Barskap: Bardisker For Whiskydrikker, Hengende Skap-barer I Stua For Hjemmet

Innholdsfortegnelse:

Video: Barskap: Bardisker For Whiskydrikker, Hengende Skap-barer I Stua For Hjemmet

Video: Barskap: Bardisker For Whiskydrikker, Hengende Skap-barer I Stua For Hjemmet
Video: SveLog Glaskross för restauranger, hotell, barer, pubar och storkök. 2024, Kan
Barskap: Bardisker For Whiskydrikker, Hengende Skap-barer I Stua For Hjemmet
Barskap: Bardisker For Whiskydrikker, Hengende Skap-barer I Stua For Hjemmet
Anonim

Hver samler av gode alkoholholdige drikkevarer tildeler et spesielt sted for sikkerheten til flasker med alkohol. Installerte barskap på rommet er perfekte for denne funksjonen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Særegenheter

Barskap ble solgt på 1900 -tallet. Disse møblene bevarer perfekt kvaliteten på dyre viner og andre brennevin og er et optimalt sted for oppbevaring av flasker. Hvert skap er utstyrt med hyller for glass og vinglass designet for forskjellige typer drikke.

Mest av alt ligner et barskap i sine egenskaper og egenskaper et kjøleskap, men ser ut som et vanlig møbel. Mange viner må lagres under spesielle forhold og ved konstant temperatur , unngå store dråper.

Bare i dette tilfellet vil den utmerkede smaken av drikkene og deres opprinnelige egenskaper bli bevart.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Varianter

Årsaker til klassifisering av barskap:

  • Hensikten med barmøblene er profesjonell eller amatør.
  • Design og stilistisk ytelse - klassiske eller moderne modeller.
  • Interiørarrangement - en seksjon eller flere seksjoner.
  • Utseende og utførelse - hengslet og hjørneskapet eller det innebygde stangskapet er forskjellig.
  • Størrelsesområde for produktet.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Barskap produseres i forskjellige stilistiske retninger:

  • klassisk;
  • Art Deco;
  • høyteknologisk;
  • minimalisme;
  • moderne, etc.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hobbyisten brennevinskap er en enkel bar for hjemmet for å lagre en rekke alkoholholdige drikkeflasker. Slike møbler skaper ikke spesielle forhold, inkludert det nødvendige temperaturregimet, for lagring av flasker. Du kan ikke lagre dyre og lunefulle samlingsviner i en slik bar i stua.

Et profesjonelt barskap i utseende ligner enkle skapmøbler, men det har et innebygd kjøleskap. Produktets stil kan være annerledes, det viktigste er at den kan holde en konstant temperatur for å bevare de positive egenskapene til viner og brennevin.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Kjøleskap i barer varierer i størrelse og temperatur: lav temperatur og middels temperatur. Dette utstyret gjør det mulig å bevare alkoholholdige drikker i lang tid.

Barskapet er tilpasset det generelle interiøret i rommet. Produsenter tilbyr et stort utvalg av møbler med en rekke stiler og stuedesignløsninger som passer for alle designløsninger.

Møbler for drinker i moderne høyteknologisk stil skiller seg praktisk talt ikke fra et enkelt kjøleskap. Laget av metall og plast i lyse blanke farger. Skapfasader i etno -stil dekorert med bambus lin eller rotting, og resten av kroppen følger designet som minner om naturlig tre.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Ulike modeller av barskap er tilgjengelige. Noen har bare en vertikal og horisontal hylle for å lagre whisky- og konjakkflasker som ikke trenger å bli kjølt hele tiden. Enheten til andre skap inneholder ikke bare et enkelt stativ for alkoholholdige drikkevarer, men også et kjølerom, samt spesielle rom for briller og andre relaterte gjenstander.

Barmøblene, laget i en moderne stil, er utstyrt med innebygd belysning eller en enhet for automatisk å snu flasker med alkohol, som trenger dette alternativet.

Garderober i gangen er laget som et eget møbel som opptar en viss plass, eller innebygde modulprodukter som ligger i en vegg eller sofa.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Valgtips

I henhold til de grunnleggende anbefalingene kan du velge et skap av høy kvalitet for å organisere en bar i en stue eller et annet rom:

  • Det er nødvendig å bestemme hva disse møblene skal kjøpes til. For elskere vil et utmerket alternativ være å kjøpe en liten garderobestang slik at den ikke roter opp ledig plass i rommet.
  • Samlere og kjennere av dyre alkoholholdige drikkevarer er bedre å velge multifunksjonelle barmøbler med innebygd kjøleskap og glassstativer.
  • Garderoben skal passe til rommets generelle stil og passe inn i den tiltenkte utformingen av rommet.
  • Når du kjøper skap eller innebygde møbler, må du ta hensyn til stuenes generelle størrelse for å maksimere ledig plass. Kjøp et stort kjøleskap for en romslig stue. Det er mulig å velge et alternativ som har en bar med høye stoler.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

For små rom velges hjørnestangsmodeller. De bevarer ledig plass så mye som mulig og blir en original dekorasjon av det generelle interiøret i rommet:

  • Fargen på barskapet skal matche andre møbler i rommet, eller omvendt, være laget i en kontrastfarge.
  • Kontrollmekanismer og døråpningsmekanismer må være av god kvalitet, for ikke å mislykkes i det mest upassende øyeblikket.
Bilde
Bilde

Mange drømmer om å ha sitt eget barskap hjemme for å lagre klassiske eller elitære drinker i det. Slike møbler gir en spesiell sjarm til rommet, og du kan installere det i ethvert rom i huset.

Hvis du bruker en bar på kjøkkenet, kreves ingen ekstra enheter. For en stue, sammen med et barskap, ville et utmerket alternativ være å installere et stativ med stoler for komfortabelt å tilbringe kveldene med kjære eller forretningsforhandlinger. Det viktigste er at hele strukturen passer til designløsningen i rommet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Fordeler med barskap:

  • Praktisk, praktisk og praktisk å bruke.
  • En god løsning for å organisere ledig plass i rommet.
  • Lagring av enkle eller krevende alkoholholdige drikker.
  • Rikelig med ledig plass til flasker med alkohol, vinglass eller glass, samt annet tilbehør for drikke.
  • Organisering av et vakkert og originalt interiør.
Bilde
Bilde

Designfunksjoner

Det finnes mange varianter av barskap, de er forskjellige på mange måter. Den vanligste:

  1. Et hjørneskap for drinker som kan plasseres hvor som helst i rommet. Det er mindre synlig i det generelle miljøet og sparer plass godt.
  2. Rett skap, plassert langs en av de frie veggene.

Barskap med innebygd kjøleskap forutsetter lagring av ikke bare alkoholholdige drikkevarer, men også konfekt.

Temperaturregimet kan justeres etter eget skjønn.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Ekstra dekor

For å skape et harmonisk miljø er det nødvendig å fremheve vinskapet med spesiell belysning. Vakker belysning inne i alle skapmøbler vil gi den unikhet og originalitet. Enheter med justerbare belysningsmoduser kan skape ikke bare en festlig, men også en romantisk atmosfære. Den mest fordelaktige belysningen ser ut med en overvekt av gule nyanser.

For attraktivitet er det plassert så mange flotte flasker, glass, vinglass og annet tilbehør i skapet. Mens du skaper et vakkert interiør og den rette atmosfæren i rommet, kan du eksperimentere og fylle baren etter eget skjønn. Gjør det til en regel ikke plasser i nærheten av hverandre enkle og elite alkoholholdige drikker.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Stoler rundt baren kan festes til gulvet eller plasseres fritt ved siden av møbler. I dette tilfellet kan du utføre våtrengjøring ved å flytte dem. I store rom hvor det er mye ledig plass, kan du installere en vakker myk sofa ved siden av.

Overflaten på barbordet er laget av naturlig tre, plast, trykt glass eller metall.

Gjennomsiktige møbler gir rommet lyshet og luftighet, men det har en stor ulempe - skjørhet, fordi materialet i produksjonen vanligvis er veldig skjørt.

Anbefalt: