Murblanding: Fargede Tørre Produkter For Skumblokker, Varm Montering Og Murblanding M200, Leire-fireclay Mørtel 20 Kg

Innholdsfortegnelse:

Video: Murblanding: Fargede Tørre Produkter For Skumblokker, Varm Montering Og Murblanding M200, Leire-fireclay Mørtel 20 Kg

Video: Murblanding: Fargede Tørre Produkter For Skumblokker, Varm Montering Og Murblanding M200, Leire-fireclay Mørtel 20 Kg
Video: hot Selling Products Refractory Fire clay Brick Alumina Block with low Price in china 2024, April
Murblanding: Fargede Tørre Produkter For Skumblokker, Varm Montering Og Murblanding M200, Leire-fireclay Mørtel 20 Kg
Murblanding: Fargede Tørre Produkter For Skumblokker, Varm Montering Og Murblanding M200, Leire-fireclay Mørtel 20 Kg
Anonim

Murblandingen er et materiale som verken konstruksjon eller etterbehandlingsprosessen kan klare seg uten. Derfor, når du planlegger reparasjonsarbeid, må du vite minst litt om dem. Kvaliteten på dette produktet avgjør hvor holdbar den opprettede strukturen vil være.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Særegenheter

En murblanding er et tørt materiale som brukes til etterbehandling av fuger og til legging av murstein. Under arbeidet fortynnes den tørre blandingen med vann og blir til en tett løsning. Den skal ikke være for flytende, men tvert imot elastisk og holdbar.

Som en del av den klassiske murblandingen er det flere obligatoriske komponenter, uavhengig av hvilket merke produktene kjøpes. Hovedkomponenten er selvfølgelig et bindemiddel. Uten det vil ikke løsningen være tykk og elastisk nok. Enten sement eller enkel leire brukes oftest som bindemiddel.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Inkludert også i sammensetningen og fyllstoffet. Som regel er det enten ekspandert leire eller vanlig sand. De fleste produsenter supplerer sammensetningen av den tørre blandingen med forskjellige mineralske tilsetningsstoffer.

For at veggene skal bli ferdige uten å risikere å ødelegge utseendet, inneholder sortimentet også fargede blandinger. De inneholder naturlig fargestoff av høy kvalitet. Det er ikke bare blandinger av nyanser av brunt eller terrakotta, men også lysere alternativer.

Bilde
Bilde

Det er flere grunnleggende krav til en tørr blanding. Først må det bli en solid løsning. Dette er et av de viktigste punktene. Størrelsen på løsningen bestemmer faktisk også hvor godt sammensetningen legger seg, og hvor lenge veggen vil stå. Den mest holdbare er sementblandingen . Bruk den til utendørs dekorasjon. En slik løsning er god fordi den herder raskt og er holdbar.

Det skal bemerkes at blandingens styrke er spesielt viktig når du arbeider med husets fasade og når du fyller fundamentet. Men hvis det er mulig, er det bedre å velge forskjellige produkter.

For fasader anbefaler fagfolk å bruke fargede blandinger. Faktum er at fasaden er husets “ansikt”, og den skal definitivt være vakker. Når det gjelder fargede blandinger, kan du velge et materiale som passer perfekt til fargen på mursteinen eller etterbehandlingsmaterialene.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Det er ingen slike krav til blandingen som brukes til å helle fundamentet. Oftest kan du begrense deg til en klassisk sementblanding med et minimum av tilsetningsstoffer. Det viktigste er at den er så holdbar som mulig.

Det andre viktige punktet er blandingens plastisitet. Dette er spesielt viktig hvis du trenger å påføre et tynt lag med mørtel. For eksempel, trim bunnen av peisen. Faktum er at et tett lag av produktet vil være vanskelig å fordele over veggens overflate. I tillegg letter plastisiteten til blandingen prosessen med å fullføre leddgapene.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Visninger

Det er flere hovedtyper blandinger. Hver av dem har sine egne egenskaper som må tas i betraktning når man ser etter et passende materiale.

Optimal

Denne typen tørrblanding brukes under bygging av hus. Takket være bruken av et slikt produkt kan rommets varmeisoleringsegenskaper økes. Et klassisk hus i rødt murstein blir varmt og koselig hvis du velger et kvalitetsprodukt. For eksempel en sprø murblanding der sand kombineres med sement. Den samme løsningen brukes til å legge asfalteringsplater.

I noen tilfeller blir ytterligere komponenter tilsatt de optimale blandingene, noe som gjør det mulig å forlenge oppbevaringstiden for løsningen. Dette betyr at hvis byggeprosessen tar lang tid, så er et slikt produkt perfekt for jobben. Sammensetningen kan tilberedes om morgenen og brukes fullt ut hele dagen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Blandet

Et annet alternativ for blandinger for installasjonsarbeid er blandede komposisjoner. En slik sementblanding er mye mer elastisk og plastisk. I tillegg gir det fuktighetsbeskyttelse i rommet. En sammensetning av denne typen er et produkt basert på Portland sement, der det er mye urenheter og mineral- eller kalktilsetninger.

Blandede alternativer inkluderer for eksempel leire-chamotte eller perlittblandinger. De kan kalles et "vinter" -alternativ, siden bruk av en løsning på et slikt grunnlag gjør det mulig å isolere bygningen veldig godt.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Farget

I tillegg til hovedproduktene i grått og hvitt, er det et annet interessant alternativ - dette er en farget murblanding. Tilsetningen av fargestoffet påvirker på ingen måte løsningens tetthet. Fargeblandingen er en skikkelig gave fra designeren.

De lar deg dekorere veggen og gjøre enkelt murverk til noe lyst og originalt. Oftest brukes farget mørtel for å få murverket til å se mer interessant ut.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Forresten, det er ikke nødvendig å kjøpe en ferdig fargeblanding. Du kan lage det selv hjemme. For å gjøre dette må du ta en sementbase. Hvis det er nødvendig med en lys nyanse, bør sementbunnen være hvit. Hvis du vil få en mørkere tone, vil grå sement gjøre. Fargestoffer fortynnet i vann blir introdusert i denne basen, som endrer fargen på løsningen.

Spesiell

Spesielle blandinger fortjener spesiell oppmerksomhet. De er ikke vant til å jobbe på et hus, men til bygging av store nok bygninger. En av de mest populære typene murblanding er M200.

Dette produktet har vunnet så stor popularitet på grunn av det faktum at det gjør bygningen motstandsdyktig mot ekstreme temperaturer, beholder varmen inne i rommet og er ganske egnet for bruk selv av uerfarne byggherrer.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Anvendelsesområde

Murblandinger og mørtler tilberedt av dem kan brukes til forskjellige formål. De er egnet for et bredt utvalg av byggearbeider, fra legging av fliser til for eksempel fasaden av skumblokker. Her er noen av de mest populære områdene der murblandinger brukes:

  • Produksjon av trebetong … Fra et emne, som kan kjøpes i nesten alle lagre av materialer for konstruksjon, er det mulig å lage et rimelig byggemateriale som trebetong. Senere brukes den enten til innredning eller til å lage trebetongblokker.
  • Gulvbelegg . Ved å utføre fullverdige reparasjoner i en leilighet eller et privat hus, må du også gjøre om på gulvet. For å forberede basen for laminat, parkett eller annen type finish, brukes en avrettingsmørtel.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • Bygging av vegger og skillevegger . For å dele rommet i flere separate soner ved hjelp av vegger eller skillevegger, vil en tørr blanding også være nyttig. Den kan brukes til installasjon av tunge-og-rille gipsplater, som er godt egnet for å lage moderne skillevegger. En løsning fra en tørr blanding inneholder også godt skumblokker eller gassilikatblokker laget av luftbetong.
  • Montering av fundamentet . Økonomiske blandinger i vanlig bruk brukes også aktivt for installasjon av fundamentet Faktum er at dette materialet ikke bare er motstandsdyktig mot ekstreme temperaturer og høy luftfuktighet, men forhindrer også at fundamentet krymper.
  • Etterbehandling … Blandingene er også egnet for legging av keramiske fliser, samt for forsegling av skjøter. Fargede murblandinger lar deg lage veggene slik at de ikke mister sin visuelle appell. På samme tid kan skyggen av produktet velges for å matche murstein, og ganske enkelt etter eget skjønn.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Produsenter

I dag er det mange forskjellige produsenter av murblandinger. Men kjøpere har en tendens til å foretrekke velprøvde merker.

Brozex

Dette merket produserer blandinger av høy kvalitet, der i tillegg til sement og ren sand, tilsettes et sett med mineralblandinger. På grunn av dette viser sluttproduktet seg å være mer plastisk, motstandsdyktig mot fuktighet og sterkt.

Når du arbeider med disse blandingene, er det bare verdt å vurdere løsninger fra dem bør ikke eltes i kaldt eller kaldt vær . Resten av blandingene fra Brozex er veldig gode. De får mange positive tilbakemeldinger fra kundene sine. Nesten alle som brukte dem i reparasjonsprosessen, er klare til å bekrefte at forberedelsen av løsningen er en ganske enkel prosess. Blandingene kan blandes uten problemer hvis instruksjonene på emballasjen følges nøyaktig.

Det viktigste er å blande løsningen grundig og gi den nødvendig tid til å bosette seg. Det resulterende produktet er like godt egnet for fylling av fuger og etterbehandling av vegger. Selskapets utvalg er ganske stort, så du kan finne blandinger som er egnet for en rekke formål - fra gulvbelegg til murstein.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Perel

Blant produsentene av fargeblandinger er dette merket verdt å markere. Kjøpernes reaksjon på produktet og det brede utvalget er også hyggelig. I sortimentet av merket kan du finne 14 forskjellige nyanser som vil bidra til å oversette en rekke kreative ideer til virkelighet.

Alle fargeblandinger er forresten presentert i to versjoner. Den ene sommeren, den andre vinteren. Det første alternativet er egnet for varmt vær og tåler varme opp til tretti grader. Den andre kan brukes i kaldt vær. Slik løsningen tåler sterk kulde, som er ideell for vårt kalde land.

Perelblandinger har en god sammensetning. Det er ingen tilsetningsstoffer i sement som ødelegger kvaliteten på denne basen; fraksjonert sand brukes. Basen er supplert med polymeradditiver og mineralpigmenter. Materialet forbrukes økonomisk, så en pakke på 20 kg er nok for reparasjoner.

Bilde
Bilde

I tillegg til disse merkene, vil firmaer som " Terrakotta " eller " Osnovit " … De er ganske vanlige, så det er ikke vanskelig å finne en murblanding fra riktig produsent i en byggevarebutikk.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Tips

Murblandingen brukes aktivt til fremstilling av mørtel. Det er veldig enkelt å lage det selv, og til og med en nybegynner kan bygge denne oppgaven. Den mest populære hjemmelagde mørtel er den som ble brukt i murerprosessen.

For å forberede løsningen trenger du et veldig lite sett med grunnleggende verktøy. Først og fremst er det en sil av metall. Selv om blandingen er veldig god, er det fortsatt verdt å sile slik at ingenting overflødig kommer inn i løsningen. For dette er en sil med veldig små celler opp til 3 mm i størrelse egnet. Fra beholderne trenger du også retter for å blande basen, og om nødvendig også for å legge til fargestoffer. Du trenger også en spade og selvfølgelig selve blandingen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

En annen viktig anbefaling er at du alltid må beregne mengden blanding som skal brukes. På grunn av dette kan du ikke bare spare penger, men også forenkle reparasjonsprosessen, fordi du ikke trenger å utsette arbeidet for å kunne kjøpe alt du trenger for bygging. Hvis du ikke kan beregne den nødvendige mengden materialer, kan du kontakte konsulentene i butikken.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Elteprosessen er en av de viktigste. Tross alt kommer det an på dette hvor godt arbeidet vil bli utført. Først og fremst er det viktig å følge proporsjonene som er angitt på pakken. Blandingen omrøres med vann og etterlates deretter alene i noen minutter. Denne tiden er allerede nok til at alle komponentene kan hovne opp.

Ikke overeksponer løsningen. På samme måte anbefales det ikke å elte for mye produkt samtidig. På grunn av at det er sement i blandingene, stivner løsningen veldig raskt.

For ikke å overføre produktet og ikke øke forbruket, før du forbereder løsningen, er det nødvendig å beregne rommets volum igjen og estimere omtrent hvor mye løsning som trengs.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Arbeidet med fargeblandinger er også verdt å merke seg. Fargestoffer tilsettes løsningen separat. De bør også tilberedes på forhånd ved å oppløse i varmt vann. Denne fargede væsken helles i hovedbeholderen, hvor selve blandingen tilsettes.

Det har allerede blitt sagt at det er å foretrekke å velge et produkt fra et pålitelig selskap. Det er best hvis merket har et sertifikat som bekrefter produktets kvalitet. Når det er mulig, når det står overfor en ukjent produsent, er det lurt å sjekke hvilke anmeldelser som er igjen om det.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Sikkerhetsregler på jobben er også veldig viktige. Selvfølgelig er en mørtel fra en murblanding ikke et veldig skadelig produkt. Men du må fortsatt være forsiktig under konstruksjon eller installasjon av vegger og skillevegger.

Dette gjelder spesielt hvis noen modifiserende stoffer tilsettes løsningen, for eksempel tilsetningsstoffer som bidrar til raskere herding av sammensetningen. De er selvfølgelig nødvendige og nyttige, men de kan skade menneskekroppen.

For sikkerhets skyld må du elte produktet med hansker og arbeide så nøye som mulig. Du må også bruke enten en spade eller spesialverktøy for omrøring.

Bilde
Bilde

Det er veldig viktig å bestemme ikke bare om blandingen er av god kvalitet, men også hvor god den håndlagde løsningen er. For å forstå om det var mulig å klare oppgaven eller ikke, er det nok bare å se på blandingen. En mørtel av høy kvalitet fra murblandinger har alltid konsistensen av tykk rømme . I tillegg er det verdt å øse opp et produkt med en spade og se hvor raskt løsningen sprer seg. Dråper skal renne sakte.

Videre bør produktet, som allerede nevnt, påføres trygt og raskt, slik at produktet ikke fryser og stivner. Uansett hvilket formål dette byggematerialet brukes til, vil raskt og effektivt arbeid bare forbedre resultatet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Murblandinger er forskjellige, og det er verdt å kjøpe dem, med tydelig fokus på dine behov. Det er fra dette, så vel som fra den ansvarlige holdningen til forberedelsen av løsningen, at resultatet av reparasjonen avhenger. Når du kjenner alle egenskapene til materialene, er det mye lettere å takle oppgaven med å velge den ideelle sammensetningen. Så du trenger ikke å bekymre deg for mangel på erfaring som byggherre og jobbe med murblandinger selv.

Anbefalt: