Utendørs Myggfelle: En Vurdering Av De Beste Myggfellene På Gaten, Gjør Det Selv

Innholdsfortegnelse:

Video: Utendørs Myggfelle: En Vurdering Av De Beste Myggfellene På Gaten, Gjør Det Selv

Video: Utendørs Myggfelle: En Vurdering Av De Beste Myggfellene På Gaten, Gjør Det Selv
Video: Best Mouse Traps | The most effective simple homemade mouse trap | The best way to catch the mouse 2024, Kan
Utendørs Myggfelle: En Vurdering Av De Beste Myggfellene På Gaten, Gjør Det Selv
Utendørs Myggfelle: En Vurdering Av De Beste Myggfellene På Gaten, Gjør Det Selv
Anonim

Den irriterende summen av en mygg, og deretter kløen fra bittene, er vanskelig å ignorere. Som regel flyr slike insekter ikke alene. En spesielt ubehagelig situasjon utvikler seg for eierne av private hus, som gikk ut for å sitte på gårdsplassen en varm kveld. For å beskytte deg selv og ikke ødelegge humøret ditt, anbefales det å kjøpe myggfeller. Du kan finne ut funksjonene til slike enheter fra denne artikkelen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

generell beskrivelse

Myggkontrollenheter fungerer på en lignende måte. Slike feller er små enheter, inne i dem er det agn, som sikkert vil lokke insekter. Det kan være vann, varme, etterligning av en menneskelig lukt. Når den er inne i en slik felle, vil det blodsugende skadedyret ikke lenger kunne komme seg ut. Mange enheter kan utstyres med en spesiell vifte som suger mygg inni.

Utendørs myggfeller har mange positive egenskaper:

  • trygt for mennesker;
  • stille;
  • effektiv;
  • de fleste av dem er budsjettmessige, og kan også lages uavhengig.
Bilde
Bilde

I tillegg har mange utendørsfeller en interessant design, som gjør at de kan bli aksent på stedet og dets "høydepunkt".

Artoversikt

I dag er det flere typer myggfeller. Det er verdt å dvele nærmere ved hver av dem.

Akvatisk

Denne typen feller er ikke veldig dyre, men det er nesten umulig å finne dem på salg, så brukerne blir ofte tvunget til å søke hjelp fra utenlandske internettressurser . Vannlåsen inneholder en skuff med vann, og den avgir også karbondioksid, som mygg forveksler med menneskelig åndedrett. Når jeg kommer til agnet, kommer myggen i vannet og dør raskt.

Bilde
Bilde

Termisk

Varmefeller ligner en lykt i utseende. Kan brukes på store områder, tiltrekke seg insekter med varmen … Disse fellene kan inneholde en væske eller plate som inneholder insektmidler. Noen er utstyrt med vifter og spesielle garn for raskt å fange mygg.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Gass

Disse enhetene er utstyrt med en karbondioksid sylinder . Under drift av enheten slippes det gradvis ut gass i luften. Mygg begynner umiddelbart å strømme til ham. De dør takket være viften inne i fellen. Den eneste ulempen med slike enheter er behovet for å kjøpe nye sylindere i fremtiden.

Bilde
Bilde

Ultrafiolett

UV -modeller blir en av de mest populære utendørs myggfangere .… Disse fellene avgir lys og ser ut som små lommelykter. Mygg, tiltrukket av strålingen, flyr direkte til fellen og treffer det energiske metallnettet. Naturlig, insekter dør umiddelbart.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Insektdrepende

De er en liten beholder fylt med et giftig stoff. Lukten er attraktiv for mygg, så de strømmer gjerne til fellen . Når det oppstår kontakt med insektmiddelet, dør insektene. Det er bare ett minus her - fellen må kastes så snart den er fylt med de døde "inntrengerne".

Bilde
Bilde

Populære merker

Mange produsenter er involvert i produksjonen av utendørs og innendørs myggfeller. Men bare noen få av dem klarte å virkelig tjene tillit fra kjøpere. Vurder de beste merkene.

Raptor . Dette selskapet har lenge etablert seg som en av de mest pålitelige produsentene av insektmiddel. Mange kjenner Raptor fra fumigatorer, men produsenten produserer også feller. Spesielt bemerkelsesverdig er de termiske lommelyktene, som inneholder et insektmiddel inne. Enhetene har en attraktiv design og vil muntre deg opp om kvelden.

Bilde
Bilde

Myggmagnet … Dette er en kinesisk produsent. Sortimentet er veldig bredt, så hver kunde vil definitivt være fornøyd. Gassfeller fra merket fikk det største antallet positive anmeldelser. De slår mygg med et trippelslag på en gang: de avgir karbondioksid, lokker med varme og etterligner den menneskelige lukten.

De kan fungere på sylindere med karbondioksid eller propan. De er ganske dyre, men det er virkelig noe å betale for.

Bilde
Bilde

Komaroff … Dette russiske firmaet produserer et bredt utvalg av forskjellige typer fumigatorer og utendørs myggfeller. Modellene er veldig budsjettmessige, en felle er nok for hundre kvadratmeter land. Flere elementer anbefales. Men fellene fra merket er veldig effektive: de dreper flygende insekter ved hjelp av en elektrisk strøm.

Bilde
Bilde

Flowtron … Denne produsenten er kjent for sine ultrafiolette feller, som ser ut som gatelamper. Produktet kan henges opp av en spesiell ring. Inne er det en agn som tiltrekker seg insekter. Denne tiltrekningsmiddelen er nok i omtrent en måned, så må den endres.

Produkter fra selskapet er designet for 20 dekar land, og kroppen deres er ikke redd for fuktighet og direkte sollys.

Bilde
Bilde

EcoSniper … Denne produsenten er kjent for sine elektriske gassfeller. Lampelignende modeller vil enkelt dekorere et klassisk område. Enhetene ødelegger ikke bare mygg, men også andre blodsugende insekter, samt veps. Enheten krever at du kobler den til en stikkontakt; en to meter ledning følger med. Enheten er utstyrt med en vifte og vakker belysning.

Bilde
Bilde

Tefal … En av de mest kjente produsentene, og de kjenner ham for sine førsteklasses retter og husholdningsapparater til kjøkkenet og hjemmet. Elektriske feller fra merket avgir lys som mygg vil fly på. Når de er i enheten, vil insekter bli fanget. Når de dør, faller de ned i en spesiell beholder, som må ristes ut av og til. Lampen er utskiftbar, det skal ikke være noen problemer med den.

Bilde
Bilde

I tillegg til produsenter er det verdt å vurdere noen av de individuelle modellene som er inkludert i rangeringen av de beste

SWI-20 . Den elektriske fellen lar deg effektivt kontrollere mygg, selv over store områder. Strøm kommer fra strømnettet. Den ytre delen av enheten er utstyrt med et metallrist med strøm. Myggene vil ikke ha en sjanse. Viktig: Fellen bør beskyttes mot atmosfærisk nedbør.

Bilde
Bilde

SK 800 . Dette er en annen versjon av den elektriske fellen. Kan påvirke et område på opptil 150 kvadratmeter. Det ser veldig stilig ut, det vil bli nettstedets aksent.

Bilde
Bilde

Grad Svart G1 . Denne gassfellen kan brukes på et område på en halv hektar. Den veier 8 kilo og tiltrekker seg mygg med karbondioksid. Enheten er trygg og fungerer effektivt om natten.

Bilde
Bilde

Green Glade L-2 . En god UV -modell med en rekkevidde på opptil 100 kvadratmeter. Strøm leveres fra oppladbare batterier. De er nok til 10 timers kontinuerlig arbeid. Enheten er ikke redd for sjokk, fuktighet, varme.

Bilde
Bilde

Dyntrap Insect Trap ½ Acre Pole Mount with Water Tray . Dette er en av de beste vannlåsemodellene som er tilgjengelig. Det er dyrt og veier mye, men enheten er fullt tilbakebetalt. Enheten ser utrolig stilig ut, den er laget i en futuristisk retning. Tiltrekker seg insekter med vann, stråling, varme og karbondioksid. En vannlås av denne typen virker i alle mulige retninger samtidig.

Bilde
Bilde

" Skat 23 " … Dette er en modell fra en russisk produsent og er ganske populær. Enheten har 2 lyse pærer som tiltrekker seg mygg. Når man prøver å komme seg til lyskilden, dør insekter og treffer nettet under spenning. Radiusen til enheten er 60 kvadratmeter.

Bilde
Bilde

Valgtips

Å velge en myggfelle må være riktig, fordi denne enheten er designet for å vare. La oss ta en titt på noen av nyansene som må tas i betraktning.

  • Nettstedets dimensjoner . Bestem området som skal beskyttes mot mygg. Basert på dette, velg enheter, fordi de alle har en annen innflytelsesradius.
  • Agn type . Insektmiddelfeller kan avgi skadelige røyk og bør unngås hvis små barn går rundt i området. Heng ultrafiolette elektriske enheter så høyt som mulig for å forhindre at babyer når dem. Det optimale valget for barnefamilier er varme og vann.
  • Dimensjoner på enheten … Noen av fellene er ganske store. Hvis modellen står på ett sted hele dagen og er drevet av strøm, kan du ta et stort produkt. Hvis du trenger å flytte fellen, er det bedre å velge et kompakt lampeprodukt.
  • Produksjonsmateriale . Fellekropper er laget av forskjellige materialer. Plast er den vanligste, men den må være slagfast og tåle nedbør i atmosfæren. Polykarbonat- eller metallrammer er også gode valg.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Vi vil også gi noen anbefalinger for bruk:

  • rengjør fellen for døde insekter noen få dager;
  • ikke plasser enheter rett ved siden av deg, for i dette tilfellet kan angrep av blodsugere ikke unngås;
  • når du rengjør rommet fra mygg, må du alltid dekke det til, da det fortsatt kan være levende prøver inni;
  • hvis enheten er ineffektiv, prøv å endre type agn;
  • du må slå på fellen selv før insektene dukker opp, og ikke når flokkene deres allerede har strømmet til stedet.
Bilde
Bilde

Hvordan gjøre det selv?

Hvis du vil spare penger, kan en myggfelle lages helt hjemme. Her er noen DIY -alternativer.

Borrelås

Dette er den enkleste fallgruven. Det er best å gjøre flere klistremerker samtidig, slik at du kan øke effektiviteten. For å gjennomføre planen må du ta:

  • papp eller annet komprimert papir;
  • ricinusolje - 100 milliliter;
  • terpentin - et kvart glass;
  • granulert sukker - 3 ss;
  • vann - 5 ss;
  • kolofonium - et halvt glass.

Sukkeret oppløses i vann og settes på ovnen. Sammensetningen må hele tiden røres til den karamelliserer. De resterende komponentene legges i den ferdige massen, alt blandes godt. Den resulterende pastaen er spredt på papir skåret i strimler. Klistremerker henges eller legges ut på steder der insekter er spesielt konsentrerte.

Bilde
Bilde

Flaske

Å lage en myggfelle av en brukt plastflaske er enkelt. Hele produksjonsprosessen tar ikke mer enn 10 minutter.

Du trenger følgende komponenter:

  • selve flasken (kapasitet - en og en halv liter);
  • svart vevd stoff;
  • sukker - 50 gram;
  • gjær - 5 gram;
  • vann er et glass.
Bilde
Bilde

Det første trinnet er å kutte av halsen på plastflasken. Kuttområdet er omtrent en tredjedel av kapasiteten. En blanding laget av vann, gjær og sukker tilsettes flasken. Deretter er toppen dekket med en tidligere kuttet trakt, hvis hals skal se ned. Den ferdige fellen er pakket med en klut eller mørkt papir, og deretter plassert i insekthabitater.

Dette agnet bør skiftes noen få dager.

Bilde
Bilde

I tillegg til disse enkle feller, gjør noen også elektriske alternativer. Men for å lage slike modeller, bør du ha minimal kunnskap om elektronikk og forstå hvordan feller fungerer. Det er like viktig å følge sikkerhetsreglene når du lager en enhet.

Det er også verdt å merke seg at selvlagde elektriske feller er mer egnet for hjemmet enn for gaten, på grunn av deres lille størrelse og behovet for en konstant tilkobling til nettverket.

Anbefalt: