Tørrblanding M150: Universell Gips Og Murprodukter M150, Sammensetningsegenskaper, Produsent "Stone Flower"

Innholdsfortegnelse:

Video: Tørrblanding M150: Universell Gips Og Murprodukter M150, Sammensetningsegenskaper, Produsent "Stone Flower"

Video: Tørrblanding M150: Universell Gips Og Murprodukter M150, Sammensetningsegenskaper, Produsent
Video: The Stone Flower, p 30 2024, April
Tørrblanding M150: Universell Gips Og Murprodukter M150, Sammensetningsegenskaper, Produsent "Stone Flower"
Tørrblanding M150: Universell Gips Og Murprodukter M150, Sammensetningsegenskaper, Produsent "Stone Flower"
Anonim

I dag produseres en tilstrekkelig mengde tørre blandinger for å fremskynde byggeprosessene. Vanligvis er de laget på sementbasis med tilsetning av sand og forskjellige myknere, alt arbeid med dem kommer til å tilsette vann og røre til ønsket konsistens. Deretter vil vi vurdere funksjonene til den universelle tørrblandingen M150.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Særegenheter

Tørr universalblanding M150 er beregnet på mur, installasjon og etterbehandling. En av hovedegenskapene er opprettelsen av et jevnt plastlag, som er nødvendig for konstruksjon, installasjon, mursteinlegging, pussing. Den produseres vanligvis i poser på 50 kg, sjeldnere på 40 eller 25 kg; for tilberedning trenger du bare å fortynne den med den nødvendige mengden vann som er angitt på pakningen og rør med en mikser.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

På grunn av tilstedeværelsen av myknere og andre komponenter i deres effektive forhold, tørr universalblanding М150 har følgende fordeler:

  • pålitelighet og utmerket kvalitet;
  • evnen til å feste seg til mange overflater;
  • frostbestandighet;
Bilde
Bilde
  • økonomisk forbruk av materiale;
  • god dampgjennomtrengelighet;
  • fuktbeskyttelse.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Navnet "universelt" taler for seg selv. Dette betyr at denne blandingen kan brukes til mange forskjellige innendørs og utendørs applikasjoner. Det kan være egnet for både temperert klima og alvorlige nordlige frost. Oftest brukes den til montering og legging av murstein og blokker, utjevning av overflater og betong.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Visninger

Det er flere varianter av den universelle blandingen M150, som er forskjellige i sammensetning og formål.

Pussing sorten er beregnet for manuell eller maskinell påføring av gips, lagtykkelsen kan være fra 5 til 50 mm. Den er egnet for fasade- og interiørarbeid. Etter blanding beholder sammensetningen sine nyttige egenskaper i 120 minutter, så du må umiddelbart begynne å påføre gipset eller ikke elte store volumer. Den påførte sammensetningen får full styrke etter 28 dager.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • Murverk blanding M150 brukes til legging av leire, silikat, ildfaste murstein, gasssilikatblokker. Den har høy frostbestandighet, så du kan jobbe med den utendørs under alle værforhold. Sammensetningen kan også brukes i rom med høy luftfuktighet.
  • M150 blanding for avrettingsmasse brukes til utjevning av gulvet i forskjellige rom. Laget kan være fra 1 til 10 cm, det er best å bruke en løsning med beacons. Med en lagtykkelse på 1 cm er forbruket av den tørre blandingen 22-25 kg per 1 kvm. m. Fordelene med M150 -mørtel for avrettingsmassen er at den, takket være betongunderlaget, viser seg å være sterk, motstandsdyktig mot fuktighet og ekstreme temperaturer.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Spesifikasjoner

Nesten alle produsenter av tørrblanding M150 har samme sammensetning, den inkluderer:

  • Portland sement PC400, PC500;
  • tørr sand med en brøkdel på 0,1-1 mm;
  • mineralpulver med en brøkdel på 0,1-0,5 mm;
  • mineralske tilsetningsstoffer og organiske myknere.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Alle innenlandske produsenter produserer M150-blandinger i henhold til GOST 3051597, sand brukes i henhold til TU 5711-002-05071329-2003.

Egenvekten eller tettheten til sement-sandblandingen M150 er 900 kg per m3, forbruket er 16-17 kg per 1 m2 med en lagtykkelse på 1 cm, fargen er grå, brukstiden er ikke mer enn 2 timer, vedheftet til basen er 0,6 MPa, trykkstyrken er 15.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Mørtel M150 skiller seg fra M300 eller M400 ved at den kan brukes til å produsere ikke bare mur, men også avrettingsmasse og gips. Bare proporsjonene av fortynning med vann og bruksmetoder vil være forskjellige. Det er bare nødvendig å fortynne blandingen med kaldt vann.

Metoden for påføring av M150 -produktet er som følger: blandingen helles i en beholder med vann i et forhold på 1,8-2 liter per 10 kg tørr sammensetning og blandes deretter med en mikser eller manuelt til en homogen masse dannes. Når løsningen er fortynnet, må den brukes innen 2 timer.

Bilde
Bilde

Med murverk påføres den fortynnede blandingen i et jevnt lag på overflaten av mursteinen med en murske og deretter jevnet. Den optimale tykkelsen på leddene er fra 1 til 5 mm, avhengig av størrelsen på blokkene. Ved puss påføres løsningen på overflaten med en slikkepott, sparkel eller ved hjelp av et aggregat (pussestasjon), og deretter trekkes den ut med en regel til et jevnt lag. Før pussing bør veggen dekkes med en dyp penetreringsprimer, hvis lagene er mer enn 3 cm, er det nødvendig å installere beacons på forhånd.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Produsenter

På grunn av sin popularitet og allsidighet, er bygningsblandingen M150 produsert av et stort antall produsenter. Nesten hver region har sine egne fabrikker som produserer dette produktet og sine egne kjente merker. Det er til og med dusinvis av produsenter i noen byer. Likevel er det verdt å merke seg de mest kjente og populære innenlandske merkene som er kjent i Russland og SNG -landene.

Produsent " Steinblomst " produserer forskjellige typer tørre blandinger for montering, reparasjon og etterbehandling, blant dem M150 i poser på 40 kg. Forbruk for 1 cm lag er 15-17 kg per 1 m2. Løsningen kan brukes med betong, murstein, steinoverflater ved temperaturer fra +5 til +30 grader. Det er en mulighet til å kjøpe emballasje på 25 kg, 50 kg. Positive anmeldelser gis for produktene "Stone Flower" laget av høykvalitets Portland-sement og tørr sand.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • Innenriks produsent " Russisk " produserer blandinger M150 i porsjoner på 40 kg. De er perfekte for fuging, gulvbelegg, pussing. I produksjonen brukes moderne teknologi, blandingen gjennomgår kvalitetskontroll og sertifisering. Forbruket er relativt økonomisk - 1,5-1,7 liter vann bør brukes til 10 kg tørr blanding. Etter blanding skjer den første innstillingen på 45 minutter, løsningen stivner helt på en dag.
  • Sand sement M150 fra produsenten " Ivsil " har bevist seg på markedet for byggematerialer. Det er 3 typer produkter: pussing, mur og universal. Alle merker er tilgjengelige i poser på 50 kg, for dette volumet må du bruke 9 liter vann. Blant fordelene med den universelle bygningsblandingen "Ivsil" kan det bemerkes et bredt spekter av driftstemperaturer fra -50 til +60 grader, økt levedyktighet - opptil 3 timer, styrke og frostbestandighet - opptil 50 sykluser.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • Tørre blandinger " Prestige-S "laget av Portland sement PC400 brukes til en rekke byggearbeider. De brukes til mur, avrettingsmasse, betong, fuging, keramikk og asfalteringsplater. Styrken til sammensetningen er 150 kg per 1 cm2, frostbestandighet - 50 sykluser, forbruk per 1 kvm. m med et centimeter lag - 17-19 kg tørr blanding. Produkter "Prestige-S" er produsert med kvalitetskontroll, det er en garanti for byggematerialer.
  • Innenriks produsent " Osnovit ", i tillegg til mange andre bygningsmaterialer av høy kvalitet, tilbyr tørrblandinger M150 basert på høy kvalitet Portland sement PC500 og mineraltilsetningsstoffer. Fordelene med produktene til dette selskapet er holdbarhet og kvalitetssikring. Blandinger M150 "Osnovit" leveres i pakker på 25, 40 og 50 kg i meget fargerik, lys emballasje, som umiddelbart kan skilles.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Tips

Det er veldig viktig å velge en pålitelig produsent av M150 sandsement. Til tross for at sammensetningen av alle disse produktene er nesten identisk, kan de fysiske egenskapene variere vesentlig, for eksempel i kornstørrelsen til sement eller sand, frostbestandighet, tilstedeværelse av urenheter og andre faktorer. Derfor betyr det ikke lønnsomt å kjøpe en blanding av M150 billig. Det er nødvendig å nøye studere sammensetningen på emballasjen, garantien og holdbarheten, bare kjøpe fra de produsentene som har pålitelig vist seg på markedet for byggematerialer

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • Etter kjøp må M150 -blandingen oppbevares lukket i et tørt og mørkt rom med en temperatur på +10 til +35 grader og en relativ fuktighet på ikke mer enn 70%. Under slike optimale forhold beholder produktet sine egenskaper i 6 måneder; det anbefales ikke å lagre det uten bruk lenger.
  • For den mest effektive bruken av løsningen må overflaten som den påføres rengjøres for store uregelmessigheter, sopp, mugg, mose. Dette vil sikre bedre vedheft og mindre materialforbruk. Det anbefales også alltid å grunne overflaten før bruk.

Anbefalt: