Høyteknologiske Lysekroner (61 Bilder): Designer LED-elitemodeller I Moderne Stil, Takmodeller For Soverommet

Innholdsfortegnelse:

Video: Høyteknologiske Lysekroner (61 Bilder): Designer LED-elitemodeller I Moderne Stil, Takmodeller For Soverommet

Video: Høyteknologiske Lysekroner (61 Bilder): Designer LED-elitemodeller I Moderne Stil, Takmodeller For Soverommet
Video: Designerlampe zum selber bauen | Projekt 2024, April
Høyteknologiske Lysekroner (61 Bilder): Designer LED-elitemodeller I Moderne Stil, Takmodeller For Soverommet
Høyteknologiske Lysekroner (61 Bilder): Designer LED-elitemodeller I Moderne Stil, Takmodeller For Soverommet
Anonim

Teknologisk fremgang har kommet inn på alle livssfærer for en moderne person, gjenspeiles i produksjonssektoren og i hverdagslige ting, i hjemmemiljøet. Designere lager høyteknologiske interiørartikler. Kombinasjonen av ultrafunksjonelle møbler, lamper, uvanlige teksturer i en komposisjon er karakteristisk for den høyteknologiske stilen. La oss se nærmere på nyansene i utformingen av høyteknologiske interiørlysekroner, og finne ut hva du skal styre når du velger en slik lysekrone.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Særegenheter

Høyteknologisk interiør kombineres med nytteobjekter, innrammet i en uvanlig geometrisk form eller med strømlinjeformede romlinjer. Innredningen er full av forskjellige transformeringsmekanismer, mye styres av fjernkontroller, inkludert en lysekrone.

Generelt er det høyteknologisk design ment å gjøre et litt futuristisk inntrykk. Det er nesten ingen kunstig innredning, smykker, prangende luksus, men elementene i dette designet er harmoniske i funksjonaliteten, der det ikke er noe overflødig, og hver detalj tilsvarer dens funksjon, noe som fremkaller en følelse av kosmisk mystikk.

Et transformerende bord, en sammenleggbar seng, en lenestol av gjennomsiktig plast, den siste generasjonen av teknisk utstyr, en umalt betongvegg, murverk, fravær av tekstilgardiner - og mot all denne bakgrunnen uvanlige lamper med fantastiske bisarre former. Jeg vil vurdere dem, designene er ikke-trivielle og uvanlige.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Høyteknologiske lysekroner kan veldig betinget kalles romlamper, for det meste er de et helt kunstverk. Denne lille arkitektoniske formen i interiøret belyser bare den delen av rommet som krever lys, styres ofte med en fjernkontroll og kan endre intensiteten på belysningen avhengig av behov.

Vanligvis er det flere separate lyskilder kombinert av en struktur. Hver spotlight kan dreies i sin retning, fjern eller nær på grunn av designfunksjoner.

Takplaten kan heves til tak for festlig, lys belysning i hele rommet, eller senkes ned til spisebordet for å skape et koselig lite rom.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

I utformingen av høyteknologiske varer er det en begrensning i bruk av materialer og farger. Som regel er den grå, hvit, metallisk, svart. De er designet for å løse designproblemet gjennom form, ikke dekorasjon. Dette kan betraktes som en ulempe, men med en kompetent stilløsning kan disse fargene skape en imponerende komposisjon.

Uansett vil den sentrale lysekronen feste all oppmerksomhet med sin særegenhet og originalitet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Typer og modeller

I moderne høyteknologisk interiør uten skillevegger mellom soner, er ikke lysekronene knyttet til midten av taket. Store områder hvor kjøkken, stue, soverom, gangområder er kombinert i ett rom, er vanskelig å belyse med en lysekrone.

Det er mye mer praktisk å plassere hovedkilden til belysning i stue og spisestue, og i andre - separate lamper i henhold til funksjonaliteten til sonen. For sonering er det praktisk å bruke separate lamper med et retningslys på stangen.

Disse spotlightene kan ha forskjellige høyder og er gruppert i midten av rommet, om nødvendig endres bommens høyde, og lyset til en av lampene rettes til ønsket område.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Et annet alternativ var å bruke LED -taklamper og en lysende lysekrone i midten i rommet. I dette tilfellet er armaturene delt inn i soner i form av separate hengende strukturer eller flere punkt -lysdioder i en metallramme over en bestemt sone.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Høyteknologiske belysningsarmaturer har enkle geometriske former, eller tvert imot fremheves fantastisk, men begge er utstyrt med metallelementer med kromglans. En høyteknologisk lysekrone er et sett med enkle metallnyanser eller -rør med retningslys arrangert i flere rader. I noen sone kan det være ett slikt rør, og i et annet - flere dusin.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Elite designer lysekroner kombinerer ufattelige strukturelle elementer både i høyde og plassering, kan ta opptil flere meter i rommet og bli hovedelementet i rommets arkitektur.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Materialer

Den stive konstruktivismen i utformingen av disse lampene forutsetter bruk av spesielle materialer.

Preferanse gis til metall … Metallet kan være skinnende krom eller svart, mattgrått eller malt i noen farger.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • Plast - et av hovedmaterialene for nyanser av uvanlige buede former. Plast brukes både gjennomsiktig og matt.
  • Glass organisk utfyller metallstrukturer, glitter av glass og krom gir en ekstra fantastisk glød. Designfunksjonene til lysekroner med flere rader gjør det mulig å gi kunstnerisk uttrykk til og med elektriske ledninger, som nyanser av forskjellige former er festet på.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

For å utstyre lysekroner i denne stilen, brukes oftest lysdioder, siden en lysekrone kan kreve opptil flere dusin pærer. For originale høyteknologiske komposisjoner brukes COB-dioder, som er festet til brettet og gir en jevn lysstrøm. For store lysekroner er kraftige og kraftige dioder egnet, for vanlige leilighetskroner - SMD -lys, billige lamper med variabel lysintensitet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Skjemaer

Disse plastmaterialene lar deg legemliggjøre de mest fancy formene i utformingen av høyteknologiske lysekroner. Det kan være en rekke konsentriske sirkler, intrikat sammenflettet med hverandre, og hele fontener av små LED -lamper.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

For brutalt interiør er strenge geometriske former sammensatt av flere rektangler egnet. Metal identiske spotlights av retningsbestemt lys ser organisk ut mot bakgrunnen til en betongvegg.

Lysekronen kan være en eller flere lysende kolonner laget av mange lysdioder, eller den kan være formet som en ball som flyter midt i rommet. Uvanlige komposisjoner av ødelagte metallstenger med en LED på enden er populære. Disse sammensetningene kan ha både horisontal og vertikal retning.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Plafonds trekker seg mot både den opprinnelige bølgeformen og formen på en ball, firkant, kjegle eller tetraeder, samt formen på en bikake.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvordan velge?

Når du velger en lysekrone, må du fokusere på størrelsen og formålet til rommet. Høyteknologiske lysekroner for soverommet kan være minimalistiske, og i gangen kan de ta stedet for en lett installasjon. På kjøkkenet er det bedre å ha flere lysarmaturer for å belyse arbeidsområdet og spisestuen; på kontoret er det nødvendig med god belysning for kraftige lamper.

I alle typer rom skal lysekroner være stilige og funksjonelle.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Stue

Stuen er et flott sted for en stilig høyteknologisk lysekrone. Hvis interiøret i stuen er dekorert i passende lysegrå farger, vil en lysekrone i form av en sammensetning av lysdioder på krompendler se veldig bra ut her.

For lav takhøyde er det bedre å foretrekke en horisontal sammensetning; for høye tak kan du installere en sammensetning av strukturer som synker nedover. Lysdiodene gir en blåaktig fargetone som tilfører fremmedgjøring til interiøret.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Et interessant alternativ ville være en lysekrone laget av lysende kuler, terninger, rektangler, sekskanter av samme eller forskjellige størrelser, festet i forskjellige høyder. Flere intrikat buede ovale eller sirkler, suspendert på metallkabler, vil være en original aksent for et høyteknologisk interiør.

Metallelementer i form av spiraler eller spon, harmonisk sammenflettet med hverandre og plassert på en plattform laget av samme metall, vil tilføre glans og lysstyrke fra glansen på kromoverflater.

Bilde
Bilde

Soverom

Soverommet krever en annen tilnærming når du velger en lysekrone. Dette er et intimt område som krever dempet belysning for avslapning. Mest passende her ville være en lysekrone med flere nyanser av frostet tonet glass med vanlige lamper.

Plafondene kan plasseres på en horisontal stang på lysekronen, en eller to av de samme platene er festet på en vertikal stang i sengekanten for ytterligere belysning.

For å skape en mer romantisk atmosfære på soverommet, anbefales det å bruke lysekroner i form av ovaler eller fontener laget av veldig små lysdioder og tynne, nesten usynlige strukturelle elementer. Dette skaper følelsen av et flytende lyspunkt.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Kabinett

Skapet krever stringens og konsisthet, lysekronene bør være utstyrt med kjegleformede nyanser med et retningsbestemt lys plassert langs skrivebordet. Røde, grønne eller gule farger er tillatt her. Enhver lampe vil klare seg, men den skal være behagelig for syn.

Bilde
Bilde

Kjøkken

På kjøkkenet må du kombinere forskjellige typer belysning. Over spisebordet kan du plassere den viktigste lysekronen langs skjærebordet - enkeltlamper av samme modell.

Det er mulig å utstyre hele kjøkkenets omkrets på taknivå og på kjøkkenskap med to strimler med LED -stripebelysning. For å få det til å se ut som et mellomromsobjekt, legg til en tredje linje litt over gulvbordet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Flekker ser bra ut i små rom. På barnerommet kan de være flerfarget.

Når du velger en lysekrone, må du huske at strekklofter ikke kan varmes opp, derfor må halogenlamper forlates. Lysdioder varmes ikke opp og kan ikke skade belegget.

Speil i tak forbedrer effekten av en høyteknologisk lysekrone. Du må velge strukturer uten en massiv plattform, helst på tynne kabler. Mange glødende lys, multiplisert med refleksjonen av taket, vil skape effekten av en stjernehimmel.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

I rom innredet med mørke møbler må du installere lysekroner med sterk belysning, det kan være flere nyanser med kraftige lamper eller en haug med små lysdioder.

I et vanlig interiør eller på en bakgrunn av murverk, kan en høyteknologisk lysekrone ha lyse røde nyanser eller design malt i gule og andre naturlige farger.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

En stor designer lysekrone vil bli hovedfokus i rommet. Hvis du ikke trenger å trekke oppmerksomheten til belysningen, er det bedre å velge en mindre lysekrone med nøytrale hvite eller grå matte nyanser.

Lysekroner som er rettet oppover, gir ekstra belysning, mykere og mer diffust lys oppnås når nyanser er rettet nedover. Uansett vil et rom dekorert med en lampe i en futuristisk stil se utenfor boksen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Ideer for et moderne interiør

I tillegg til den uvanlige designen, har høyteknologiske lysekroner mange fordeler. De har en variabel form, er varierte i typen plassering i rommet i rommet - fra det horisontale arrangementet av komposisjonen nesten i takets plan til "svevende" i midten av rommet.

Høy funksjonalitet tilbys av muligheten for flere retninger, ved å justere lysstyrken ved hjelp av fjernkontrollen. Disse lysekronene er egnet for små rom og store mellomrom for å skape et moderne utseende.

I den høyteknologiske stilen brukes lysekroner ofte mer som dekorasjon enn til belysning av et rom.

LED -strips på en stiv geometrisk ramme setter dynamikken i interiøret. Krystallelementene på krommetallstrukturen glitrer når lysene er på og er fokuspunktet i det monokrome interiøret.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Virkelig uvanlige former er laget av tynne metallstenger. Et nesten gjennomsiktig element gir en atmosfære til hele rommet.

Noen ganger tar fantasien til designerne de mest uvanlige former. Denne ideen er tydelig hentet fra en annen planet.

Anbefalt: