Møbelvegg Til Stua (65 Bilder): Hvite Modeller I Stilene "Provence" Og "country", "loft" Og "high-tech", "modern" Og "minimal

Innholdsfortegnelse:

Video: Møbelvegg Til Stua (65 Bilder): Hvite Modeller I Stilene "Provence" Og "country", "loft" Og "high-tech", "modern" Og "minimal

Video: Møbelvegg Til Stua (65 Bilder): Hvite Modeller I Stilene
Video: Новая мебель и декор гостиной | Дизайн интерьера гостиной для небольших помещений 2024, Kan
Møbelvegg Til Stua (65 Bilder): Hvite Modeller I Stilene "Provence" Og "country", "loft" Og "high-tech", "modern" Og "minimal
Møbelvegg Til Stua (65 Bilder): Hvite Modeller I Stilene "Provence" Og "country", "loft" Og "high-tech", "modern" Og "minimal
Anonim

Møbelveggen er designet for å utføre flere funksjoner: lagring av ting, plassering av husholdningsapparater og dekorering av interiøret. Det kan bestå av forskjellige deler, fordi det ikke er strenge krav til det komplette settet til dette headsettet. Derfor, for å velge det beste alternativet, må du bestemme sammensetningen av møblene, størrelsen og stilen.

På grunn av sin allsidighet og romslighet, er møbelsettet etterspurt . Moderne modeller overrasker med en rekke former og designløsninger, som lar deg kjøpe et produkt som matcher alle funksjonene i rommet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Design

I den høyteknologiske verden bruker designere demokratiske ideer når de organiserer interiøret i stua. Med tanke på størrelsen og konfigurasjonen av rommet, kan du velge den beste stilretningen. For lenge siden har mote for identiske rektangulære strukturer som ble behandlet med billig finér gått - det er på tide med originale og multifunksjonelle ideer.

Designet på leiligheten bør tenkes på forhånd, selv på ferdigstillingsstadiet. Det er da leietakerne må bestemme hva de skal velge: et romslig eller overfylt rom. Det komplette settet av veggen avhenger av denne beslutningen. Den kan inneholde åpne og lukkede hyller, en garderobe, et arbeidsområde med bord og en hyllenhet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Dimensjonene til lysbildet kan også variere betydelig. Den kan være stor og helt oppta en av veggene i gangen, eller være kompakt og plassert i et lite område. Selvfølgelig, for å oppnå maksimal komfort, er det tilrådelig å la mye ledig plass, men dette er ikke mulig i alle leiligheter. Ofte, for å øke plassen, bruker de kombinasjonen av to soner, for eksempel en stue og en balkong.

For tiden utvikler spesialister prosjekter som tar hensyn til alle nyansene i interiøret og bruker innovative teknologier. For å øke funksjonaliteten til leiligheten bruker de som regel skyvepartisjoner som ble lånt fra japanerne.

Ved produksjon av møbelvegger tas høyden på seksjonene, blokkene, funksjonalitet, design og bekvemmelighet i betraktning. Det gode med modulære enheter er at hvis du ønsker det, kan du endre posisjonen deres og dermed oppdatere miljøet. Og multifunksjonaliteten til modulene lar deg plassere et stort antall forskjellige ting i dem.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Stilretninger

Møbelfasader kan klassifiseres på forskjellige måter. For eksempel når de snakker om formen, skiller de U-formede, kantede og lineære strukturer. For et lite rom er det bedre å velge et lineært lysbilde med garderobe. Men du kan også installere hjørnemodellen, men i et mer romslig rom.

Etter å ha bestemt deg for konfigurasjonen av møblene, må du gå videre til valg av stil. Hallenes stil må være i fullstendig harmoni med veggens design. I tillegg bør produktet velges i samme fargevalg som resten av møblene, som opptar hoveddelen av rommet.

Alle elementene rundt må nødvendigvis understreke stilen på rommet, ellers vil det være en følelse av ubehag.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Følgende typer stiler brukes oftest i utformingen av stuen:

Moderne - dette er den mest populære løsningen, i så fall råder modulære møbler. Det regnes som det mest romslige og komfortable. Profesjonelle designere har kommet med mer enn 50 moduler som kan kombineres etter ønske.

Bruken av naturlige materialer er iboende i moderne stil. Rammen på lysbildet er laget av laminerte sponplater. I dette tilfellet bør tykkelsen på platene ikke være mer enn 2, 2 cm. Produsenter bruker forskjellige beleggingsmetoder, og kantene lukkes med PVC -bånd.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Veggene på veggene er behandlet med MDF eller sponplater. Systemet kan deretter dekkes med skinn, lakkert eller dekket med herdet glass. Hvis herdet glass brukes, plasseres det i en metallramme og limes på kryssfiner.

Moderne vegger har modifiserende håndtak, og noen ganger er de helt fraværende. For å åpne lagringssystemer er det lett med en lett press, og i stedet for standardbeslag installeres ugjennomtrengelige kutt.

Nåværende design skiller seg fra resten ved at de mangler soliditet. Seksjonene installeres i gulvet, hengende eller festet til veggen. For å forbedre strukturelle egenskaper er alle modellene utstyrt med ekstra belysning.

Når det gjelder fargeskjemaet, setter den moderne stilen pris på rolige og lakoniske farger. Du kan bare eksperimentere med form og antall seksjoner.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Klassisk - en stil som ikke går av moten og ikke gir opp sine posisjoner. Han setter pris på naturlighet og god kvalitet, og derfor er antall komponenter i en slik vegg strengt begrenset. Den kan bestå av hyller, kommoder, hyller og en skjenk. Alle fire modulene skal lages i samme farge og tekstur, uten dekorative frills. Det eneste som kan brukes til å dekorere den riktige modellen er gullmaleri.

Den klassiske veggen er laget av finert eller laminert sponplater. Ethvert råmateriale kan brukes som et materiale for behandling, for eksempel lakk eller tonet glass.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

For fremstilling av tradisjonelle fasader brukes MDF -plater, trefiner eller naturlig tre. Koblingselementene og sokkeldelene er laget av polyuretanskum. Glassing av moduler er mulig.

Alle design er utstyrt med komfortable håndtak som kan være av hvilken som helst form. De er vanligvis malt i gull- eller bronsefarger.

Minimalisme skiller seg ut ved at når du organiserer plassen, brukes et minimum av møbler. Denne retningen kjennetegnes ved beskjedenhet, strenghet og enkelhet. Hovedtrekkene er en økning i brukbar plass og allsidigheten til elementene.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Minimalistiske lysbilder er ikke dekorert. Bare naturlige materialer brukes til fremstilling, og lukkede seksjoner råder i selve designet. Moderne minimalisme har tatt mange funksjoner i japansk folklore.

Minimalistiske design er dannet av bare de mest nødvendige modulene: TV -skap, bokhyller og en hengende skuff. For fargeskjemaet er kule nyanser av svart, hvitt og beige egnet.

Høyteknologisk inkluderer nyskapende teknologi, høyteknologisk utstyr og romtemaer. Slike vegger er preget av kalde lyse nyanser, alvorlighetsgrad av linjer, overflod av glass-, plast- og ståldeler, fravær av ornamenter og skjult belysning. Rasjonelle og praktiske møbler er fulle av lyd- og videoutstyr.

Det er hyppige tilfeller når en mini-vegg med blank overflate er installert i stuen. Høyteknologiske lysbilder er perfekt kombinert med urban stil - murvegger, steingulv og betongtak.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Moderne kombinerer funksjonene til klassikere og moderne løsninger. Produktene er laget av naturlige materialer med minimal bruk av syntetiske råvarer. Blomstermønstre, utskjæringer og landlig ornament brukes som dekorasjoner.

Fasaden til produktet består vanligvis av MDF eller sponplater, noen ganger brukes massivt tre, plast, metall eller glass. For å installere et lysbilde i et moderne interiør, må du velge den klassiske versjonen, modulsystemer, hjørneskap eller mini-vegger.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Provence Er en lett og delikat stil, preget av en overflod av enkle linjer og varme toner. Han setter pris på massivitet og naturlighet, så ofte er hvite møbler dekorert med blomsterdesign. For å tilfredsstille alle forespørsler fra Provence, er det nødvendig å kjøpe produkter som etterligner antikken. De kan bevisst ha uregelmessigheter og grovhet.

Kurvemøbler og alt som er knyttet til livet på landet kan utfylle utformingen av rådhuset. Møbelveggen skal males i beige, krem, sjø eller lavendel.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Loft elsker industrielle motiver og kombinerer gamle og nye elementer. I dette tilfellet vil veggen ha et sjeldent bilde med noen hint av modernitet. Ofte kjøper de det for sonering av hallen. Italienske motiver kan fortynne abstrakte gizmos eller urbane symboler. Det er ingen spesielle begrensninger i fargepaletten - det viktigste er at alle andre toner ikke mister sin individualitet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Når du velger en møbelvegg for et gjesterom, er det viktig å ta hensyn til alle funksjonene i rommet: dimensjoner, belysning og stil. Denne typen møbler må være i harmoni med miljøet og kombinere alle nødvendige kvaliteter.

I tillegg til det estetiske utseendet, bør produktet ha romslige esker og stabile nisjer som lett tåler vekten av en TV, høyttalere og annet utstyr.

Anbefalt: