Løsningsmiddel 650 (17 Bilder): Sammensetning Og Tekniske Egenskaper, Anvendelse

Innholdsfortegnelse:

Video: Løsningsmiddel 650 (17 Bilder): Sammensetning Og Tekniske Egenskaper, Anvendelse

Video: Løsningsmiddel 650 (17 Bilder): Sammensetning Og Tekniske Egenskaper, Anvendelse
Video: Plate of Truth - Lead Removal Testing 2024, Kan
Løsningsmiddel 650 (17 Bilder): Sammensetning Og Tekniske Egenskaper, Anvendelse
Løsningsmiddel 650 (17 Bilder): Sammensetning Og Tekniske Egenskaper, Anvendelse
Anonim

Bruk av maling lar deg oppnå et veldig godt resultat, men selv de beste fargesammensetningene blir noen ganger skitne både ved flekker og ved et uhell, for ikke å snakke om at det kan gjøres alvorlige feil under fargeprosessen som må korrigeres raskt. Dette er assistert av løsemidler, inkludert løsningsmiddel 650.

Bilde
Bilde

Særegenheter

"R-650" inneholder mange komponenter, inkludert:

  • butanol;
  • xylen;
  • alkoholer;
  • etere;
  • etylcellulose.

Med denne blandingen er det mulig å fortynne nitrolakk, kitt, nitroemalje , samt lim og mastikk. Utgivelsen av "Solvent 650" utføres i samsvar med TU 2319-003-18777143-01. Vannkonsentrasjonen er maks 2%, og inkluderingen av flyktige etylestere er 20-25%.

Kombinasjonen av dette løsningsmidlet er fargeløs eller har en gulaktig fargetone. Den lyser raskt og har en unik duft. I henhold til gjeldende standarder, bør løsningsmidlet ikke danne en fast rest under lang lagring.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

applikasjon

Dette løsningsmidlet gjør emaljen mindre viskøs og gjør det lettere å påføre med en pensel. Når malingen tørker, fordamper de aktive stoffene uten rester. Rist beholderen grundig før bruk, slik at alle komponentene er godt blandet. Emballasjen skal være fri for støv og salt, spesielt rundt halsen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

De tekniske egenskapene til løsningsmidlet gjør det mulig å kombinere det med emaljene "NTs-11" og "GF-750 RK ". Det er nødvendig å innføre stoffet i det tilberedte malings- og lakkmaterialet i små doser under konstant omrøring av væsken til den når en viss viskositet. Under normale miljøforhold er løsemiddelforbruket ca 1 liter per 20 kvm. m. Når malingen påføres i pneumatisk sprøytemodus, øker kostnadene for "R-650" med omtrent 1/5. Den eksakte størrelsen bestemmes av størrelsen på porene og grovheten.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Søknadsregler

Sammensetningen av det beskrevne løsningsmidlet inneholder flyktige stoffer som kan skade menneskers helse. Dette betyr at arbeid med det krever bruk av spesielle klær, gummihansker og vernebriller, åndedrettsvern. For informasjon om denne beskyttelsen, se statlige standarder, retningslinjer for industrien og forskrifter. Når slimhinnene i øynene blir utsatt for et løsningsmiddel, er det nødvendig å skylle det skadede området med varmt såpevann.

Ved alvorlige konsekvenser bør du umiddelbart søke medisinsk hjelp.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Det er viktig å vite at løsningsmidlet bare skal brukes utendørs eller i et område med veldig sterk ventilasjon. Det er uakseptabelt å lagre og bruke det i umiddelbar nærhet av åpen ild, fra vesentlig oppvarmede gjenstander og overflater.

Legemidlet leveres i følgende beholdere:

  • bokser av polyetylen med en kapasitet på 5-20 liter;
  • metall fat;
  • flasker på 500 g og 1 kg.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Enhver type beholder må være ordentlig lukket . For å lagre løsningsmidlet er det nødvendig å bruke et rom med lav risiko for brannfare, eller rettere sagt områder så langt som mulig fra radiatorer og andre gjenstander som kan varmes opp. Ikke legg beholdere med "R-650" der solstrålene virker. Det er mye mer riktig å sette av de mørkeste hjørnene til lagring.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Dette løsningsmidlet regnes som bedre enn 646 ., som brukes til å fortynne bilens emalje. Påføring og blanding med andre formuleringer utføres strengt uten røyking, spising, drikkevann og medisiner. Hvis standardkravene er oppfylt, når holdbarheten til blandingen 365 dager fra utgivelsesdatoen, som er angitt på pakningen. Dette løsningsmidlet må ikke helles på bakken, vannet eller avløpene. Men du kan håndtere beholderen til løsningsmidlet etter tørking eller fordampning av restene som med vanlig husholdnings- eller reparasjonsavfall.

Det er mulig å bruke en slik sammensetning innendørs bare på betingelse av at den er fullstendig ventilert umiddelbart etter at arbeidet er avsluttet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Valgtips

Det er nødvendig å nøye studere omdømmet til produsenten, forholdet mellom positive og negative anmeldelser, priser og andre viktige punkter før du tar et valg. Det er også nødvendig å finne ut hva som er den virkelige andelen av individuelle komponenter, hvor mange av dem, kvaliteten på løsningsmidlet og lakkmaterialene som de tilsettes. Det bør også tas hensyn til surhet, koagulering, farge, andel vann. Kjøp av dette løsningsmidlet i en PET -beholder i stedet for polyetylen bidrar til å spare penger.

Bilde
Bilde

Strengt overholdelse av disse kravene, instruksjonene for løsningsmidlet og for maling og lakk, garanterer forbrukerne seg selv en vellykket og rask reparasjon, den enkleste fjerning av flekker og malingsdråper.

Anbefalt: