Ikea Barnesenger (49 Bilder): Velg Loftsenger Og Solsenger For Barn Fra 3 år Med En Begrensning, Hvite Tenåringsmodeller

Innholdsfortegnelse:

Video: Ikea Barnesenger (49 Bilder): Velg Loftsenger Og Solsenger For Barn Fra 3 år Med En Begrensning, Hvite Tenåringsmodeller

Video: Ikea Barnesenger (49 Bilder): Velg Loftsenger Og Solsenger For Barn Fra 3 år Med En Begrensning, Hvite Tenåringsmodeller
Video: Assembling an IKEA SUNDVIK Crib in 23 minutes! (Time Lapse) - Unboxing and Review - Clueless Dad 2024, April
Ikea Barnesenger (49 Bilder): Velg Loftsenger Og Solsenger For Barn Fra 3 år Med En Begrensning, Hvite Tenåringsmodeller
Ikea Barnesenger (49 Bilder): Velg Loftsenger Og Solsenger For Barn Fra 3 år Med En Begrensning, Hvite Tenåringsmodeller
Anonim

Møbler er et produkt som alltid vil bli kjøpt. I moderne tid, i de store byene i Russland, har en av de mest populære butikkene med møbler og interiørvarer blitt det svenske møbelhypermarkedet Ikea. Denne butikken finnes i byer som Moskva, St. Petersburg, Rostov ved Don, Krasnodar og i mange andre byer i vårt store land. Ikea har blitt et universalmiddel for alle innbyggere i store byer som har bestemt seg for å gå bort fra den vanlige utformingen av leiligheter, der den polske veggen og teppet på veggen er normen og klassikerne i det sovjetiske interiøret.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Merkefunksjoner

Ikea -selskapet ble registrert av Ingvar Kamprad tilbake i 1943. På den tiden solgte hun bare fyrstikker og kort til jul. De aller første møblene som ble solgt var en lenestol, og det var med den Ingvars lange reise til berømmelse og formue begynte. Nå, etter Ingvars død, bringer selskapet inn milliarder av dollar og er fremdeles en ledende produsent av møbler som er tilgjengelig for alle. Dette var hovedmålet med etableringen av Ikea -selskapet. Grunnleggeren av megakonsernet bestemte seg en gang for at funksjonelle møbler av høy kvalitet ikke skulle være dyre, og han gjorde alt for å sikre at bare de beste møblene til rimelige priser var i butikken hans.

Ikea -butikken, full av sin moderne og lakoniske skandinaviske smak av utstillingsinteriør, kan ganske enkelt ikke slippe en person uten et kjøp . Nå er sortimentet av Ikea -butikker så stort at de selger ikke bare møbler til ethvert rom, det være seg en stue, soverom, bad eller barnehage. Til salgs er det retter, tekstiler og til og med mat - fra frossen fisk i røre til sjokolade.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

I butikken er det ikke noe forbud mot å sitte på sofaen du liker eller ligge på en myk seng. I barneavdelingen tegner barna rolig morsomme bilder ved vakre bord og spiller interessante spill. Definitivt tiltrekker dette kjøpere enda mer og oppfordrer dem til å kjøpe dette eller det produktet.

Butikken med svenske varer anses å være en familieeid. De kommer med barn for å ha det hyggelig og kjøpe de nødvendige varene. Noen småbarn er veldig glad i lekerommene som finnes i alle Ikea -butikker. I mellomtiden boltre barna seg under tilsyn av spesialister, foreldre kan trygt gå gjennom butikken og velge et nytt leketøy for barnet, en garderobe for barnehagen eller en seng som passer for hans høyde.

En hel avdeling er dedikert til barn og deres interesser . Den presenterer et stort antall produkter: senger, skrivebord, skap, kommoder, garderober og sengetøy.

Når foreldre bestemmer seg for å gi barnet sitt et rom, er det første de kjøper for det en seng. Slike møbler er hovedelementet i soverommet og barnehagen, som hele interiøret i rommet er avhengig av. Fargen på andre møbler i rommet er oftest nøyaktig tilpasset fargen på sengen, som stilen på hele rommet.

Skandinavisk stil er så allsidig at den passer til alle rom, inkludert barnehage.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Oppstillingen

Modellutvalget av Ikea -babysenger er representert med et stort utvalg, der alle vil finne akkurat det barnet trenger. Vanligvis er en barneseng ikke-kjønn, så de fleste Ikea-senger er allsidige og passer både for gutter og jenter.

På sengene til dette merket kan du ikke finne et trykk i form av baller og et hus . Stilen til slike svenske møbler er så asketisk at selv barnemodeller neppe leker med lyse farger. Men dette er deres pluss. I denne formen vil den definitivt passe til ethvert interiør laget av foreldre i barnehagen.

Her slutter ikke funksjonaliteten til Ikea -babysenger der, og de har mange flere overraskelser for små kunder. For eksempel har mange Ikea-babysenger en såkalt voksende funksjon. Denne sengen "vokser" med barnet, og det er utrolig praktisk. For foreldre er disse møblene praktiske fordi det ikke er nødvendig å kjøpe en ny seng hvis den gamle plutselig blir liten for barnet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvis barnet nettopp har flyttet fra vuggen til en vanlig babyseng, risikerer han å falle ut av det i en drøm. Spesielle begrensninger vil ikke tillate babyen å rulle ned i den aktive søvnfasen, når den hele tiden snurrer og streber etter å falle.

Hvis et barnerom er beskjedent i størrelse, og det er umulig å sette både et bord og en seng på samme plass, så har Ikea funnet en vei ut. Dette er en funksjonell loftseng. Etter å ha installert det i barnehagen, gir foreldrene barnet sitt et soveplass og muligheten til å gjøre lekser ved skrivebordet. Modellene "Sverta", "Stuva" og "Tuffing" oppfyller alle kravene til omsorgsfulle foreldre, og anbefalinger for installasjon vil hjelpe dem til å beskytte barn mot ulykker. Når du sparer plass, kan du sette andre interessante og funksjonelle møbler i rommet som barnet ditt sikkert vil like, for eksempel en komfortabel Poeng sjeselongstol.

Hvis familien har to barn, og det ikke er mye plass i barnehagen, tilbyr Ikea flere typer køyesenger laget av stål eller massiv furu . Lengden deres fra 206 til 208 cm tillater både førsteklassinger og eldre barn å sove i dem.

Stålsenger "Minnen" vil hjelpe kreative foreldre med å skape en romantisk atmosfære i jentens barnehage. Takket være denne sengen, så vel som vakre baldakiner fra Ikea, vil romantikken forbli i rommet lenge, ettersom "Minnen" også har muligheten til å "vokse" med barnet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Senger som Sundvik og Minnen har allerede barrierer som er en del av møbeldesignet, så treåringer kan sove i en seng som dette, og det er ikke nødvendig å installere spesielle begrensninger.

En ekstra seng vil aldri skade på barnerommet hvis barnets venner ofte overnatter . Uttrekkbare senger "Sverta" kan lagres både under en vanlig seng og under en køyeseng.

Slack tenåringssengen sørger for en utrullingsdel under den. Slack uttrekkbar seng, i tillegg til å være et ekstra sted, har også skuffer for oppbevaring av sengetøy eller sovepose.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Farger og trykk

Fargepaletten til Ikea -barnesenger er ikke veldig rik. Du finner ikke senger i lysegrønt og oransje. Men takket være den konservative hvite, kan du alltid velge andre møbler til barnehagen, fordi alt passer med hvitt.

For ikke så lenge siden ga Ikea ut en serie møbler i blå og rosa farger . Men de hvite Ikea -sengene er fortsatt skandinaviske klassikere som er behagelige for øyet og passer til hvilken som helst skapfarge.

Mer nylig har hvite krybber med lam og lam, katter og hunder "Critter" blitt fjernet fra sortimentet. Disse sengene selges fortsatt i Sverige, men de forlot det russiske markedet. Men de kan fortsatt kjøpes fra brukte nettsteder.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Materialer

Alle Ikea -babysenger, hvis du stoler på produsenten, må gjennomgå et grundig utvalg og grundige tester for produktkvalitet. Ofte testes Ikea-produktene på nytt for sikkerhet, og etter ledelsens beslutning på grunn av manglende overholdelse av sikkerhetsreglene kan de fjernes fra serien.

I utgangspunktet er barnesenger laget av massivt furutre med lakkbelegg eller stål med epoksy pulverlakk . Disse materialene er enkle å rengjøre og vaske etter behov. Det er også en del av sengene laget i sammensetningen av sponplater, fiberplater og plast.

Det er ingen jern eller smidde produkter i Ikea -butikker. Av metallet er det bare stålmodeller som finnes, det er også trealternativer.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Dimensjoner (rediger)

Størrelsesområdet for Ikea baby senger er ganske bredt. For eksempel er det en Solgul -barneseng for babyer, lengden er 124 cm. Denne størrelsen er utvilsomt egnet for barn under 2 år, hvis høyde ikke overstiger 100 cm.

Utvalget av senger for barn fra 3 til 7 år er hovedsakelig representert med uttrekkbare senger hvis lengde kan endres og tilpasses barnets vekst ved hjelp av en glidestruktur. Lengden på Leksvik og Busunge barnesenger varierer fra 138 til 208 cm.

Sundvik- og Minnen -sengene har samme funksjon. Maksimal lengde er fra 206 til 207 cm. Forskjellen mellom dem er bare i antall støtter. Sundviks barneseng har 6, og Minnen har 4.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Vi velger etter alder

Ikeas produktserie inkluderer babysenger deles avhengig av barnets alder:

  • senger for babyer fra 0 til 2 år;
  • senger for barn fra 3 til 7 år;
  • senger for barn fra 8 til 12 år.

For barn som ikke passer disse alderskriteriene, foreslås det å kjøpe enkeltsenger for voksne, som er presentert i størrelsen "Soverom" eller de som øker i lengde. "Voksende" senger er et godt kjøp for foreldre på et budsjett, etter å ha kjøpt det en gang, gir de barnet et stilig og behagelig soveplass i lang tid.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Kvalitetsanmeldelser

Anmeldelser om kvaliteten på Ikea -produktene er blandet. Noen likte de svenske møblene. Den er stilig, interessant, funksjonell og enkel å montere selv.

Foreldre som liker vanlige hvite barnemøbler, kjøper dem gjerne igjen . De er fornøyd med kvaliteten på barnesenger, at de er trygge, enkle å montere, og at de lett kan matches med andre møbler.

Det er selvfølgelig en andel av negativitet i anmeldelsene av Ikea barnemøbler. Noen foreldre sier at det er skjørt, ofte går i stykker, og kvaliteten på monteringsmaterialene er dårlig.

Uansett er det umulig å tilbakevise det faktum at butikken tilbyr et stort utvalg, og varene kan alltid sees, berøres og evalueres selv før du kjøper møbler i utstillingslokalet, samt danne din egen mening.

Mange er fornøyd med at selskapet tilbyr spesielle støtfangere som passer til enhver seng. I tillegg har Ikea madrasser samt merket sengetøy.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Monteringsinstruksjoner

Hver prefabriks inneholder monteringsinstruksjoner. Det er ikke tekstlig, og alle manipulasjonene med detaljene presenteres på bildene, noe som utvilsomt er praktisk og forståelig selv for et barn. Hvis det etter kjøpet, etter å ha demontert esken, av en eller annen grunn ikke var mulig å finne instruksjonene, eller bare var tapt, så er det en instruksjon for et bestemt produkt i PDF på det offisielle Ikea -nettstedet på hvert produkt. format.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Vakre eksempler i interiøret

Når en kunde kommer til en Ikea -butikk, befinner han seg umiddelbart i et boblebad. Inn i malstrømmen av vakre og utrolig enkle skandinaviske interiører. Og barneavdelingen er intet unntak. Disse falske rommene er utrolig søte og morsomme. De er vakre og morsomme. Du vil sovne i dem, og du vil leke. I slike rom er det interessant å lære leksjoner, ha det gøy og dele de siste nyhetene med venner. Og noen ganger gjør jeg ingenting i det hele tatt, men bare ser på.

Anbefalt: