Sealy Madrasser: Amerikanske Modeller 160x200 Cm, Anmeldelser

Innholdsfortegnelse:

Video: Sealy Madrasser: Amerikanske Modeller 160x200 Cm, Anmeldelser

Video: Sealy Madrasser: Amerikanske Modeller 160x200 Cm, Anmeldelser
Video: Sealy premier medium black edition. Лучший американский матрас 2024, Kan
Sealy Madrasser: Amerikanske Modeller 160x200 Cm, Anmeldelser
Sealy Madrasser: Amerikanske Modeller 160x200 Cm, Anmeldelser
Anonim

Mange mennesker har i disse dager problemer med holdning og god søvn. For å føle deg bra hele dagen og få nok søvn, må du kjøpe en ortopedisk madrass. Amerikanske produsenter tilbyr Sealy madrasser med et bredt spekter av modeller.

Funksjoner og egenskaper

Søvnmangel er veldig vanlig i disse dager. Folk klager til legen over at de ikke har det bra, og de foreskriver igjen mange sovepiller. Ikke alle er i stand til å gjette at for en god søvn er det nødvendig å kjøpe ortopediske madrasser av høy kvalitet.

Bilde
Bilde

Før du velger en bestemt modell, må du velge en god produsent.

Sealy madrasser regnes som det beste produktet i dag . Amerikansk produksjon. Utvalget av nyttige madrasser og modeller på markedet er veldig stort. Sealy luksusprodukter gir hver bruker utmerket komfort og bekvemmelighet under søvn. Selskapet er det mest kjente merket over hele verden.

Spesialister gjør mer forskning for å sikre ideelle søvnforhold. Madrasser gjennomgår en grundig undersøkelse av kvaliteten på fyllstoffer og materialer for fremstilling av deksler. Selskapets spesialister har utviklet spesielle fjærsystemer.

Bilde
Bilde

Varianter

Tre modeller av førsteklasses madrasser er utviklet:

  • Sealy Posture linje;
  • Sealy Posture Plus linje;
  • Sealy Premier -linje.
Bilde
Bilde

Hvert produkt har sitt eget nivå av stivhet og elastisitet.

Ensidige madrasser i Firm-serien har økt fasthet på grunn av den slitesterke fjærblokken. Den kombinerer komfort og god støtte. Madrassen er basert på en forsterket uavhengig fjærenhet. Et slikt produkt tåler konstant tung belastning. Det gir utmerket støtte for menneskekroppen under søvn og forbedret støtte for madrassens kanter. Høyteknologisk utvikling er kombinert i ett system, madrassen krever ikke periodisk snu.

Bilde
Bilde

Middels produkter er av middels hardhet . Høyden på denne produktkategorien er 34 centimeter. Det er ikke nødvendig å snu produktet, og det spesielle systemet støtter korsryggen perfekt. Kantene på madrassen er i tillegg forsterket. På grunn av sonering av fjærene er belastningen på produktet jevnt fordelt. Fyllstoffet har et lag med termoregulerende skum som opprettholder kroppens form og garanterer en avslappende og behagelig søvn.

Bilde
Bilde

De mykeste produktene i Plus -serien . I midten har produktet et spesielt komprimert skum, som gir maksimal støtte i de nødvendige områdene. Hver fjær i blokken er individuelt pakket. Som et resultat blir de enkelte elementene komprimert og utsatt for maksimalt trykk. Fint spredt tett skum forsterker kantene på madrassen, slik at personen ikke beveger seg ut av sengen. Overflaten av produktet er laget av det siste strikkede stoffet. Den strekker seg ikke og rynker ikke. Under monteringsprosessen brukes et spesielt silikonlim, som er smakløst, luktfritt og ikke herder. Det er miljøvennlig.

Bilde
Bilde

Produktomslagene er laget av myk hvit jersey. Det egner seg ikke til tøyning og rynker ikke. Madrassen er veldig behagelig å ta på og har avrundede hjørner. På bunnen har amerikanske produkter et lag hardt skum for forsterkning. I denne versjonen når madrasshøyden 10 centimeter, fjærene har utmerket støtdemping og kan tjene lenge.

Bilde
Bilde

De mest populære madrassene med dimensjoner på 160x200 cm , de er i stor etterspørsel blant kjøpere. Produktene produseres vår- og fjærfrie. Fjærsystemet er patentert av Sealy. Bunnen av madrassen tilpasser seg personens vekt og bevegelse.

Fjærene er godt herdet og mister derfor bare to prosent av høyden. Egenskapene til madrasser under bruk er nesten ikke redusert.

Fordeler med fjærsystem:

  • støtte den menneskelige ryggraden perfekt i horisontal stilling;
  • komfortabel;
  • trygt for helsen, allergivennlig;
  • ikke lag ekstern støy når du kjører under søvn.
Bilde
Bilde

Ulemper med modeller uten fjærer:

  • høy pris på produktet;
  • økt følsomhet for store og skarpe belastninger.

Sealys fjærløse modeller er produsert på en latexbase, som igjen har fordeler og ulemper med bruk.

Fordelene med fjærløse madrasser er følgende egenskaper:

  • god styrke, for i denne modellen er det ingen struktur som kan bryte;
  • levetid på madrasser 15 år;
  • det er ingen fjærer, så produktet er helt stille;
  • er bra for menneskers helse og har gode ortopediske egenskaper.

Ulemper med latexbaserte produkter:

  • høy priskategori;
  • begrensninger på vektkategorien. Maksimal belastning på produktet er ikke mer enn 120 kilo.
Bilde
Bilde

Fyllstoffer og materialer

Sealy madrasser bruker bare naturlige materialer som har kvalitetssertifikater og oppfyller internasjonale standarder:

  • bomullsstoff;
  • heste hår;
  • naturlig latex;
  • sisal;
  • kokosfibre.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Anmeldelser

I de fleste tilfeller er kundeanmeldelser positive. Folk liker naturlige stoffer og fyllstoffer som ikke mister egenskapene under bruk. Den store ulempen med Sealy madrasser er at de er for dyre.

Anbefalt: