De Beste Rettsmidler For Mygg I Naturen: Folkemusikk Mot Mygg På Gaten Rundt Omkretsen, Effektive Myggavstøtende Midler I Det Fri

Innholdsfortegnelse:

Video: De Beste Rettsmidler For Mygg I Naturen: Folkemusikk Mot Mygg På Gaten Rundt Omkretsen, Effektive Myggavstøtende Midler I Det Fri

Video: De Beste Rettsmidler For Mygg I Naturen: Folkemusikk Mot Mygg På Gaten Rundt Omkretsen, Effektive Myggavstøtende Midler I Det Fri
Video: Beste mygg lyd avstøtende (15 kHz) og video 2024, Kan
De Beste Rettsmidler For Mygg I Naturen: Folkemusikk Mot Mygg På Gaten Rundt Omkretsen, Effektive Myggavstøtende Midler I Det Fri
De Beste Rettsmidler For Mygg I Naturen: Folkemusikk Mot Mygg På Gaten Rundt Omkretsen, Effektive Myggavstøtende Midler I Det Fri
Anonim

Det er ikke noe hyggeligere enn å gå ut i naturen på en varm sommerdag. Imidlertid kan irriterende mygg som er aktive på denne tiden av året ødelegge all utendørs aktivitet. Derfor, når du går til skogen, er det viktig å ikke glemme å ta med deg beskyttelse mot skadelige insekter. Denne artikkelen vil svare på spørsmålet om hvilke av myggbekjempelsesmidlene som er bedre på oppgaven.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Effektiv beskyttelse for klær og hud

Noen av de beste virkemidlene for mygg i naturen er forskjellige avstøtende midler i form av spray, salver og kremer. De påføres bar hud (hender, ansikt) og klær like før du går ut. Virkningstiden for avstøtende midler er forskjellig og varierer fra 2 til 8 timer.

For tiden er det et stort utvalg av slike stoffer, men de har alle det samme virkningsprinsippet: de aktive komponentene i sammensetningen skremmer bort insekter uten å ødelegge dem.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

De viktigste bestanddelene er kjemiske forbindelser: dietyltoluamid (forkortet DETA), dimetylftalat, rebemid, oksamat. Det finnes to typer myggmiddel:

  1. handler på nerveendene som er ansvarlige for luktesansen til insektet (myggen tolererer ikke selve lukten av stoffet og prøver å holde seg borte fra det);
  2. påvirker smakløkene til skadedyr (de begynner å virke ved direkte kontakt med et insekt).
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Til tross for at moderne produsenter tilbyr et stort utvalg av myggspray og salver, er ikke alle like nyttige. Flere produkter fikk de høyeste forbrukervurderinger.

DETA aerosol . Allerede fra selve navnet kan du forstå hvilken aktiv komponent som er inkludert i sammensetningen. I tillegg til det kjemiske elementet, inneholder produktet imidlertid et naturlig ekstrakt av granolje, som også er kjent for sin antimykteffekt.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Spray "Moskitol ". I tillegg til produktet ovenfor, består halvparten av DEET. Forbrukerne noterer seg den lange varigheten og fraværet av en bestemt lukt. Når du søker, må du huske på at "Moskitol" bare brukes på klær.

Bilde
Bilde

Aerosol "Komaroff ". Dietyltoluamid i sammensetningen gjør det mulig å bruke sprayen veldig økonomisk, fordi en applikasjon av Komaroff på klær frastøter insekter i 30 dager. I tillegg til mygg, hjelper det med å beskytte mot flått.

Bilde
Bilde
  • Picnic Super spray . Inneholder en blanding av kjemiske og naturlige ingredienser (DEET og feddolje), som sammen skremmer bort alle slags flygende insekter. Har en lang gyldighetstid på klær - opptil 30 dager.

Bilde
Bilde

Spray Picnic Bio Active . Et lignende produkt fra samme produsent. Forskjellen er at i stedet for feddolje inneholder Bio Active Andiroba -ekstrakt, som også perfekt avviser mygg.

Bilde
Bilde

Populære røykere

Den neste typen insektavvisende skog er bærbare fumigatorer. I motsetning til frastøtende midler er de designet for både å avvise og drepe mygg. For å bli kvitt mygg i lysthuset, er det nødvendig å spre flere slike enheter rundt omkretsen og aktivere dem.

Det aktive stoffet i fumigatorer er damper, giftige for mygg, som slippes ut i luften når enheten varmes opp til en viss temperatur.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Det er tre typer fumigatorer:

  • koking ved romtemperatur;
  • kokende når den utsettes for høye temperaturforhold;
  • pulver eller tabletter som virker når de utsettes for andre stoffer, for eksempel fuktighet.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Basert på brukeranmeldelser har vi samlet en vurdering av de mest effektive utendørs myggdrepere

  • Lommelykt "Raptor ". Denne produsenten produserer et insektbekjempelsesmiddel i et sett bestående av en lykt, et stearinlys, som er plassert inne i apparatet, og plater som er installert over lyset og som hjelper folk til å flykte fra blodsugere når de varmes opp.

Bilde
Bilde

Xiaomi batteridrevet fumigator . I motsetning til de fleste fumigatorer trenger den ikke en permanent tilkobling til en strømkilde, noe som betyr at den kan brukes utendørs. Batteriene kan vare i over en måned, og en tallerken vil vare hele sommeren.

Bilde
Bilde

Fumigator Thermacell . Driftsprinsippet ligner på ovennevnte ordning. I settet tilbyr produsenten å kjøpe selve enheten, en gasspatron og flere utskiftbare plater.

Bilde
Bilde

Oversikt over feller

Alle myggfeller har ett operasjonsprinsipp: insektet flyr til agnet og kommer inn i enheten.

Det kan ikke lenger komme seg ut. Agnet kan være vann, varme eller karbondioksid, som etterligner menneskelig pust.

Det er i henhold til denne klassifiseringen at utendørs myggfangere kan deles

Vannlås for insekter . Det er et vannreservoar inne i enheten, som tiltrekker seg leddyr. Når den er inne i en slik felle og ikke klarer å fly ut, dør insektet.

Bilde
Bilde

CO2 myggfeller . Denne typen mygg agn avgir karbondioksid under drift, lik den som produseres ved menneskelig åndedrett. Myggen registrerer byttedyr, og flyr i retning av CO2 -kilden, og når den er fanget, blir den raskt ødelagt. Noen ganger er en karbondioksidfelle kombinert med en vannlås for maksimal effekt.

Bilde
Bilde

Varmefeller for mygg . I tillegg til vann og menneskelig pust, er en varmekilde et godt agn. Alle blodsugere foretrekker å leve og reprodusere ved høye temperaturer, så de kan ikke motstå et ekstra varmeelement. Varmefeller kan brukes ikke bare i gården i det fri, men også hjemme, de vil ikke skade menneskers helse. Slike fangere kjennetegnes ved sine imponerende dimensjoner, derfor kreves det mye ledig plass for installasjonen.

Bilde
Bilde

Det er ikke så mange effektive myggfeller som det finnes gode fumigatorer eller frastøtende midler av lignende art. Enhetene av høyeste kvalitet vil bli oppført nedenfor.

Myggmagnet . Denne fellen er den mest effektive av denne typen enheter. Den fungerer som en CO2 agn og lokker insekter inn i tanken, og etterligner menneskelig åndedrett. Noen mennesker opplever allergiske reaksjoner på komponenter som inneholder spray mot mygg, fumigatorer eller feller, og da er Myggmagnet det eneste middelet for å håndtere irriterende insekter som er akseptabelt for dem. Kostnaden for enheten er ganske høy, men over tid vil den betale seg selv, og spare eierne for problemet med flygende skadedyr.

Bilde
Bilde

Trap Flowtron Mosquito PowerTrap MT . Basert på tilbakemeldinger fra brukeren, gjør denne myggfangeren jobben bra også. Enheten kombinerer flere attraktive elementer - en varmeapparat og en CO2 -emitter. For å sikre at insektet ikke har en sjanse til å rømme, har Flowtron -myggen en automatisk sugeenhet som utløses når en mygg nærmer seg, klebrig tape, og inneholder også kjemikalier som er utålelige for flygende insekter.

Bilde
Bilde

Folkemedisiner

I tillegg til kjemikalier og automatiske skadedyrbekjempelsesenheter som selges i butikker, kan du bruke effektive folkemykter for myggbekjempelse.

Du kan lage et verktøy som hjelper deg med å avverge irriterende blodsugere med egne hender, ved å bruke rimelige stoffer som finnes i nesten alle hjem.

Allergikere og motstandere av kjemikalier er den eneste måten å beskytte seg mot de ubehagelige bittene til hundrevis av små insekter.

Bilde
Bilde

Nellik

Dette krydderet opptar et av de første stedene i toppen av de populære oppskriftene på mygg. Det er det mest effektive folkemidlet over lang rekkevidde. Insekter er veldig redde for lukten av nellik og flyr ikke i nærheten av duftkilden . For maksimal effekt helles 5 gram nellik med 250 milliliter vann og kokes i flere minutter. Den resulterende løsningen skal smøres på åpne hudområder.

Bilde
Bilde

Vaniljekrem

Det kan også avvise mygg godt. Life hack for bruk: En pakke med vanillin må blandes med en liten mengde babykrem og behandlet hud som ikke er beskyttet av klær. En langvarig effekt er garantert.

Bilde
Bilde

Sedertreolje

Ekstraktet fra komponentene i sedertre fungerer godt mot mygg og midger.

For å redde deg selv fra problemet med et slikt middel, må du blande noen dråper av et slikt ekstrakt med en liten mengde vegetabilsk olje, og deretter påføre den resulterende løsningen på huden.

For at stoffene skal blande seg bedre, er det nødvendig at de er ved romtemperatur eller lett oppvarmet . I tillegg til den beskyttende effekten, har denne blandingen en pleiende effekt.

Bilde
Bilde

Tomat og basilikum

Hvis huden er for følsom for effekten av ulike kremer, salver og løsninger, kan du ganske enkelt sette en klype tomat eller basilikum ved siden av deg. For den menneskelige luktesansen er aromaene deres ganske hyggelige, men mygg tolererer ikke en slik lukt.

Bilde
Bilde

Kjegler og nåler

Den enkleste metoden som hjelper til med å bekjempe skadedyr i skogen, er å bruke materialer for hånden - kjegler og friske nåler. Komponentene de frigjør under forbrenning skremmer bort insekter, så det ville være fint å legge til et stort antall tørre kjegler og nåler av bartrær til brannen.

Bilde
Bilde

Sagebrush

Dette rimelige utendørsgresset er en effektiv måte å bekjempe flygende skadedyr på. Du kan velge et sted for en piknik hvor den vokser i store mengder, eller ta den plukkede malurt med deg inn i skogen og spre den rundt hele omkretsen av leiren der folk hviler.

Bilde
Bilde

Essensielle oljer

Eteriske oljer er et godt naturlig middel for å avverge mygg.

Måten å bruke dem på er som følger: noen dråper av et oppvarmet stoff blandes med vegetabilsk olje (solsikke, oliven, sedertre) og en liten mengde ammoniakk.

Videre behandles huden med jevne mellomrom med en slik blanding. Når du bruker denne metoden, er det nødvendig å nøye overvåke manifestasjonen av allergiske reaksjoner av huden mot plantekomponenter.

Bilde
Bilde

Aroma lys

De hjelper godt med å takle problemet med de allestedsnærværende blodsugere. De kan tennes om kvelden, og mygg vil strømme til lyset og varmen de genererer, og ta mindre hensyn til mennesker. Og du kan også bruke lys med dufter som ikke tolereres av insekter (nellik, vanilje).

Anbefalt: