Makroflex Fugemasse: Tekniske Spesifikasjoner, Silikon Universell Versjon AX104 I 290 Ml Emballasje, Hvit Akryl Fugemasse

Innholdsfortegnelse:

Video: Makroflex Fugemasse: Tekniske Spesifikasjoner, Silikon Universell Versjon AX104 I 290 Ml Emballasje, Hvit Akryl Fugemasse

Video: Makroflex Fugemasse: Tekniske Spesifikasjoner, Silikon Universell Versjon AX104 I 290 Ml Emballasje, Hvit Akryl Fugemasse
Video: Insideeus - Ecstasy (Official Video) 2024, Kan
Makroflex Fugemasse: Tekniske Spesifikasjoner, Silikon Universell Versjon AX104 I 290 Ml Emballasje, Hvit Akryl Fugemasse
Makroflex Fugemasse: Tekniske Spesifikasjoner, Silikon Universell Versjon AX104 I 290 Ml Emballasje, Hvit Akryl Fugemasse
Anonim

Noen typer husarbeid er rett og slett umulig å forestille seg uten kvalitetsforsegling. Slike komposisjoner basert på forskjellige polymerer har blitt veldig tette i livet til mange mennesker. De brukes på bad, kjøkken og mange andre områder der folk regelmessig oppholder seg. Rør og tekniske enheter er belagt med passende tetningsmasse. Produkter fra merket Makroflex, som er spesielt populære, fortjener spesiell oppmerksomhet. Artikkelen vil diskutere de viktigste egenskapene til dette merkets tetningsmasse, og du vil også bli kjent med et bredt spekter av merkeforseglinger, deres fordeler og ulemper.

Bilde
Bilde

Fordeler og ulemper

For å være sikker på at du kjøper anstendige produkter, Det er veldig viktig å kjenne til fordeler og ulemper, samt noen av funksjonene.

  • Makroflex fugemasse overholder ikke bare innenlandske, men også europeiske kvalitetsstandarder. De er helt trygge for mennesker og miljø.
  • Produktene til merket har sertifikater om samsvar med varer av høy kvalitet. Den samme kvaliteten bekreftes ikke bare av anmeldelser fra kunder og håndverkere, men også av profesjonelle selskaper som jobber innen konstruksjon.
  • I tillegg til utmerkede fugemasser kan profesjonelle lim, skum og noe tilbehør for installasjon kjøpes fra merket. Utvalget av Makroflex utvides jevnlig, nye og forbedrede produkter legges til.
  • Utmerkede tekniske egenskaper tillater bruk av dette merket tetningsmasse i et stort utvalg rom og på en lang rekke overflater.
  • Blant det store utvalget av typer, vil du sikkert enkelt finne det samme fugemassen som oppfyller alle dine krav og preferanser.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Noen kjøpere tilskriver ganske høye priser på merkets produkter til ulempene, men de hindrer dem ikke i å kjøpe kvalitetsvarer.

Visninger

Til dags dato finner du følgende typer tetningsmasser i Makroflex -sortimentet:

  • silikon sanitær;
  • universelle silikonbaserte alternativer;
  • nøytral silikon;
  • akryl fugemasse;
  • spesiell.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

I utgangspunktet er de alle hvite.

La oss vurdere noen av de mest populære typene

  • Silikonbasert sanitærutstyr av høy kvalitet SX101 Ideell for bruk i rom med høy luftfuktighet. Den inneholder spesielle komponenter som forhindrer dannelse av mugg. Og den er også motstandsdyktig mot vanlig UV -stråling.
  • Pass på å ta hensyn til den universelle tetningsmassen AX104 … Den har utmerkede tekniske egenskaper, men den har en spesifikk lukt. Passer for et bredt utvalg av interne og eksterne sivile arbeider. Lett å påføre, har gode vedheftsegenskaper på forskjellige overflater.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • Varmebestandig silikonbasert tetningsmasse TA145 perfekt for de stedene som konstant vil bli utsatt for varme, selv når det gjelder forhold med svært høy temperatur. Passer til pakninger i motorer, rør og ovner.
  • Merk nøytral silikonforsegling NX108 forhindrer korrosjon og rust på overflaten som er behandlet med den. Det er veldig motstandsdyktig mot forskjellige temperaturforhold og atmosfæriske påvirkninger. UV -bestandig, egnet for en lang rekke overflater, inkludert metall og keramikk.
  • Tetting av bitumenforsegling VA141 perfekt for bituminøse overflater og metalloverflater. Det er veldig enkelt å påføre det selv, selv hjemme.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Selvfølgelig er flere av de beskrevne alternativene for tetningsmasse langt fra alt som presenteres av merket. Men dette er de mest populære og etterspurte produktene.

Spesifikasjoner

I utgangspunktet er Makroflex -kassetter tilgjengelig i mengder på 290 ml og 300 ml.

De tekniske egenskapene til forskjellige typer tetningsmidler fra merket varierer i ytelsen

  • Når det gjelder sanitære alternativer, er disse tetningsmidlene svært motstandsdyktige mot aldring og overdreven fuktighet. De inneholder spesielle antiseptiske stoffer som forhindrer dannelse av mugg og mugg. Det anbefales å arbeide med materialer av denne typen ved temperaturer fra pluss 5 til pluss 40 grader. Hvis temperaturen er under fem grader, bør du sørge for at det ikke er is og frost på den behandlede overflaten.
  • De allsidige alternativene er gode for glass, fliser og aluminium. De er fuktresistente, ikke redde for UV -stråling, og er ikke utsatt for muggdannelse over tid.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • Nøytrale tetningsmidler kan brukes på mange overflater uten først grunning. De har en svak og diskret lukt, forårsaker ikke korrosjon hvis de er belagt med metaller, i tillegg er fugemasser av denne typen absolutt ikke redd for overdreven fuktighet og ozon. Disse bygningsmaterialene er egnet for en lang rekke overflater, inkludert malt tre, plast og forskjellige typer alkaliske underlag.
  • Akrylforsegling opprettholder utmerket fleksibilitet på grunn av sin utmerkede formulering. De er ikke redde for UV -stråling. I tillegg er de motstandsdyktige mot frysing og hypotermi. Til tross for sine utmerkede egenskaper, anbefales ikke denne sorten til bruk på overflater som regelmessig kommer i kontakt med vann. Ellers må tetningsmassen snart byttes.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • Den bituminøse versjonen av merket kan brukes selv på fuktige overflater. Massen vil ikke dryppe og dryppe på grunn av produktets utmerkede sammensetning. Det er ingen asbest i sammensetningen.
  • Ildfast tetningsmasse har noen av de beste tekniske egenskapene. Den er egnet selv for de mest ekstreme temperaturene og er motstandsdyktig mot åpen ild. Over tid krymper den ikke spesifikt og avgir ikke røyk. Passer til overflatemaling.
  • Enkomponent polyuretanversjonen anses å være motstandsdyktig mot salt sjøvann og et stort utvalg av kjemiske angrep.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Byggematerialer av denne typen lagres ikke mer enn 12 - 18 måneder, avhengig av sorten.

Bruksområde

Tetningsmasser fra merket har et veldig bredt spekter av applikasjoner, avhengig av type oftest brukes de til:

  • fylling av en rekke sømmer, sprekker eller flis på bad, kjøkken og ganger;
  • forsegling av rørleggerarbeid, kjøkkenutstyr og diverse teknisk utstyr;
  • interiør og utvendig arbeid i en annen plan;
  • tetting av plastvinduer, dører og kjøleskap.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Universelle fugemasser er egnet for skjøter i bygninger og konstruksjoner av forskjellige typer, samt for tetting av ulike skjøter. Varmebestandige alternativer velges oftest for rør i ovner, for oppvarmingsutstyr, deler av ovner og ovner, og de brukes også til å tette keramiske kjøkkenovner.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvert tetningsmasse fra merket har sitt eget bruksområde, det må avklares før du kjøper et produkt.

Det ildfaste alternativet vil være en utmerket binding av ildfaste paneler . Men det varmebestandige alternativet er best valgt for keramiske eller porselenoverflater.

Anbefalt: