Vegger Med Garderobe: Møbelvegger I Stuen, Hall, "techno" Romkonstruksjoner Med Et Blyanthus

Innholdsfortegnelse:

Video: Vegger Med Garderobe: Møbelvegger I Stuen, Hall, "techno" Romkonstruksjoner Med Et Blyanthus

Video: Vegger Med Garderobe: Møbelvegger I Stuen, Hall,
Video: Mitt nye serverrom og nettverk The Mark 4 2024, Kan
Vegger Med Garderobe: Møbelvegger I Stuen, Hall, "techno" Romkonstruksjoner Med Et Blyanthus
Vegger Med Garderobe: Møbelvegger I Stuen, Hall, "techno" Romkonstruksjoner Med Et Blyanthus
Anonim

Stuen i enhver moderne leilighet er rommedronningen og kjennetegnet for hjemmet vårt. Her bruker vi mesteparten av fritiden på å se på TV, slappe av eller møte gjester. I små leiligheter og studioer kombinerer stuen rollen som et soverom eller spisestue. Derfor er skapmøbler av stor betydning, som skal være estetiske, store og så funksjonelle som mulig.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Særegenheter

Ofte i ett-roms leiligheter er det et problem med fordelingen av boareal, fordi et sted må du plassere klær, dokumenter, bøker og dekorative elementer riktig. En utmerket løsning ville være en møbelvegg med garderobe. Det er en feil å tro at dette møbelet er et levn fra fortiden. Moderne produsenter tilbyr oss en rekke former, modeller og stiler som passer perfekt inn i interiøret i selv den minste leiligheten.

I dag er møblene til hallen romslige , men liten i størrelsen. Lysbilder, modulære vegger, som har en rekke funksjonelle funksjoner, er på moten nå. I tillegg til en garderobe er det hyller for bøker, innendørs blomster og små interiørartikler, samt skuffer for sengetøy, seksjoner for lyd- og videoutstyr, oppbevaringsbokser. Alt dette lar deg bruke møblene til det tiltenkte formålet, og sparer plass.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Når du velger de riktige settene i en møbelbutikk eller bestiller dem i henhold til individuelle mål, er det viktig å ta hensyn til kvaliteten og materialet til møbler og inventar.

Det moderne markedet tilbyr mange alternativer for enhver lommebok: det er vegger laget av billige materialer, for eksempel sponplater eller MDF, mens andre modeller kan være laget av massivt tre, hvis pris er en størrelsesorden høyere. Beslagene kan være laget av plast eller metall. Tonet eller frostet glass kan være tilstede i utformingen av døren til et penalhus eller et skap.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Modeller

Interiøret i stuen bør tas på største alvor: tenk over stilen på forhånd, velg materialer, farge og belysning. Når du velger en vegg med garderobe, er det nødvendig å ta hensyn til dens dimensjoner, generelle design og kombinasjon med andre interiørartikler. I prosessen med å ordne hallen bør du også på forhånd bestemme hvilken type møbler som kan være skap eller modulær.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • Kroppsvegg kjennetegnes ved en enkelt integrert sammensetning, der garderoben er en integrert del av systemet. Fordelen med denne typen er muligheten til å justere størrelsen og formen på rommet (for eksempel å gjøre en langstrakt stue visuelt mer firkantet, sonere plassen).
  • Modulær vegg er en komposisjon med et stort utvalg av elementer laget i samme stil. I dette tilfellet er skapet et eget, uavhengig segment. Når du leker med modulene, har du muligheten til å forme interiøret etter din smak, og skape et unikt og unikt design. Ved å flytte, legge til eller ekskludere noen moduler (overskap, hyller, blyanter, skap), kan du oppdatere interiøret så ofte humøret tilsier det.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Funksjonalitet

Møbelvegger til stuen maler og gir liv til interiøret, og har også et estetisk utseende. De kan installeres både langs veggene og som et delende element i rommet. Det er hjørne og modulære seksjoner som kan byttes ut, og derved skape nye unike interiørløsninger hver gang. Som nevnt ovenfor har veggene ingen begrensninger i funksjonene, og varierer med et stort antall moduler og blinde seksjoner for enhver smak og budsjett.

Moderne modeller representeres av en variert kombinasjon av lave og høye komponenter, åpne og lukkede seksjoner, samt hjørneelementer. Et godt plassert møbelsett vil skjule noen av feilene i utformingen av rommet. I dag er stuemøbler representert av forskjellige ferdige løsninger når det gjelder design og funksjoner.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvis stuen din er romslig nok, bør møblene også passe til størrelsen på rommet. Det er hjørneversjoner av veggene og andre strukturer som består av flere seksjoner, forskjellen er at de er ikke-lineære. De vil være en lønnsom løsning for en romslig hall. Slike møbler inkluderer en praktisk kommode for oppbevaring av klær og sengetøy, flere skuffer, moduler med blinde dører, hvor du kan skjule stygge ting og husholdningsartikler, samt moduler dekorert med glass.

Skapet kan i tillegg utstyres med et speil (hvis det er en garderobe med skyvedører), som ytterligere vil øke rommet i rommet. Dermed kan du enkelt plassere alle dine eiendeler, gaver, suvenirer, husholdningsredskaper og bøker.

Stativ for TV og annet utstyr må ha en solid overflate og stabile sidevegger.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Andre seksjoner, stativer, blyanter, hyller og skuffer gir funksjonalitet og bekvemmelighet.

Hvis stuen er relativt liten, er møbler egnet for den, i konfigurasjonen som det er en garderobe, som i tillegg kan utstyres med hjørnehyller. Hyller vil legge til funksjonalitet, siden du kan plassere små suvenirer, fotografier, rikelig innendørs planter på dem.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Bunnen av skapet er presentert i to typer - stasjonære (på ben) eller på hjul.

Modellen på hjul er mobil, lett å flytte, men ikke stabil nok.

Hengende seksjoner er festet til veggen med braketter. Fordelen med slike strukturer er deres enkelhet og pålitelighet, men de er ikke praktiske for hyppig omlegging av møbler og andre interiørartikler.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Stiler

En passende vegg med garderobe skal harmonisk overlappe med interiørets overordnede stil. La oss se nærmere på funksjonene til noen alternativer.

  • Klassisk stil betraktet som et tegn på god smak og rikdom. Veggen i dette designet er laget av kunstig eller naturlig tre, avhengig av budsjett. Et utmerket valg ville være eik, furu, aske. Fasadene på skapet, flere seksjoner og skuffer kan hugges, med en tydelig kontur av linjer.
  • Minimalisme stil egnet for de som ser på fremtiden. Denne retningen gir plass til rommet, ettersom det er blottet for ytterligere detaljer. Veggedesignet her vil preges av den minste kombinasjonen av farger og former. Det dominerende fargeskjemaet er kontrasten mellom lyse og mørke nyanser på en blank overflate, den nåværende formen er strømlinjeformet eller rektangulær.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • Techno -stil er å vise en urban livsstil, en demonstrasjon av teknisk utstyr. Veggen i denne venen inneholder en rekke seksjoner for høyttalere, et TV -stativ. Materialene domineres av metall- og plastdeler og overflater. Kalde farger - grå, svart, metallisk. Formene på modulene er klare, jevne, med strenge linjer.
  • Veldig lik den forrige høyteknologisk stil , som velges av kreative mennesker som følger med i tiden og følger de siste innovasjonene innen teknologi. Veggen i denne retningen vil være laget av moduler, hyllene og skapene er skjult, dørene er utstyrt med dørlukkere, og håndtakene i vanlig forstand kan være helt fraværende, noe som gir plass til et nytt trykk for å åpne åpningsmekanismen. Lagringsområdene er montert på en slik måte at det er vanskelig å forestille seg hvilken av de smale og flate flatene som også skjuler en ekstra hylle bak den. Materialene domineres av metall, glass og plast. Overflatene er godt polerte, linjene er glatte og klare.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • Europeisk stil kombinerer mange retninger: gresk, skandinavisk og fransk (Provence). Designere skiller disse alternativene i en stor gruppe på grunn av likheten mellom teksturer og materialer. Den åpne planen har beveget seg fra kategorien innovasjon til statusen som et obligatorisk element i interiøret. Studioleiligheter og hytter sonet med skillevegger er trenden i dag. Nøkkelen i den europeiske stilen er enkelhet og åpenhet for verden, derfor er veggen i denne stilen blottet for ytterligere komplekse elementer: disse er rett hengende hyller og en garderobe, laget i et enkelt konsept. Lyse nyanser (elfenben, melk eik), beslag av plast. Et minimum av ting og lyshet i rommet.
  • Østlig stil kombinerer også flere retninger: arabisk, indisk, asiatisk. Denne designen kjennetegnes ved fravær av monotoni, små elementer, lyse farger, en overflod av utskjæringer og ornamenter. I slike ensembler er det bare naturlige tremøbler, og vegghyllene er fulle av mye tilbehør. Fargeskjemaet er fullt av varme nyanser: rik rød, gylden, honning, bringebær, lilla, smaragd. Veggpakken inneholder en malt garderobe, hengslede utskårne hyller.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Møbler bør ideelt sett passe inn i den stilistiske retningen på interiøret der de befinner seg.

Det anbefales ikke å blande flere motstridende stiler i ett ensemble. For eksempel, i et elegant klassisk sett, vil møbler som inneholder glass- eller metalldeler relatert til mer moderne trender se uskadelige ut.

Anbefalt: