smuss og andre stoffer som kan påvirke driften av kablene negativt over tid.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

De brannhemmende fordelene med MGKP -mastikken kommer til uttrykk ved at dette materialet har et utvidet temperaturområde (fra -50 til +70 grader), der stoffet beholder alle sine egenskaper . Enkelt sagt, ved å koble til visse passasjer, rutemoduler og andre kabelplasser, skaper du en beskyttende barriere som gjør at kommunikasjon kan fungere mer pålitelig og ikke utsettes for tøffe forhold, både fysiske og tekniske.

En av fordelene med brannslukningsmastikk er brukervennligheten . Dette stoffet produseres umiddelbart klart til bruk, og brukeren trenger bare å påføre stoffet til ønsket sted. Det er også verdt å nevne om den lange levetiden, som som regel tilsvarer 20 år. I løpet av denne lange perioden mister ikke mastikken (med riktig påføring og korrekt første bruk) sine positive beskyttende egenskaper.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Det er også viktig å huske at stoffet er allsidig og motstandsdyktig mot forskjellige negative faktorer, for eksempel kjemikalier. Denne mastikken inneholder ingen løsningsmidler, noe som gjør den trygg å bruke i ethvert miljø . Forbrukerne noterer seg en høy grad av vedheft til metall, betong og andre stoffer, noe som i stor grad letter bruken av dette stoffet, selv med et stort utvalg materialer som brukes i byggebransjen. Produsenter hevder å ha en høy grad av lydisolering og allsidighet når de maler og andre effekter på blandingen.

Hull og linjer, når de er forseglet med denne komponenten, krever ingen ytterligere handling for å opprettholde egenskapene til mastikken . Andre fordeler inkluderer gass- og vannmotstand. Dette punktet er viktig i tilfelle et høyt nivå av kondens og fordampning i rommet.

Faktisk er det et stort antall mastikk, men MGKP har et bestemt bruksområde, som innebærer beskyttelse av nettverk og andre kabler, samt store gjennomføringer knyttet til brede kommunikasjonsordninger.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Avtale

Med tanke på de unike og allsidige egenskapene og egenskapene, avhenger formålet med denne mastikken av de spesifikke situasjonene når du trenger å beskytte kabler og ledninger mot negative konsekvenser av forskjellige typer. Først og fremst er det viktigste bruksområdet for dette stoffet bruk i strukturer utstyrt med eller koblet til strømforsyning . Slike strukturer inkluderer serverstasjoner, tekniske bygninger knyttet til nettverk, samt spesielle steder som fungerer som lagring for enheter som opererer på grunn av tilstedeværelse av motorer og andre lignende komponenter i dem.

Det beste resultatet ved bruk av mastikk kan oppnås ved bearbeiding av materialet med kabelgjennomføringer med en diameter på opptil 100 mm og et tverrsnitt på 100x100 mm . I tillegg brukes dette stoffet også til å tette sprekker, flis, sømmer, skjøter og andre steder i nærheten av hvilke kabler og utstyr kan installeres. Når det gjelder andre typer mastikk, avhenger deres anvendelsesområde av egenskapene til hver type.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

For eksempel er det typer blandinger som folk bruker til å bearbeide ovns- eller kjeleutstyr, og også bruke når de forer foringen, og derved beskytter den mot effekten av forskjellige gasser og kjemikalier. Når de samhandler, genereres en stor mengde varme. Temperaturområdet til disse stoffene kan nå tusenvis av grader, noe som skyldes de spesielle komponentene som utgjør dette materialet . Det er også spesielle vanntette blandinger som brukes til undervanns kommunikasjon. Som regel er de inkludert i betongsammensetningen, som ikke får negative konsekvenser selv om den konstant er i vannet, for eksempel under bygging av broer, søyler og støtter.

Det er også en klebemastikk som brukes til å legge keramiske fliser, stein, glass, paneler og brannsteinprodukter . Dermed vil ikke bare selve stoffet bli beskyttet, men også området rundt det. Limmastikk brukes i dekorativ etterbehandling og restaurering, når det er nødvendig for å forhindre de negative konsekvensene av det ytre miljøet på de materialtyper som snart kan bli behandlet. Takblandingstypen er populær når den interagerer med aktivt brennende stoffer, for eksempel bitumen, som brukes til å behandle tak.

For at disse komponentene skal beskyttes mot brann eller trådkommunikasjon på bygninger, danner stoffet et spesielt lag, når det varmes opp, begynner det å øke størrelsen, og forhindrer dermed muligheten for en brannkilde.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvordan å bruke?

Med tanke på det faktum at MGKP -mastikk leveres klar til bruk, trenger du ikke å utføre noen prosesser for å lage en blanding, elte den og alt annet som ligger i en betydelig mengde bygningsmaterialer. Installasjon av kabelgjennomføringer med dette materialet utføres i flere grunnleggende trinn.

  1. Rengjøring av hullet for smuss, støv og andre stoffer, hvis tilstedeværelse kan forstyrre effektiviteten av mastikken.
  2. Legging av mineralull, som vil tjene som grunnlag for fylling.
  3. Fyll de dannede hulrommene med stoffet.
  4. Utjevning av mastikken med en slikkepott slik at den er så flat som mulig i forhold til hvor hullet er laget.
  5. Installasjon av en spesiell markør, takket være hvilken du i fremtiden kan bestemme hvor blandingen ble brukt. Disse stedene bør kontrolleres med jevne mellomrom, og hvis konstruksjonen til mastikken er ødelagt, gjentar du alle tidligere prosedyrer i en ny rekkefølge, samtidig som du unngår tidligere feil.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Ikke glem sikkerheten, informasjonen som står i bruksanvisningen.

Anbefalt: