Beckers Paint (26 Bilder): Fordeler Og Ulemper, Anmeldelser

Innholdsfortegnelse:

Video: Beckers Paint (26 Bilder): Fordeler Og Ulemper, Anmeldelser

Video: Beckers Paint (26 Bilder): Fordeler Og Ulemper, Anmeldelser
Video: New IOD Paint Inlays 2024, Kan
Beckers Paint (26 Bilder): Fordeler Og Ulemper, Anmeldelser
Beckers Paint (26 Bilder): Fordeler Og Ulemper, Anmeldelser
Anonim

I løpet av de siste årene har produkter laget av miljøvennlige materialer vunnet enorm popularitet. Den største oppmerksomheten i vår tid rettes nettopp mot maling og lakk, som med lav kvalitet på råvarer og produksjon kan være farlig og avgi giftige gasser ikke bare under maling, men også etter tørking. Derfor prøver de fleste å velge de mest ufarlige for helseformuleringene, som malingen til det svenske selskapet Beckers ganske riktig tilhører.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Funksjoner og fordeler

Dette selskapet ble grunnlagt i 1865 og har fra en liten fabrikk vokst til en stor bekymring, som har flere fabrikker i hele Europa, og har også kvalitetssertifikater i henhold til europeiske standarder. Nå anses produktene til Beckers -selskapet med rette som et av de beste i verden og har et stort antall fordeler i forhold til produktene fra andre merker.

Bilde
Bilde

Et bredt spekter av produkter lar deg kjøpe produkter for enhver type arbeid , og en bred palett med farger lar deg velge en maling for enhver smak. Den største fordelen med Beckers maling er deres fullstendige sikkerhet, ikke bare under bruk, men også under produksjonsprosessen, der det bare brukes miljøvennlige råvarer. Maling er tilgjengelig i mengder på 3 eller 10 liter og finnes i nesten hvilken som helst jernvarehandel.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Ulempen med dette produktet er den høye vareprisen, men det rettferdiggjør kvaliteten fullt ut.

Utvendig maling

For overflater på utsiden av bygninger tilbyr Beckers to typer primere, fire typer maling og en spesiell impregnering. Disse produktene er produsert for maling av utvendige fasader, metall- og betongoverflater.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Beckers Putsprimer LS er en primer som inneholder silikonadditiver. Den brukes til å male mursteinoverflater eller keramikk. Beckers Putsgeunds universelle styrenharpiksgrunning er egnet for alle underlag.

Bilde
Bilde

Typer maling:

  • Beckers Putsfasadfarg P . Denne typen brukes til å arbeide på allerede pussede overflater og betongfasader. Den inneholder akrylharpiks, som, når den tørkes, lager en ekstra film for beskyttelse.
  • Beckers Akrylatfarg . Dette produktet er vannbasert og brukes til å male betong-, tre- og metallunderlag. Malingen tørker veldig raskt, falmer ikke og matter veggen.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • Beckers Golvfarg . Denne typen maling er laget for tre, betonggulv og linoleum. Det motstår også virkningen av oljeaktige væsker.
  • Beckers Sockelfarg. Denne malingen er laget på grunnlag av vann og matter basen. Den inneholder latex, noe som bidrar til ytterligere styrke til belegget. Som regel brukes den til påføring på fundamentet og avløpsrøret.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Becker produserer også Beckers Regnostopp fargeløs impregnering, som sikrer dannelse av en vannavvisende film på ytterveggene i bygningen og raskere tørking av de neste lagene med maling.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Innendørs maling

Denne kategorien inkluderer innvendige malinger og lakker, hvis vegger og gulv er laget av en rekke råvarer. Fordelen med denne typen varer er tørkehastigheten, som er lik tre timer. Etter at blandingen har tørket, påføres vanligvis et ekstra lag med maling. Blant de mange alternativene er det de som er designet for å dekke vegger og tak med maling allerede på dem. I dette tilfellet trenger du bare å rengjøre basen og behandle den med et spesielt verktøy som vil forberede den på arbeid.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

De fleste produktene er vannbaserte, men til tross for denne funksjonen er de fortsatt veldig stabile og beholder fargemetningen i lang tid. Maling har også forskjellige formål: for rom med økt tørrhet eller for rom med høy luftfuktighet.

I det andre tilfellet, når du påfører maling, får du en glatt vegg med et fuktresistent belegg, som har lignende egenskaper som keramikk. Noen matvarer danner et lag etter tørking som forhindrer riper.

Beckers produserer også primere for å forberede underlaget for maling. Blant dem er det latexbaserte oppløselige arter.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Beckers interiørmaling:

  • Elegant Takfarg . Dette produktet matter basen og er laget på grunnlag av en vandig emulsjon. Den brukes vellykket både til maling og til å male overflaten på nytt.
  • Elegant Vaggfarg Helmatt . Denne typen brukes for å lage en matt overflate som vil være motstandsdyktig mot våtrengjøring.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • Elegant Vaggfarg Halvmatt . Malingen har en halvmatt effekt og brukes når det er nødvendig med vaskbare overflater.
  • Elegant Grundfarg . Denne primeren brukes til underlag som krever ommaling.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Anmeldelser

Anmeldelser av Beckers maling er positive, både fra profesjonelle malere og fra vanlige brukere. Brukere roser spesielt det brede utvalget og de varierte fargene på merket. Det er ingen giftig lukt og en miljøvennlig sammensetning som ikke skader helsen. Kvaliteten på malingen anses å være høy, og dens tilleggsegenskaper i form av motstand mot riper, vask og fuktighet gjør at kundene kan anbefale Beckers maling til venner og bekjente.

Det eneste som har blitt en liten ulempe for mange er den høye prisen.

Anbefalt: